Alternativ Kræft behandling - Del 2

Dette er del 2 af 2 ==> Gå tilbage til del 1

Alternativ Kræft behandling bruger naturens egen medicin

Alternativ Kræft behandling
Alternativ behandling bruger naturens egen medicin i form af korrekt kost, hvor man udelukker de skadelige elementer som er ting der er inflammatoriske som kulhydrat rig kost, omega-6 rige olier, pesticider.

Du skal spise en anti-inflammatorisk kost rigelig med økologiske grøntsager af forskellig farve, specielle urter, suppleret med kosttilskud. Grøntsager og urter indeholder tusindvis af stoffer der bekæmper kræft fra forskellige vinkler og beskytter cellerne mod oxidativ stress.

Det er fytokemikalier, som er bio-aktive naturlige stoffer indeholdt i planter: carotenoider, polyphenoler, anthocyaniner, alkaloider, svovl forbindelser, olier og specielle stoffer specifikt for hver plante, som giver planten dens særlige smag, men ofte har en plante en række forskellige stoffer udover de der giver smagen.

Eksempel på kendte planter med særlige ofte kraftige smags stoffer: Kanel, ingefær, chilli, eucalyptus, pebermynte, nelliker, sort pepper, oregano og krydderier, løg, hvidløg.

Planter laver disse stoffer som forsvar mod insekter, bakterier, plantevirus og svampe som f.eks gær og mug. Planter kan ikke løbe væk, derfor har de i stedet disse forsvarsmekanismer, som ofte er gavnlige for os, men nogle planter er også giftige for os.

Alternativ behandling bruger naturens egen medicin i form af grøntsager, specielle urter, suppleret med kosttilskud.

Alternativ behandling bruger naturens egen medicin: grøntsager, specielle urter, suppleret med kosttilskud

Planteverdenen er et skatkammer med en endeløs række af planter og endnu flere stoffer indeholdt i disse planter. Mange af stofferne er gode anti-oxidanter og beskytter cellerne generelt, atter andre angriber cancer celler fra forskellige vinkler, mens normale sunde celler ikke angribes.

Alternativ behandling stimulerer og retter op på hele immunsystemet og kropcellernes balance og derfor er det en universel alternativ kræftbehandling med naturens egen medicin og langt bedre at foretrække end konventionel behandling og uden bivirkninger. Desuden koster det ikke ret meget at købe sund kost og lidt specielle kosttilskud.

Kosten er naturligvis nøglen til genoprettelse af kroppens og cellernes balance og immunsystemet og derfor også for bekæmpelse af kræft. Der findes en lang række forskellige alternative kræft behandlings metoder. I langt de fleste tilfælde anvendes naturens egen medicin i form af bestemte urter, grøntsager, krydderier, mineraler og vitaminer. De fleste ting helt uskadeligt for kroppen, idet tingene i forvejen kan indgå som del af en normal kost.


Alternativ Kræft behandling - en kombination af forskellige ting
En alternativ kræft behandling er som regel en kombination af forskellige ting, sådan at hver ingrediens bidrager på sin unikke måde i kroppens egen helbredelse, enten additivt eller synergistisk, for at give kroppen den bedste mulighed for egen helbredelse

F.eks. D-Vitamin forebygger kræft og er med til at helbrede kræft og bør indgå i enhver cancer kur. Kræftceller er vilde med blodsukker (glucose), derfor er en restriktiv kulhydrat indtagelse altid med i en alternativ kræft behandling.

Vi bliver bombarderet med tusindvis af giftige stoffer, fra sprøjtemidler i grøntsager og frugt, kosmetik du hælder på huden, plastik og overflade behandlede emner, som kommer i kontakt med det du spiser og drikker. Lægemidler er unaturlige stoffer, fremmed for kroppen og påvirker kroppen negativt.

Derfor bør enhver cancer kur udelukke så mange skadelige stoffer som muligt.

Hvilke ting i Kosten kan give Kræft?

Hvilke ting i kosten kan give kræft
Dette er del 2 af min artikel om kræft, i del 1 om kræft, er listet op hvilke mange ting der kan medføre kræft, men hvilke elementer i levnedsmidler er skadelige for kroppen og immunsystemet og kan give kræft?

Det er de skadelige levnedsmidler, som hele denne blog handler om. Sukker, masser af hurtige kulhydrater, kulhydrat rig kost, Omega-6 olier. Alkohol.

Forkert olie sammensætning, transfedt i margariner og hærdet vegetabilsk fedt. Underskud af omega-3, underskud af forskellige vitaminer (D-vit, C-vit) og mineraler. Tilsætningsstoffer (gifte) i maden, aspartam sødemiddel, smagsforstærker (MSG mononatrium glutamat), emballagen og gifte fra miljøet, for meget rødt kød, brankning af maden, medicin og meget andet.

De gode fedtstoffer, som vi får for lidt af er: Oliven, avocado olie, smør, mættet fedt, kokos olie og kolesterol. Vigtigste olie er Omega-3 fra fisk f.eks som Omega-3 kapsler.

De dårlig fedtstoffer, som vi skal undgå: Omega-6 holdige olier, solsikke, majs, soja, becel, rapsolie, margarine, hærdet vegetabilsk fedt, hydrogenert olie. Levnedsmidler med disse olier bør begrænset: majonaise, dressing, færdiglavet mad, kage, brød.

De gode kulhydrater er de grove kulhydrater, som tager tid at fordøje og som derfor giver stabilt blodsukker, uden de kraftige svingninger i blodsukker og insulin.
Det er moderate mængder af: rugbrød og andet groft brød med højt fiberindhold, havregrød, brune ris, søde kartofler, lidt kartofler.

Grøntsager. Vi har gigantisk underskud af en bred vifte af grøntsager, som ellers skulle beskytte kroppen med masser af gode stoffer med 1000-vis af antioxidanter, fibre og andre gode stoffer der beskytter os.
 

Frugt: Frugt og bær er godt i moderate mængder. Der er super meget gode stoffer i frugt og bær, men der er også en del sukker, som fremmer kræft og alle de andre kroniske sygdomme. Derfor begræns frugt og bær. Spis masser af grøntsager der lever over jorden, istedet, de indeholder meget mindre sukker end frugt.

Grøntsager der lever i jorden opmagasinerer sukker som stivelse eller rent sukker (gulerod, sukkerroe) og bidrager til blodsukker stigning: kartofler indeholder meget stivelse som giver højt blodsukker ved fordøjelsen. Gulerødder indeholder rent sukker. Begræns derfor grøntsags rodfrugter. 


Tørret frugt er SLIK: indeholder op til 80% sukker (f.eks dadler), som er mere end det meste slik. Tørret frugt er slik og skal undgås. Vi har ikke brug for al den sukker, du får også dårlig mave af sukkeret som ender langt nede i tarmen, hvor det bliver frigivet, så du fodre tarmbakterierne, det giver irritation af tarmen og luftproduktion. Gær indholdet i frugt gør det endnu værre. F.eks rosiner har masser af naturlig gær fra druen, som gærer videre i tyktarmen, som bobler livligt.

Rosiner er tørrede vindruer og vindruer har store mængder gær på overfladen, det er det naturlige gær, der gærer druerne til vin. Dette gær ender i din tyktarm, ikke særlig smart, at det kommer der ned og gærer. Rosiner indeholder 65% sukker, super næring til de gærceller, der er på overfladen. Du kan lige koge rosinerne 10 sec, for at pasteurisere dem og dræbe gærcellerne.    

Alle de ting der er ansvarlig for de moderne vestlige sygdomme (hjerte-kar, blodprop, diabetes, fedme), er også ansvarlig for kræft.


Spørg dig selv:
Hvorfor eksploderer kræft tilfælde i den vestlige verden? - Kosten naturligvis + diverse gifte i kosten og miljøet.
 

Når jeg siger sukker og hurtige kulhydrater, så er det ting der får blodsukkeret til at stige hurtigt og kraftigt og dermed får det også insulin til at stige. Det er ligegyldigt hvilket sukker, hvidt sukker er naturligt sukker fra sukker roer eller sukker rør og er grundlæggende ikke anderledes end sukker i frugt, sirup, brun sukker og honning, nemlig med et indhold på ca. 50% glukose og 50% fruktose.


Glukosen i det sukker eller kulhydrat (brød, pasta mm) du spiser, får blodsukker og insulin i vejret. Hvis det er hurtige kulhydrater (hvidt brød, hvide ris, sukker, pasta, kartofler, pizza), kommer der en hurtig og høj top af først blodsukker, dernæst insulin som prøver at få blodsukkeret væk fra blodet og ind i cellerne.
Hvis disse sukker-toppe sker mange gange over dagen og over lang tid, giver det inflammation, diabetes, kræft, hjerte-kar sygdom og alskens sygdomme.


Frugtsukker (fruktose), som udgør halvdelen af hvidt sukker, honning, sukker i frugt, giver ikke blodsukker stigning, det er ikke et næringsstof vi kan bruge, men det er en gift ligesom alkohol, der bliver neutraliseret i leveren og omdanne til fedt, det er inflammatorisk (betændelse i kroppen), belaster leveren (fedtlever), immunsystemet, øger blodtrykket og ender som fedt i sidste ende, lige som hvis du får for meget glukose.

Dette overrasker mange, for alle tror at frugtsukker må da være sundt!, ikke? - Nej det er en gift. Hvordan laver man alkohol? - af sukker og frugt, så det er ikke mærkeligt at både frugtsukker og alkohol er giftigt. Om sukker den hvide dræber

Den anden halvdel af sukker, honning, sukker i frugt er glucose (druesukker), det er ikke giftigt, men en naturlig næring for os, men store mængder og store svingninger er skadeligt.
 

Sukker findes her: Juice (10% sukker), cola, sodavand (10,5% sukker), tørret frugt (rosiner, dadler er ren slik med op til 80% sukker, mere end matado mix), frugt særlig sød frugt, slik, kage, hvidt sukker, brun sukker, sirup, honning.

De hurtige kulhydrater: Al sukker, kage, slik, sodavand, hvidt brød, hvide ris, pasta, pizza, chips, cornflakes, popcorn, kartofler, tørret frugt.

Hvorfor kan Kræftceller lide sukker (blodsukker)     
Kræftceller elsker sukker dvs højt blodsukker (glukose, druesukker). Kræftceller er ikke i stand til at ernære sig af fedt (ketogen kost) som normale celler.
De er afhængig af blodsukker som næring og har flere receptorer for glukose end kroppens normale celler. Når du har meget glukose i blodet efter at have spist sukker og hurtige kulhydrater, fodrer du først og fremmest dine kræftceller, som holder fest uden din viden.


Kræft celler har en mitokondrie defekt ifølge nobel prisvinder 1931 Otto Heinrich Warburg. Kræft celler kan simpelthen ikke lide ilt og de har brug for glukose (blodsukker) som ernæring.

Alle kræft celler har denne mitokondrie dysfunktion og deres måde at få energi på er en an-aerob nedbryding (uden ilt) af blodsukker (glucose) og er forskellig fra en normal celle, som hovedsaglig får energi via en aerob forbrænding (ilt tilstede).

Højt blodsukker og højt insulin er også inflammatorisk, det fremkalder betændelse i kroppen, så det belaster immunsystemet.

​Hvad skal man spise for at hjælpe
kroppen til egen helbredelse

Først lidt alm. betragtninger hvad jeg ville gøre: Alternativ kræftbehandling er ingen mirakelkur, i stil med tag en pille og bliv rask i morgen og der er ingen garanti for bedring eller helbredelse.

Alternativ kræft behandling er en kombination, der angriber kræften fra forskellige vinkler i håb om, at den samlede virkning vil hele kroppen og tilbagedanne og fjerne kræften inklusiv kræft stamcellerne og uden operation, det er målet.  


Kosten er afgørende både når du er på Konventionel kemo kur, eller er på alternativ kur og det drejer sig om at spise en kost kroppen har behov for og som er optimal for at bekæmpe kræft, som bringer cellerne i balance og som hjælper immunsystemet til at bekæmpe kræft.
Det er også vigtigt at udelukke de skadelige ting.
Spis økologisk så vidt muligt, kroppen har ikke brug for flere giftstoffer som f.eks sprøjtemidler.


A) Kræftceller er vilde med sukker og kan ikke leve uden. De forbruger 15 gange mere sukker end alm. celler. De har et andet stofskifte end normale celler og en kost med så lidt sukker og kulhydrat er optimalt som del af kræft bekæmpelse

B) Planteverdenen er et skatkammer af tusindvis af bio-aktive stoffer, der beskytter vores krop på forskellig måde. Spis masser af grøntsager af forskellig farve (spis regnbuen) og grøntsags juice, Gulerods juice, et par valnød kerner og mandler. Undgå for meget frugt og frugt juice, fordi det indeholder en del sukker.


Rigeligt med grøntsager i alle farver enten letkogte, eller som grøntsags juice lavet i en grøntsags "juicer" eller som smoothie lavet i en blender. Ved juicing og blendning får man frigivet alle de gode stoffer som indholdes i grøntsager. Juicing har den fordel at man kan indtage mere, fordi tørstoffet centrifugeres fra, så man får den rene saft og flere af de gode stoffer.

Grøntsags Juicing er beskrevet i min blog post: 9 dages grøntsags juice kur


​Grøntsager du kan spise, juice eller blende: alle former for kål, blomkål, brocculi, hvidkål, rosenkål, spidskål, rødkål. Radisser, rødbeder, gulerødder, bladselleri, knoldselleri. Salater, tomal, agurk, asparges. Bønner og ærter. Avocado, kokos. Et par valnød kerner og mandler. Lidt hindbær, brombær, blåbær, jordbær. Undgå frugt, på grund af sukkeret. Bærrene er relativt mere værdifulde. Ingefær er super at komme i blender og lave smoothie af. Ikke god til juicing, der er for lidt saft i.

Særligt godt er juicing af gulerødder, det bør du have meget af hver dag. Tilsæt noget rødbede. Gulerødder og rødbeder er superfood. Du kan også lave smoothie af gulerødder.

Spis grøntsager med lille stivelses indhold, Kartofler har højt stivelses indhold og giver højt blodsukker, så de undgås. Ingen tørret frugt, da de indeholder meget sukker, lige så meget som slik, det ER slik.

