Alternativ Kræft behandling - Del 2

Dette er del 2 af 2 ==> Gå tilbage til del 1

Alternativ Kræft behandling bruger naturens egen medicin

Alternativ Kræft behandling
Alternativ behandling bruger naturens egen medicin i form af grøntsager, specielle urter, suppleret med kosttilskud. Grøntsager og urter indeholder tusindvis af stoffer der bekæmper kræft fra forskellige vinkler og beskytter cellerne mod oxidativ stress.

Det er fytokemikalier, som er bio-aktive naturlige stoffer indeholdt i planter: carotenoider, polyphenoler, anthocyaniner, alkaloider, svovl forbindelser, olier og specielle stoffer specifikt for hver plante, som giver planten dens særlige smag, men ofte har en plante en række forskellige stoffer udover de der giver smagen.

Eksempel på kendte planter med særlige ofte kraftige smags stoffer: Kanel, ingefær, chilli, eucalyptus, pebermynte, nelliker, sort pepper, oregano og krydderier, løg, hvidløg.

Alternativ behandling bruger naturens egen medicin i form af grøntsager, specielle urter, suppleret med kosttilskud.

Alternativ behandling bruger naturens egen medicin: grøntsager, specielle urter, suppleret med kosttilskud

Planteverdenen er et skatkammer med en endeløs række af planter og endnu flere stoffer indeholdt i disse planter. Mange af stofferne er gode anti-oxidanter og beskytter cellerne generelt, atter andre angriber cancer celler fra forskellige vinkler, mens normale sunde celler ikke angribes.

Alternativ behandling stimulerer og retter op på hele immunsystemet og kropcellernes balance og derfor er det en universel alternativ kræftbehandling med naturens egen medicin og langt bedre at foretrække end konventionel behandling og uden bivirkninger. Desuden koster det ikke ret meget at købe sund kost og lidt specielle kosttilskud.

Kosten er naturligvis nøglen til genoprettelse af kroppens og cellernes balance og immunsystemet og derfor også for bekæmpelse af kræft. Der findes en lang række forskellige alternative kræft behandlings metoder. I langt de fleste tilfælde anvendes naturens egen medicin i form af bestemte urter, grøntsager, krydderier, mineraler og vitaminer. De fleste ting helt uskadeligt for kroppen, idet tingene i forvejen kan indgå som del af en normal kost.


Alternativ Kræft behandling - en kombination af forskellige ting
En alternativ kræft behandling er som regel en kombination af forskellige ting, sådan at hver ingrediens bidrager på sin unikke måde i kroppens egen helbredelse, enten additivt eller synergistisk, for at give kroppen den bedste mulighed for egen helbredelse

F.eks. D-Vitamin forebygger kræft og er med til at helbrede kræft og bør indgå i enhver cancer kur. Kræftceller er vilde med blodsukker (glucose), derfor er en restriktiv kulhydrat indtagelse altid med i en alternativ kræft behandling.

Hvilke ting i Kosten kan give Kræft?

Hvilke ting i kosten kan give kræft
Hvilke levnedsmidler er skadelige for kroppen og immunsystemet og kan give kræft?
Det er de skadelige levnedsmidler, som hele denne blog handler om. Sukker, masser af hurtige kulhydrater og Omega-6 olier. Alkohol. Forkert olie sammensætning, transfedt i margariner og hærdet vegetabilsk fedt. Underskud af omega-3, underskud af forskellige vitaminer (D-vit, C-vit) og mineraler. Tilsætningsstoffer (gifte) i maden, aspartam sødemiddel, smagsforstærker (MSG mononatrium glutamat), emballagen og gifte fra miljøet, for meget rødt kød, brankning af maden, medicin og meget andet.

De gode fedtstoffer, som vi får for lidt af er: Oliven, avocado olie, smør, mættet fedt, kokos olie og kolesterol. Vigtigste olie er Omega-3 fra fisk f.eks som Omega-3 kapsler.

De dårlig fedtstoffer, som vi skal undgå: Omega-6 holdige olier, solsikke, majs, soja, becel, rapsolie, margarine, hærdet vegetabilsk fedt, hydrogenert olie. Levnedsmidler med disse olier bør begrænset: majonaise, dressing, færdiglavet mad, kage, brød.

De gode kulhydrater er de grove kulhydrater, som tager tid at fordøje og som derfor giver stabilt blodsukker, uden de kraftige svingninger i blodsukker og insulin.
Det er moderate mængder af: rugbrød og andet groft brød med højt fiberindhold, havregrød, brune ris, søde kartofler, lidt kartofler.

Grøntsager. Vi har gigantisk underskud af en bred vifte af grøntsager, som ellers skulle beskytte kroppen med masser af gode stoffer med 1000-vis af antioxidanter, fibre og andre gode stoffer der beskytter os. 

Frugt: Frugt og bær er godt i moderate mængder. Der er super meget gode stoffer i frugt og bær, men der er også en del sukker, som fremmer kræft og alle de andre kroniske sygdomme. Derfor begræns frugt og bær. Spis masser af grøntsager der lever over jorden, istedet, de indeholder meget mindre sukker end frugt.
Grøntsager der lever i jorden opmagasinerer sukker som stivelse eller rent sukker (gulerod, sukkerroe) og bidrager til blodsukker stigning: kartofler indeholder meget stivelse som giver højt blodsukker ved fordøjelsen. Gulerødder indeholder rent sukker. Begræns derfor grøntsags rodfrugter. 

Tørret frugt er SLIK: indeholder op til 80% sukker (f.eks dadler), som er mere end det meste slik. Tørret frugt er slik og skal undgås. Vi har ikke brug for al den sukker, du får også dårlig mave af sukkeret som ender langt nede i tarmen, hvor det bliver frigivet, så du fodre tarmbakterierne, det giver irritation af tarmen og luftproduktion. Gær indholdet i frugt gør det endnu værre.

Rosiner er tørrede vindruer og vindruer har store mængder gær på overfladen, det er det naturlige gær, der gærer druerne til vin. Dette gær ender i din tyktarm, ikke særlig smart, at det kommer der ned og gærer. Rosiner indeholder 65% sukker, super næring til de gærceller, der er på overfladen. Du kan lige koge rosinerne 10 sec, for at pasteurisere dem og dræbe gærcellerne.    

Alle de ting der er ansvarlig for de moderne vestlige sygdomme (hjerte-kar, blodprop, diabetes, fedme), er også ansvarlig for kræft.

Spørg dig selv:
Hvorfor eksploderer kræft tilfælde i den vestlige verden? - Kosten naturligvis + diverse gifte i kosten og miljøet.
 

Når jeg siger sukker og hurtige kulhydrater, så er det ting der får blodsukkeret til at stige hurtigt og kraftigt og dermed får det også insulin til at stige. Det er ligegyldigt hvilket sukker, hvidt sukker er naturligt sukker fra sukker roer eller sukker rør og er grundlæggende ikke anderledes end sukker i frugt, sirup, brun sukker og honning, nemlig med et indhold på ca. 50% glukose og 50% fruktose.

Glukosen i det sukker eller kulhydrat (brød, pasta mm) du spiser, får blodsukker og insulin i vejret. Hvis det er hurtige kulhydrater (hvidt brød, hvide ris, sukker, pasta, kartofler, pizza), kommer der en hurtig og høj top af først blodsukker, dernæst insulin som prøver at få blodsukkeret væk fra blodet og ind i cellerne.
Hvis disse sukker-toppe sker mange gange over dagen og over lang tid, giver det inflammation, diabetes, kræft, hjerte-kar sygdom og alskens sygdomme.

Frugtsukker (fruktose), som udgør halvdelen af hvidt sukker, honning, sukker i frugt, giver ikke blodsukker stigning, det er ikke et næringsstof vi kan bruge, men det er en gift ligesom alkohol, der bliver neutraliseret i leveren og omdanne til fedt, det er inflammatorisk (betændelse i kroppen), belaster leveren (fedtlever), immunsystemet, øger blodtrykket og ender som fedt i sidste ende, lige som hvis du får for meget glukose. Dette overrasker mange, for alle tror at frugtsukker må da være sundt!, ikke? - Nej det er en gift. Hvordan laver man alkohol? - af sukker og frugt, så det er ikke mærkeligt at både frugtsukker og alkohol er giftigt. Om sukker den hvide dræber

Den anden halvdel af sukker, honning, sukker i frugt er glucose (druesukker), det er ikke giftigt, men en naturlig næring for os, men store mængder og store svingninger er skadeligt.
 

Sukker findes her: Juice (10% sukker), cola, sodavand (10,5% sukker), tørret frugt (rosiner, dadler er ren slik med op til 80% sukker, mere end matado mix), frugt særlig sød frugt, slik, kage, hvidt sukker, brun sukker, sirup, honning.

De hurtige kulhydrater: Al sukker, kage, slik, sodavand, hvidt brød, hvide ris, pasta, pizza, chips, cornflakes, popcorn, kartofler, tørret frugt.

Hvorfor kan Kræftceller lide sukker (blodsukker)     
Kræftceller elsker sukker dvs højt blodsukker (glukose, druesukker). Kræftceller er ikke i stand til at ernære sig af fedt (ketogen kost) som normale celler. De er afhængig af blodsukker som næring og har flere receptorer for glukose end kroppens normale celler. Når du har meget glukose i blodet efter at have spist sukker og hurtige kulhydrater, fodrer du først og fremmest dine kræftceller, som holder fest uden din viden.

Kræft celler har en mitokondrie defekt ifølge nobel prisvinder 1931 Otto Heinrich Warburg. Kræft celler kan simpelthen ikke lide ilt og de har brug for glukose (blodsukker) som ernæring.
Alle kræft celler har denne mitokondrie dysfunktion og deres måde at få energi på er en an-aerob nedbryding (uden ilt) af blodsukker (glucose) og er forskellig fra en normal celle, som hovedsaglig får energi via en aerob forbrænding (ilt tilstede).

Højt blodsukker og højt insulin er også inflammatorisk, det fremkalder betændelse i kroppen, så det belaster immunsystemet.

​Hvad skal man spise for at hjælpe
kroppen til egen helbredelse

Først lidt alm. betragtninger hvad jeg ville gøre: Alternativ kræftbehandling er ingen mirakelkur, i stil med tag en pille og bliv rask i morgen og der er ingen garanti for bedring eller helbredelse.

Alternativ kræft behandling er en kombination, der angriber kræften fra forskellige vinkler i håb om, at den samlede virkning vil tilbagedanne og fjerne kræften inklusiv kræft stamcellerne og uden operation, det er målet.  

Kosten er afgørende både når du er på Konventionel kemo kur, eller er på alternativ kur og det drejer sig om at spise en kost kroppen har behov for og som er optimal for at bekæmpe kræft, som bringer cellerne i balance og som hjælper immunsystemet til at bekæmpe kræft. Det er også vigtigt at udelukke de skadelige ting.
Spis økologisk så vidt muligt, kroppen har ikke brug for flere giftstoffer som f.eks sprøjtemidler.


A) Kræftceller er vilde med sukker og kan ikke leve uden. De forbruger 15 gange mere sukker end alm. celler. De har et andet stofskifte end normale celler og en kost med så lidt sukker og kulhydrat er optimalt som del af kræft bekæmpelse

B) Planteverdenen er et skatkammer af tusindvis af bio-aktive stoffer, der beskytter vores krop på forskellig måde. Spis masser af grøntsager af forskellig farve (spis regnbuen) og grøntsags juice, Gulerods juice, et par valnød kerner og mandler. Undgå for meget frugt og frugt juice, fordi det indeholder en del sukker.

Rigeligt med grøntsager i alle farver enten letkogte, eller som grøntsags juice lavet i en grøntsags "juicer" eller som smoothie lavet i en blender. Ved juicing og blendning får man frigivet alle de gode stoffer som indholdes i grøntsager. Juicing har den fordel at man kan indtage mere, fordi tørstoffet centrifugeres fra, så man får den rene saft og flere af de gode stoffer.

Grøntsags Juicing er beskrevet i min blog post: 9 dages grøntsags juice kur

​Grøntsager du kan spise, juice eller blende: alle former for kål, blomkål, brocculi, hvidkål, rosenkål, spidskål, rødkål. Radisser, rødbeder, gulerødder, bladselleri, knoldselleri. Salater, tomal, agurk, asparges. Bønner og ærter. Avocado, kokos. Et par valnød kerner og mandler. Lidt hindbær, brombær, blåbær, jordbær. Undgå frugt, på grund af sukkeret. Bærrene er relativt mere værdifulde. Ingefær er super at komme i blender og lave smoothie af. Ikke god til juicing, der er for lidt saft i.

Særligt godt er juicing af gulerødder, det bør du have meget af hver dag. Tilsæt noget rødbede. Gulerødder og rødbeder er superfood. Du kan også lave smoothie af gulerødder.

Spis grøntsager med lille stivelses indhold, Kartofler har højt stivelses indhold og giver højt blodsukker, så de undgås. Ingen tørret frugt, da de indeholder meget sukker, lige så meget som slik, det ER slik.

​C) Proteiner
Hårde oste, feta, creme fraise, kvark, yoghurt. Mindre mængde lyst kød som kyllling og fisk. Æg. Ingen rødt kød. OK med Bønner og ærter. 

D) Kulhydrater
Skal begrænses til et minimum: Rugbrød, brune ris, havregrød, lidt kartofler, søde kartofler.

E) Fedtstof
Spis de rigtige olier (fedtstoffer) = smør, kokos, oliven, avocado, omega-3 og fjern de dårlige olier, som er de fler-umættede Omega-6 olie = margarine, flydende margarine, majs, solsikke, madolie, becel.

F) Forskellige vitaminer og mineraler som er kendt for at modvirke kræft. C, D og K2 vitaminer. Selen og Magnesium.


G)
Vand, Vand, Vand. Drik rigeligt vand, det er vigtigt at cellerne er velhydreret

H) Motion er vigtig. Gang er fortrinlig motion. Tag en ½-1 times gå tur.

I) Mælkesyre bakterier og Loppefrø (Husk) for at få en god tarmflora og tarmfunktion.

J) Rygning bør stoppe hos alle, raske og syge.

K) Alkohol er ikke forenelig med en alternativ eller konventionel kræftbehandling. Raske kan tage et glas eller 2. Det er vigtigt at pårørende støtter op om den kræftsyge også når det gælder alkohol, så pårørende bør holde sig fra alkohol i nærvær af den syge.

M) Undgå de giftige: Aspartam sødemiddel, smagsforstærker (MSG mononatrium glutamat). Stevia sødemiddel er det eneste sukker erstatning der er acceptabel.

N) Kolesterol medicin er skadelig for alle. Giver øget risiko for kræft og nedsat livskvalitet, muskel problemer og kortere levetid.