​C) Proteiner
Hårde oste, feta, creme fraise, kvark, yoghurt. Mindre mængde lyst kød som kyllling og fisk. Æg. Ingen rødt kød. OK med Bønner og ærter. 

D) Kulhydrater
Skal begrænses til et minimum: Rugbrød, brune ris, havregrød, lidt kartofler, søde kartofler.

E) Fedtstof
Spis de rigtige olier (fedtstoffer) = smør, kokos, oliven, avocado, omega-3 og fjern de dårlige olier, som er de fler-umættede Omega-6 olie = margarine, flydende margarine, majs, solsikke, madolie, becel.

F) Forskellige vitaminer og mineraler som er kendt for at modvirke kræft. C, D og K2 vitaminer. Selen og Magnesium.


G)
Vand, Vand, Vand. Drik rigeligt vand, det er vigtigt at cellerne er velhydreret

H) Motion er vigtig. Gang er fortrinlig motion. Tag en ½-1 times gå tur.

I) Mælkesyre bakterier og Loppefrø (Husk) for at få en god tarmflora og tarmfunktion.

J) Rygning bør stoppe hos alle, raske og syge.

K) Alkohol er ikke forenelig med en alternativ eller konventionel kræftbehandling. Raske kan tage et glas eller 2. Det er vigtigt at pårørende støtter op om den kræftsyge også når det gælder alkohol, så pårørende bør holde sig fra alkohol i nærvær af den syge.

M) Undgå de giftige: Aspartam sødemiddel, smagsforstærker (MSG mononatrium glutamat). Stevia sødemiddel er det eneste sukker erstatning der er acceptabel.

N) Kolesterol medicin er skadelig for alle. Giver øget risiko for kræft og nedsat livskvalitet, muskel problemer og kortere levetid.

O) Kemoterapi er stærk skadelig for kroppen og smadrer immunsystemet. Ødelægger hurtig voksende celler som: kræft celler, tarm epitel og hår celler. Derfor ses diarre og hårtab ved kemoterapi. Det rammer ikke langsomt voksende celler så hårdt og rammer derfor ikke kræft stam celler, som er celler rundt omkring i kroppen præget til at blive kræftceller, men som endnu ikke er begyndt at dele sig uhæmmet.  

Anti-inflammatorisk kost

Anti-Inflammatorisk kost - er obligatorisk i enhver cancer kur - OGSÅ når du får den officielle cancer behandling, kemo / stråling / operation

Hvad er Anti-Inflammatorisk Kost?

Anti-inflammatorisk kost er en kost, der nedsætter inflammations processer i kroppen, fjerner specifikke problemer og hjælper kroppen med at hele sig selv ved at styrke immunsystemet - og forebygger sygdom.


   • 
Fjerner generelle faktorer i kosten, der giver inflammation i kroppen og forbedrer og styrker immun systemet

   •  Genopretter kroppens indre balance på celleniveau med rigtig kost, de rigtige fedtstoffer, anti-oxidanter, vitaminer og mineraler

   •  Tarmens tilstand er essentiel. Det er meget vigtigt at tætne tarmen og optimere tarmmiljøet, tarmbakterierne og tarmens funktion.

     Fjerner de specifikke faktorer, der er medvirkende til inflammation i tarmen og og kroppen. Generelt er det højt blodsukker og højt insulin som følge af kulhydrat rig kost, samt for meget omega-6 olier. Det er ofte Gluten der er specifik årsag til inflammation.


Anti-Inflammatorisk kost omfatter:

så lidt omega-6 som muligt (er inflammatorisk og du får nok i alm kost). Ekstra tilskud af omega-3 (anti-inflammatorisk) i form af fiskeolie eller fed vild fisk, som er sild, markrel, ansjos, vild stillehavs laks eller vild Alaska laks. Undgå ørred og opdrættet laks, norsk laks (burfisk, ikke naturlig føde, for meget O-6 og for lidt O-3).

De gode olier især kokosolie, smør, avocado og olivenolie. Fed fisk eller fiskeolie som omega-3 kilde. Kokos olie og smør indeholder laurinsyre en mellemkædet mættet fedtsyre, som har helende effekt på skadede celler.

Reduceret indtagelse af kulhydrater, især de hurtige, der giver høj blodsukker stigning, sådan at man holder et stabilt blodsukker.

Masser af naturlige anti-oxidanter i form af rigeligt med grøntsager af forskellig farve. Der er tusindvis af gode stoffer i grøntsager. Det kan være rå, kogte, som smoothie eller juice. Du kan ikke få for meget grøntsager... men vi er ikke vegetarer og har aldrig været veganere.

Undgå pesticider & herbicider
Brug så vidt muligt Økologiske grøntsager, frugt, vælg helst dansk. Frugt og grønt er det værste når det kommer til giftstoffer. Der findes et par tusind forskellige sprøjtemidler og der er sprøjtemidler i ALT ikke økologisk. Nogle gange under den fastsatte grænse andre gange over. Hvis det er lovligt og under grænsen, er der stadig gift i. Hvem kan sætte en grænse for gift. Disse sprøjtemidler ødelægger bl.a. tarmflora, f.eks Roundup

De rigtige vitaminer og mineraler.


Omega-3 og Omega-6 - de rigtige mængder Super Vigtigt

Rigtige mængder af Omega-3 og Omega-6 Super Vigtigt
Anti-inflammatorisk kost omfatter så lidt omega-6 som muligt (det er inflammatorisk og du får nok i alm kost) og ekstra tilskud af omega-3 (anti-inflammatorisk) i form af fiskeolie og hørfrøolie. Omega-6 og Omega-3 er aktører, der direkte indgår i kroppens immunreaktioner.

Omega-6 er betændelses fremmende (inflammatorisk), mens omega-3 er betændelses hæmmende (anti-inflammatorisk). De to fedtstoffer lejrer sig i alle cellers cellemembran og indgår simpelhen direkte i immun reaktionerne og immun mediatorer overalt i kroppen. Da Omega-6 er betændelses fremmende er det vigtigt du ikke får for meget af det - men det gør ALLE og ALLE får for lidt Omega-3.

Så første punkt er at få disse olier i rette mængder. Dvs drop alt hvad der har med omega-6 olier at gøre, du får rigeligt i en alm. kost. Drop alt der indeholder omega-6, undtagen et par valnødde kerner.

Omega-3, ekstrem vigtig for alm. sundhed og bekæmpelse af enhver betændelses tilstand.

Det er fler-umættede essentielle fedtstoffer. Som alle andre essentielle må man ikke få for meget. Vi har behov for omkring 6 gram Omega-6 og 3 gram Omega-3. Næsten alle for for meget Omega-6 og for lidt Omega-3, fordi Omega-6 er overalt, i animalske produkter fordi dyrene bliver fodret med oliekager fra den vegetabilske olie industri og i de vegetabilske olier mange, inkl. kokke, fejlagtigt bruger i madlavning til stegning eller friture og levnedsmiddelstyrelsen og hjerteforeningen og 99% af alle anbefaler også fler-umættet fedt.

Omega-6 må ikke bruges til stegning eller friture

De fler-umættede fedtsyrer Omega-3 og Omega-6 er meget sarte og KAN IKKE TÅLE AT BLIVE OPVARMET OG DERFOR HELT UEGNET TIL STEGNING OG FRITURE.

De kan heller ikke tåle lys og ilt. Hvorfor er solsikkeolie i brun flaske?

Nu sidder jeg lige og ser go-morgen Danmark og ser en idiot-kok bruger solsikkeolie som friture og for at gøre det endnu værre, siger han det kan sagtens genbruges.

Eller en tidligere hof-kok, som bruger "neutral olie" = vindruekerne olie til at stege i. Denne olie er den mest omega-6 holdige olier af alle. Man kan IKKE stege i omega-6!!

Hallo, disse olier bliver harske og giftige, der dannes transfedt og må ikke opvarmes, eller gemmes, må slet ikke bruges. Ud over giftigheden vil man også få store mængder Omega-6, som vi i forvejen får rigeligt af.

Det er rigtigt dårligt at kokke konstant viser brug af disse giftige Omega-6 olier. Ikke mærkeligt, at der er så stor sygdom, når alle markedsfører brug af gift.Disse Omega-6 olier skal du undgå

De Omega-6 holdige vegetabilske olier du skal undgå, omfatter: solsikkeolie, majs, soja, raps, vindruekerne og mad olie, margariner, Becel, hærdet vegetabilsk olie (i færdiglavet mad, slik fabriks kager).

Disse vegetabliske olier bruges også overalt i færdigmad fx. dressing, majonaise, brød, kager, slik, chips, men ofte ødelagt ved hydrogenering og går under betegnelsen hærdet vegetabilsk olie (læs gift). Se fx på deklararation på færdig kager


Det fremmer ikke ligefrem folkesundheden at TV kokke demonstrerer brug af disse olier til at stege i.

Endda en tidligere kok i kongehuset bruger på TV, vindruekerne olie som "neutral" olie til at stege i. Denne olie er den mest Omege-6 holdige olie af alle. Er der ingen mundskænk i kongehuset til at undgå giftigheder?

De gode olier du kan bruge er: avocado, oliven, kokos, smør, okse og svinefedt. Mættet fedt generelt er den bedste olie og mest acceptable olie for kroppen. Der er mest mættet fedt i den vegetabilske olie: Kokosfedt, det er en superfedtstof for dig.


Omega-3 af animalsk oprindelse er EKSTREM vigtig for alle, ikke mindst for folk med immun problemer

Kokos olie og smør indeholder laurinsyre en mellemkædet mættet fedtsyre, som har helende effekt på skadede celler. Kokosolie indeholder også denne laurinsyre og i betydelige større mængder op til 50% af fedtet i kokos er laurinsyre. Kokos olie er en super fedtstof til at hele kroppens celler.

Det er logisk at smør har beskyttende og helende egenskaber, vi tilhører pattedyrene som gennem 250 mill år har udviklet sig og optimeret ernæringen til de spæde dyr, hvis eneste ernæring er mælk herunder mækefedt.

Lyt ikke til løgnen om mættet fedt, der er ingen dokumentation for at det skulle være skadeligt, det er afvist for mange år siden, men det bliver fremført igen og igen af læger, hjerteforening og levnedsmiddel styrelsen.Reducer kulhydraterne - overflod af kulhydrat er skadeligt og betændelses fremmende (inflammatorisk)

​Højt Blodsukker og højt Insulin svingninger
En stærk skadelig faktor for kroppen og noget, der er stærkt medvirkende til kroppens betændelses reaktioner og kræft er SUKKER, eller nærmere betegnet forhøjet blodsukker og forhøjet insulin. Forhøjet blodsukker og insulin og svingende niveauer, er simpelthen en meget vigtig faktor i enhver kronisk sygdom også kræft.

Så hvad er det der gør at du får højt blodsukker og højt insulin niveau? - det er overdreven og konstant (over dagen) indtagelse af kulhydrater i form af: Sukker, slik, sodavand, juice, kage, tørret frugt (rosiner, dadler), hvidt brød, pizza, pasta, popcorn, kartofler, chips, hvide ris. Alt dette får dit blodsukker til at skyde i vejret som en raket, og kort tid efter kommer der et insulin respons, en stigning i blodets indhold af insulin, som prøver at få sukkeret væk fra blodet.


Lige en ting omkring sukker: alt sukker er naturligt sukker, mange tror at sukker i frugt, honning og juice er bedre end det naturlige sukker fra sukkerroer og sukkerrør, det er det ikke. Alt dette sukker uanset om det er hvidt sukker, sukker i frugt, juice og honning indeholder ca. 50% glucose (druesukker) og 50% fruktose (frugtsukker).

Det samme der er årsagen til at diabetes 2, hjertekar og kræft mm. på verdensplan eksploderer. Disse svingninger og især et højt insulin niveau (= diabetes 2) er inflammatorisk og skadelig for hele kroppen.


Overflod af Kulhydrater er skadeligt
Reduceret indtagelse af kulhydrater, især de hurtige, der giver høj blodsukker stigning, sådan at man holder et stabilt blodsukker. Højt blodsukker og højt insulin niveau er inflammatorisk.

De mange mellemmåltider af kulhydrater: kage, slik, chips, sodavand medfører konstant svingende glucose/insulin. Højt blodsukker og højt insulin niveau er inflammatorisk, medfører diabetes 2, fedme, hjertekar, cancer mm.

Sukker og hurtige kulhydrater er en stærk skadelig faktor for kroppen og noget, der er stærkt medvirkende til kroppens betændelses reaktioner og ubalance. Højt blodsukker og insulin og svingende niveauer, er simpelthen en meget vigtig skadelig faktor i enhver kronisk sygdom inklusiv auto-immun sygdom og det der er årsagen til at diabetes 2, hjertekar og kræft mm. på verdensplan eksploderer.


Disse svingninger og høje værdier af blodsukker og insulin (= diabetes 2) er inflammatorisk og skadelig for hele kroppen.

En anden vigtig skadevirkning af høj sukker og kulhydrat indtagelse, er at tarm flora forskydes til fordel for visse bakterier og svampe som trives godt med sukker og kulhydrater, endvidere at tarmslimhinden kan blive irriteret og betændt.

Så hvad er det der gør at du får højt blodsukker og højt insulin niveau? - det er overdreven og konstant (over dagen) indtagelse af hurtige kulhydrater i form af: Sukker, slik, sodavand, juice, kage, tørret frugt (rosiner, dadler), hvidt brød, pizza, pasta, popcorn, kartofler, chips, hvide ris.


Alt dette får dit blodsukker til at skyde i vejret som en raket, og kort tid efter kommer der et insulin respons, en stigning i blodets indhold af insulin, som prøver at få sukkeret væk fra blodet.

Lige en ting omkring sukker: alt sukker er naturligt sukker, mange tror at sukker i frugt, tørret frugt, honning og juice er bedre end det naturlige sukker fra sukkerroer og sukkerrør, det er det ikke. Alt sukker uanset om det er hvidt sukker, sukker i frugt, juice, cola og honning indeholder ca. 50% glucose (druesukker) og 50% fruktose (frugtsukker).

Hvidt sukker består af halvt glucose og halvt fruktose. Sukker i frugt består af sucrose (halvt glucose/fruktose), glucose og fruktose.

​Hvad skal du spise af kulhydrat for at holde et sundt helbred?
Du skal spise langsomme kulhydrater i moderate mængder og holde dig fra de hurtige kulhydrater. Og du skal begrænse indtagelse af kulhydrater generelt og ikke spise kulhydrater ustandseligt, heller ikke de grove. Spis få måltider med et par mellem måltider. De mange små kulhydratmåltider ødelægger det hele.

De Langsomme kulhydrater er de der nedbrydes langsomt og derfor giver mere jævn tilførsel af blodsukker, bedre mæthed over længere tid, mere stabilt blodsukker og insulin, uden de høje niveauer.
De langsomme kulhydrater er: Groft brød som rugbrød (hvis du ikke er gluten følsom), havregrød, brune ris, kartofler og søde kartofler.


Særligt for Kræftsyge (men gælder alle også raske)
Kræft celler er vilde med glucose (blodsukker) og kan ikke leve uden, derfor er det vigtigt at holde blodsukkeret stabilt og så lavt som muligt uden svingninger og høje toppe.
LCHF = Low Carb High Fat kost
Du kan med fordel hoppe på LCHF vognen (Low carb high fat), som er en hel bevægelse i Sverige og Danmark er begyndt, hvor man spiser en kost med lavt indhold af kulhydrat og høj fedtindhold.

LCHF er også perfekt til at komme ud af diabetes 2 og undgå insulin medicin.
Se mere her i min blog post om LCHF​​Fedtsammensætningen

​Gælder alle, syge og raske til opretholdelse af sundhed, med mindre andet er angivet

Fedtsammensætningen i kosten
Fedtsammensætningen i kosten er afgørende for normal cellefunktion. Hver enkelt celle er omgivet af en cellemembran, hvor fedtsammensætningen er vigtig. Den normale fedtsammensætning i celle membranen er: 50% mættet fedt, 35% enkelt-umættet fedt (oliven oliens oleinsyre), samt diverse andre fedtstoffer som omega-6, omega-3 og kolesterol. Sammensætningen af disse fedtstoffer er kritisk for normal celle funktion, tæthed, stabilitet og fleksibilitet og dermed afgørende for en sund sygdomsfri krop.

Mættet fedt, smør, kolesterol, oliven og avocado olier er sundt. Alle prøver at bilde dig noget andet ind når det gælder mættet fedt og kolesterol, og når det drejer sig om fler-umættet fedt omega-6 så prøver de at bilde dig ind at DET er sundt. Som nævnt alle får for meget omega-6 og vi skal ikke hælde mere på os selv. De der vildleder, er selv blevet vildledt og har ikke læst den tilgængelige forskning.


Smør: Smør er en super Food
Det optimale fedt for et menneske er SMØR, som er mælkefedt af samme sammensætning som mælkefedtet i modermælk - og samme sammensætning som fedtet i cellernes cellemembran. Der er vel ingen der kan benægte at modermælk er den optimale ernæring for et spædbarn, vi er simpelthen som pattedyr designet til at få det som spæd. Derfor er det logisk at fedtet er optimalt (komælk fedt fx. smør og modermælk fedt er stort set ens).

Kokos fedt en anden super food
En anden super food og super fedtstof, som indeholder ca. 90% mættet fedt er kokos fedt, dette er en super food og en gave til dit helbred og dine celler. Brug det i madlavning, til at stege i og spis det direkte med ske.
Kokos fedt er godt mod kræft og en super food for hjernen, hvis der er hjerne skader. Tag et par spise skefulde daglig.


Hørfrø olie​ - levnedsmiddel med højst Omega-3 indhold
Koldpresset Hørfrø olie, 1 spise skefulde x 2 daglig. Jeg tager bare en slurk direkte af flasken uden at måle, som forebyggende mod sygdom. Hørfrø olie er det levnedsmiddel der indeholder mest omega-3 og er med til at skabe balance i cellerne.

Hørfrø olie skal stå i køleskab. Kan ikke erstatte fiskeolie som indeholder de vigtige DHA og EPA former af Omega-3, det gør vegetabilske olier ikke.

Dette er både for raske og for kræftsyge. Gå du på Budwig kosten, får du hørfrø olie, som er den vigtigste ingrediens og behøver ikke tage ekstra hørfrø olie. 


​Vitaminer & Mineraler

​Gælder alle, syge og raske til opretholdelse af sundhed, med mindre andet er angivet

Kalk og magnesium. Kalk i overflod er inflammatorisk

Kalk er inflammatorisk - Magnesium anti-inflammatorisk
Kalk og Magnesium er 2 væsentlige faktorer for normal kropsfunktion, nerveimpuls, muskel funktion og for normal knogle dannelse. Der skal være en balance mellem Kalk og magnesium, du må IKKE få for meget kalk og hvis du spiser mælkeprodukter især ost får du rigeligt med kalk OG MÅ IKKE TAGE KALKTILSKUD.

For meget kalk er inflammatorisk og kalken vil aflejre sig udenfor knoglesystemet i bløddele som hjerte-kar, hjerteklapper og andre bløddele. Kalken kan ikke finde ud af at lejre sig i knoglerne hvis der er for lidt magnesium, knogledannelse afhænger af magnesium, K2 vitamin og D-vit.

For meget kalk giver også afkalkning af knoglerne, ja det er rigtigt + blodprop og aflejring af kalk uden for knoglerne. Kalken kan ikke finde ud af hvor den skal gøre af sig selv når der er for meget, eller der mangler magnesium eller D-vit og K2-Vit, som er nødvendig for knogleopbyging, hvorfor kalken aflejrer sig andre steder end i knoglerne.


Magnesium er også anti-inflammatorisk, mens Kalcium er inflammatorisk.
Du skal have 800 mg. kalk daglig, ikke mere. De fleste får for meget kalk og for lidt magnesium. Magnesium er anti-inflammatorisk. Magnesium indgår i 700 forskellige enzymatiske processer. Magnesium og kalcium er lige vigtige, vi kan ikke undvære nogle af dem, men ingen gider tale om Magnesium.

Når lægerne siger, især til kvinder, tag kalktilskud, uden at snakke om magnesium, så er det direkte fejl information og den direkte vej til afkalkning af knogler og det er også hvad vi ser, alle kvinder bliver afkalket.
Jeg foreslår Magnesium 2-3 kapsler magnesium Citrat tabletter

Se også min blog post om Kalk og Magnesium


D-Vitamin
D-vitamin er stærkt UNDERVURDERET i kroppens normale funktion, som forsvar mod sygdom. kræft og knogleopbygning. Generelt får alle for lidt D-vit. Jeg foreslår 85 Mikrogram daglig (se Matas) som almindelig dosering til alle. Det er 10 gange mere end anbefalet dosis, men anbefalet dosis bliver sikkert opjusteret (flere artikler om det) og du kan roligt tage det.

Til cancer vil jeg foreslå højere dosis et par måneder, f.eks 300 mikrogram dagligt i 2 måneder og rigeligt med sol om sommeren - naturligvis uden solcreme som er kræftfremkaldende. Huden producerer selv D-vitamin ud fra det livsvigtige kolesterol. MEN du skal bruge solen fornuftigt, dvs du må ikke blive rød, det er det der giver hudkræft.

Knogleopbygning kræver D-vitamin, K2 vitamin, magnesium og kalk. D-vitamin og Kalk alene afkalker knogler, hvis du ikke får K2 og Magnesium. Og giver kalkaflejringer i bløddele, f.eks forkalking i blodkar og hjerteklapper.

Noget læger ikke har forstået, de hælder kalk i kvinder og glemmer (ved ikke) de andre komponenter, hvorefter de afkalker knoglerne, får osteoporose og brud på lårbens-halsen.


D-vitamin er med til at helbrede kræft. Kroppens immun celler (killer cells) der skal dræbe kræftceller, kræver D-vitamin.

Jeg tror ikke man kan helbrede kræft alene med D-vitamin, men det skal indgå som en vigtig ingrediens i en alternativ kræft behandling.
Se fx. denne artikel D-vitamin er immunforsvarets batteri

Lægerne gider ikke beskæftige sig med vitaminer, der er ikke penge i det for det pengebaserede sundheds system og det er jo ikke lægemidler man kan udskrive og derfor skal viden om det, holdes langt væk fra befolkningen.

Sandheden er at vitaminer helbreder, eller er med til at helbrede sygdomme og støtter kroppens egen helbredelse.
Artikel: Higher Vitamin D Levels Lower Cancer Risk


Selen
Selen er vigtig for forebyggelse og bekæmpelse af kræft. 100 mikrogram daglig. Fås sammen med Zink og E-vitamin: Bio-Selen+Zink Kapsler på Mecindo.dk som er billigst 


K-2 vitamin (ikke K1)
K-2 vitamin er totalt undervurderet og ikke eksisterende i debatten. K-2 vitamin er vigtig sammen med D-vitamin i opbygning af normale knogler og i forebyggelse af osteporose og forebyggelse af kræft. K2 90 mcg tablet på Helsebixen 

Se artikel her: K2-vitaminmangel giver osteoporose, kræft og hjertesygdom

C-vitamin
er meget mere end et vitamin. Det har multifunktion i kroppen, som vitamin co-factor i en lang række processer, anti-oxidant, anti-toxin, anti-bakterielt, anti-viralt, anti-cancer.


ALLE dyr har brug for C-vitamin, de fleste laver det selv og laver mere når de er syge, det er simpelthen en del af vores biokemi. Det er ret kostbart og energi krævende for dyrene at producere det.

Enkelte dyregrupper har mistet evnen til at producere C-vit, idet genet der koder for det sidste enzym i produktionen, er degenereret. Det kan en art "tillade" sig, hvis man får rigeligt med C-vit i kosten, det er endda en fordel fordi det er "kostbart" at lave.

Følgende grupper kan ikke lave C-vit: højere primater: mennesker og menneskeaber, frugtædende flagermus, marsvin gnaveren, spurvefugle, benfisk. Alle andre dyr laver selv C-vit, det gør planter forresten også.

Vildtlevende aber, får via kosten flere gram C-vit dagligt, det bør vi også og vi bør have langt mere end anbefalet dosis, som er sat lidt højere end det der kan forhindre skørbug.

Vi bør have, som alm. vedligehold minimum 1,5 - 2 gram C-vit daglig delt i flere doser:  500 mg x 3 daglig, eller 500 mg x 4. 

Ved sygdom langt mere 10-20-30 gram dagligt eller mere afhængig af hvor syg man er. Nogle tager 60 gram oralt dagligt fordelt over flere doser. Der er ingen øvre grænse, det er det mest ugiftige stof, man kan tænke sig. Eneste bivirkning er at man får det bedre og så lidt tynd mave når man har taget for meget. Man tager stigende dosis så maven vænner sig til det.

Man bruger også intravenøs C-vitamin behandling til sygdomme f.eks cancer 60-75 gram pr. behandling.

Dette er studeret for 70 år siden helt tilbage i 40'erne og bruges med stor succes i dag, både oralt og intravenøst. Dette er videnskabeligt baseret.


Læger fornægter naturligvis at C-vitamin har nogen som helst virkning, de er arrogante og ignorante og gider ikke sætte sig ind i litteraturen med noget der ikke er penge i, idet det såkaldt moderne sundheds system, er penge baseret.

Men de kan starte med at læse arbejder af følgende 5 pionerer inden for C-vitamin forskning: Linus Pauling, den eneste enkelt person der har fået 2 gange nobel pris. Nobel Prisen i kemi i 1954. Oversigt over hans arbejder

De kan fortsætte med at læse arbejder af lægerne:  Frederick R. Klenner, Robert F. CathcartHugh D. RiordanAbram Hoffer       Få så mange anti-oxidanter som muligt

Anti-Oxidanter
Masser af naturlige anti-oxidanter i form af rigeligt med grøntsager af forskellig farve. Der er tusindvis af gode stoffer i grøntsager. Det kan være rå, kogte, som smoothie eller juice. Du kan ikke få for meget grøntsager... men vi er ikke vegetarer og har aldrig været veganere.

Gurkemeje og Ingefær er to super gode anti-oxidanter, med mange forskellige gode stoffer i, der gavner dig. Omtalt nedenfor.


​​Gurkemeje & Ingefær - gode anti-oxidanter

​Bør indgå i en alternativ kræft behandling - (kan selvfølgelig også bruges af raske)

​Gurkemeje & ingefær er gaver til menneskeheden og indeholder en række forskellige aktive stoffer mod kræft.

Gurkemeje
Et eksempel på et helt uskadeligt stof, som kan indgå i en normal kost, er Gurkemeje (curcumin er det aktive stof), som er et krydderi brugt i årtusinder i madlavning især i Indien og som dyrkes der i stor stil. Gurkemeje er det gule i karry, beslægtet med ingefær.
Foto til højre af roden, hvorfra gurkemeje pulveret fås. Det er et vidunder krydderi, som kan bruges til mange helbreds problemer og det er særdeles godt at bruge som del af en kræft kur.

gurkemeje Alternativ kræft behanGurkemeje (curcumin det aktive stof), som er et krydderi brugt i årtusinder i madlavning især i Indien


Curcumin angriber kræftceller fra forskellige vinkler og er uskadeligt for normale celler. Hva'behar et fantastisk stof, aktivt mod kræft og fuldstændigt harmløst for kroppen og uden bivirkninger.. og billigt.

Det gule gurkemejepulver griser (farver) meget, så det er lidt besværligt at have med at gøre. Man kan bruge det i retter, som de gør i Indien, men det nemmeste er at købe "Turmeric" kapsler, som indeholder ekstrakt af gurkemeje. "Turmeric" kapsler  

Ingefær
Ingefær (ingefær på Wiki), som er beslægtet med gurkemeje, er også en super food og måske mindst lige så aktivt over for en række sygdomme som gurkemeje, inklusiv kræft og helt uden bivirkninger. Ingefær bruges som krydderi, men også i stor stil i folkemedicin i Indien og østen. Kvalme, søsyge, gigt, smertestillende og betændelses hæmmende, er nogle af de alm. kendte behandlinger.