O) Kemoterapi er stærk skadelig for kroppen og smadrer immunsystemet. Ødelægger hurtig voksende celler som: kræft celler, tarm epitel og hår celler. Derfor ses diarre og hårtab ved kemoterapi. Det rammer ikke langsomt voksende celler så hårdt og rammer derfor ikke kræft stam celler, som er celler rundt omkring i kroppen præget til at blive kræftceller, men som endnu ikke er begyndt at dele sig uhæmmet.  


Udover kosten og vitamin / mineral vil jeg tage Gurkemeje & Ingefær som begge er kendt for at indeholde anti-cancer stoffer. Så her er hvordan min plan ser ud, hvad jeg ville gøre.

Her er min Plan:
1) Kost korrigering og Vitaminer + mineraler, som beskrevet på denne side. Mælkesyre bakterier og Loppefrø (Husk)
2) Gurkemeje & ingefær
3) C-Vitamin kur
4) Budwig kost

Kost og Immunsystemet
Betydning af Omega-6 / Omega-3
Betydning af Kulhydrater & Blodsukker

​Gælder alle, syge og raske til opretholdelse af sundhed, med mindre andet er angivet

​Immunsystemet
Omega-6 og omega-3 olier er afgørende faktorer i immunsystemet, der skal være et bestemt forhold imellem de to, sådan at man skal have ca 2-3 gange mere omega-6 end omega-3. De anbefalede mængder er 6-9 gram omega-6 og 3 gram omega-3 daglig.

Omega-6 er betændelsesfremmende, mens omega-3 er betændelseshæmmende, de indgår simpelhen direkte i immun reaktionerne og immun mediatorer overalt i kroppen og dermed også i en auto-immun sygdom. Da Omega-6 er betændelses fremmende er det vigtigt du ikke får for meget af det.

Så første punkt er at få disse olier i rette mængder. Dvs drop alt hvad der har med omega-6 olier at gøre, du får rigeligt i en alm. kost. Drop alt der indeholder omega-6, undtagen et par valnødde kerner.

Omega-3, ekstrem vigtig for alm. sundhed og bekæmpelse af enhver betændelses tilstand.
Tag fiskeolie kaplser fx. 6-9 stk af de billige fra Netto og spis fed fisk som laks og sild. IKKE tun, der indholder kviksølv. Møllers tran også godt. Kril olie omega-3 er det bedste, men også dyrt.

​Vedr. Omega-6 fler u-mættet fedt
Det usunde skadelige Omege-6 fler u-mættede fedt findes overalt, det værste er solsikke olie med 65% i. Majsolie, sojaolie, madolie, becel, faste og flydende margariner. Raps olie har mindre indhold men stadig 20%. Solsikke frø og valnødder har stort indhold af omega-6, Mandler er bedre.

Disse vegetabliske olier bruges overalt i færdigmad fx. dressing, majonaise, brød, kager, slik, chips men ofte ødelagt ved hydrogenering og går under betegnelsen hærdet vegetabilsk olie (læs gift). Se fx på deklararation på færdig kager.

En anden ting er at disse Omega-6 olier, inklusiv BECEL, kan IKKE tåle opvarmning (stegning, bagning), så bliver det harskt og endnu mere giftigt.

Som sagt vi skal have 9 g. pr. dag af omega-6 og IKKE MERE. Alle får meget mere, derfor drop alt hvad der har med ovenstående olier at gøre. Hvis du har diesel bil, så hæld det i tanken, den kører bedre på det end din krop.

Se også min blog post om Omega-6/3 hvor der også er referencer.

​Blodsukker og Insulin svingninger
En stærk skadelig faktor for kroppen og noget, der er stærkt medvirkende til kroppens betændelses reaktioner og kræft er SUKKER, eller nærmere betegnet forhøjet blodsukker og forhøjet insulin. Forhøjet blodsukker og insulin og svingende niveauer, er simpelthen en meget vigtig faktor i enhver kronisk sygdom også kræft.

Så hvad er det der gør at du får højt blodsukker og højt insulin niveau? - det er overdreven og konstant (over dagen) indtagelse af kulhydrater i form af: Sukker, slik, sodavand, juice, kage, tørret frugt (rosiner, dadler), hvidt brød, pizza, pasta, popcorn, kartofler, chips, hvide ris. Alt dette får dit blodsukker til at skyde i vejret som en raket, og kort tid efter kommer der et insulin respons, en stigning i blodets indhold af insulin, som prøver at få sukkeret væk fra blodet.

Lige en ting omkring sukker: alt sukker er naturligt sukker, mange tror at sukker i frugt, honning og juice er bedre end det naturlige sukker fra sukkerroer og sukkerrør, det er det ikke. Alt dette sukker uanset om det er hvidt sukker, sukker i frugt, juice og honning indeholder ca. 50% glucose (druesukker) og 50% fruktose (frugtsukker).

Det samme der er årsagen til at diabetes 2, hjertekar og kræft mm. på verdensplan eksploderer. Disse svingninger og især et højt insulin niveau (= diabetes 2) er inflammatorisk og skadelig for hele kroppen.

​Kulhydrater i store mængder er skadeligt, giver høje blodsukker og insulin niveauer og feder og giver sult efter kort tid. Fedt giver mæthed, stabilt blodsukker og insulin niveauer. Fjerner trang til sukker. Det skal selvfølgelig være det sunde fedt, som kroppen behøver, mere om hvad der er sundt fedt nedenfor. Man kan spise ubegrænset mængde fedt, det eneste af de 3 kost grund elementer (kulhydrat, protein, fedt), der ikke er skadeligt i større mængder.

Særligt for Kræftsyge (kan også bruges af raske)
Kræft celler er vilde med glucose (blodsukker) og kan ikke leve uden, derfor er det vigtigt at holde blodsukkeret stabilt og så lavt som muligt uden svingninger og høje toppe.
LCHF = Low Carb High Fat kost
Du kan med fordel hoppe på LCHF vognen (Low carb high fat), som er en hel bevægelse i Sverige og Danmark er begyndt, hvor man spiser en kost med lavt indhold af kulhydrat og høj fedtindhold.

LCHF er også perfekt til at komme ud af diabetes 2 og undgå insulin medicin.
Se mere her i min blog post om LCHF

​​Fedtsammensætningen

​Gælder alle, syge og raske til opretholdelse af sundhed, med mindre andet er angivet

Fedtsammensætningen i kosten
Fedtsammensætningen i kosten er afgørende for normal cellefunktion. Hver enkelt celle er omgivet af en cellemembran, hvor fedtsammensætningen er vigtig. Den normale fedtsammensætning i celle membranen er: 50% mættet fedt, 35% enkelt-umættet fedt (oliven oliens oleinsyre), samt diverse andre fedtstoffer som omega-6, omega-3 og kolesterol. Sammensætningen af disse fedtstoffer er kritisk for normal celle funktion, tæthed, stabilitet og fleksibilitet og dermed afgørende for en sund sygdomsfri krop.

Mættet fedt, smør, kolesterol, oliven og avocado olier er sundt. Alle prøver at bilde dig noget andet ind når det gælder mættet fedt og kolesterol, og når det drejer sig om fler-umættet fedt omega-6 så prøver de at bilde dig ind at DET er sundt. Som nævnt alle får for meget omega-6 og vi skal ikke hælde mere på os selv. De der vildleder, er selv blevet vildledt og har ikke læst den tilgængelige forskning.


Smør: Smør er en super Food
Det optimale fedt for et menneske er SMØR, som er mælkefedt af samme sammensætning som mælkefedtet i modermælk - og samme sammensætning som fedtet i cellernes cellemembran. Der er vel ingen der kan benægte at modermælk er den optimale ernæring for et spædbarn, vi er simpelthen som pattedyr designet til at få det som spæd. Derfor er det logisk at fedtet er optimalt (komælk fedt fx. smør og modermælk fedt er stort set ens).

Kokos fedt en anden super food
En anden super food og super fedtstof, som indeholder ca. 90% mættet fedt er kokos fedt, dette er en super food og en gave til dit helbred og dine celler. Brug det i madlavning, til at stege i og spis det direkte med ske.
Kokos fedt er godt mod kræft og en super food for hjernen, hvis der er hjerne skader. Tag et par spise skefulde daglig.

Hørfrø olie​ - levnedsmiddel med højst Omega-3 indhold
Koldpresset Hørfrø olie, 1 spise skefulde x 2 daglig. Jeg tager bare en slurk direkte af flasken uden at måle, som forebyggende mod sygdom. Hørfrø olie er det levnedsmiddel der indeholder mest omega-3 og er med til at skabe balance i cellerne.

Hørfrø olie skal stå i køleskab. Kan ikke erstatte fiskeolie som indeholder de vigtige DHA og EPA former af Omega-3, det gør vegetabilske olier ikke.

Dette er både for raske og for kræftsyge. Gå du på Budwig kosten, får du hørfrø olie, som er den vigtigste ingrediens og behøver ikke tage ekstra hørfrø olie. 

​Vitaminer & Mineraler

​Gælder alle, syge og raske til opretholdelse af sundhed, med mindre andet er angivet

Kalk og magnesium
Kalk og Magnesium er 2 væsentlige faktorer for normal kropsfunktion, nerveimpuls, muskel funktion og for normal knogle dannelse. Der skal være en balance mellem Kalk og magnesium, du må IKKE få for meget kalk og hvis du spiser mælkeprodukter især ost får du rigeligt med kalk OG MÅ IKKE TAGE KALKTILSKUD.

For meget kalk giver også afkalkning af knoglerne, ja det er rigtigt + blodprop og aflejring af kalk uden for knoglerne. Kalken kan ikke finde ud af hvor den skal gøre af sig selv når der er for meget, eller der mangler magnesium eller D-vit og K2-Vit, som er nødvendig for knogleopbyging, hvorfor kalken aflejrer sig andre steder end i knoglerne.

Magnesium er også anti-inflammatorisk, mens Kalcium er inflammatorisk.
Du skal have 800 mg. kalk daglig, ikke mere. De fleste får for meget kalk og for lidt magnesium. Når lægerne siger, især til kvinder, tag kalktilskud, uden at snakke om magnesium, så er det direkte fejl information og den direkte vej til afkalkning af knogler og det er også hvad vi ser, alle kvinder bliver afkalket.
Jeg foreslår Magnesium 2-3 kapsler magnesium Citrat tabletter

Se også min blog post om Kalk og Magnesium

D-Vitamin
D-vitamin er stærkt UNDERVURDERET i kroppens normale funktion, som forsvar mod sygdom. kræft og knogleopbygning. Man kan ikke danne normale knogler uden D-vitamin. Generelt får alle for lidt D-vit. Jeg foreslår 85 Mikrogram daglig (se Matas). Det er 10 gange mere end anbefalet dosis, men anbefalet dosis bliver sikkert opjusteret (flere artikler om det) og du kan roligt tage det. C-vitamin vigtig antioxidant og for alm. sundhed, tag 2x500 mg daglig.

D-vit er med til at helbrede kræft. Kroppens immun celler (killer cells) der skal dræbe kræftceller, kræver D-vit. Tag 85 mikrogram daglig, tjek matas.

Jeg tror ikke man kan helbrede kræft alene med D-vit, men det skal indgå som en vigtig ingrediens i en alternativ kræft behandling.
Se fx. denne artikel D-vitamin er immunforsvarets batteri

Lægerne gider ikke beskæftige sig med vitaminer, det er jo ikke lægemidler man kan udskrive og derfor skal viden om det det, holdes langt væk fra befolkningen. Sagen er at vitaminer helbreder sygdomme, eller er med til at understøtte kroppens egen helbredelse.

Selen
Selen er vigtig for forebyggelse og bekæmpelse af kræft. 100 mikrogram daglig. Fås sammen med Zink og E-vitamin: Bio-Selen+Zink Kapsler på Mecindo.dk som er billigst 

K-2 vitamin (ikke K1)
K-2 vitamin er totalt undervurderet og ikke eksisterende i debatten. K-2 vitamin er vigtig sammen med D-vitamin i opbygning af normale knogler og i forebyggelse af osteporose og forebyggelse af kræft. K2 90 mcg tablet på Helsebixen 

Se artikel her: K2-vitaminmangel giver osteoporose, kræft og hjertesygdom

​​Gurkemeje & Ingefær

​Bør indgå i en alternativ kræft behandling - (kan også bruges af raske)

​Gurkemeje & ingefær er gaver til menneskeheden og indeholder en række forskellige aktive stoffer mod kræft.

Gurkemeje
Et eksempel på et helt uskadeligt stof, som kan indgå i en normal kost, er Gurkemeje (curcumin er det aktive stof), som er et krydderi brugt i årtusinder i madlavning især i Indien og som dyrkes der i stor stil. Gurkemeje er det gule i karry, beslægtet med ingefær.
Foto til højre af roden, hvorfra gurkemeje pulveret fås. Det er et vidunder krydderi, som kan bruges til mange helbreds problemer og det er særdeles godt at bruge som del af en kræft kur.

gurkemeje Alternativ kræft behanGurkemeje (curcumin det aktive stof), som er et krydderi brugt i årtusinder i madlavning især i Indien


Curcumin angriber kræftceller fra forskellige vinkler og er uskadeligt for normale celler. Hva'behar et fantastisk stof, aktivt mod kræft og fuldstændigt harmløst for kroppen og uden bivirkninger.. og billigt.

Det gule gurkemejepulver griser (farver) meget, så det er lidt besværligt at have med at gøre. Man kan bruge det i retter, som de gør i Indien, men det nemmeste er at købe "Turmeric" kapsler, som indeholder ekstrakt af gurkemeje. "Turmeric" kapsler  

Ingefær
Ingefær (ingefær på Wiki), som er beslægtet med gurkemeje, er også en super food og måske mindst lige så aktivt over for en række sygdomme som gurkemeje, inklusiv kræft og helt uden bivirkninger. Ingefær bruges som krydderi, men også i stor stil i folkemedicin i Indien og østen. Kvalme, søsyge, gigt, smertestillende og betændelses hæmmende, er nogle af de alm. kendte behandlinger.

Ingefær indeholder en række bioaktive stoffer i grupperne zingerone, shogaols, og gingerols. Især 6-shagaol, et af indholds stofferne, synes at være særlig interessant.

gurkemeje Alternativ kræft behanGurkemeje (curcumin det aktive stof), som er et krydderi brugt i årtusinder i madlavning især i Indien

I et in vitro (laboratorie) forsøg er stoffet aktivt overfor Brystkræft celler og vigtigst kræftstamceller. Se artikel: 6-Shogaol Inhibits Breast Cancer Cells 

Shogaol angives at være 10.000 gange mere aktivt end Paclitaxel (Taxol), som bruges i brystkræft, lungekræft, livmoderhals kræft, nyrekræft kemoterapi også i danmark. Se Paclitaxel i lægemiddel kataloget
Se mere om Ingefær her: Ginger Beats Drugs In Defeating Cancer, Motion Sickness and Inflammation

Syltet ingefær: Du kan købe ingefær til ingen penge, kog roden 20 min, skrab skallen af med kniv, skrær i små stykker og kog i sukker vand og lad stå og trække. Skal koges f.eks totalt en time, det er ret sejt og trådet. Kan overtrækkes med mørk chokolade, det rene slik. Normalt anbefaler jeg ikke sukker, men ingefær er så skarpt, at der kræves lidt sukker. Tag et par gram ingefær daglig eller så meget du har lyst og brug ingefær i madlavning. Du kan også få ingefær kapsler med pulveriseret ingefær.