Ingefær indeholder en række bioaktive stoffer i grupperne zingerone, shogaols, og gingerols. Især 6-shagaol, et af indholds stofferne, synes at være særlig interessant.

gurkemeje Alternativ kræft behanGurkemeje (curcumin det aktive stof), som er et krydderi brugt i årtusinder i madlavning især i Indien

I et in vitro (laboratorie) forsøg er stoffet aktivt overfor Brystkræft celler og vigtigst kræftstamceller. Se artikel: 6-Shogaol Inhibits Breast Cancer Cells 

Shogaol angives at være 10.000 gange mere aktivt end Paclitaxel (Taxol), som bruges i brystkræft, lungekræft, livmoderhals kræft, nyrekræft kemoterapi også i danmark. Se Paclitaxel i lægemiddel kataloget
Se mere om Ingefær her: Ginger Beats Drugs In Defeating Cancer, Motion Sickness and Inflammation


Syltet ingefær:
Du kan købe ingefær til ingen penge, kog roden 20 min, skrab skallen af med kniv, skrær i små stykker og kog i sukker vand og lad stå og trække. Skal koges f.eks totalt en time, det er ret sejt og trådet. Kan overtrækkes med mørk chokolade, det rene slik. Normalt anbefaler jeg ikke sukker, men ingefær er så skarpt, at der kræves lidt sukker. Tag et par gram ingefær daglig eller så meget du har lyst og brug ingefær i madlavning. Du kan også få ingefær kapsler med pulveriseret ingefær.


Samlet anbefaling - Kost, vitaminer, mineraler & kosttilskud

•  Anti-inflammatorisk kost (beskrevet ovenfor)
•  Drik rigeligt vand
Vand er livsvigtigt. Cellerne skal være vel hydreret
  Omega-3. Fiskeolie kapsler fx. 6-9 stk af de billige fra Netto, Møllers tran, eller Krill omega-3
•  C-Vitamin daglig 2 gram fordelt over dagen, f.eks tag 500 mg, 4 x daglig til almindelig vedligehold. f.eks de billige "budget" fra føtex. Vigtig anti-oxidant og for alm. sundhed. Ved sygdom tag meget mere: 10-20-30 gram eller mere, der er ingen øvre grænse, det er helt ugiftigt. Eneste bivirkning, er at du får det bedre .. og du får tynd mave hvis du tager for meget. Ved sygdom tag mange små doser og op til maven giver problemer, gå derefter lidt ned.

  D-Vit. Meget vigtig, stærkt undervurderet. Tag 100 mikrogram daglig. f.eks Matas D-vit 85 mikrogram. 180 tabl. + du får D-vit fra multivitam tabl nedenfor.

  A-Vit tabl. Booster immunsystemet, reparerer leakey gut.  Matas A-vitamin 100 tabl 1100 µg

  MultiVitamin tab jeg anbefaler Omnimin (fra biosym) normal dosis er 2 tabl daglig, fordel på 2 måltider, fås matas og helsekost. Har du rigeligt jern dvs over 100 serum ferritin, eller er mand eller kvinde efter overgangsalder, behøver du ikke jern og du kan tage Omnimin-X uden jern. Desværre er der så heller ikke K1 og K2 i, så må du supplere med dette.

•  1 B-Combi Vitamin tabl.
Jeg anbefaler Omni-B active (fra biosym) fås matas of helsekost. Indeholder metyl-formen af B9 og B12

•  B12-Vit tabl.
500 Mikrogram på Helsebixen.dk B12 vitamin underskud er den mest alm. vitamin mangel tilstand

•  K2 vitamin tabl. 1-2 tab. Sørg for at få ca 180 mcg daglig. Tager du Omnimin som ovenfor får du 100 og du kan nøjes med 1 tabl. Fås på Helsebixen

•  Zink
Vigtigt. Fås sammen med Selen. 15mg zink/100mcg Selen. Bio-Selen+Zink på Mecindo

•  Selen er super vigtigt.
Modvirker kræft. Sammen med Zink. 15mg zink/100mcg Selen.
Bio-Selen+Zink Kapsler på Mecindo.dk. Du kan supplere med et par Para-Nødder daglig som er det levnedsmiddel med mest Selen.

• Jod er vigtig for mange funktioner inklusiv forebyggelse og helbredelse af kræft. Alle får for lidt. Du skal have et stort Jod tilskud.
Se længere nede og se min artikel om JOD: Jod det mest Misforståede Mineral, Hvorfor alle Skal Have Meget Mere

•  Magnesium 1 tabl 125mg  x 3 daglig. Magnesium Citrat tabl 125mg på Mecindo.dk Citrat formen optages bedst, det nytter ikke noget at købe magnesium oxid hvor kun 4% optages. Magnesium indgår i 700+ enzymatiske processer og 3.000+ biokemiske reaktioner i kroppen,  herunder muskel og nerve funktion. Afslapper muskler, er anti-inflammatorisk. Magnesium er det vigtigste og mest undervurderede mineral overhovedet.

•  Mælkesyrebakterier, yoghurt, A38, Cultura eller mælkesyre bakterie kapsler eller Paragurt tabl.
Mælkesyre bakterie kapsler f.eks denne: Symbioflor fra matas med 3 forskellige mælkesyre bakterier.

•  Loppefrø skaller "HUSK". 1-2x daglig. Beskytter tarm slimhinde, giver fylde, fibre og modvirker forstoppelse. Drik rigeligt vand. Gerne også hørfrø opblødt i vand 1 spske 1x2 daglig.

• 
Hørfrø hele opblødt i vand. 1 spiseske 1-2 x daglig

• 1 Mucolysin
brusetabl 600 mg daglig (håndkøb apotek). Slimløsnende hostemiddel. Indeholder acetyl cystein som gør slimen tyndere. Det er samtidig et meget god anti-oxidant, et forstadie til en af vores vigtigste naturlige anti-oxidanter: Glutation.

Cystein er en svovlholdig aminosyre og det er vigtig vi får tilstrækkeligt med svovl. Desuden binder det tungmetaller: Kviksølv, bly, cadmium. Istedet for de dyre Mucolysin, kan du få acetyl cystein som kosttilskud både kapsler eller ren pulver, så bliver det billigere. Betegnes også N-Acetyl-cystein eller blot NAC. Du kan få NAC "N-Acetyl Cysteine" kapsler 600 mg på vitanetshop
Jeg køber NAC som pulver på BulkPowders.dk 69 kr for 100g + forsendelse fra England.

•  Ingefær Gave til menneskeheden. Anti-inflammatorisk. 2-3 gram frisk rod eller mere. Syltet, krydderi, ingefær te (kog ingefær og drik som te) eller som Ingefær kapsler

• Gurkemeje.
Gave til menneskeheden, i familie med ingefær. Anti-inflammatorisk, smertestillende, aktive stoffer mod kræft. Gurkemeje "Turmeric" kapsler tag en høj dosis f.eks 1 kapsel x 3 daglig. Bør tages samtidig med olie eller fedt for at fremme optagelsen. Bør også tages sammen med sort peber, hvilket giver langt større optagelse og effekt i forholdet 1 del stødt sort peber til 5 dele gurkemeje. Der er mange undersøgelser om det. Jeg kan ikke lige finde kapsler med stødt peber, men du kan trille en lille pille af stødt peber med lidt loppefrø og lidt vand og lad den tørre.

• Hørfrø olie, Koldpresset. Skal stå i køleskb. 1 spise skefuld x 2 daglig. Det levnedsmiddel med mest Omega-3, men kan ikke erstatte fiskeolie som indeholder de vigtige DHA og EPA former af Omega-3, det gør vegetabilske olier ikke.

• Q10
  kapsler 100 mg X 2 daglig. Sammen med lidt olie for at fremme optagelsen. Dannes naturligt i kroppen, men produktionen falder væsentligt efter de 50 år og Mange kræftpatinter har nedsat Q10. Vigtig anti-oxidant og indgår i cellens normale energi omsætning (ATP i mitokondrier). Kræftceller har netop forstyrrelse i mitokondrierne. . Q10 100 mg kapsler på Helsebixen
Se artikel: Q10 and Cancer

Her er hvad du kan gøre - Kost og cancer kure

​A. Obligatorisk i enhver cancer kur uanset om det er alternativ eller du kun kører den officielle konventionelle behandling (kemo/stråling):

Anti-inflammatorisk kost, vitaminer, mineraler og kost tilskud


B. Hvis du vil køre alternativt, Supplér med nogle af nedenstående cancer kure. Alle kan uden problemer kombineres med konventionel kemo/stråling:

1. Ketogen kost - lav kulhydrat
2. Gurkemeje + D-vitamin + Selen + Jod + Bor
3. Fenbendazol. Panacur ormekur
4. Kinesisk Malurt - wormwood
5. Gerson therapy evt i kombination med Budwig
6. Budwig kost plan
7. Bitre abrikos kerner
8. Højdosis Intravenøs C-vitamin
9. Gør kroppen basisk

1. Ketogen kost til forebyggelse og helbredelse af kræft

​Ketogen kost er en kost der fremmer dannelse af ketoner (gen = genererer) - en kost med lav indtagelse af kulhydrater - og høj indtagelse af fedt, så kroppen fortrinsvis går over til en fedtforbrænding. 

​Alle normale celler har 2 måder at danne energi: ved forbrænding af glucose eller forbrænding af fedt, mens cancer celler kun kan forbrænde glucose ufuldstændigt, de har fået ændret sin fysiologi.

Ved nedbrydning af fedt dannes ketoner, som er små molekyler og ren brændstof til alle normale celler. Ketoner brænder mere rent og forurener mindre, mindre oxidativt stress, mindre frie radikaler.


Som beskrevet i min del 1 artikel om kræft, er kræftcellers natur forstået for mange år siden og er intet mysterium - kræft er en metabolisk sygdom (stof omsætnings sygdom) med dannelse af defekte mitokondrier, som er alle cellers små kraftværker, der producerer cellernes energi.

I min kræft artikel del 1, har jeg beskrevet de mange faktorer der medvirker til mitokondrie skader og driver nogle celler ud i ændring af sin fysiolog og bliver til cancer celler.

Kræft celler har en mitokondrie defekt ifølge nobel pris vinder 1931 Otto Heinrich Warburg. "A cell which has low ATP energy is the very definition of a “cancer cell”.

Cancer, above all other diseases, has countless secondary causes. But, even for cancer, there is only one prime cause. Summarized in a few words, the prime cause of cancer is the replacement of the respiration of oxygen in normal body cells by a fermentation of sugar.


Kræft celler har altså lille energi, kan simpelthen ikke lide ilt og de har brug for glucose (blodsukker) som ernæring, som forbrændes uden ilt (an-aerob forbrænding) som producerer mindre energi og mælkesyre som affalds produkt, hvilket som gør cellen sur.

Cancer celler har en anden fysiologi end normale celler, cancer kan ikke forbrænde fedt og skal have glucose. og har 10 gange flere insulin receptorer på overfladen, som suger glucose ind i cellen og konkurrerer med normale celler om glucosen. Har de ikke nok glucose, bliver cancercellerne meget mere skrøbelige og modtagelige for hvad man ellers gør for at udrydde canceren - inklusiv lægerns giftige kemo - diverse kost tiltag - Intravenøs C-vitamin eller hvad som helst, man gør for at udrydde cancer.

Ketogen kost kan derfor bruges sammen med alle andre behandlinger. Ved en ketogen kost er Cancer cellerne allerede lidt svagere og mere modtagelige for udryddelse, med andre tiltag.


Du fodrer cancer cellerne med en kulhydrat rig kost
Hvis du spiser en kulhydrat rig kost og især mange kulhydrat rige mellem måltider, slik, kage, sodavand, juice, chips, popcorn, får du konstant stigninger i blodsukker. Du fodrer cancer cellerne, ud over at du får diabetes 2, fedme og hjerte-karsygdom. Kulhydrat rig kost og overflod er kulhydrater, er simpelthen den grundlæggende årsag (sammen med omege-6 rige olier) til alle de moderne sygdomme. 

sukker fodrer kræftceller - Ketogen kost til forebyggelse og helbredelse af kræft


Det er ironisk og katastrofalt at høre alm. læger markedsføre sin manglende viden, ved at sige at kosten ingen indflydelse har på cancer, når de samtidig bruger PET scan for at finde cancer, idet pet scan netop bruger cancer cellernes forøgede glucose optagelse som grundlæggende funktion, idet der bruges mærket glucose som markør for tilstedeværelsen af cancer.

Cancer cellerne suger sukker til sig og altså også denne markør, hvorefter cancer cellerne lyser op på deres skærm.

I denne artikel på kræftens bekæmpelse: Undersøgelser for tyktarmskræft, PET scan, Står: "da kræftceller næsten 100 pct. lever af sukker (glucose), vil der ophobes radioaktivt glucose i dem". Ret morsomt, når kræftens bekæmpelse samtidig ikke giver information om at man skal reducere indtagelse af kulhydrater, som vil være den logiske følge af den viden.

om PET Scan på wiki
"If the biologically active tracer molecule chosen for PET is fludeoxyglucose (FDG), an analogue of glucose, the concentrations of tracer imaged will indicate tissue metabolic activity as it corresponds to the regional glucose uptake."


Ketogen kost som forebyggelse eller led i behandling af cancer er altså videnskabelig baseret og ikke hokus pokus kvaksalveri. Læger prøver altid at bilde os ind at kost ingen indflydelse har på cancer og man intet kan gøre andet end at bruge lægers kræft fremkaldende kemo og stråling


Kan du ikke køre ketogen kost - så kør i de mindste lav kulhydrat kost
Det er hårdt at køre ketogen kost og det kræver et par ugers tilvænning. Et godt alternativ er blot at køre lav kulhydrat kost og undgå alle de mange unødige snaks, slik, kage, sodavand, øl og mellemmåltider, som konstant øger blodsukker. Jo længere tid du holder et lavt blodsukker, jo mindre fodrer du kræftcellerne.


Intermitterende faste er også en god ide. Man faster daglig 14-18 timer. Det kører jeg selv som alm. livstil, det indebærer at jeg kun spiser 2 måltider kl. 12 og kl 18 og ingen mellem måltider, ingen kage og snacks i utide og iøvrigt lav kulhydrat. Det har jeg det godt med.  


Referencer:
Bog af Nasha Winters: The Metabolic Approach to Cancer
Video af Dr David Jockers: Benefits to the Ketogenic Diet
Artikel af Dr David Jockers: How To Follow A Ketogenic Diet
Artikel på Dietdoctor af den svenske læge Andreas Eenfeld: A ketogenic diet for beginners
Artikel: The Diet that Destroys Cancer
Artikel: How the Ketogenic Diet Weakens Cancer Cells
.