Samlet anbefaling - vitaminer, mineraler kosttilskud

•  Drik rigeligt vand - Vand er livsvigtigt. Cellerne skal være vel hydreret. 
  Omega-3. Fiskeolie kapsler fx. 6-9 stk af de billige fra Netto, Møllers tran, eller Krill omega-3
•  C-Vitamin tag 2x500 mg daglig. f.eks de billige "budget" fra føtex. Vigtig anti-oxidant og for alm. sundhed
  D-Vit. Meget vigtig, stærkt undervurderet. f.eks Matas D-vitamin 80 µg 180 tabl. kr. 59.95
  A-Vit tabl. Booster immunsystemet, reparerer leakey gut.  Matas A-vitamin 100 tabl 1100 µg
  1 MultiVitamin tab f.eks de billige "budget" fra føtex
•  1 B-Vitamin tabl. f.eks den billige "budget" fra føtex
•  B12-Vit tabl. 500 Mikrogram på Helsebixen.dk B12 vitamin underskud er den mest alm. vitamin mangel tilstand
•  K2 vitamin tablHelsebixen
•  Zink Vigtigt. Fås sammen med Selen. 15mg zink/100mcg Selen. Bio-Selen+Zink på Mecindo
•  Selen er super vigtigt. Modvirker kræft. Sammen med Zink. 15mg zink/100mcg Selen.
Bio-Selen+Zink Kapsler på Mecindo.dk. Du kan supplere med et par Para-Nødder daglig som er det levnedsmiddel med mest Selen.
•  Magnesium 1 tabl 125mg  x 2 daglig. Magnesium Citrat tabl 125mg på Mecindo.dk Citrat formen optages bedst, det nytter ikke noget at købe magnesium oxid hvor kun 4% optages. Magnesium indgår i 700+ enzymatiske processer og 3.000+ biokemiske reaktioner i kroppen,  herunder muskel og nerve funktion. Afslapper muskler, er anti-inflammatorisk. Magnesium er det vigtigste og mest undervurderede mineral overhovedet.
•  Mælkesyrebakterier, yoghurt, A38, Cultura eller mælkesyre bakterie kapsler eller Paragurt tabl.
Mælkesyre bakterie kapsler f.eks denne: Symbioflor fra matas med 3 forskellige mælkesyre bakterier.
•  Loppefrø skaller "HUSK". 1-2x daglig. Beskytter tarm slimhinde, giver fylde, fibre og modvirker forstoppelse. Drik rigeligt vand. Gerne også hørfrø opblødt i vand 1 spske 1x2 daglig.
•  Hørfrø hele opblødt i vand. 1 spiseske 1-2 x daglig

• 1 Mucolysin
brusetabl 600 mg daglig (håndkøb apotek). Slimløsnende hostemiddel. Indeholder acetyl cystein som gør slimen tyndere. Det er samtidig et meget god anti-oxidant, et forstadie til en af vores vigtigste naturlige anti-oxidanter: Glutation.
Cystein er en svovlholdig aminosyre og det er vigtig vi får tilstrækkeligt med svovl. Desuden binder det tungmetaller: Kviksølv, bly, cadmium. Istedet for de dyre Mucolysin, kan du få acetyl cystein som kosttilskud både kapsler eller ren pulver, så bliver det billigere. Betegnes også N-Acetyl-cystein eller blot NAC. Du kan få NAC "N-Acetyl Cysteine" kapsler 600 mg på vitanetshop
Jeg køber NAC som pulver på BulkPowders.dk 69 kr for 100g + forsendelse fra England.

•  Ingefær Gave til menneskeheden. Anti-inflammatorisk. 2-3 gram frisk rod eller mere. Syltet, krydderi, ingefær te (kog ingefær og drik som te) eller som Ingefær kapsler
• Gurkemeje. Gave til menneskeheden, i familie med ingefær. Anti-inflammatorisk, smertestillende, aktive stoffer mod kræft. Gurkemeje "Turmeric" kapsler tag en høj dosis f.eks 1 kapsel x 3 daglig. Bør tages samtidig med olie eller fedt for at fremme optagelsen. Bør også tages sammen med sort peber, hvilket giver langt større optagelse og effekt i forholdet 1 del stødt sort peber til 5 dele gurkemeje. Der er mange undersøgelser om det. Jeg kan ikke lige finde kapsler med stødt peber, men du kan trille en lille pille af stødt peber med lidt loppefrø og lidt vand og lad den tørre.
• Hørfrø olie, Koldpresset. Skal stå i køleskb. 1 spise skefuld x 2 daglig. Det levnedsmiddel med mest Omega-3, men kan ikke erstatte fiskeolie som indeholder de vigtige DHA og EPA former af Omega-3, det gør vegetabilske olier ikke.
• Q10  kapsler 100 mg X 2 daglig. Sammen med lidt olie for at fremme optagelsen. Dannes naturligt i kroppen, men produktionen falder væsentligt efter de 50 år og Mange kræftpatinter har nedsat Q10. Vigtig anti-oxidant og indgår i cellens normale energi omsætning (ATP i mitokondrier). Kræftceller har netop forstyrrelse i mitokondrierne. . Q10 100 mg kapsler på Helsebixen
Se artikel: Q10 and Cancer

​Budwig Diet  - Budwig Kost plan mod kræft

​Dette er en specifik alternativ kræft behandling

Budwig anti-cancer Diet - Budwig Kost plan til helbredelse af kræft

Budwig anti-cancer kost planen er en af de mest effektive og mest vel dokumenterede alternative metoder til helbredelse af kræft. Jeg har suppleret den op med ovenstående alm. kost principper, vitaminer og mineraler og tilføjet gurkemeje og ingefær, to meget potente anti-cancer urter.

Note: Budwig planen må ikke tages sammen med højdosis C-vitamin

En er de mest omfattende cancer sider: Cancertutor.com angiver Budwig kost planen sammen med en vitamin mineral blanding kaldet Cellect, Så de omtaler Budwig planen som Cellect-Budwig Protecol: cancertutor.com/cellect_budwig/ 

De anbefaler at anvende Vitamin B17 (abrikos kerner) som supplement sammen med Cellect-Budwig og jeg har omtalt abrikos Kerne under Budwig afsnittet. B17 bør ikke tages alene, men er et godt supplement til andre alternative ting.

Den såkaldte Budwig anti-cancer Diet går kort ud på: 1-2 spiseske koldpresset hørfrø olie blandet
(i blender) sammen med dobbelt mængde kvark eller hytteost. Friskmalet hørfrø samt bær og nødder drysset ovenpå. 3x daglig.
Hørfrø kan males i en lille kaffemølle og skal bruges straks.

Derudover en lav-kulhydrat kost minus sukker, minus hvidt brød og hurtige kulhydrater. Rigeligt med grøntsager af forskellig farve, grøntsags smoothie og grøntsags juice, oprindeligt en vegetar plan bortset fra hytteost, men jfr. Budwig Centret, er det OK med lidt kød som kylling og fisk samt æg. Det hele suppleret med vitaminer og mineraler.  


Om Johanna Budwig
Johanna Budwig var en tysk forsker, biokemiker, lavede denne kostplan i 1952, som en cancer kur og kur mod kroniske sygdomme: Se budwigcenter.com  Budwig Centret er en alternativ kræft behandlings klinik, som holder til i Spanien. Hun har helbredt et par tusind kræft patienter med denne kur, patienter som var opgivet af lægerne.

Kuren bliver stadig brugt af nogle alternative klinikker og er selvfølgelig ignoreret og chikaneret af læger, vi kan da ikke acceptere en kur, der helbreder folk!
hørfrø olie come on!, det er der jo ingen penge i, vel? - nej det er der ikke, men det er en super olie med stort indhold af Omega-3.

Hørfrø olie har iøvrigt være brugt i århundreder eller tusinder som maling og træbehandling (linolie) og fibre fra planten (Linum) blev brugt til tekstil produktion og har givet navn til Linned, sengetøj.

Hørfrø olie er det levnedsmiddel, der indeholder mest omega-3 nemlig over 50%. Teorien er at denne olie giver balance i kroppens celler (cellemembranen) og deres elektriske ladning, sådan at cellerne helbreder sig selv. I vegetabilsk olie er der ikke den samme gode omega-3 (DHA, EPA), som der er i fiskeolie, så det kan ikke erstatte fiskeolie.  

Hørfrø planten Linum, blomster, frø og olie

Matas sælger en økologisk koldpresset hørfrø olie 250 ml for ca. 40kr (den på billedet ovenfor), også en 500 ml og Føtex en 250 ml økologisk koldpresset hørfrøolie til ca. 40. Hørfrø olie bør opbevares i køleskab, fordi omega-3 er meget sart, det harsker hurtigt. De seriøse Matas og helsekost, har hørfrø olie stående i køleskab.

Jeg går lige nu og tager lidt hørfrø olie forebyggende, en lille slurk direkte fra flasken et par gange om dagen, det er besk af H til, men det er OK.


Gennemgang af Budwig kost planen

På Budwig Centret finder du en kort gennemgang af principperne i Budwig kost planen (det er et pdf dokument, højreklik for at gemme): Dr Johanna Budwig Anti-Cancer Diet The Budwig Diet

Her er en mere omfattende pdf doc. om Budwig kost planen: højreklik og gem

Budwig Diet Testimonials, Reviews and Case Studies. (Patient historier)


Hytte ost / Hørfrø blandingen er centralt i Budwig kost planen
Sådan laves det: 2 spise ske koldpresset hørfrø olie blandet (i blender) sammen med dobbelt mængde Hytteost. Friskmalet hørfrø samt bær og nødder drysset ovenpå. Tages 3x daglig. Du kan tilsætte kanel, kakao pulver og stevia sødemiddel for at korrigere smagen. Selvfølgelig IKKE sukker. 

Hørfrøene kan males i en lille kaffemølle og skal bruges straks, ellers harsker de. Hørfrø olien skal stå i køleskab, det harsker med varme, ilt og lys. 

(NB Pancreas cancer patienter og patienter med lever eller galdeblære problemer, skal starte endnu langsommere, de kan ikke tåle så meget olie i starten)
 
Det skal være hytteost, fordi det er det relativt høje indhold på 13% protein der er centralt. Kvar og skyr indeholder mindre protein. Desværrer er alle den slags special mælkeprodukter varmebehandlet efter syrning, så man får ikke de meget gavnlige mælkesyre bakterier.

Jeg vil foreslå at du derudover dagligt tager noget yoghurt naturel (NB ikke frugt youghurt med 12% sukker!!!) og nogle mælkesyre bakterie kapsler for at få en god tarmflora. Mælkesyre bakterier laver sammen med mælkeprodukter nogle meget gavnlige stoffer, der styrker immun forsvaret og beskytter tarmen og kroppen. Desuden sørger de for en god tarm flora balance til gavn for hele din sundhed og udkonkurrerer dårlige bakterier.
Se symbioflor mælkesyre bakterie kapsler fra Matas


​Sådan tilberedes Hørfrø olie og Hytteost.
Se denne Youtube video: Budwig Diet Flaxseed Oil & Cottage Cheese

Øvrig kost i Budwig kost planen

Rigeligt med Grøntsager
Rigeligt med grøntsager i alle farver enten letkogte, eller som grøntsags juice lavet i en grøntsags "juicer" eller som smoothie lavet i en blender. Ved juicing og blendning får man frigivet alle de gode stoffer som indholdes i grøntsager. Juicing har den fordel at man kan indtage mere, fordi tørstoffet centrifugeres fra, så man får den rene saft og flere af de gode stoffer
  
Grøntsags Juicing er beskrevet i min blog post: 9 dages grøntsags juice kur

​Grøntsager du kan spise, juice eller blende: alle former for kål, blomkål, brocculi, hvidkål, rosenkål, spidskål, rødkål. Radisser, rødbeder, gulerødder, bladselleri, knoldselleri. Salater, tomal, agurk, asparges. Bønner og ærter. Avocado, kokos. Et par valnød kerner og mandler. Lidt hindbær, brombær, blåbær, jordbær. Undgå frugt, på grund af sukkeret. Bærrene er relativt mere værdifulde. Ingefær er super at komme i blender og lave smoothie af. Ikke god til juicing, der er for lidt saft i.  

Særligt godt er juicing af gulerødder, det bør du have meget af hver dag. Tilsæt noget rødbede. Gulerødder og rødbeder er superfood. Du kan også lave smoothie af gulerødder.

Kulhydrater
Skal begrænses til et minimum: Rugbrød, brune ris, havregrød, lidt kartofler, søde kartofler.
Kulhydrater, some enten er sukker eller stivelse, nedbrydes hurtigt til glucose som er blodsukker. Kræftceller elsker glucose og store mængder kulhydrater fodrer kræftceller.

​Proteiner
Hårde oste, feta, creme fraise, kvark, yoghurt. Mindre mængde lyst kød som kyllling og fisk. Æg. Ingen rødt kød. OK med Bønner og ærter. 


​Vitaminer, mineraler og kosttilskud
CancerTutor angiver en vitamin / mineral blanding kaldet Cellect sammen med Budwig planen, hvor de anbefaler 5 scoops Cellect pulver dagligt til cancer patienter og 1-2 dagligt til forebyggelse. Nedenfor er deklarationen fra deres Cellect blanding. Du kan også se indholdet i fuld størrelse her Cellect Deklaration 

Alternativ kræft behandling med bitter abrikos kerner

​Cellect består af:
Vit-E, Zink, Selen, Calcium, Magnesium, Jod, Chrom
+ en blanding af kollagen, haj brusk, Glycine (en alm aminosyre), ko kolostrum (råmælk) og mælke tidsel frø ekstrakt - Desuden torske levertran kapsler.
Det er dyrt og skal bestilles i USA, jeg har istedet sammesat en Vitamin / Mineral liste nedenfor. I stedet for torske levertran, anbefaler jeg fiske olie kapsler, som er stort set det samme, men med noget højere omega-3 indhold.