2. Gurkemeje - D-vitamin - B1-B2-B3 - Magnesium - Selen - Jod - Bor

Gurkemeje
Det aktive indholdsstof Curcumin angriber kræftceller fra forskellige vinkler og er uskadeligt for normale celler. Et fantastisk stof, aktivt mod kræft og fuldstændigt harmløst for kroppen og uden bivirkninger.. og billigt. Du kan få disse Curcumin kapsler fra England.


D-Vitamin
Meget vigtig, stærkt undervurderet. Normaldosering for raske er 100 mikrogram daglig. Tag 300 mikrogram to måneder og gå derefter ned på 100.


B1-B2-B3 vitamin i højdosis + Magnesium i normaldosis
Cancer er en metabolisk sygdom med dysfunktion af mitokondrier. Det er vigtigt at støtte mitokondrierne dvs undgå alle gifte og dårlige fedtstoffer samt støtte med de mikronærings stoffer man mitokondriernes energiproduktion er afhængige af.  Disse 4 mikronærings stoffer er centrale i energiproduktionen.

Særligt B1, indgår i starten af glucose forbrændingen ved at være co-faktor for pyrovat dehydrogenase enzymet som omdanner pyrovat til Acetyl-CoA, som er bindeleddet og  indgangen til citronsyre cyklus og starten på den oxidative fosforylering af glucose - den optimale forbrænding og energiproduktion.
 
En cancer celle vil meget  gerne gå en anden vej og forbrænde glucose og pyrovat ufuldstændigt til lactat (mælkesyre) uden om citronsyre cyklen, en an-aerob forbrænding, der gør cellen sur - hvilket er karakteristisk for en cancer celle.

Ved at give højdosis B1 siger du til cancer cellen: hov min fine ven, vi skal denne vej rundt med glucosen - og tvinger cancer cellen ind i oxidativ glucose forbrænding - og væsentlig mere ATP - mere energi og over til en normal celle. B2, B3 og magnesium er co-faktorer i mitokondriernes elektron transport kædens complex 1 og 2 i energi produktionen.

B1: 2 x 300 mg. se apotek i håndkøb, B1 vitamin stærk 300 mg.
B2: 2 x 100 mg
B3: 2 x 200 mg
Magnesium: normal dosis 4-500 mg daglig fordelt på 2-3 gange.

For detaljer vedr. mitokondriernes energi produktion, se min artikel om: B1 vitamin mangel og mitokondrier.

Selen
Selen er super vigtigt. Modvirker kræft. Sammen med Zink. 15mg zink/100mcg Selen. Bio-Selen+Zink Kapsler på Mecindo.dk. Tag 2 daglig, så du får 200 mcg Selen. Du kan supplere med et par Para-Nødder daglig som er det levnedsmiddel med mest Selen.

Jod - VIGTIG!
Jod er supervigtig for mange funktioner inklusiv forebyggelse og helbredelse af kræft. Tag et Jod tilskud
Særligt cancer i kirtler, bryst, prostata, ovarie, uterus, thyroidea, bugspytkirtel og spytkirtler er afhængig af jod og der vil jeg anbefale stort jod tilskud, men også til alle andre cancerformer

Cyster i nævnte kirtler er forstadie til cancer og tegn på jodmangel og stort jod tilskud vil normalisere tingene. Jeg anbefaler Stort Jodtilskud til alle cancerformer og til alle raske, som alm forebyggelse. Vi skal simpelthen have meget mere jod end anbefalet dosis.

Se min artikel om JOD: Jod det mest Misforståede Mineral, Hvorfor alle Skal Have Meget Mere 
 
• Artikel vedr. Jod og cancer: Do You Have Low Iodine? The Link Between Iodine Deficiency & Cancer
• Artikel vedr. Jod: What Does an Iodine Deficiency Have to Do with Cancer? 
• Bog (download som pdf): af Dr. David Brownstein: Iodine Why You Need It - Why You Can't Live Without It  


Du skal have et jodtilskud på 50.000 mikrogram pr. dag. Det er 50 mg NB!

Jod Tabletter med 12.500 mikrogram, tag tabl. 4 dagligt = 50.000 mikrogram, men start småt med ½ tabl 1 uge. 2 Tabl næste uge og 4 tabl dagligt fra 3.uge og fremover. Vigtigt Læs min artikel om jod, så du forstår.
Du kan også få en tablet med 50.000 mikrogram (det er 50 mg), tag den istedet for.

Jod Tabletter som indeholder Kalium-Jodid og frit Jod. Fra England
Iodoral 50 mg. 30 tablets Price: £27.50 = kr. 223,5 = 7,5 kr. /tabl a 50 mg. shop.nutrivital.co.uk
• Iodoral 12.5mg. 180 tabl. £39.95 = 328 = 1,82 kr./tabl. shop.nutrivital.co.uk 

3. Fenbendazol (Panacur) - ormekur til Dyr - effektivt anti-cancer middel

Dette er min top prioritet og det jeg selv ville vælge først

Fenbendazol er et registreret veterinært lægemiddel, et lægemiddel til dyr, et ormemiddel, der har været brugt i 40 år, ofte under navnet Panacur. Det bruges til alle dyr: hund, kat, fjerkræ, gnavere, får, kvæg og heste mod orm.
Det har ret gode anti-kræft egenskaber har man fundet ud af og der er en del succes fortællinger om helbredelse. Jeg vil tro det er bedre end de fleste officielle kemomidler og det koster meget lidt - og er ikke skadelig som kemo.

Det er ikke registreret til humant brug, men et lignende stof mebendazol er registreret til mennesker som ormekur (vermox ormekur) og brugt i 50 år og der har man for mange år siden fundet at det var anti-cancer.

panacur anti-cancer middel

Panacur ormekur tabletter a 500 mg fenbendazol til hund og kat. Dosering til dyrene er 500 mg pr. 10 kg vægt daglig i 3 dage mod orm.
Får du fat i sådanne tabletter er det 1 tabl svarende til 500 mg fenbendazol daglig i 3 dage - 4 dages pause og igen 3 dage osv. Jeg foreslår daglig de første 3 uger.

Man (eller nogen) har vidst i mange år at fenbendazol er aktivt mod cancer. En forsker ved Merck animal health afdeling opdagede det for en del år siden ved et tilfælde. Rotterne i en cancer model fik rutinemæssigt ormekur i foderet og implanterede cancer ville ikke vokse. Da forskeren selv fik en alvorlig cancer brugte hun fenbendazol og helbredet sig selv. Note: Merck er en af de aller største medicinal firmaer.
MEN Merck kan ikke tjene penge på at sælge fenbendazol for patentet er udløbet, så i stedet for et godt cancermiddel, vil de hellere udvikle og sælge nye og DYRE cancermidler, med tvivlsom effekt.  

Generelt har lægemiddel industrien ingen interesse i et stof, når patentet er udløbet, fordi så er der ingen penge i det og man kan ikke bekoste et klinisk forsøg til flere hundrede millioner. Der er kliniske forsøg i gang med det humane stof, mebendazol og kræft, men hvis de skal tjene penge på det, bliver de nødt til få eneret på en eller anden måde og skrue prisen op 400x og det kommer nok til at ske med det.

Fenbendazol bliver nok aldrig registreret til humant brug, det bliver for dyrt, men mebendazol er registreret og det er relativt billigere at få godkendelse til en anden sygdom (som anti-cancer middel) for et præparat, der allerede er registreret til humant brug til en anden sygdom (parasit middel).

​Men det ændrer ikke på at Fenbendazol er et effektivt anti-cancer middel og dette er min første prioritet, ud over kost og vitaminer og dette middel ville jeg selv vælge. Det har været solgt i Danmark indtil 1999 i håndkøb i dyrefoder forretninger, men blev receptpligtigt (dyrlæge recept), fordi man er bange for resistens udvikling hos orme, hvis der bliver brugt for meget af det. Jeg siger med det samme, jeg må ikke og vil ikke, skaffe det til dig. Din dyrlæge kan udskrive Panacur ormekur til din hund eller hest, hvis de har orm.

Jeg har set man kan få det uden recept på engelske ebay og sendt fra England, Frankrig eller Tysklan. Man kan få til hunde, heste eller ren pulver, som er det billigste. Sørg altid at du køber fra et EU land, ellers problemer med tolden (køb aldrig lægemidler fra USA det bliver stoppet i tolden). NB. Lægemidler til dyr er ikke tilladt at købe i udlandet. Der er ikke toldbehandling fra EU, men de kan tage stikprøver. Mest sikkert er derfor pulveret, hvor det ikke fremgår at det er lægemiddel til dyr. 

Køb af Panacur - her er flere steder du kan få det
1. Panacur Granules 10.2 g Sachet (granulat breve, 22% fenbendazole). De sender fra England, jeg har selv købt derfra ==> se på ebay.co.uk.

2. Panacur Vermifuge format granules 22% pour chiens et chats (til hund og kat). 3 breve a 4,5 g ==> se på ebay.co.uk.

3. Fenbendazole ren 100% som pulver eller 444 mg kapsler. Se foto nedenfor. Sendes fra Tyskland, jeg har selv købt derfra. findes på ebay.co.uk. Priser med gratis forsendelse
• Fenbendazole 444 mg 30 kapsler £37.46 (337kr) ==> se på ebay.co.uk.
• Fenbendazole 444 mg 90 kapsler £74.93 (666kr) ==> se på ebay.co.uk.
• Fenbendazole 25 gram ren pulver  £29.97 (270kr) ==> se på ebay.co.uk.
• Fenbendazole 100 gram ren pulver £74.93 (666kr) ==> se på ebay.co.uk.

Det er klart at pulver er langt det billigste. 25 g svarer til 50 dage a 500 mg, til en 3 mdr kur med start 3 uger daglig og 10 uger med 3 dage +4 dages pause pr. uge. Hvis du har en fin vægt kan du nemt afmåle 500 mg. En lidt grovere vægt kan du afmåle 5 gram og dele i 10 dele og finde en lille måleske.

fenbendazol ren

​Dosering af Panacur:
Dosering jfr Joe Tippens (se hans historie nedenfor), er 225 mg fenbendazol daglig i 3 dage og 4 dage fri. Og gentaget hver uge et par måneder f.eks 3 mdr.

Jeg vil foreslå som en start, dobbelt dosis altså ca. 500 mg fenbendazol hver dag daglig i 3 uger og derefter 3 dage ugentligt. For at få ordentlig fat på din cancer. Det optages dårligt fra tarmen og skal tages sammen med et måltid eller bare noget fedt. Jeg vil foreslå at kombinere med Artemisinin (kinesisk malurt, se nedenfor) og tage dette de 4 dage ugentlig hvor du ikke tager fenbendazol. De to midler virker forskelligt.

Der findes forskellige panacur præparater, opløsninger, granulat og tablet. Det er ligemeget hvad du bruger, men du skal have ca. 500 mg daglig fenbendazol, så kig på indholdet af det aktive stof fenbendazol.

Panacur 10 g. granulat til hest, er nok den billigste form. Har 225 mg pr. gram granulat.

Panacur har lille toksisitet, der kan komme lidt forhøjet levertal og der kan være lidt diarre de dage man tager det. Granulatet er uopløseligt i vand, men du kan bare opslemme det i et glas vand og drikke. Tages med et måltid eller med noget fedt, er uden smag og lugt.

Som granulat: 2 gram granulat (22%) indeholder 450 mg fenbendazol.
Som tablet: Panacur tabletter til din hund eller kat: Findes som 250 mg og 500 mg og indholdet er 100% fenbendazol. Så du skal have 500mg tabletten.

​Tag panacur sammen med E-vitamin
Det er vist at fenbendazol virker synergistisk sammen med E-vitamin mod cancer. Så tag en E-vit samtidig med panacur. Matas har en 335 mg E-vitamin kapsel. Tag denne E-vit hver dag ikke kun de 3 dage om ugen.

• artikel: Effects of fenbendazole and vitamin E succinate on the growth and survival of prostate cancer cells.
• artikel: Unexpected Antitumorigenic Effect of Fenbendazole when Combined with Supplementary Vitamins.


Information om fenbendazol som anti-cancer middel
Brugen af dette mod kræft blev især kendt efter Joe Tippins's historie om sin egen helbredelse for avanceret smallcelle lungekræft med 50 metastaser blev kendt. Han var opgivet, havde fået dødsdom og 3 måneder at leve i. Efter 3 måneder på Panacur var han 100% cancerfri i skanning og har været det nu i ca 3 år.

Virknings mekanisme for fenbendazol
Det virker på cancerceller på 3 fronter:
1. Virker på mikro tubuli i cancercellerne så de ikke kan dele sig.
2. Virker på p53 anti-cancer proteinet
3. hindrer at cancer-cellerne kan optage glykose

Om Joe tippens historie. Artikel i avisen "The Sun": CANCER MIRACLE Granddad claims DOG medicine got rid of his ‘head-to-toe’ cancer after docs gave him three months to live.

• Joe Tippens historie og webside: mycancerstory.rocks.
• Joe Tippens webside, underside med generel info.
• Podcast fra maj-19, interview med Joe Tippens. ==> gå til podcast.
• Joe Tippens facebookpage: læs hans webside link ovenfor, hvor du finder Password to join facebook page (skifter jævnligt). Facebook siden: https://www.facebook.com/groups/mycancerstoryrocks/.

Artikel: Fenbendazole as a Potential Anticancer Drug.
Artikel: Veterinary drug may be repurposed for human cancers: study.
facebook post: BIG PHARMA SCREWS US, AGAIN!.
Artikel: Fenbendazole acts as a moderate microtubule destabilizing agent and causes cancer cell death by modulating multiple cellular pathways.
Artikel: A Drug Made for Animals and Taken by Humans to Treat Cancer: Fenbendazole - Blog: Cancer Treatments - from Research to Application.
Artikel: Fenbendazole vs Cancer.

Vedr. Mebendazole - registreret lægemiddel til humant brug (som ormekur)
Mebendazol i lægemiddelkataloget: Vermox.
Artikel: Mebendazole in Treating Patients with Recurrent or Progressive Pediatric Brain Tumors.
Artikel: Repurposing Drugs in Oncology (ReDO)—mebendazole as an anti-cancer agent.
Artikel: Mebendazole monotherapy and long-term disease control in metastatic adrenocortical carcinoma.