Vitaminer & Mineraler til Budwig planen

•  C-Vitamin
tag 2x500 mg daglig. f.eks de billige "budget" fra føtex. Vigtig anti-oxidant og for alm. sundhed
  D-Vit. Meget vigtig, stærkt undervurderet. D-vitamin er med til at helbrede og forebygge kræft. Anbefalet daglig indtagelse (5 mikrogram) er ALT for lavt, vi skal mindst have 10 gange så meget. Find f.eks Matas D-vitamin 80 µg 180 tabl. kr. 59.95
  A-Vit tabl. Booster immunsystemet, reparerer leakey gut.  Matas A-vitamin 100 tabl 1100 µg
  1 MultiVitamin tab f.eks de billige "budget" fra føtex
•  1 B-Vitamin tabl. f.eks den billige "budget" fra føtex
•  B12-Vit tabl. 500 Mikrogram på Helsebixen.dk B12 vitamin underskud er den mest alm. vitamin mangel tilstand
•  K2 vitamin tablHelsebixen
•  Selen er super vigtigt. Modvirker kræft. Sammen med Zink og E-Vitamin.  15mg zink/100mcg Selen ==> Bio-Selen+Zink Kapsler på Mecindo.dk. Du kan supplere med et par Para-Nødder daglig som er det levnedsmiddel med mest Selen.
• Jod er vigtig for mange funktioner inklusiv forebyggelse og helbredelse af kræft. Tag et Jod tilskud, Pluk blære tang fra stranden, findes overalt på sten i vandet eller tag en Tang Tabl f.eks fra Matas
•  Magnesium 1 tabl 125mg  x 2 daglig. Magnesium Citrat tabl 125mg på Mecindo.dk Citrat formen optages bedst, det nytter ikke noget at købe magnesium oxid hvor kun 4% optages. Magnesium indgår i 700+ enzymatiske processer og 3.000+ biokemiske reaktioner i kroppen,  herunder muskel og nerve funktion. Afslapper muskler, er anti-inflammatorisk. Magnesium er det vigtigste og mest undervurderede mineral overhovedet.

•  Mælkesyrebakterier, yoghurt / Cultura blanding halvt af hver, eller mælkesyre bakterie kapsler f.eks denne: Symbioflor fra matas med 3 forskellige mælkesyre bakterier.

•  Loppefrø skaller "HUSK". 1-2x daglig. Beskytter tarm slimhinde, giver fylde, fibre og modvirker forstoppelse. Drik rigeligt vand. Gerne også hørfrø opblødt i vand 1 spske 1x2 daglig.  •  Hørfrø hele opblødt i vand. 1 spiseske 1-2 x daglig
Note: Loppefrø og Hørfrø er den generelle anbefaling til alle syge og raske. Budwig planen indeholder malet hørfrø og det bør være nok til at holde en fin tarmfunktion. Der kan suppleres med yderligere loppe- og hørfrø efter behov. 

• 1 Mucolysin
brusetabl 600 mg daglig (håndkøb apotek). Slimløsnende hostemiddel. Indeholder acetyl cystein som gør slimen tyndere. Det er samtidig et meget god anti-oxidant, et forstadie til en af vores vigtigste naturlige anti-oxidanter: Glutation.
Cystein er en svovlholdig aminosyre og det er vigtig vi får tilstrækkeligt med svovl. Desuden binder det tungmetaller: Kviksølv, bly, cadmium. Istedet for de dyre Mucolysin, kan du få acetyl cystein som kosttilskud både kapsler eller ren pulver, så bliver det billigere. Betegnes også N-Acetyl-cystein eller blot NAC. Du kan få NAC "N-Acetyl Cysteine" kapsler 600 mg på vitanetshop
Jeg køber NAC som pulver på BulkPowders.dk 69 kr for 100g + forsendelse fra England.

•  Ingefær Gave til menneskeheden. Anti-inflammatorisk. 2-3 gram frisk rod eller mere. Syltet, krydderi, ingefær te (kog ingefær og drik som te) eller som Ingefær kapsler
• Gurkemeje. Gave til menneskeheden, i familie med ingefær. Anti-inflammatorisk, smertestillende, aktive stoffer mod kræft. Gurkemeje "Turmeric" kapsler tag en høj dosis f.eks 1 kapsel x 3 daglig. Bør tages samtidig med olie eller fedt for at fremme optagelsen. Bør også tages sammen med sort peber, hvilket giver langt større optagelse og effekt i forholdet 1 del stødt sort peber til 5 dele gurkemeje. Der er mange undersøgelser om det. Jeg kan ikke lige finde kapsler med stødt peber, men du kan trille en lille pille af stødt peber med lidt loppefrø og lidt vand og lad den tørre.

• Q10
CoQ10 and Its Role Against Cancer. Artikel på TheTruthAboutCancer.com

Kræft er forstyrrelse i normale cellers mitokondrier og energi omsætning. Mitokondrierne er cellens små kraftværker. Q10 er et co-enzym der virker i mitokondriernes energiproduktion. PQQ er et lignende co-enzym der fornyer mitokondrierne. Det skal være den reducerede form for Q10 som hedder ubiquinol, som er langt mere effektivt end den Q10 der er i de fleste præparater. Antal Mitokondrier falder kraftigt med alderen.

Mitokondriers rolle i kræft, som en forstyrrelse i energiomsætningen, er beskrevet af nobel prismodtager Heinrich Warburg, allerede i 1924

Q10 Kan med fordel kombineres med Bio-PQQ som er et lignende co-enzym, der fornyer mitokondrierne, kan fås fra England fra amazon. Jeg har lige købt sådan nogle.
Super Ubiquinol COQ10 with BIOPQQ by Life Extension - 30 Softgels

Fiske olie kapsler - Omega-3
Omega-3 af animalsk oprindelse er ekstremt vigtigt for alle mennesker. Det indeholder de vigtige omega-3 varianter DHA og EPA, som ikke findes i vegetabilsk olie heller ikke i hørfrø olie. Tag 5-6 fiskeolie kapsler dagligt, sammen med alm måltid, men ikke oven i hørfrøolien.

Budwig bøger
Du kan finde flere af Johanne Budwig's bøger på den engelske Amazon.co.uk og få dem sendt fra england, alternativt købe som kindle ebook.

1. Cancer - The Problem and the Solution

2. Flax Oil as a True Aid Against Arthritis, Heart Infarction, Cancer and Other Diseases

3. The Budwig Cancer & Coronary Heart Disease Prevention Diet: The Complete Recipes, Updated Research & Protocols..

4. The Oil-Protein Diet Cookbook. Flax Oil as a True Aid Against Arthritis, Heart Infarction, Cancer and Other Diseases, 3rd Edition

Bitre Abrikos Kerner - Naturen egen kemo

Bitre abrikos kerner
Et eksempel på en giftig plante medicin (over en bestemt mængde) som har været brugt og stadig bruges som alternativ kræft behandling og forebyggelse, er bitter abrikos kerner, som indeholder amygdalin hvori indgår cyanid.

Alternativ kræft behandling med bitter abrikos kerner

Amygdalin betegnes også som B17 Vitamin og kræft angives generelt (af forskerne bag B17) som en kronisk metabolisk B17 mangel sygdom, selvom B17 ikke er alm. acceptere som vitamin og slet ikke denne cancer teori. 

Amygdalin / abrikos kerner bør ikke tages som eneste kur mod cancer, men det er et godt supplement til andre ting f.eks til Budwig planen eller til høj-dosis C-vitamin.
Man kan tage et par bitre abrikos kerner dagligt for at forebygge cancer, f.eks 5 stk. Forresten Bill Clinton spiser altid æble kernerne, som indeholder Amygdalin.

Amygdalin molekylet er for stort til at kunne passere blod-hjerne barrieren, hvorfor anvendelse mod hjerne tumor, kræver noget ekstra, nemlig DMSO (dimetyl SulfOxid). Vender tilbage til det.....


Abrikos og Mandel ligner hinanden
Abrikos og mandel frugten er meget tæt på hinanden, det er stenfrugter af rosenfamilien. Mandelfrugten har kun lidt frugtkød, så du ser kun mandler som kernen fra stenfrugten, mens abrikos har meget frugtkød og kan købes som abrikos frugt og som kernen inde i stenen: abrikos kerner. Søde abrikos kerner bruges i marcipanbrød til delvis erstatning for mandler.

Du kan få søde abrikoskerner og bitre abrikos kerner, lige som mandler forhandles som søde mandler, men den oprindelige mandel vilde sort var bitter og af og til finder du en enkelt bitter mandel blandt alm. mandler. På samme måde er søde abrikos kerner en forædlet sort, mens de bitrer er en vild sort. 

Amygdalin, findes også i bitter mandler, kerner af blomme, kirsebær, fersken, æble, pære, røn, slåen, jordbær og andre planter af rosen familien. Små mængder i bær, hørfrø og visse andre planter, små mængder i alm. søde mandler, som er en forædlet mandel sort.

Ikke desto mindre dør cancer cellerne af denne Bitter Abrikos kerne gift, mens normale celler ikke påvirkes. Det er en balance for som sagt er abrikos kerner giftige over en bestemt mængde, så man må ikke tage for mange og man skal holde sig inden for den anbefalede mængde.

På en måde kan man sige, at abrikos kerner, er naturens egen kemobehandling, bare mindre skadelig end medicin verdenens kemoterapi. Naturligvis er abrikos kerne plantemedicin heller ikke accepteret af den medicinske verden og der er meget stærke kræfter mod info og salg af bitre abrikos kerner, især i "the land of freedom": USA

​B17 er omtalt her på cancertutor.com/laetrile

​Køb af Bitre Abrikos Kerner
Det SKAL være hele kerner, ikke malede. Det er bedst af købe i EU, så er der ikke problemer med fortoldning og moms. Man kan købe bittre abrikos kerner her fra Bulgarien her på eBay.co.uk: Bitter Apricot Kernels/Seeds

Det kan være linket er ændret, men så søg selv, Bitter Apricot Kernels, på den engelske eBay.co.uk og sørg for det sendes fra et EU land.

​Dosering af Bitre Abrikos kerner - Vigtigt!
Nedenfor hovedtræk i hvordan du gør og Her er link til en guide: Apricot Kernels - Safe Dosage - A Practical Guide

1. Det er vigtigt du køber hele bitre abrikos kerner. Ikke malede kerner eller mel. 
2. Hver kerne skal tygges grundigt og spises enkeltvis.
3. Du starter første dag med max 5 kerner og spiser 1 ad gange med et par timer til næste.
4. I løbet af første uge går du langsomt op til max dosis som er 30 kerner daglig, er du lille og spinkel måske kun 20, er du stor måske 35 kerner daglig.
5. Det er vigtigt du mærker på din krop og registrerer evt symptomer på cyanid forgiftning, som er: Svimmelhed, kvalme, dobbeltsyn, svage muskler, hurtig vejrtrækning og hurtig puls. Mærker du disse symptomer, så hold en dags pause og gå ned i dosering.
6. er den helt gal, så søg læge og fortæl du har mistanke om cyanid forgiftning.


Video: Scientific papers: Amygdalin as a cancer treatment. 2016. Amygdalin induces Apoptosis

​C-Vitamin behandling mod kræft

​Dette er en specifik alternativ kræft behandling

​Man kan helbrede Kræft med store doser C-Vitamin - men det er IKKE indtagelse af mange C-Vitamin tabletter!

Mennesket og C-Vitamin - Udviklings mæssig baggrund:
Alle dyr og mennesker har behov for C-Vitamin, det er en del af vores fysiologi, vores biokemi og langt de fleste dyr kan producere det selv, hvor der syntetiseres i leveren hos pattedyr eller nyrerne hos lavere dyr, ud fra glucose ved en enzymatisk proces. Nogle dyr har tabt evnen til at producere C-vitamin og det drejer sig om 3 grupper af dyr:

• Gruppen ægte aber, de højere primater, som vi tilhører
• frugtædende flagermus
• Marsvin, den lille gnaver fra sydamerika og et par andre dyr i samme gruppe. 

Der er altså 3 grupper af dyr, som uafhængigt af hinanden, genetisk har tabt evnen til at producere C-vitamin. Det er en mutation i genet, der koder for produktion af C-vit. Man regner med at gruppen aber tabte evnen for ca. 25 mill år siden, altså langt tid før mennesket blev formet (tidligste mennesker er  formentlig dannet for 2,5 mill år siden i Etiopien ifølge fund af værktøjer.

Produktion af C-vitamin, er en enzymatisk proces som styres af et gen. Vi har stadig genet, men det er muteret, så vi ikke kan producere det nødvendige enzym (L-gulonolactone oxidase). Det betyder ikke, at vi ikke har brug for C-vitamin, men vi har bare tabt evnen til at producere det. Udviklings mæssigt er det omkostnings frit at tabe evnen, såfremt man hele tiden får tilstrækkeligt C-vitamin i kosten, så har man ikke brug for det.

Vi har fortsat brug for C-vitamin, men det moderne menneske spiser IKKE den kost som vi er skabt til, nemlig overvejende vegetar kost og dermed masser af C-vitamin og andre anti-oxidanter som indeholdes i grøntsager og frugt, ligesom vores forfædre aberne.

Hvis man ser på blodprøver fra aber, regner man med, at de får ca. 1-2 gram C-vitamin daglig via kosten (omregnet til menneske størrelse ca 70 kg). Hvis man ser på andre dyr, som selv producerer C-vitamin  (og omregner til 70 kg), så producerer de ca 1-2 gram daglig og hvis de er syge producerer de betydeligt mere.

Lad os summere op: Vi har brug for C-vitamin, det er en del af vores biokemi og logisk set har vi formentlig brug for i omegnen af 1-2 gram daglig ligesom alle andre dyr. Så giver det ingen mening at levnedsmiddel styrelsen og WHO og alle andre angiver en anbefalet daglig indtagelse af C-vitamin på 0,08 gram (80 mg), altså 10-20 gange mindre end det der formentlig er nødvendigt.

De 80 mg er sat for at undgå skørbug, som er den frygtede sygdom sømænd fik tidligere p.g.a. kost uden C-vitamin. Men ikke kun sømænd fik denne sygdom, hele befolkninger og hære fik skørbug og har haft enorm betyding for tidligere tiders sygdom.

Englands flåde var de første til at forstå helbredelse og forebyggelse af skørbug som en kost relateret sygdom og gav i 1795 ordre til at alle sømænd skulle have citronsaft (uden at kende noget til C-vit). Andre forstod ikke betydningen og helt op til 1913 led Scott's besætning af skørbug under antarktisk ekspeditionen.

Først i 1931 lykkedes det Albert Szent-Gyorgyi at isolere og beskrive C-Vit som årsag til skørbug og navngav det ascorbin syre. Han blev tildelt Nobel prisen i 37 for dette arbejde.

Den logiske konklusion: Vi får alt for lidt C-vitamin. Om C-Vitamin (Ascorbin syre) Ascorbic Acid på Wiki.

Intravenøs C-vitamin kan helbrede kræft og alle virus -og bakterie infektioner
Der er mange undersøgelser der viser at højdosis Intravenøs C-vitamin behandling potentielt kan helbrede kræft og virus infektioner, eller i det mindste forbedre tilstanden forlænge livet og livskvalitet. 

Man har brugt intravenøst C-Vit siden midten af 70'erne og helt tilbage i 40'erne. Dosering er i størrelses ordenen 50 gram (ikke mg) ren C-vitamin opløst i vand, givet intravenøst (i blod åren) dagligt eller 2-3 gange ugentlig.