4. Kinesisk Malurt - Artemisia annua

​Artesunate eller artimisinin er et aktivt stof i wormwood (kinesisk malurt - Artemisia Annua på wiki). Wormwood har været brugt i østens medicin i tusinder af år især mod malaria, hvor det er særdeles effektivt. Det har også aktivitet over for cancer, hvor det medfører formindskelse af tumor og er med til at dræbe tumor celler.

Kinesisk Malurt er sikkert og nemt at bruge, prismæssigt overkommeligt. Jeg foreslår du kombinere med fenbendazol (se ovenfor) og tager Artemisinin de 4 dage ugentlig hvor du ikke tager fenbendazol. De to midler virker forskelligt og angriber cancer cellerne på forskellig måde.

Virknings mekanisme: Kræftceller, bakterier og malaria parasitten, akkumulerer jern langt mere end normale celler. Artemisinin molekylet indeholder 2 ilt atomer, som fraspaltes i nærværelse af jern og skaber frie radikaler, der dræber celler, der har akkumuleret meget jern. Leukæmi celler koncentrerer jern 1000 gange normale lymfocytter og brystkræft celler koncentrerer jern 15 gange mere end normale celler.

Malaria (Plasmodium falciparum) er en encellet parasit, der lever inde i de røde blodlegemer og lever af hæmoglobin, som indeholder jern, derfor er blod rødt. Malariaparasitten akkumulerer jern inde i sig og når der gives artemisinin, sker det samme som i cancerceller, jernet frigiver ilt fra artemisinin molekylet, hvilket danner mange frie radikaler, som dræber parasitten.

USA's "National Cancer Institute" har i en undersøgelse fundet anti-cancer aktivitet i 55 forskellige cancer celletyper i laboratoriet.
Artikel: The anti-malarial artesunate is also active against cancer
Artikel: Artemisinin and Its Synthetic Derivatives as a Possible Therapy for Cancer
 
Alternativ cancer behandling med Kinesisk malurt, bør ikke stå alene som eneste alternative kræft behandling, men er et meget værdifuld som supplement til øvrige tiltag.


Artemisinin er godkendt som lægemiddel i USA
Artemisinin er godkendt som lægemiddel af USA's sundhedsmyndigheder (FDA), til brug mod malaria, men er ikke godkendt til cancer. Generelt kan en læge bruge (udskrive), et godkendt lægemiddel til en ikke godkendt indikation, såkaldt off-label brug.
Formentlig er der i USA stærke kræfter mod denne praksis, når det gælder cancer, for kemoterapi er lægemiddel industriens største indtægtkilde og guldæg.

Kræftens bekæmpelse omtaler kinesisk malurt og at der er forsøg i gang.

Om Artesunate lægemiddel på Wiki.

Artemisinin (Artesunate) markedføres ikke i Danmark, men kan skaffes med tilladelse fra sundhedsstyrelsen. Det kræver en velvillig læge. Om Artemisinin i lægemiddel kataloget

​Kinesisk malurt bruges f.eks. i form af saltet "artesunate" intravenøst sammen med højdosis intravenøs C-vitamin behandling.

Man kan også tage det oralt, enten som tørret helplante eller som ekstrakt af planten.

Sådan bruges kinesiskt malurt. Der sker en tilvænning i tarmen, så optagelsen falder, derfor tages kun hver anden dag. Den giver også lidt uro i tarmene.

Dosering af artimisinin:
400 mg to gange daglig. 3 dage om ugen. Det kunne være man - ons - fre

Kinesisk Malurt ekstrakt få den fra England: på PowerBody.co.uk. (udgået lige i øjeblikket)

Her er en anden mulighed: amritanutrition.co.uk/artemisinin-solo-pure-artemisinin-90-capsules
.


​Video: Artemisinin: A Cancer Smart Bomb by Len Saputo, MD - del 1.
Se video del 2 her på youtube: Artemisinin how to use it
hans webside finder du pdf dokumenter om Artemisia du kan downloade

Artikel: Artemisinin and its derivatives can significantly inhibit lung tumorigenesis and tumor metastasis
Artikel: Artemisia Annua, Artemisinin & 2015 Nobel Prize in Medicine
Artikel: på kræftens bekæmpelse: Kinesisk malurt (Artemisia annua) og kræft
 

5. Gerson Terapi

​Dette er en specifik alternativ kræft behandling. Kan fint kombineres med Budwig kost nedenfor

​Gerson-terapien er en af de første naturlige kræft terapier og er blevet brugt af patienter i mere end 80 år. Gerson terapien blev "opfundet" af Max Gerson, er baseret på en plantebaseret kost med grøntsags juice, kaffe-lavement og naturlige kosttilskud, for at gendanne kroppens evne til at helbrede sig selv.
Et vigtigt element er at cellernes pH, surheds graden, øges, så kroppen bliver mere basisk. Cancer celler er pr. definition mere sure og kan ikke lide normal pH.

Max Gerson grundlagde Gerson Institute i 1977 som er videreført af datteren Charlotte Gerson.

• Om Gerson terapi på cancertutor: Gerson Therapy: Separating fact from fiction
• Om Gerson terapi på doctoryourself: The Cure of Advanced Cancer by diet Therapy - A summary of 30 Years of clinical Experimentation
• Video: Charlotte Gerson on Cancer and Disease
• Video: The Gerson Therapy - Charlotte Gerson on Curing Cancer
• Bog af Max Gerson som pdf: A Cancer Therapy: Results of Fifty Cases and the Cure of Advanced Cancer by Diet Therapy
• Bog af Charlotte Gerson som pdf: Healing the Gerson Way: Defeating Cancer and Other Chronic Diseases
 

6. ​Budwig Diet  - Budwig Kost plan mod kræft

​Dette er en specifik alternativ kræft behandling

Budwig anti-cancer Diet - Budwig Kost plan til helbredelse af kræft

Budwig anti-cancer kost planen er en af de mest effektive og mest vel dokumenterede alternative metoder til helbredelse af kræft. Jeg har suppleret den op med ovenstående alm. kost principper, vitaminer og mineraler og tilføjet gurkemeje og ingefær, to meget potente anti-cancer urter.

Note: Budwig planen må ikke tages sammen med højdosis C-vitamin

En er de mest omfattende cancer sider: Cancertutor.com angiver Budwig kost planen sammen med en vitamin mineral blanding kaldet Cellect, Så de omtaler Budwig planen som Cellect-Budwig Protecol: cancertutor.com/cellect_budwig/ 

De anbefaler at anvende Vitamin B17 (abrikos kerner) som supplement sammen med Cellect-Budwig og jeg har omtalt abrikos Kerne under Budwig afsnittet. B17 bør ikke tages alene, men er et godt supplement til andre alternative ting.

Den såkaldte Budwig anti-cancer Diet går kort ud på: 1-2 spiseske koldpresset hørfrø olie blandet
(i blender) sammen med dobbelt mængde kvark eller hytteost. Friskmalet hørfrø samt bær og nødder drysset ovenpå. 3x daglig.
Hørfrø kan males i en lille kaffemølle og skal bruges straks.

Derudover en lav-kulhydrat kost minus sukker, minus hvidt brød og hurtige kulhydrater. Rigeligt med grøntsager af forskellig farve, grøntsags smoothie og grøntsags juice, oprindeligt en vegetar plan bortset fra hytteost, men jfr. Budwig Centret, er det OK med lidt kød som kylling og fisk samt æg. Det hele suppleret med vitaminer og mineraler.  


Om Johanna Budwig
Johanna Budwig var en tysk forsker, biokemiker, lavede denne kostplan i 1952, som en cancer kur og kur mod kroniske sygdomme: Se budwigcenter.com  Budwig Centret er en alternativ kræft behandlings klinik, som holder til i Spanien. Hun har helbredt et par tusind kræft patienter med denne kur, patienter som var opgivet af lægerne.

Kuren bliver stadig brugt af nogle alternative klinikker og er selvfølgelig ignoreret og chikaneret af læger, vi kan da ikke acceptere en kur, der helbreder folk!
hørfrø olie come on!, det er der jo ingen penge i, vel? - nej det er der ikke, men det er en super olie med stort indhold af Omega-3.

Hørfrø olie har iøvrigt være brugt i århundreder eller tusinder som maling og træbehandling (linolie) og fibre fra planten (Linum) blev brugt til tekstil produktion og har givet navn til Linned, sengetøj.

Hørfrø olie er det levnedsmiddel, der indeholder mest omega-3 nemlig over 50%. Teorien er at denne olie giver balance i kroppens celler (cellemembranen) og deres elektriske ladning, sådan at cellerne helbreder sig selv. I vegetabilsk olie er der ikke den samme gode omega-3 (DHA, EPA), som der er i fiskeolie, så det kan ikke erstatte fiskeolie.  

Hørfrø planten Linum, blomster, frø og olie

Matas sælger en økologisk koldpresset hørfrø olie 250 ml for ca. 40kr (den på billedet ovenfor), også en 500 ml og Føtex en 250 ml økologisk koldpresset hørfrøolie til ca. 40. Hørfrø olie bør opbevares i køleskab, fordi omega-3 er meget sart, det harsker hurtigt. De seriøse Matas og helsekost, har hørfrø olie stående i køleskab.

Jeg går lige nu og tager lidt hørfrø olie forebyggende, en lille slurk direkte fra flasken et par gange om dagen, det er besk af H til, men det er OK.


Gennemgang af Budwig kost planen

På Budwig Centret finder du en kort gennemgang af principperne i Budwig kost planen (det er et pdf dokument, højreklik for at gemme): Dr Johanna Budwig Anti-Cancer Diet The Budwig Diet

Her er en mere omfattende pdf doc. om Budwig kost planen: højreklik og gem

Budwig Diet Testimonials, Reviews and Case Studies. (Patient historier)


Hytte ost / Hørfrø blandingen er centralt i Budwig kost planen
Sådan laves det: 2 spise ske koldpresset hørfrø olie blandet (i blender) sammen med dobbelt mængde Hytteost. Friskmalet hørfrø samt bær og nødder drysset ovenpå. Tages 3x daglig. Du kan tilsætte kanel, kakao pulver og stevia sødemiddel for at korrigere smagen. Selvfølgelig IKKE sukker. 

Hørfrøene kan males i en lille kaffemølle og skal bruges straks, ellers harsker de. Hørfrø olien skal stå i køleskab, det harsker med varme, ilt og lys. 

(NB Pancreas cancer patienter og patienter med lever eller galdeblære problemer, skal starte endnu langsommere, de kan ikke tåle så meget olie i starten)
 
Det skal være hytteost, fordi det er det relativt høje indhold på 13% protein der er centralt. Kvar og skyr indeholder mindre protein. Desværrer er alle den slags special mælkeprodukter varmebehandlet efter syrning, så man får ikke de meget gavnlige mælkesyre bakterier.

Jeg vil foreslå at du derudover dagligt tager noget yoghurt naturel (NB ikke frugt youghurt med 12% sukker!!!) og nogle mælkesyre bakterie kapsler for at få en god tarmflora. Mælkesyre bakterier laver sammen med mælkeprodukter nogle meget gavnlige stoffer, der styrker immun forsvaret og beskytter tarmen og kroppen. Desuden sørger de for en god tarm flora balance til gavn for hele din sundhed og udkonkurrerer dårlige bakterier.
Se symbioflor mælkesyre bakterie kapsler fra Matas


​Sådan tilberedes Hørfrø olie og Hytteost.
Se denne Youtube video: Budwig Diet Flaxseed Oil & Cottage Cheese

Øvrig kost i Budwig kost planen

Rigeligt med Grøntsager
Rigeligt med grøntsager i alle farver enten letkogte, eller som grøntsags juice lavet i en grøntsags "juicer" eller som smoothie lavet i en blender. Ved juicing og blendning får man frigivet alle de gode stoffer som indholdes i grøntsager. Juicing har den fordel at man kan indtage mere, fordi tørstoffet centrifugeres fra, så man får den rene saft og flere af de gode stoffer
  
Grøntsags Juicing er beskrevet i min blog post: 9 dages grøntsags juice kur

​Grøntsager du kan spise, juice eller blende: alle former for kål, blomkål, brocculi, hvidkål, rosenkål, spidskål, rødkål. Radisser, rødbeder, gulerødder, bladselleri, knoldselleri. Salater, tomal, agurk, asparges. Bønner og ærter. Avocado, kokos. Et par valnød kerner og mandler. Lidt hindbær, brombær, blåbær, jordbær. Undgå frugt, på grund af sukkeret. Bærrene er relativt mere værdifulde. Ingefær er super at komme i blender og lave smoothie af. Ikke god til juicing, der er for lidt saft i.  

Særligt godt er juicing af gulerødder, det bør du have meget af hver dag. Tilsæt noget rødbede. Gulerødder og rødbeder er superfood. Du kan også lave smoothie af gulerødder.

Kulhydrater
Skal begrænses til et minimum: Rugbrød, brune ris, havregrød, lidt kartofler, søde kartofler.
Kulhydrater, some enten er sukker eller stivelse, nedbrydes hurtigt til glucose som er blodsukker. Kræftceller elsker glucose og store mængder kulhydrater fodrer kræftceller.

​Proteiner
Hårde oste, feta, creme fraise, kvark, yoghurt. Mindre mængde lyst kød som kyllling og fisk. Æg. Ingen rødt kød. OK med Bønner og ærter. 


​Vitaminer, mineraler og kosttilskud
CancerTutor angiver en vitamin / mineral blanding kaldet Cellect sammen med Budwig planen, hvor de anbefaler 5 scoops Cellect pulver dagligt til cancer patienter og 1-2 dagligt til forebyggelse. Nedenfor er deklarationen fra deres Cellect blanding. Du kan også se indholdet i fuld størrelse her Cellect Deklaration 

Alternativ kræft behandling med bitter abrikos kerner

​Cellect består af:
Vit-E, Zink, Selen, Calcium, Magnesium, Jod, Chrom
+ en blanding af kollagen, haj brusk, Glycine (en alm aminosyre), ko kolostrum (råmælk) og mælke tidsel frø ekstrakt - Desuden torske levertran kapsler.
Det er dyrt og skal bestilles i USA, jeg har istedet sammesat en Vitamin / Mineral liste nedenfor. I stedet for torske levertran, anbefaler jeg fiske olie kapsler, som er stort set det samme, men med noget højere omega-3 indhold.

Vitaminer & Mineraler til Budwig planen

•  C-Vitamin
tag 2x500 mg daglig. f.eks de billige "budget" fra føtex. Vigtig anti-oxidant og for alm. sundhed
  D-Vit. Meget vigtig, stærkt undervurderet. D-vitamin er med til at helbrede og forebygge kræft. Anbefalet daglig indtagelse (5 mikrogram) er ALT for lavt, vi skal mindst have 10 gange så meget. Find f.eks Matas D-vitamin 80 µg 180 tabl. kr. 59.95
  A-Vit tabl. Booster immunsystemet, reparerer leakey gut.  Matas A-vitamin 100 tabl 1100 µg
  1 MultiVitamin tab f.eks de billige "budget" fra føtex
•  1 B-Vitamin tabl. f.eks den billige "budget" fra føtex
•  B12-Vit tabl. 500 Mikrogram på Helsebixen.dk B12 vitamin underskud er den mest alm. vitamin mangel tilstand
•  K2 vitamin tablHelsebixen
•  Selen er super vigtigt. Modvirker kræft. Sammen med Zink og E-Vitamin.  15mg zink/100mcg Selen ==> Bio-Selen+Zink Kapsler på Mecindo.dk. Du kan supplere med et par Para-Nødder daglig som er det levnedsmiddel med mest Selen.
• Jod er vigtig for mange funktioner inklusiv forebyggelse og helbredelse af kræft. Tag et Jod tilskud, Pluk blære tang fra stranden, findes overalt på sten i vandet og spis. 5 gram frisk tang daglig eller 1 gram tørret tang som vil indeholde omkring 300 mcg jod. Man bør ikke have for meget jod. Grænsen er 600 mcg daglig. For meget kan give problemer med thyroidea og lavt stofskifte. Man kan også få tangtabletter, tag 1 tablet daglig indeholder 150 mcg. Tang Tabl f.eks fra Matas
•  Magnesium 1 tabl 125mg  x 2 daglig. Magnesium Citrat tabl 125mg på Mecindo.dk Citrat formen optages bedst, det nytter ikke noget at købe magnesium oxid hvor kun 4% optages. Magnesium indgår i 700+ enzymatiske processer og 3.000+ biokemiske reaktioner i kroppen,  herunder muskel og nerve funktion. Afslapper muskler, er anti-inflammatorisk. Magnesium er det vigtigste og mest undervurderede mineral overhovedet.

•  Mælkesyrebakterier, yoghurt / Cultura blanding halvt af hver, eller mælkesyre bakterie kapsler f.eks denne: Symbioflor fra matas med 3 forskellige mælkesyre bakterier.

•  Loppefrø skaller "HUSK". 1-2x daglig. Beskytter tarm slimhinde, giver fylde, fibre og modvirker forstoppelse. Drik rigeligt vand. Gerne også hørfrø opblødt i vand 1 spske 1x2 daglig.  •  Hørfrø hele opblødt i vand. 1 spiseske 1-2 x daglig
Note: Loppefrø og Hørfrø er den generelle anbefaling til alle syge og raske. Budwig planen indeholder malet hørfrø og det bør være nok til at holde en fin tarmfunktion. Der kan suppleres med yderligere loppe- og hørfrø efter behov. 

• 1 Mucolysin
brusetabl 600 mg daglig (håndkøb apotek). Slimløsnende hostemiddel. Indeholder acetyl cystein som gør slimen tyndere. Det er samtidig et meget god anti-oxidant, et forstadie til en af vores vigtigste naturlige anti-oxidanter: Glutation.
Cystein er en svovlholdig aminosyre og det er vigtig vi får tilstrækkeligt med svovl. Desuden binder det tungmetaller: Kviksølv, bly, cadmium. Istedet for de dyre Mucolysin, kan du få acetyl cystein som kosttilskud både kapsler eller ren pulver, så bliver det billigere. Betegnes også N-Acetyl-cystein eller blot NAC. Du kan få NAC "N-Acetyl Cysteine" kapsler 600 mg på vitanetshop
Jeg køber NAC som pulver på BulkPowders.dk 69 kr for 100g + forsendelse fra England.

•  Ingefær Gave til menneskeheden. Anti-inflammatorisk. 2-3 gram frisk rod eller mere. Syltet, krydderi, ingefær te (kog ingefær og drik som te) eller som Ingefær kapsler
• Gurkemeje. Gave til menneskeheden, i familie med ingefær. Anti-inflammatorisk, smertestillende, aktive stoffer mod kræft. Gurkemeje "Turmeric" kapsler tag en høj dosis f.eks 1 kapsel x 3 daglig. Bør tages samtidig med olie eller fedt for at fremme optagelsen. Bør også tages sammen med sort peber, hvilket giver langt større optagelse og effekt i forholdet 1 del stødt sort peber til 5 dele gurkemeje. Der er mange undersøgelser om det. Jeg kan ikke lige finde kapsler med stødt peber, men du kan trille en lille pille af stødt peber med lidt loppefrø og lidt vand og lad den tørre.

• Q10
CoQ10 and Its Role Against Cancer. Artikel på TheTruthAboutCancer.com

Kræft er forstyrrelse i normale cellers mitokondrier og energi omsætning. Mitokondrierne er cellens små kraftværker. Q10 er et co-enzym der virker i mitokondriernes energiproduktion. PQQ er et lignende co-enzym der fornyer mitokondrierne. Det skal være den reducerede form for Q10 som hedder ubiquinol, som er langt mere effektivt end den Q10 der er i de fleste præparater. Antal Mitokondrier falder kraftigt med alderen.

Mitokondriers rolle i kræft, som en forstyrrelse i energiomsætningen, er beskrevet af nobel prismodtager Heinrich Warburg, allerede i 1924

Q10 Kan med fordel kombineres med Bio-PQQ som er et lignende co-enzym, der fornyer mitokondrierne, kan fås fra England fra amazon. Jeg har lige købt sådan nogle.
Super Ubiquinol COQ10 with BIOPQQ by Life Extension - 30 Softgels

Fiske olie kapsler - Omega-3
Omega-3 af animalsk oprindelse er ekstremt vigtigt for alle mennesker. Det indeholder de vigtige omega-3 varianter DHA og EPA, som ikke findes i vegetabilsk olie heller ikke i hørfrø olie. Tag 5-6 fiskeolie kapsler dagligt, sammen med alm måltid, men ikke oven i hørfrøolien.

Budwig bøger
Du kan finde flere af Johanne Budwig's bøger på den engelske Amazon.co.uk og få dem sendt fra england, alternativt købe som kindle ebook.

1. Cancer - The Problem and the Solution

2. Flax Oil as a True Aid Against Arthritis, Heart Infarction, Cancer and Other Diseases

3. The Budwig Cancer & Coronary Heart Disease Prevention Diet: The Complete Recipes, Updated Research & Protocols..

4. The Oil-Protein Diet Cookbook. Flax Oil as a True Aid Against Arthritis, Heart Infarction, Cancer and Other Diseases, 3rd Edition

7. Bitre Abrikos Kerner - Naturen egen kemo

Bitre abrikos kerner
Et eksempel på en giftig plante medicin (over en bestemt mængde) som har været brugt og stadig bruges som alternativ kræft behandling og forebyggelse, er bitter abrikos kerner, som indeholder amygdalin hvori indgår cyanid.

Alternativ kræft behandling med bitter abrikos kerner

Amygdalin betegnes også som B17 Vitamin og kræft angives generelt (af forskerne bag B17) som en kronisk metabolisk B17 mangel sygdom, selvom B17 ikke er alm. acceptere som vitamin og slet ikke denne cancer teori. 

Amygdalin / abrikos kerner bør ikke tages som eneste kur mod cancer, men det er et godt supplement til andre ting f.eks til Budwig planen eller til høj-dosis C-vitamin.
Man kan tage et par bitre abrikos kerner dagligt for at forebygge cancer, f.eks 5 stk. Forresten Bill Clinton spiser altid æble kernerne, som indeholder Amygdalin.

Amygdalin molekylet er for stort til at kunne passere blod-hjerne barrieren, hvorfor anvendelse mod hjerne tumor, kræver noget ekstra, nemlig DMSO (dimetyl SulfOxid). Vender tilbage til det.....


Abrikos og Mandel ligner hinanden
Abrikos og mandel frugten er meget tæt på hinanden, det er stenfrugter af rosenfamilien. Mandelfrugten har kun lidt frugtkød, så du ser kun mandler som kernen fra stenfrugten, mens abrikos har meget frugtkød og kan købes som abrikos frugt og som kernen inde i stenen: abrikos kerner. Søde abrikos kerner bruges i marcipanbrød til delvis erstatning for mandler.

Du kan få søde abrikoskerner og bitre abrikos kerner, lige som mandler forhandles som søde mandler, men den oprindelige mandel vilde sort var bitter og af og til finder du en enkelt bitter mandel blandt alm. mandler. På samme måde er søde abrikos kerner en forædlet sort, mens de bitrer er en vild sort. 

Amygdalin, findes også i bitter mandler, kerner af blomme, kirsebær, fersken, æble, pære, røn, slåen, jordbær og andre planter af rosen familien. Små mængder i bær, hørfrø og visse andre planter, små mængder i alm. søde mandler, som er en forædlet mandel sort.

Ikke desto mindre dør cancer cellerne af denne Bitter Abrikos kerne gift, mens normale celler ikke påvirkes. Det er en balance for som sagt er abrikos kerner giftige over en bestemt mængde, så man må ikke tage for mange og man skal holde sig inden for den anbefalede mængde.

På en måde kan man sige, at abrikos kerner, er naturens egen kemobehandling, bare mindre skadelig end medicin verdenens kemoterapi. Naturligvis er abrikos kerne plantemedicin heller ikke accepteret af den medicinske verden og der er meget stærke kræfter mod info og salg af bitre abrikos kerner, især i "the land of freedom": USA

​B17 er omtalt her på cancertutor.com/laetrile

​Køb af Bitre Abrikos Kerner
Det SKAL være hele kerner, ikke malede. Det er bedst af købe i EU, så er der ikke problemer med fortoldning og moms. Man kan købe bittre abrikos kerner her fra Bulgarien her på eBay.co.uk: Bitter Apricot Kernels/Seeds

Det kan være linket er ændret, men så søg selv, Bitter Apricot Kernels, på den engelske eBay.co.uk og sørg for det sendes fra et EU land.

Advarsel vedr. Abrikos Kerner

Advarsel vedr Bitre abrikos kerner
Dette er den eneste alternative cancer behandling, som kan være farlig, hvis man ikke nøje følger vejledningen. Den største risiko, er hvis børn får fat i posen og spiser nogle af abrikos kernerne. Det er ikke snacks og skal holdes aflåst for børn.

Alternativ kræft behandling med bitter abrikos kerner

Er bitre abrikos kerner farlige?
Lad os først sætte tingene i perspektiv i forhold til den traditionelle og højt priste lægeverden, den "fantastiske" lægemiddel industri, som årligt dræber millioner mennesker med deres medicin.

I USA dør årligt 100.000 af "uønskede" virkninger af registrerede godkendte lægemidler, udskrevet af læger. Jfr. USA's FDA (food and drug administration) hjemmeside.

På verdensplan dør årligt 10 millioner af cancer. Chemo lægemidler er ansvarlig for en del af disse dødsfald, men det tæller man ikke, for dødsfaldene regnes som død af cancer. Men man regner med at ca. 1 million dør af chemo kuren og ikke af canceren. I USA var der ca. 600.000 cancer dødsfald i 2018.

Sandsynligvis er død efter chemoterapi meget højere måske i størrelses ordenen 50% som dør af chemo'en og ikke af canceren. Tillykke læger og mordere.

Forresten fik jeg sagt at chemo i sig selv er super giftigt og i sig selv kan forårsage cancer?

Forresten Chemo er en gift, der ikke skelner mellem normale og cancerceller, den rammer alle celler og især hurtigt voksende celler, derfor rammes hårsække, så man taber håret og tarmepitel celler, så man får diarre. Immunsystemet og dens celler rammes naturligvis også, det immunsystem som fra første færd normalt dræber begyndende cancer, ødelægges nu.

Man går ud fra at alle cancer celler er hurtigvoksende, det er de ikke, cancer stamceller er ikke hurtigt voksende og rammes ikke, herved hele ideen falder til jorden. Chemo er derfor i sin grundlæggende design dårlig helt fra starten.

Resultatet af den dårlige chemo design, er at den ikke rammer hvilende cancer stamceller, som ikke er hurtig voksende, de overlever og aktiveres og bliver resistente over for det anvendte kemo og blomstrer op efter chemo. Derfor ses tit at canceren dukker frem igen. Lægerne forsøger selvfølgelig at skjule den dårlige effekt ved at sige at det er en ny kræft der er kommet - sandheden er at den oprindelige ikke blev udryddet. 

Død som følge af abrikos kerner
Myndighederne og lægemiddel industrien og deres lobbyister og håndlangere og lægeforeninger har altid bekæmpet alternative metoder, idet det går ud over medicinal firmaernes indtjening. Abrikos kerner og amygdalin er ingen undtagelse.

Der er ingen grænser for hvor farligt dette angives at være, det indeholder giftigt blåsyre (cyanbrinte CH) som dræber een, fortæller lægemiddel industriens håndlangere, som altså dræber 1 million på verdensplan af deres chemo medicin, som er deres største business.

Smædekampagner af lægemiddel industriens håndlangere vil ingen ende tage. Det gælder også det semi-kunstige amygdalin som kaldes Laetrile som sælges i tabletter eller kapsler, nogle steder.