Det oprindelige studie vedr. intravenøst C-vit, er helt forventeligt blevet nedgjort af læger og andre af medicinal industriens lobbyister. Der er af Mayo Clinic (et stort privathospital i US), blevet lavet en undersøgelse til verificering af det oprindelige studie - de kunne ikke bekræfte at C-vit kunne helbrede kræft. Ikke overraskende brugte de med vilje en anden metode end det oprindelige studie - de brugte oralt C-vitamin 10 g som daglig engangs dosis, desuden løb undersøgelsen kun i 2,5 md.

Men Intravenøs og oralt C-vit er IKKE det samme!!! - man kan ikke sammenligne - og man kan ikke eftergøre et studie og samtidig bruge en anden metode!! - det grænser til svindel -  Medicinal industriens lakajer er bare så kvalme, at det er til at brække sig over! - Alt skal nedgøres og fordrejes - men heldigvis kan sandheden ikke skjules i det lange løb!

Der er masser af forskning omkring C-vitamin, men læger nægter at erkende sandheden og nægter at bruge C-vitamin som behandling. Det står ikke i lærebøgerne og derfor eksisterer det ikke. C-vit er et lille ubetydeligt vitamin, som vi bare skal have 80 mg af for ikke at få skørbug. Det er der lægerne er.

Intet lægemiddel har undergået så mange studier som C-vit og det har vist sig effektivt til mange sygdomme, stort set ALLE sygdomme! Alligevel har C-vit ingen anerkendelse af lægerne. Tænk hvis alle går og helbreder sig selv med C-vit, så har de ingen business - og endnu værre medicinal firmaerne har ingen business.


C-Vitamin terapi er IKKE en hokus pokus mirakel kur
C-Vitamin terapi er IKKE en hokus pokus mirakel kur, det er baseret på viden indsamlet gennem mange videnskabelige arbejder gennem 75 år, at i tilstrækkelig dosis, forebygger og gavner det alle former for tilstande og sygdomme. Cancer, virus og bakterie infektioner akutte og kroniske sygdomme, det gælder selvfølgelig også alm. forkølelse og influenza. Det er simpelthen naturens eget helbredende stof, det ser man ved at de dyr der kan producere C-vit selv, gør det langt mere ved stress og sygdom.

Spørgsmålet om det kan helbrede en sygdom, er et spørgsmål om dosis. I tilstrækkelig høj dosis kan C-Vit helbrede eller forbedre de fleste tilstande, men intet er 100% og der er ingen garanti. Man kan ikke regne med at alle personer med kræft kan blive helbredt, men alle undersøgelser viser, at man i det mindste kan forlænge livet og forbedre livskvaliteten.

Det er meget vigtigt at forstå at C-vitamin terapi til helbredelse SKAL ledsages af en kost, vitaminer og mineraler, der understøtter helbredelse og ikke fremmer sygdom. Det er beskrevet på denne side. 
Naturligvis er det bedst at forebygge al sygdom med 1-2 gram C-vitamin daglig og korrekt kost. Hvis man først er syg, må man højere op for at helbrede.

Læger gider ikke beskæftige sig med det, men det er en helt anden historie, de er IKKE interesseret i videnskab eller sandheden, eller at du skal blive rask! - sørgeligt, men sandt! - de vil simpelthen ikke beskæftige sig med et vitamin, det kan umuligt være godt, nej et lægemiddel, man kan udskrive recept på, det er sagen.Referencer
I videoerne nedenfor er der referencer og jeg kommer med nogle senere, men til en start så er her en hel bog gratis online nedenfor, en 44 år gammel bog "The healing factor", der ENDNU ikke er nået ud til lægernes opmærksomhed. Ting tager tid, især hvis man konsekvent spænder ben for alt, der ikke står i gamle konservative lærebøger skrevet af ganske få professorer - medicin verdenen spænder ben for anderledes metoder, alt det der går imod medicinal firmaernes business.

Alt er styret af medicinal firmaernes grådighed! C-vitamin laves ikke af medicinal firmaer og udbredelse af anvendelsen af C-vit er direkte skadelig for medicinal firmaernes business. Hvis folk bliver mere raske, kan de ikke sælge så meget medicin, derfor bliver alt vedr C-vitamin modarbejdet med nedgørende bemærkninger, artikler og overskrifter i aviser i stil med "C-vitamin dræber", det er rigtigt stygt, som de arbejder. 


Gratis Online Bog: The Healing Factor - "Vitamin C Against Disease" af Irwin Stone © 1972. Med sin teori om at mennesker har brug for meget større mængder C-vit for optimal sundhed
Med forord af Nobel pris vinderene: Dr. Linus Pauling og Dr. Albert Szent-Gyorgyi (opdageren af C-vit)

Dr. Frederick Robert Klenner var en anden pioner inden for C-vitamin. I 1949 helbredte han 60 ud af 60 børn for Polio (børnelammelse en virus sygdom) med intravenøs C-Vit. Altså 100% helbredelse. Artiklen Præsenteret for American Medical Association (USA lægeforning), men der er ingen interesse fra læger - er det ikke utroligt?
En oversigts artikel over Klenner's arbejder: Journal of Applied Nutrition Vol. 23, No's 3 & 4, Winter 1971

Hvordan Virker C-Vitamin mod kræft?
Glucose (blodsukker) og C-vitamin bruger samme dør, samme mekanisme til at komme ind i cellerne (kræft celler og alm. celler) og de konkurrerer om at komme ind. Kræftceller er vilde med glucose, kan kun ernære sig af glucose og har 10 gange så mange glucose receptorer som alm. celler. Kræftceller har simpelthen en anden stof omsætning end alm. celler. Kræftceller kan ikke tåle C-vitamin og hvis der kommer tilstrækkeligt med C-vitamin ind i kræftcellen dør den, det sker ikke med en alm. celle, der er C-vitamin naturligt.

C-vitamin helbreder ikke kun kræft, det hjælper også på skaderne efter Kemo, og giver bedre livskvalitet og velvære. Kan bruges samtidig med Kemo, de fleste steder angives man ikke kan, men jfr. videoen nedenfor siger C-Vitamin eksperten at man kan.  

Jo mindre glucose du har i blodbanen jo mindre næring er der til kræftcellerne og jo mere C-vitamin der kommer ind i kræftcellen, jo mere hæmmes kræftcellen. Derfor er det meget vigtigt, at du holder et stabilt blodsukker ved at spise rigtigt og med en restriktiv kulhydrat indtagelse så du ikke får de store svingninger og høje blodsukker niveauer.

Dette gælder uanset hvilken kræft kur du er på, konventionel eller alternativ. Du kan ikke prøve at slukke en brand og så samtidig hælde benzin på, det er det du gør ved at indtage mange kulhydrater.  

C-vitamin er risiko frit og uden bivirkninger
C-vitamin behandling, er en fuldstændig risikofri og bivirknings fri behandling. C-Vitamin er naturlig for kroppen, derfor er der ingen bivirkninger eller skader. De dyr der selv kan producere C-vitamin, producerer meget mere C-vit mens de er syge, det viser at det er en normal del af kroppens funktion, som vi desværre ikke har mere, men så kan vi hjælpe ved at tage C-vit som tilskud.  

Store mængder oralt indtaget C-vit kan give diarre. C-vit tableter, de syreneutrale, er f.eks. natrium ascorbat, her er der ca 10% natrium i. Det skal man tænke på hvis man begynder at spise mange. Natrium generelt, øger blodtrykket hvis man får meget Natrium.

Vitamin C - Ascorbate - Liposomal Vitamin C and Antioxidant Therapy - Dr. Thomas E. Levy

​How Vitamin C Fights Cancer - foredrag af Dr. Ron Hunninghake

​Interview with Dr. Joseph Mercola. Subject: Vitamin C and Cancer

​Dr2's Dokumentar udsendelse om Intravenøs C-vitamin behandling. Sendt 20.juni-16. Man følger 4 patienter, som alle med dødsdom af lægerne, men fortsat i live flere år efter. De interviewede forstokkede dr. med overlæger kan naturligvis ikke forstå det eller acceptere det.

Alternativt til Intravenøst C-Vit  -  Liposomal C-Vitamin

Alternativt til Intravenøst C-Vit  - Liposomal C-Vitamin

Det er dyrt at få Intravenøst C-vitamin på en klinik fordi man plejer at give det 2-3 gange ugentlig over et stykke tid. Det gives over ca. 2 timer som drop.

Det er ascorbin syre i en buffer opløsning. Det er ikke selve C-vitaminet der koster, men klinikken skal selvfølgelig have noget for det. Ifølge DR's udsendelse koster det ca 1.000 kr. pr. gang.

Men der findes en form for C-vitamin, som er langt billigere og MERE effektiv end intravenøs C-vit, som du selv kan tage oralt.

Det er IKKE indtagelse af store mængder C-vit tabletter eller pulver. Optagelsen fra tabletter er formentlig i omegnen af 20% til blodet og det der ender i blodet er ikke særlig effektivt til at blive optaget af cellerne, hvor det skal gøre gavn.

Istedet udskilles det via urinen uden at have gjort gavn. Udskillelse via urin er formentlig dosis afhængig, så jo mere du tager oralt, jo større % ender i urinen.

Liposomal C-vitamin - et brev indeholder 7,5 ml gel/olie agtig C-vitamin som tages i et glas vand før et måltid. Hæld det i glasset og drik med det samme uden at røre rundt. 

Der findes en LANGT mere effektiv form for C-vitamin som optages langt bedre fra tarmen ... og vigtigere optages bedre fra blodet til cellerne og det er Liposomal C-vitamin, det er et brev som tages i et glas vand.

Liposomal C-Vitamin er C-vitamin coated med fedtstoffer, så det optages meget mere effektivt fra tarmen til blodet og i en form så C-Vitaminet nemmere kommer fra blodet og ind i cellerne.

Denne særlige præparering af C-vit, gør også at man kun behøver ca 1/8 så meget, som ved intravenøst C-Vit. Desuden tages der 6-8 breve dagligt, så der holdes en høj C-vitamin koncentration i blodet.

Intravenøst C-Vitamin gives 2-3 gange ugentligt og mellem behandlingerne må C-vitamin koncentrationen være lav.

Anbefalet indtagelse af Liposomal C-vitamin
Helbredelse af sygdom (kræft, virus, bakterier): 1 gram (1 brev) C-vit x 6-8 dagligt, altså 6-8 gram.
Forebyggelse af kræft, virus og bakterie infektioner og andre sygdomme: 1 gram dagligt.  

Husk også rigtig kost sammen med højdosis C-Vitamin
C-vitamin højdosis behandling skal ALTID (lige som al andet alternativ kræft behandling) ledsages af ordentlig kost som beskrevet ovenfor:
•  Restriktiv kulhydrat indtagelse, så du ikke fodrer kræftcellerne med sukker som de er vilde med.
•  Masser af grøntsager for at få de hundredvis forskellige aktive plantestoffer, der er i grøntsager
•  Vitaminer-Mineraler
•  De Rigtige Olier incl. omega-3 fiskeolie
•  Udlukkelse af de grimme omega-6 olier, hærdet fedt og margarine.

C-Vitamin kan godt anvendes sammen med Kemo
Højdosis C-vitamin behandling (Intravenøst, oralt, liposomal C-vit) kan godt bruges samtidig med kemoterapi jfr. Ekspert i intravenøs C-Vitamin fra videoen ovenfor Dr. Ron Hunninghake, som har behandlet mange patienter med C-Vit. De fleste steder angives at man ikke kan bruge C-vit samtidig med kemo, men det er altså ikke rigtigt.

C-vitamin helbreder ikke kun kræft, det hjælper også på skaderne efter Kemo, og giver bedre livskvalitet og velvære.   

NB! Ikke sammen med Budwig
Højdosis C-vitamin behandling kan ikke bruges samtidig med Budwig Kost Planen. Jeg ved ikke helt hvorfor. Det er noget med C-vitaminets kraftige anti-oxidant effekt og elektroner og cellens elektriske balance som man prøver at genetablere med Budwig. Så tag IKKE høj-dosis C-vitamin samtidig med Budwig.

Hvad er et Liposome?
Det er en lille boble med en dobbelt fedtlag's membran yderst og i midten en vandig fase indeholdende C-vitamin (eller et lægemiddel). Det er en relativ ny måde at levere et aktivt stof direkte til cellens indre.

Fedt membranen består af fosfor lipid, samme struktur som vores cellers cellemembran er opbygget af.

Disse små fedt bobler optages nemt fra tarm slimhinden og går direkte over i blodet, hvor de nemt kan optages af kroppens celler, de smelter sammen med cellerne og afgiver C-vitamin (eller et lægemiddel) til cellens indre.

Der findes flere forskellige lægemidler, som er præpareret på denne måde. Og liposomer kan altså også bruges til at levere C-vitamin direkte ind i cellerne. Liposom lægemidler bliver meget udbredt i fremtiden. Om liposomer på Wiki

Skematisk tegning af et liposome. Det er omgivet af en dobbelt fedt lags membran og indvendigt er vand opløselige stoffer, det kan være C-vitamin eller et lægemiddel.
De grønne kugler er molekyler af et vandopløseligt stof som f.eks. C-vitamin eller et lægemiddel og udgør fedt blærens indhold.

Hvor kan man købe det særlige Liposomal C-vitamin præparat?

Liposomal C-Vitamin fås i breve med 1 gram C-vitamin i en slags gel, der ligner æggeblomme, som kommes i et glas vand som uden omrøring, drikkes.

Koster omkring 10 kr. pr. brev, så med 6-8 breve dagligt bliver det 60-80 kr. daglig. Lidt rabat hvis man køber flere pakker samtidig.

Liposomer bliver optaget betydeligt bedre fra tarmen end C-Vitamin tabletter og betydeligt bedre fra blodbanen til kroppens celler, derfor kan man ikke sammenligne med C-Vitamin tablet. 

Sammenligning med Intravenøst C-Vitamin Liposomal C-Vitamin er en betydelig mere effektivt form end Intravenøst C-Vitamin, man regner med at 1 brev (1 gram liposomal C-Vit) svarer til 8-10 gram intravenøst C-Vitamin. Det betyder at man kan nøjes med langt mindre vægtmæssigt.

Køb af Liposomal C-Vitamin

Altrient C (Liposomal C-vitamin breve) kan købes fra England i denne webshop: GoodHealthNaturally

Bliver sendt fra england, så ingen problem med told.
1 Pakke koster £ 36 (306 kr) og indholder 30 breve = 10,2 kr. pr. brev. Der er rabat ved køb af flere pakker.

Anbefalet indtagelse af Liposomal C-vitamin

Helbredelse af sygdom (kræft, virus, bakterier)
1 brev C-vit x 6-8 dagligt, altså 6-8 breve dagligt - i et glas vand på tom mave for bedre optagelse. Så vidt muligt på tom mave, men med 8 breve fordelt over dagen, er det svært at få passet ind imellem måltider, men så vidt muligt. Jeg mener det er bedst at fordele det så bredt som muligt. Så 1 brev lige før sengetid og 1 brev straks man vågner og de 6 andre breve med 3 timers mellemrum. Det drejer sig om at have et jævnt og konstant højt C-vitamin indhold i blodet og cellerne. 

Virus & bakterie infektion: indtil infektionen er over + nogle dage mere
Kræft: Jeg villle tage 2-3 mdr og efter helbredelse 1-2 breve daglig til forebyggelse. (Jeg prøver om jeg kan finde noget om hvor længe det anbefales at tage det)

Forebyggelse af sygdom, kræft, virus og bakterie infektioner og andre sygdomme 1 brev dagligt.


The Truth About Cancer - Video Serie

The Truth About Cancer Video serie  – Dokumentar Video serie på ialt 9 videoer a ca. 1½ time. Video serien indeholder Interview af over 100 alternative behandlere, forskere og læger inden for forskellige alternative cancer behandlinger samt interview af patienter, der har haft succes med alternativ kræftbehandling.

I Dokumentar serien omtales næsten alle former for alternative behandlinger. Du kan se Video 2 nedenfor.

Video Serien er et MUST for alle, der er interesseret i kroppens egen helbredelse med naturens egen metode. Disse videoer er fantastisk interessante og en gigantisk øjenåbner ind i den alternative verden.
Video serien er også et MUST for alle læger, der er interesseret i at gøre noget godt for patienter og helbrede patienter, i stedet for bare at hælde giftig medicin på dem og være nikkedukker i den store medicinske forretnings svindel model.

Video 1 i serien "The Truth About Cancer"
A Global Quest Episode 1: The True History of Chemotherapy & The Pharmaceutical Monopoly. Omhandler blandt andet den etablerede medicinske verdens monopol, svindel og forretningsmodel, hvis eneste formål er PENGE. Og hvordan den etablerede medicinske verden systematisk mobber ALLE, der prøver at være innovative og tør TÆNKE ANDERLEDES.
Få hele Video serien på 9 Videoer: Klik Her

Video 2 i serien "The Truth About Cancer"
A Global Quest Episode 2: Cancer Facts and Fictions, Breast Cancer, Hormones, Skin Cancer & Essential Oils.
I videoen snakker de om Frankincense oil (røgelses træ olie) og Myrra olie (et stof, der stammer fra myrratræet), begge disse olier har været brugt i årtusinder som helbredende olier og optræder i biblen.
Få hele videoserien på 9 Videoer: Klik Her


Video 1 i Video Serien, som du kan se hvis du Klikker Her, hedder "The True History of Chemotherapy & The Pharmaceutical Monopoly" omhandler blandt andet den etablerede medicinske verdens monopol, svindel og forretningsmodel, hvis eneste formål er PENGE. Og hvordan den etablerede medicinske verden systematisk mobber ALLE, der prøver at være innovative og tør TÆNKE ANDERLEDES.

Truth about Cancer - Alle 9 videoer i oversigt
Få alle videoer klik her

Sandheden om kræft video 1

Video 1. Screenshot. The True History of Chemo- therapy & The Pharmaceutical Monopoly

Sandheden om kræft video 2

Video 2. Screenshot. Cancer Facts and Fictions, Breast Cancer, Hormones, Skin Cancer & Essential Oils

Sandheden om kræft video 3

Video 3. Screenshot. Cancer-Killing Viruses, Cancer Stem Cells, GMOs, Juicing & Eating the Rainbow

Sandheden om kræft video 4

Video 4. Screenshot. The True History of Chemo- therapy & The Pharmaceutical Monopoly

Sandheden om kræft video 5

Video 5. Screenshot. Cancer Causing Blindspots, Toxic Vaccines, Homeopathy & The Power of Emotions

Sandheden om kræft video 6

Video 6. Screenshot. The NOCEBO Effect, Healing Vaccines, Advanced Detoxing & Going Inside A German Cancer Clinic

Sandheden om kræft video 7

Video 7. Screenshot. Heal Cancer with Clean Electricity, Unique Water, Natural Sunlight & Combining Superfoods

Sandheden om kræft video 8

Video 8. Screenshot. Cannabis, Nature’s Epigenetic Switches, Peptides & Healing with Micronutrient Therapy

Sandheden om kræft video 9

Video 9. Cancer Conquerors & Their Powerful Stories of VictoryProstata Cancer - Alternativ behandling

​Alternativ behandling af Prostatakræft med kosten, følger det samme som andre kræftformer, man er nødt til at angribe kræften fra forskellige vinkler. Man kan ikke forvente at det hjælper bare med at tage et enkelt element op.

Hvis du fx. spiser som du altid har gjort og tager eksta D-vitamin, så kan du ikke forvente at D-vitamin alene vil virke, selvom D-vitamin er vigtig i bekæmpelsen af kræft.
Man er nødt til at tage fat på en hel række ting, hvis man skal forvente en virkning.

​Anti-inflammatorisk kost:
Anti-inflammatorisk kost er en kost, der nedsætter inflammations processer i kroppen og hjælper kroppen med at hele sig selv ved at styrke immunsystemet.

Det omfatter så lidt omega-6 som muligt (er inflammatorisk og du får nok i alm kost) og ekstra tilskud af omega-3 (anti-inflammatorisk) i form af fiskeolie og hørfrøolie.

Reduceret indtagelse af kulhydrater, især de hurtige, der giver høj blodsukker stigning, sådan at man holder et stabilt blodsukker. Højt blodsukker og højt insulin niveau er inflammatorisk.

Kræftceller kan kun ernære sig af sukker (blodsukker) og hvis du har højt blodsukker, fodrer du kræftcellerne.

​Magnesium tilskud og ikke for meget kalk. For meget kalk er inflammatorisk og kalken vil aflejre sig udenfor knoglesystemet fx. i prostata. Kalken kan ikke finde ud af at lejre sig i knoglerne hvis der er for lidt magnesium, knogledannelse afhænger af magnesium.

Magnesium anti-inflammatorisk. Magnesium indgår i 700 forskellige enzymatiske processer. Magnesium og kalcium er lige vigtige, vi kan ikke undvære nogle af dem, men ingen gider tale om Magnesium.

Masser af naturlige anti-oxidanter i form af rigeligt med grøntsager af forskellig farve. Der er tusindvis af gode stoffer i grøntsager. Det kan være rå, kogte, som smoothie eller juice. Du kan ikke få for meget grøntsager.

De gode olier især kokosolie, smør, olivenolie samt hørfrøolie og fiskeolie som omega-3 kilde. Kokos olie og smør indeholder laurinsyre en mellemkædet mættet fedtsyre, som har helende effekt på skadede celler.

Det er logisk at smør har beskyttende og helende egenskaber, vi tilhører pattedyrene som gennem 250 mill år har udviklet sig og optimeret ernæringen til de spæde dyr, hvis eneste ernæring er mælk herunder mækefedt.

Kokosolie indeholder også denne laurinsyre og i betydelige større mængder op til 50% af fedtet i kokos er laurinsyre. Kokos olie er en super fedtstof til at hele kroppens celler.  

Moderat mængder af kød, fortrinsvis lyst kød.

Special tilskud Udover kosten
tilskud af gavnlige vitaminer og mineraler

- D-vitamin 85 mikrogram
- C-vitamin 1-2 gram dage (NB alle får for lidt c-vitamin)
- Selen, E-vit og zink kapsler (fås som kombi)
- når vi tager zink skal vi også have kobber fordi de konkurrerer
- B-vit
- Regulering og beskyttelse af tarmen med loppefrø, hørfrø og mælkesyre produkter (yoghurt eller mælkesyre kapsler
- K2-Vitamin
- Gurkemeje er et vidundermiddel. Som kapsler, det er besværligt at bruge i større mænge i mad, det sviner meget (farver)
- Ingefær et vidundermiddel, der kan man tage et par gram daglig som shot, i smoothie, i mad.

​Anti-inflammatorisk kost:
Anti-inflammatorisk kost er en kost, der nedsætter inflammations processer i kroppen og hjælper kroppen med at hele sig selv ved at styrke immunsystemet.

Det omfatter så lidt omega-6 som muligt (er inflammatorisk og du får nok i alm kost) og ekstra tilskud af omega-3 (anti-inflammatorisk) i form af fiskeolie og hørfrøolie.

Reduceret indtagelse af kulhydrater, især de hurtige, der giver høj blodsukker stigning, sådan at man holder et stabilt blodsukker. Højt blodsukker og højt insulin niveau er inflammatorisk.

Kræftceller kan kun ernære sig af sukker (blodsukker) og hvis du har højt blodsukker, fodrer du kræftcellerne.

​Magnesium tilskud og ikke for meget kalk. For meget kalk er inflammatorisk og kalken vil aflejre sig udenfor knoglesystemet fx. i prostata. Kalken kan ikke finde ud af at lejre sig i knoglerne hvis der er for lidt magnesium, knogledannelse afhænger af magnesium.

Magnesium anti-inflammatorisk. Magnesium indgår i 700 forskellige enzymatiske processer. Magnesium og kalcium er lige vigtige, vi kan ikke undvære nogle af dem, men ingen gider tale om Magnesium.

Masser af naturlige anti-oxidanter i form af rigeligt med grøntsager af forskellig farve. Der er tusindvis af gode stoffer i grøntsager. Det kan være rå, kogte, som smoothie eller juice. Du kan ikke få for meget grøntsager.

De gode olier især kokosolie, smør, olivenolie samt hørfrøolie og fiskeolie som omega-3 kilde. Kokos olie og smør indeholder laurinsyre en mellemkædet mættet fedtsyre, som har helende effekt på skadede celler.

Det er logisk at smør har beskyttende og helende egenskaber, vi tilhører pattedyrene som gennem 250 mill år har udviklet sig og optimeret ernæringen til de spæde dyr, hvis eneste ernæring er mælk herunder mækefedt.

Kokosolie indeholder også denne laurinsyre og i betydelige større mængder op til 50% af fedtet i kokos er laurinsyre. Kokos olie er en super fedtstof til at hele kroppens celler.  

Moderat mængder af kød, fortrinsvis lyst kød.

Special tilskud Udover kosten
tilskud af gavnlige vitaminer og mineraler

- D-vitamin 85 mikrogram
- C-vitamin 1-2 gram dage (NB alle får for lidt c-vitamin)
- Selen, E-vit og zink kapsler (fås som kombi)
- når vi tager zink skal vi også have kobber fordi de konkurrerer
- B-vit
- Regulering og beskyttelse af tarmen med loppefrø, hørfrø og mælkesyre produkter (yoghurt eller mælkesyre kapsler
- K2-Vitamin
- Gurkemeje er et vidundermiddel. Som kapsler, det er besværligt at bruge i større mænge i mad, det sviner meget (farver)
- Ingefær et vidundermiddel, der kan man tage et par gram daglig som shot, i smoothie, i mad.

Specielle forhold vedr prostata kræft
Prostata kræft er østrogen afhængig, vokser mere hvis der er østrogen tilstede. Det er præcist det samme med brystkræft, livmoderkræft og enkelte andre kræftformer som også er østrogen afhængige.

Altså de to hyppigste kræftformer overhovedet: brystkræft og prostatakræft er afhængige af østrogen.

Det kunne være man skulle koncentrere sig lidt om østrogen og hvorfor og hvad man kan gøre. Man kan starte med at konstatere at der er tusindvis af østrogen lignende stoffer i vores miljø.

Østrogenlignende stoffer i kost og miljø, der kan være medvirkende årsag til Prostatakræft,  brystkræft og andre østrogen afhængige kræftformer

Der findes tusindvis af stoffer med hormonlignende virkninger, de kan inddeles i forskellige grupper:
•  Hormonlignende stoffer i kosmetik og plejeprodukter (f.eks parabener)
•  Hormonlignende stoffer som pesticider på frugt og grønt
•  Hormonlignende stoffer som naturlige planteøstrogener (sojaprodukter indeholder isoflavon)
•  Hormonlignende stoffer som afgives fra emballager og køkkengrej (teflon) f.eks Bisphenol, ftalater (plastblødgører) og flourede stoffer
•  Hormonlignende stoffer som afgives fra maling, lak, impregneret tøj og elektronik.
Se artikel: Hormonforstyrrende stoffer 
Se artikel: 32 hormonforstyrrende stoffer i kosmetik

​USA's National Cancer Institute (cancer.gov), har officielt i 1998 erklæret: "Estrogens as endogenous carcinogens in the breast and prostate"

Jfr: National Cancer Institute's Symposium on Estrogen as a Cause of Cancer march 1998. Symposiets program fremgår her:
JohnLeeMd.com/breast-cancer-natural-progesterone-part-2.html

National Cancer Institute har udgivet en bog fra dette symposium: "Estrogens as endogenous carcinogens in the breast and prostate" ncbi.nlm.nih.gov/  Jeg har ikke fundet bogen endnu.

Altså Østrogener produceret i kroppen (endogene) er kræftfremkaldende ved bryst- og prostatakræft. Det betyder ikke at der ikke kan være andre ting fx. de udefra kommende østrogene stoffer, kan være medvirkende eller virke sammen med.
Hvorfor hører man ikke noget om det og hvorfor gør man ikke noget ved det?

Progesteron og Østrogen
Progesteron og østrogen er 2 hunkøns hormoner, som mænd også laver i mindre mængde, ud over testosteron. Med alderen daler mænds produktion af testosteron og progesteron, hvorved østrogen bliver mere dominerende, derfor ses prostata kræft næsten altid kun hos mænd over de 50 og hyppigst over 60.

Testosteron er altså en beskyttende faktor, hvilket er i modstrid med gængs opfattelse. Unge mænd har højt indhold af Testosteron lige fra teenage årene - så hvorfor har de ikke prostata kræft? - Læs igen!!

For kvinders vedkommende falder produktionen af progesteron med alderen hvorved østrogen bliver mere dominerende og en af årsagerne, måske "årsagen" til brystkræft og til at kvinder først får brystkræft over de 50 og efter overgangsalderen er sat ind.  

​Kastrering mindsker prostata cancer - troede man i mange år!
For mange år siden i 1941 fandt Huggins at ved kastrering (fjernelse af testikler), bedredes prostatakræft. Han fik Nobel pris for dette makværk, og man har lige siden gået ud fra at det var på grund af fjernelse af testosteron produktion i testiklerne at canceren forbedrede - Men testiklerne producerer også østrogen og det er fjernelse af østrogen, der virkede.

Alligevel tror alle læger i dag at testosteron fremmer prostata cancer og kemisk kastrerer prostata patienter på samlebånd, rutinemæssigt, uden at stille spørgsmål tegn ved om dette er rigtigt. Det gør alle læger da, så det gør jeg også, synes tankegangen at være. Man påfører mænd kolosale bivirkninger ved denne kastrering.

Det er fuldstændigt misforstået at bruge anti-hormon behandling som blokkerer for testosteron produktion og kemisk kastrerer mændene. Nok derfor man kun opnår en midlertidig effekt som bremser canceren et stykke tid.

​Omvendt er det vist at Progesteron er et beskyttende hormon som hæmmer de østrogen afhængige receptorer i kræft cellerne uden at skade og uden væsentlige bivirkninger, som kemisk kastraktion medfører.

Progesteron og østrogen er populært sagt modsat rettede hormoner og ved at give progesteron som tilskud til mænd med prostatakræft og til kvinder og mænd med brystkræft, kan man undertrykke østrogen's dominerende effekt. 

Estrogen Dominance and Cancer - interview with Dr. Nick Delgado

Progesteron
Lægen Dr. John Lee har i mange år arbejdet med Progesteron til kvinder i overgangs alder og vist at det har en særdeles gavnlig effekt i modsætning til traditionel lægeanbefaling: kunstig østrogen. Han har også vist at Progesteron er et beskyttende hormon som hæmmer de østrogen afhængige receptorer i kræft cellerne ved brystkræft og prostata kræft. For prostata kræft, uden at skade og uden væsentlige bivirkninger, som en kemisk kastrering medfører.

Vi snakker om mænd over de 60, som har lav egen produktion af Progesteron og derfor har gavn af tilskud for at komme tilbage til tidligere niveauer og for at matche den øgede østrogen dominans.


Progesteron er IKKE feminiserende
Progesteron er IKKE et feminiserende hormon hos mænd eller kvinder (det er østrogen), tværtimod hos 60+ mænd øger det sexlyst, giver hår på hovedet ved skaldethed, bedre almen befindende og mindre bryster (som skyldes østrogen dominans) og matcher og undertrykker østrogen, som er blivet dominerende.

Hvorfor er det ikke feminiserende, tænk logisk! - Det produceres i store mængder (250mg daglig) fra moderkagen under graviditet. Navnet "Progesteron" kommer af: Pro=for,  gestare=at bære (latin), et hormon for at "bære" fosteret, både piger og drenge foster og er medvirkende i forsterudviklingen.

Det er klart det ikke er feminiserende, ellers ville nyfødte drenge have sekundære hunkøns træk. Det er med i fosterudviklingen og til at "holde" på fosteret.

​PDF e-bog download: HORMONE BALANCE FOR MEN - What Your Doctor May Not Tell You About Prostate Health and Natural Hormone Supplementation. By John R.Lee, M.D. Download her (højreklik og gem som)

​PDF download: The Natural Progesterone Informationsservice. Lille skrift og oversigt over Dr. John Lee's Hormon terapil til kvinder i overgangs alder. Download her (højreklik og gem som)

Hvorfor har ingen hørt om Progesteron behandling af cancer?
- og hvorfor bruger ingen læger det? Jeg er holdt om med at undre mig! Læger skal tjene penge til medicinal industrien, som hele tiden skal finde på nye stoffer de kan syntetisere, patentere og tjene penge på. Læger er ikke til for, at du skal blive rask.

Der er ingen penge i naturligt progesteron, et natuligt forekommende stof kan ikke patenteres, det kan produceres billigt i store mængder, derfor ingen indtjening for medicinal firmaer og derfor ingen forskning og ingen bruger det, så simpelt og usselt er sundheds systemet. Derfor er progesteron behandling af brystkræft og prostatakræft fuldstændigt ignoreret.

.. og derfor er al hormon terapi til kvinder fx. p-piller og hormon terapi efter overgangsalder samt p-piller til dyr, syntetisk efterlignet, patenteret og fremstillet, det gælder både østrogen- og progesteron virkende stoffer. Og dermed er de også potentielt kræftfremkaldende.


Medicinal firmaer prøver altid at lave lidt om på molekylet, men stadig bibeholde virkningen, så kan det patenteres og der er dollar tegn i øjnene. De er ligeglad med hvordan kroppen håndterer et sådan fremmed molekyle og ligeglad med om det har uønskede virkninger. 

Nu tjekkede jeg lige hvad der er i p-piller til hund/kat, eftersom jeg jo er dyrlæge. Det er Medroxyprogesterone acetate og det kan tages oralt (indgår også i nogle human præparater). Det er syntetisk progesteron af Progestin typen, men tjek lige hvad der står: "increases the risk of breast cancer"
 
Der er også den ting, at naturligt progesteron kan ikke tages oralt, det bliver ødelagt i fordøjelses systemet, derfor skal det bruges på huden, så det kan optages direkte udenom fordøjelses systemet.   

​Artikel: PROSTATE PROBLEMS AND HORMONES: Male Prostate, Estrogen dominance and Progesterone benefits

Artikel: Estrogen action and prostate cancer
"While the hormonal regulation of prostate cancer has been studied for over 75 years, the focus has largely been on androgen action. More recent research increasingly suggests a role of estrogen in the etiology and progression of prostate cancer"

​Artikel: Signs of Breast Cancer: Breast Cancer & Natural Progesterone - Progesterone promotes Apotosis (cancer cell death)

​Artikel: Breast Cancer Treatment: Progesterone Decreases Estrogen Effects

Dr. John R Lee: Estrogen Deception - John R. Lee, M.D. was internationally acknowledged as a pioneer and expert in the study and use of the hormone progesterone, and on the subject of hormone replacement therapy for women. He used transdermal progesterone extensively in his clinical practice for nearly a decade, doing research which showed that it can reverse osteoporosis. He also famously coined the term "oestrogen dominance," meaning a relative lack of progesterone compared to oestrogen, which causes a list of symptoms familiar to millions of women.

Her et andet foredrag af Dr. John R Lee talks about progesterone - foredrag det er ikke direkte om prostata men mere om progesteron behandling af kvinder. Nu har jeg taget den med men kun som link til youtube: youtube.com/watch?v=vBvH1zktooQ

Overvægt og Insulin resistens
Fedtvæv danner østrogen, derfor er det vigtigt at reducere fedtvæv, fordi det fremmer kræftcellerne.

Insulin resistens
Hvis man har diabetes type 2, er man insulin resistent hvilket fremmer fedme og østrogen produktion. Ved insulin resistens, responderer kroppens celler ikke på normalt insulin niveau, de er kørt trætte og gider altså ikke mere alt det insulin, og de vil ikke lukke blodsukkeret ind i cellerne, så det forbliver i blodet = højt blodsukker.

Det høje blodsukker får bugspytkirtlen til at lave mere og mere insulin for at prøve at få blodsukkeret væk fra blodbanen og over i cellerne.

De forhøjede niveauer af blodsukker og insulin i blodet, er skadeligt, det er inflammatorisk, fremmer fedme og østrogen, fremmer cancer cellers vækst via østrogen, fodrer cancer cellerne med blodsukker (glucose).  

Diabetes-2 får man af overdreven indtagelser af kulhydrater og kuren er simpel: nedsæt mængden af kulhydrater især de hurtige, så du har et stabilt blodsukker og du har ikke diabetes-2

​For at holde et stabilt blodsukker er LCHF Kost (low carb high fat) som er en helt bevægelse i Sverige, værd at kigge på. Om LCHF kost se min artikel her.


Ketogen kost
En anden mulighed er at gå endnu lavere ned i kulhydrat indtagelse, så man virkeligt sulter kræftcellerne og går over til fortrinsvis at forbrænde fedt i en Ketogen kost. En kost hvor man erstatter meget af kulhydraterne med fedt, som omdannes til ketonstoffer, som er glimrende næring til kroppens celler, men kræftceller kan ikke ernære sig af ketonstoffer, de skal have glucose (blodsukker).

​Dokumentar film: Surviving Prostate Cancer Without Surgery, Drugs, or Radiation

Jeg har ikke kunne finde filmen, men her er et interview af produceren Peter Starr på Dr. Mercola's webside jeg har også sat videoen nedenfor.

Note: Lægen Dr. Mercola er en kapacitet inden for alternativ, men bruger også traditionel læge behandling. Jeg konsulterer ofte hans webside for at få et overblik, hvad findes der. 

​Filmens webside: survivingprostatecancer.org

Dr. Mercola Interviews Peter Starr About Surviving Prostate Cancer. 33 min. Han nævner Flutamide et af midlerne, til kemisk kastrering. Flutamin i det danske lægemiddel katalog: Profamid (Flutamid): pro.medicin.dk 


​Et andet Peter Starr Interview - Alternative Prostate Cancer Treatments

​Lycopene - det gode stof i tomater
The researchers conclude that lycopene is likely to be beneficial for both prevention and treatment of prostate cancer, but urge larger trials to confirm this. - Kucuk, Omer, et al. Phase II randomized clinical trial of lycopene supplementation before radical prostatectomy. Cancer Epidemiology, Biomarkers & Prevention, Vol. 10, August 2001, pp. 861-68 [72 references]

Kolesterol Medicin
Kolesterol medicin er uforeneligt med normal celle og kropsfunktion. Dette helt unødvendige lægemiddel er super skadeligt OG kræftfremkaldende.
Tværtimod kolesterol er et vitalt stof vi har brug for. Det bruges bl.a. til at lave D-vit, alle kønshormoner, indgår i cellemembraner og myelinskeder omkring nerver.

Budwig - kost
En af de mest veldokumentered alternative behandlinger. Anbefales af Cancer Tutor nedenfor.
 

Cancer Tutor websiden
Cancer Tutor er den mest omfattende webside med alternativ cancer behandling. Det er meget imponerende hvad de har, samtidig meget u-overskuelig. Hvad skal man gøre?  Den eneste ting jeg ikke kan lide, er at de påstår at kræftceller skyldes en infektion med en bakterie lignende organisme. Den kan jeg ikke lige acceptere.

Treating prostate cancer på Cancer Tutor

CancerTutor anbefaler generelt Budwig som en af de mest effektive alternative cancer behandlinger. De anbefaler det sammen med hvad de kalder "Cellect" powder, det er en vitamin/mineral/urte blanding. De afslører ikke alt hvad der er i.

Om Cellect/Budwig protecol på CancerTutor

Thermo Terapi. Opvarmning af kroppen eller dele af kroppen. Cancer celler kan ikke tåle varme allerede ved 42 grader begynder de at skades, mens normale celler kan klare op til 47 grader. se CancerTutor om Termo Terapi

De siger bl.a. "Electro-Hyperthermia, is a superb cancer treatment" cancertutor.com/germanclinics

Man kunne forsøge sig med 45 grader varm lavement 2x daglig fx 15 min, det varmer lymfeknuder, sædblærer, prostata og omgivelserne, op. Fx. 1 liter med en teske fuld salt i, vigtigt vandet er tempereret til 45 og ikke mere, så du ikke brænder numsen.

PSA
PSA tal er stort set ubrugelige. Godartet forstørret prostata uden kræft kan vise høje tal, mens nogle kræftformer ikke har stor stigning.

Anti-hormon behandling
Anti-hormon behandling er kemisk kastrering. Af sundhed.dk fremgår "Anti-hormonbehandling kan give god effekt, men medfører som regel kun en forbigående men i mange tilfælde årelang stilstand af prostatakræften.

Antihormonbehandling vil give tab af seksualfunktion, og kan give hedeture, vægtøgning, blodmangel (anæmi) og knogleskørhed (osteoporose).

Bryst Kræft - Alternativ behandling

BrystKræft hos Kvinder og Mænd
Er ligesom prostata kræft, Østrogen Afhængig og følger samme alternative behandling. Læs ovenfor om prostata kræft.
Livmoderkræft og ovariekræft er ligeledes østrogen afhængige og følger samme skema.

​Artikel: Signs of Breast Cancer: Breast Cancer & Natural Progesterone - Progesterone promotes Apotosis (cancer cell death)

​Artikel: Breast Cancer Treatment: Progesterone Decreases Estrogen Effects

​PDF download: The Natural Progesterone Informationsservice. Lille skrift og oversigt over Dr. John Lee's Hormon terapi til kvinder i overgangs alder. DownLoad her (højreklik og gem som)

​Se også om Bio-Identiske Hormoner nedenfor

​Diverse artikler og info om brystkræft

​• Kræftforeningen Tidslerne - en levende patientforening

• Artikel på Tidslerne - Foredrag om Naturlig Hormonterapi

Progesteron øger overlevelsen efter brystkræft-operation

Naturlig hormonterapi blog

• Her finder du udvalgte forskningsresultater fra bogen "Naturlig hormonterapi - du har et valg!"

• Myter om hormoner: "Progesteron gi'r kræft!"

• Artikel på Tidslerne. Progesteron - et hormon, der beskytter mod kræft

• Artikel: breast cancer by Dr. Mercola - Beating Breast Cancer A Guide to Prevention, Treatment and Recovery

Om et forsøg står følgende: "The vitamin D worked as well at killing cancer cells as the toxic breast cancer drug Tamoxifen, without any of the detrimental side effects and at a tiny fraction of the cost"

​• Hormone Replacement Therapy (HRT) & Breast Cancer: What You Need to Know

Studies have confirmed that bioidentical progesterone greatly reduces women’s risk of developing breast cancer. This is because natural progesterone acts as an antagonist to estrogen. Estrogen causes cancer cells to rapidly grow and not die, whereas progesterone causes cell reproduction to cease, and cells to die (apoptosis).

Solving a breast cancer mystery – why do ‘double-positive’ women do better?

Artiklen refererer til undersøgelser i laboratorium med levende humane brystkræft celler og museforsøg med human cancer væv transplanteret til mus. Det viser at progesteron beskytter mod brystkræft.
Tegning nedenfor fra artiklen siger: Progesteron bremser østrogen induceret vækst og deling af brystkræft celler.

Aubergine (natskygge familien, eggplant) indeholder anti-cancer aktive stoffer som solasodin glycosider

Tegning fra artiklen siger: Progesteron bremser østrogen induceret vækst og deling af brystkræft celler.

Dr. Jonathan Wright har i mange år arbejdet med naturlig hormon terapi til kvinder. Her er hans webside: http://tahomaclinic.com/

Han har skrevet bogen: Stay Young & Sexy with Bio-Identical Hormone Replacement: The Science Explained by Jonathan V Wright M.D. Her på Amazon i England

​Youtube videoer med Jonathan Wright del 1+2
Dr. Jonathan Wright - Part 1: Natural hormone replacement for women ----- https://www.youtube.com/watch?v=kSqpmhVwRrY

Dr. Jonathan Wright - Part 2: Natural hormone replacement for women ------ https://www.youtube.com/watch?v=1snVXF3TXNo

Dr. Jonathan Wright siger et sted, at der er forskellige naturlige østrogener produceret i kroppen. Nogle er cancer fremmende og andre er cancer hæmmende. Det drejer sig om Østrone og østradiol, som er cancer fremmende, mens østriol er cancer hæmmende. Østriol er den med svagest østrogen virkning og er slutproduktet efter Østrone/Østradiol omdannelse.

Denne omdannelse sker via et enzym som er jod afhængigt, altså for at få omdannet østrogenerne til det cancer hæmmende østriol kræves jod. Derfor vil jeg foreslå jodtilskud for at fremme denne omdannelse.

​se også
• Estriol: Its Weakness is Its Strength

fra artiklen: Bryst cancer risiko efter kvindens alder:
By age 25: 1 in 19,608       ved alder 25 år - brystkræft forekommer hos 1 af 19,608 kvinder
By age 30: 1 in 2,525
By age 40: 1 in 217
By age 45: 1 in 93
By age 50: 1 in 50
By age 55: 1 in 33
By age 60: 1 in 24
By age 65: 1 in 17
By age 70: 1 in 14
By age 75: 1 in 11
By age 80: 1 in 10
By age 85: 1 in 9

Så det jeg vil foreslå er:
• Progesteron creme
• anti-inflammatorisk kost
• Visse kosttilskud

Kosten og kosttilskud har jeg beskrevet under cancer del 2, så jeg gør det kort her:

Anti-Inflammatorisk kost

1) Ud med al omega-6 rige olier = solsikke, soja, madolie, margarine, becel, rapsolie, hærdet vegetabilsk olie. Vi får rigeligt af omega-6 i alm. kost, for det er overalt

2) Hold et stabilt blodsukker. Højt blodsukker og efterfølgende højt insulin er inflammatorisk og skadeligt for alt. d.v.s. undgå alt der giver disse svingninger: hold igen med letfordøjeligt stivelsesholdige madvarer og sukkerholdige ting. Hold især igen med alle de mange stivelsesholdige og sukker holdige mellemmåltider og slikmåltider, som slik, kage, chips, popcorn, tørret frugt, juice, sukkerholdig sodavand osv.

Alkohol er skadeligt for kroppen og fremmer kræft, men smager godt. Pas på ikke for meget.
Light produkter, sukkerfri sodavand, er ikke godt og bør undgås.

3) Spis nogle ordentlige olier: smør, kokos olie, olivenolie, avocado olie, fiskeolie kapsler eller fede fisk af de små arter: ansjos, sardin, sild, vild-laks. MINUS TUN indeholder kviksølv. Æg indeholder mange gode stoffer og olier, vi skal bruge, desuden det vigtige kolesterol som er forusætning for et sundt liv og udgangspunkt for hormoner og D-vitamin og normal funktion af cellemembranen og nerveisolation.
Tag 2 x 1 Spise ske hørfrø olie daglig. Denne er vigtig, indeholder 50% plantebaseret omega-3. Kroppen er super glad for dette. Hæmmer cancer celler.

4) max 800 mg kalk daglig. De fleste får for meget kalk og for lidt magnesium. Kalk er inflammatorisk, mens magnesium er anti-inflammatorisk. Tag evt tilskud af magnesium hvis du ikke får så meget grøntsager. Kroppen kan ikke bygge knogler når der er magnesium mangel.

5) rigeligt med grøntsager af forskellig farve. Økologiske. De orange = gulerødder indeholder beta caroten som er forløber for A-vit og den er vigtig mod cancer.

6) Vitaminer og mineraler. D-vitamin er især vigtig, vi får alt for lidt: tag 80 mikrogram om vinteren og 30 mikrogram om sommeren. C-Vit alle får for lidt. 2x500 mg. K2 Vitamin modvirker kræft.

7) vigtigt at tarmen holdes i orden. Restriktiv kulhydrat indtagelse. NUL tørret frugt = er ren slik der gærer videre i tarmen. Probiotika i form af cultura/yoghurt.


Punkt 1-7 = sund kost. Især punkt 1, 2 og 3 er ansvarlig for meget elendighed og sygdom i befolkningen

Dette er blot en alm. god og sund kost til forebyggelse af al mulig sygdom. Jeg kører selv efter denne inklusiv hørfrø olien, D-vit, K-vit, C-vit

Speciel kosttilskud mod Brystkræft:
Gurkemeje (curcumin) kapsler
Selen, E-vitamin, Zink. Man kan få en kombi kapsel
Overvægt: fedtvæv producerer østrogen og mindre fedt vil give mindre østrogen produktion, overvægt er sandsynligvis også ledsaget af insulin resistens, dvs forhøjet niveau af insulin som er inflammatorisk og dermed kræftfremkaldende.
B-vit kombi + B12 vitamin
Jod. f.eks 1 tang tablet daglig se matas "kelp"
1 softgel daglig: Super Ubiquinol COQ10 with BIOPQQ (se omtale og link nedenfor)

Q10 se nedenfor
CoQ10 and Its Role Against Cancer. Artikel på TheTruthAboutCancer.com

Kræft er forstyrrelse i normale cellers mitokondrier og energi omsætning. Mitokondrierne er cellens små kraftværker. Q10 er et co-enzym der virker i mitokondriernes energiproduktion. PQQ er et lignende co-enzym der fornyer mitokondrierne. Det skal være den reducerede form for Q10 som hedder ubiquinol, som er langt mere effektivt end den Q10 der er i de fleste præparater. Antal Mitokondrier falder kraftigt med alderen.

Mitokondriers rolle i kræft, som en forstyrrelse i energiomsætningen, er beskrevet af nobel prismodtager Heinrich Warburg, allerede i 1924

Q10 Kan med fordel kombineres med Bio-PQQ som er et lignende co-enzym, der fornyer mitokondrierne, kan fås fra England fra amazon. Jeg har lige købt sådan nogle.
Super Ubiquinol COQ10 with BIOPQQ by Life Extension - 30 Softgels

Progesteron Creme til Kvinder og Mænd

​Kvinder Progesteron creme til:
• Brystkræft
• Æggestok kræft
• Livmoder kræft
• Overgangsalder symptomer

Mænd Progesteron creme til:
• Prostata Kræft

Progesteron Creme
Naturligt progesteron kan IKKE tages oralt, det nedbrydes i mave-tarm, derfor bruges creme som appliceres på vaginal eller anal slimhinde, som derefter nemt optager Progesteronet.

NOTE det skal ikke appliceres på huden, som mange siger. Så ophobes det i fedtvævet under huden og virker ikke efter et par mdr.

Artikel:
Progesterone Cream Can Help Prostate Cancer på Dr. MerCola's webside: articles.mercola.com

Progesteron cream "ProgesterAll" sælges her:
ProgesterAll Natural Balancing Cream: progesterall.com
Indeholder naturligt progesteron. Tuber a 2 ounces = 60 gram.

Dosering til mænd: der skulle være en prik, på tuben. Fra tuben trykker man en kugle creme ud (ært størrelse), svarende til denne prik (1/16 te-ske fuld) anbringer den på et eller i anal slimhinden, optager progesteronet. 1x dagligt.

Så man bruger 1/8 teskefuld daglig = 4 teskefuld / md. Jeg vil gætte på en tube a 60 gram vil vare 1½-2 mdr den koster omkring $22 + forsendelse og sikkert toldbehandling (150kr) og moms på det hele = 400 kr. for en tube.
Ved køb af 6 tuber bliver det noget billigere ca. 250 kr. pr. tube, ca 6 kr. pr. dag

Dosering til Kvinder i overgangs alder: dobbelt dosis. Naturligt progesteron er en bedre løsning for overgangs alder symptomer, i stedet for østrogen. Kvinderne har bedre effekt af naturligt progesteron og så beskytter det mod bryst og uterus cancer ved at undertrykke østrogen, modvirker blodpropper. Naturligt progesteron giver bedre knogle sundhed og modvirker osteoporose.

Traditionel behandling med østrogen lignende stoffer for at "afhjælpe" overgangs alder symptomer, øger cancer risko, øger blodprop risiko og giver alle mulige symptomer inkl thyroidea problemer.


NB! det skal være naturligt progesteron (fremstillet som bio-identisk og jfr. USP den amerikanske pharmakopé) ikke kunstigt som fx. progestin, det fremkalder brystkræft og sikkert også prostatakræft.

Køb af Progesteron Cream
Naturligt progesteron kan IKKE tages oralt, det nedbrydes i mave-tarm, derfor bruges creme som appliceres på vaginal eller anal slimhinde, som derefter nemt optager Progesteronet.

NOTE: det skal ikke appliceres på huden, som mange siger. Så ophobes det i fedtvævet under huden og virker ikke efter et par mdr.

dr. Jonathan Wright sælger denne. Progesteron Creme fra sin webside: Pro-gest Cream (Paraben-Free) 2 oz. Det er fra USA, dvs der ryger told og toldbehandling og moms på det hele. Ikke så smart.

​Jeg har efter megen søgen fundet progesteron Creme her hos Biovea, det er fransk og jeg går ud fra de sender fra Frankrig, altså et EU land, så er det meget nemmere. Jeg har spurgt om de sender fra EU og fået at vide de sender fra England (altså EU stadig). Det er også en fin pris.

Det indeholder naturligt progesteron. PROGESTERONE CREAM VALUE PACK - kr. 273,20 for 2 stk www.biovea.net/dk/

Anvendelse: Pre Menopausal Women: Apply 1 pump daily, 14 days before expected menses, discontinue use 1-2 days before menses and start again 10-12 days after menses (counting the first day of menstruation as day 1).

Post Menopausal Women: Apply 1/2 to 1 pump daily for 21 consecutive days and discontinue use for 7-10 consecutive days.

Jonathan Wright siger 25 dage og 5 dage fri. Et pumpeslag indeholder 20 mg naturlig progesteron og det er fint. Indgnides i huden, skift sted fra dag til dag. Jonathan siger at efter et par år aftager virkningen fordi huden tilvænnes og ikke optager så meget. Herefter kan man overgå til at komme det på slimhinden omkring kønslæberne, siger han.

Du kan udemærket bruge det fra nu af og altid. Fordele ved Progesteron for kvinder efter overgangsalder, man kommer tilbage til ungdommen, idet det er netop er progesteron man mangler: sover bedre, bedre humør, yngre hud, mere energi, bedre libido, mindre irritabilitet, mindre vand i kroppen, større knogle densitet og modvirker osteroporose, nedsætter risiko for hjertekar problemer, hæmmer brystkræft.
Se bedømmelse fra brugerne hos Biovea!

​Crinone VaginalGel med ren Progesteron
En anden mulighed er Crinone vaginalgel, som indeholder 90 mg naturligt progesteron pr. vaginal indførings applikator (tube). Kræver en læge der vil skrive recept til dig.

Du skal have ca 10mg progesteron daglig på huden, så en applikator (se nedenfor) bør holde 9 dage. Pres en lille kugle creme ud på huden på underarmen og gnid ind med modsatte underarm.

Koster 245 for 15 stk applikatorer med hver 90 mg, så det skal strække til 135 dage = 4,5 md. Jeg har netop anskaffet mig en portion (Paranova leverandør er billigste). 1,80 kr. pr. dag. Der er meget lidt i hver applikator 1,25 gram, så det er svært at docere 10 mg daglig.

Derfor foreslår jeg at blande det op med alm håndcreme. Køb en alm håndcreme 100 ml = 94 gram creme fx. en "lovena" i Netto. Tryk håndcremen ud i en krukke, altså creme krukke og tøm alle 15 applikatorer ud i cremen. Rør rundt med håndtaget på en te-ske. Derefter kan du tage en ært-stor mængde creme på vaginal/anal slimhinde, med håndtaget på te-skeen og gnide ind i huden 2x daglig. 

94 gram creme og 18,75 g Crinone blandet giver 1,2% progesteron indhold og svarende ca. til ovenstående ProgesterAll creme.

Kvinder kan tage dobbelt dosis på huden (2x2 ært stor mængde creme af den blandet med håndcreme) ikke en hel tube Crinone vaginalt, det er alt for meget, bruges normalt til fertilitets behandling. 

​Crinone Vaginal gel indførings applikator (tube). Crinone i lægemiddel kataloget

Bio-Identiske hormoner & kunstige

Bio-Identiske Hormoner kontra Syntetiske
Medicinal industrien er helt vilde med at ændre på naturen og ændre lidt på naturligt forekommende stoffer, sådan at de kan patentere det nye syntetiske stof og tjene penge. De går ikke op i om det syntetiske stof er fremmed for kroppen og slet ikke passer ind. Bare det har nogenlunde samme virkning som det stof man prøver at efterligne, så er man tilfreds.

Kønshormonerne er ingen undtagelse. De 3 naturligt forkommende kønshormoner: Østrogen, Progesteron og Testosteron, findes både hos mænd og kvinder. De er vigtige og har hver deres funktion. Men prøv lige og se hvor tæt de er på hinanden kemisk, se tegning neden for hvor de 3 naturlige er sat under hinanden og hvor det kunstige "progesteron" er sat til højre.

De 3 naturlige kønshormoner adskiller sig meget lidt fra hinanden, det drejer sig om et H brintatom og en dobbelt binding, der varierer.

Se så det kunstige "progesteron" Medroxy-Progesterone-acetate, det adskiller sig på 3 punkter fra det naturlige progesteron til venstre. Hvordan kan medicinal industrien være så naiv og tro at sådan et fremmed molekyle passer ind i vores biokemi, som er udviklet gennem 250 mill år? (pattedyrs livshistorie). 

Et hormon virker ved at passe som "hånd i handske" i receptorer i cellemembranen og trigger en reaktion fx. protein syntese. Se det kunstige progesteron den nederste røde pil, der er en binding som ikke eksisterer i nogle rigtige hormoner. Hvis du har 6 fingre hvordan får du dem til at passe i en handske? 

Allerede den måde man kan tage det kunstige progesteron på, adskiller sig. Naturligt progesteron kan ikke tages oralt det nedbrydes i mave-tarm, mens medicinal industriens syntetiske progesteron kan tages oralt.

Derfor giver kunstige hormoner kræft og andre ting. Det kunstige progesteron medfører brystkræft, det er officielt. Hormon behandling til kvinder i overgangs alder giver dobbelt risiko for brystkræft, dette er et faktum.

​Retfærdigvis skal siges at nogle østrogen præparater er naturlige og bruges bl.a. som plastre eller vagitorier. MEN endogent naturligt Østrogen er jo i sig selv kræft fremkaldende jfr. USA's National Cancer Institute.

INFO BOX

Lidt forskelligt

Aubergine (natskygge familien, eggplant) indeholder anti-cancer aktive stoffer som solasodin glycosider som er en form for solanin som kendes fra mange natskygge planter (findes i grønne kartofler).
Der findes en "Curaderm" creme indeholdende aktive stoffer fra aubergine til brug for alm. hud kræft. Naturligvis er dette heller ikke accepteret af lægerne, lige som al andet plantemedicin.

Aubergine (natskygge familien, eggplant) indeholder anti-cancer aktive stoffer som solasodin glycosider

Dette er del 2 af 2 ==> Gå tilbage til del 1


Hans Rønne

Hej og Velkommen til Siden LangtFedtLiv.dk.
Du er velkommen til at komme med kommentarer og spørgsmål.

Du bliver bedt om email, men den er ikke synlig for andre. Det er kun så jeg kan svare dig og bliver ikke misbrugt.

Hilsen Hans Rønne (Biolog & Dyrlæge)
Støt LangtFedtLiv.dk