Amygdalin har vist sig at hæmme cancer og hæmme spredning (metastaser) i museforsøg på et forsknings institut i 1974, herefter har myndighederne stejlet og modarbejdet det og skjult det i 40 år for at beskytte medicinalfirmaernes indtjening. Man kan ikke have et naturligt stof der helbreder og som man ikke kan patentere og tjene penge på. Det er sådan det korrupte sundheds system fungerer

Det er kommet frem efter at en af forskerne på institutet (en pioner i cancer forskning Kanematsu Sugiura) har trådt frem og vist de oprindelige resultater. Instituttet benægtede at amygdalin, skulle have nogen effekt, mens de oprindelige resultater viste effekt.
Afsløret i denne dokumentar film fra 2014: “Second Opinion” Exposes the Truth About a 40-Year Long Cover-Up of Laetrile Cancer Treatment. Se Artikel her og et kort klip fra filmen nedenfor.


Video klip fra Sloan-Kettering research institute - pressekonference 1977, hvor de meddeler at laetrile (amygdalin) ingen virkning har. De er tydeligvis blevet banket på plads af myndighederne = lægemiddel industriens interesser.

Forskeren Kanematsu Sugiura, som gennem 4 år har udført museforsøg med amygdalin og fundet at det hæmmer cancer og hæmmer metastaser, er også banket på plads. Han bliver spurgt om han er enig i instituttets konklusion om at det ikke virker, han siger ja, men mine resultater er ikke enige. Han har arbejdet 60 år på dette forsknings center. Han er her 87 år, Meget morsomt indslag og højdepunkt i filmen "Second opinion". Mærkeligt at der kun er ganske få rapporter om dødsfald og forgiftninger med amygdalin. Forgiftninger og dødsfald er gennemgået i denne artikel: Are Apricot Kernels Toxic?

2 Børn døde i Tyrkiet ca. 1960 efter at have spist abrikos kerner. Det vides ikke hvor mange de fik.
2 børn døde i Israel i 1981 efter at have forgrebet sig dels på abrikos kerner, dels på slik lavet af abrikos kerner. Det vides ikke hvor mange de fik.

Det er de rapporterede dødsfald, herefter er der nogle tilfælde af forgiftninger uden at føre til døden. Nogle af disse er med Laetrile tabletter, hvoraf nogle er overdosis andre med abrikos kerner.

Det er det.

Abrikoskerner indeholder bundet Blåsyre
Der er indhold af blåsyre i bitre abrikoskerner og bitre mandler, samt 2.000 andre planter. Mest i kerner og frø af rosenfamilien, f.eks æblekerner, kernen i blommer og fersken, og diverse bær af rosenfamilien som jordbær, hindbær, brombær.

Blåsyren er ikke frit, men bundet og frigives først via enzymatisk aktivitet.

Jeg anbefaler ikke det semi-syntetiske Laetrile som tablet eller kapsel, men kun bitre abrikos kerner, som skal indtages jfr. vejledningen. som skal følges nøje for ikke at blive forgiftet. Dvs kernerne skal tygges enkeltvis 1-2 ad gangen.

Du kan også spise kerner af æbler, pærer, blommer, fersken, men hold dig inden for samme max mængde vægtmæssigt, som bitre abrikos kerner. Jo mere bitre kernerne er, jo større er indholdet af amygdalin og spis aldrig mange på en gang.

De 8 kerner i et æble vejer ca. ½ gram, men indeholder mindre amygdalin end bitre abrikos kerner, som indeholder mest sammen med bitre mandler. Kerner fra blommer har et pænt indhold.

En bitter abrikos kerne vejer ca ½ gram, så 25 kerner er ca 12,5 gram, som er ca dosis ved cancer behandling. Som forebyggende mod cancer kan du tage 7 kerner dagligt fordelt over 3 gange, så ca 2 ad gangen x 3 daglig. Det er jeg selv startet på.

 

Alt er giftigt i de forkerte mængder, selv vand
• Vand er livsvigtig, du dør på få dage hvis du ikke får det, men drikker du 10 liter vand hurtigt i løbet af få timer, dør du, eller får alvorlig hjerneødem.
• Salt er livsvigtig, du dør hvis du ikke får salt, men spiser du 200 g bordsalt på kort tid, dør du.
• Spiser du 50 abrikoskerner på en gang, bliver du alvorlig forgiftet.

Kosten indeholder normalt små mængder blåsyre og små mængder vil altid være at finde i blodprøver. Broccoli og andre kåltyper, som regnes for super sunde og mod cancer, indeholder små mængder blåsyre. Dit B12 vitamin i din vitamin tablet indeholder også lidt blåsyre (B12 i de fleste vit-tabletter: cyano-cobalamin).

Kroppen er indrettet via enzymer, til at håndtere og nedbryde små mængder blåsyre.


​Dosering af Bitre Abrikos kerner - Vigtigt!
Nedenfor hovedtræk i hvordan du gør og Her er link til en guide: Apricot Kernels - Safe Dosage - A Practical Guide

NOTE: Jeg vil foreslå at du kun tager Bitre abrikos kerner i 2 måneder. Jeg har selv over 3 mdr. taget 8 kerner dagligt, som alm. forebyggende. Jeg synes den sidste månedstid, jeg var en lille smule svimmel og blev træt efter fysisk aktivitet og holder pause nu.

Selvfølgelig hvis man har cancer, må man acceptere lidt ubehag, men for en sikkerheds skyld foreslår jeg kun 2 måneder.
Abrikos kerner skal også kun være et supplement til andre tiltage. 

1. Det er vigtigt du køber hele bitre abrikos kerner. Ikke malede kerner eller mel. 

2. Hver kerne skal tygges grundigt og spises enkeltvis max 1-2 kerner pr. time

3. Du skal ikke tage mælkesyre kapsler eller C-vit tabletter samtidig med du lige har spist en kerne. C-vit i tarmen eller mælkesyre bakterierne kan fremme frigivelse af blåsyren, så det evt frigives for hurtigt. Intravenøs C-vit har ingen indflydelse på det.

4. Du starter første dag med max 5 kerner og spiser 1 ad gange med et par timer til næste.

5. I løbet af første uge går du langsomt op til max dosis som er 30 kerner daglig, er du lille og spinkel måske kun 20, er du stor måske 35 kerner daglig.

6. Det er vigtigt du mærker på din krop og registrerer evt symptomer på cyanid forgiftning, som er: Svimmelhed, kvalme, dobbeltsyn, svage muskler, hurtig vejrtrækning og hurtig puls. Stor træthed efter en gåtur.

Mærker du disse symptomer, så hold en dags pause og gå ned i dosering.

7. er den helt gal, så søg læge og fortæl du har mistanke om cyanid forgiftning.


Video: Scientific papers: Amygdalin as a cancer treatment. 2016. Amygdalin induces Apoptosis. Den sidste artikel nævner Percicae semen som er kerner af fersken (Peach på wiki)

Video: World Without Cancer - The Story of Vitamin B17 by G. Edward Griffin (1974)
Bogen af G. Edward Griffin som PDF: A World Without Cancer. The story of Vitamin B17

​Artikler om Amygdalin / bitre abrikoskerner
Artikel på CancerTutor.com: Vitamin B-17 vs. Laetrile
Worldwithoutcancer:
http://www.worldwithoutcancer.uk/introduction.html
Success Stories: http://www.worldwithoutcancer.uk/success.html
Pdf document: THE ULTIMATE GUIDE TO VITAMIN B-17
Artikel: Apricot Kernels - For Doctors and Skeptics
Artikel, resume af bogen world witout cancer: PART ONE — THE SCIENCE OF CANCER THERAPY
Artikel, resume af bogen world witout cancer: PART TWO — THE POLITICS OF CANCER THERAPY
Bogen af G. Edward Griffin som PDF: A World Without Cancer. The story of Vitamin B17
.

8.    C-Vitamin Højdosis intravenøs C-vitamin behandling mod kræft - kaldes også Redox Behandling

​Dette er en specifik alternativ kræft behandling. Den kan holde kræften nede men helbreder ikke. Den forbedrer livskvalitet ved at mindske symptomer og forlænger livet hos en del. Jeg har sat den langt ned på listen både pga af høj pris på behandling, men også fordi der er bedre alternativer.

​Protokol for Invtravenøs C-vitamin, du kan give til din læge hvis de påstår at man ikke kan bruge C-vitamin hvis man får Kemo. Det er simpelthen ikke sandt.
• Download som pdf: Dr. Riordan's IV Vitamin C Protocol
 

Dette helbreder ikke Kræft, men kan holde kræft nede, med store doser C-Vitamin - men det er IKKE indtagelse af mange C-Vitamin tabletter!

Mennesket og C-Vitamin - Udviklings mæssig baggrund:
Alle dyr og mennesker har behov for C-Vitamin, det er en del af vores fysiologi, vores biokemi og langt de fleste dyr kan producere det selv, hvor det syntetiseres i leveren hos pattedyr eller nyrerne hos lavere dyr, ud fra glucose ved en enzymatisk proces. Nogle dyr har tabt evnen til at producere C-vitamin og det drejer sig om 3 grupper af dyr:

• Gruppen ægte aber, de højere primater, som vi tilhører
• frugt ædende flagermus
• Marsvin, den lille gnaver fra sydamerika og et par andre dyr i samme gruppe. 

Der er altså 3 grupper af dyr, som uafhængigt af hinanden, genetisk har tabt evnen til at producere C-vitamin. Det er en mutation i genet, der koder for produktion af C-vit. Man regner med at gruppen aber tabte evnen for ca. 25 mill år siden, altså langt tid før mennesket blev formet (tidligste mennesker er  formentlig dannet for 2,5 mill år siden i Etiopien ifølge fund af værktøjer.

Produktion af C-vitamin, er en enzymatisk proces som styres af et gen. Vi har stadig genet, men det er muteret, så vi ikke kan producere det nødvendige enzym (L-gulonolactone oxidase). Det betyder ikke, at vi ikke har brug for C-vitamin, men vi har bare tabt evnen til at producere det. Udviklings mæssigt er det omkostnings frit at tabe evnen, såfremt man hele tiden får tilstrækkeligt C-vitamin i kosten, så har man ikke brug for det.

Vi har fortsat brug for C-vitamin, men det moderne menneske spiser IKKE den kost som vi er skabt til, nemlig overvejende vegetar kost og dermed masser af C-vitamin og andre anti-oxidanter som indeholdes i grøntsager og frugt, ligesom vores forfædre aberne.

Hvis man ser på blodprøver fra aber, regner man med, at de får ca. 1-2 gram C-vitamin daglig via kosten (omregnet til menneske størrelse ca 70 kg). Hvis man ser på andre dyr, som selv producerer C-vitamin  (og omregner til 70 kg), så producerer de ca 1-2 gram daglig og hvis de er syge producerer de betydeligt mere.

Lad os summere op: Vi har brug for C-vitamin, det er en del af vores biokemi og logisk set har vi formentlig brug for i omegnen af 1-2 gram daglig ligesom alle andre dyr. Så giver det ingen mening at levnedsmiddel styrelsen og WHO og alle andre angiver en anbefalet daglig indtagelse af C-vitamin på 0,08 gram (80 mg), altså 10-20 gange mindre end det der formentlig er nødvendigt.

De 80 mg er sat for at undgå skørbug, som er den frygtede sygdom sømænd fik tidligere p.g.a. kost uden C-vitamin. Men ikke kun sømænd fik denne sygdom, hele befolkninger og hære fik skørbug og har haft enorm betyding for tidligere tiders sygdom.

Englands flåde var de første til at forstå helbredelse og forebyggelse af skørbug som en kost relateret sygdom og gav i 1795 ordre til at alle sømænd skulle have citronsaft (uden at kende noget til C-vit). Andre forstod ikke betydningen og helt op til 1913 led Scott's besætning af skørbug under antarktisk ekspeditionen.

Først i 1931 lykkedes det Albert Szent-Gyorgyi at isolere og beskrive C-Vit som årsag til skørbug og navngav det ascorbin syre. Han blev tildelt Nobel prisen i 37 for dette arbejde.

Den logiske konklusion: Vi får alt for lidt C-vitamin. Om C-Vitamin (Ascorbin syre) Ascorbic Acid på Wiki.

Intravenøs C-vitamin kan helbrede kræft eller holde kræft nede og kan potentielt helbrede alle virus -og bakterie infektioner
Der er mange undersøgelser der viser at højdosis Intravenøs C-vitamin behandling (også kaldet Redox Behandling) potentielt kan helbrede kræft eller holde det net, samt potentielt kan helbrede bakterie virus infektioner, eller i det mindste forbedre tilstanden forlænge livet og livskvalitet. 

Man har brugt intravenøst C-Vit siden midten af 70'erne og helt tilbage i 40'erne. Dosering er i størrelses ordenen 50-70 gram (ikke mg) ren C-vitamin opløst i vand, givet intravenøst (i blod åren) dagligt eller 2-3 gange ugentlig.

Det oprindelige studie vedr. intravenøst C-vit, er helt forventeligt blevet nedgjort af læger og andre af medicinal industriens lobbyister. Der er af Mayo Clinic (et stort privathospital i US), blevet lavet en undersøgelse til verificering af det oprindelige studie - de kunne ikke bekræfte at C-vit kunne helbrede kræft. Ikke overraskende brugte de med vilje en anden metode end det oprindelige studie - de brugte oralt C-vitamin 10 g som daglig engangs dosis, desuden løb undersøgelsen kun i 2,5 mdr.

Men Intravenøs og oralt C-vit er IKKE det samme!!! - man kan ikke sammenligne - og man kan ikke eftergøre et studie og samtidig bruge en anden metode og anden dosering - og så konkludere at det oprindelige studie ikke virkede!! - det grænser til svindel -  Medicinal industriens lakajer er bare så kvalme, at det er til at brække sig over! - Alt skal nedgøres og fordrejes - men heldigvis kan sandheden ikke skjules i det lange løb!

Der er masser af forskning omkring C-vitamin, men læger nægter at erkende sandheden og nægter at bruge C-vitamin som behandling. Det står ikke i lærebøgerne og derfor eksisterer det ikke. C-vit er et lille ubetydeligt vitamin, som vi bare skal have 80 mg af for ikke at få skørbug. Det er der lægerne er.

Intet lægemiddel har undergået så mange studier som C-vit og det har vist sig effektivt til mange sygdomme, stort set ALLE sygdomme! Alligevel har C-vit ingen anerkendelse af lægerne. Tænk hvis alle går og helbreder sig selv med C-vit, så har de ingen business - og endnu værre medicinal firmaerne har ingen business.


C-Vitamin terapi er IKKE en hokus pokus mirakel kur
C-Vitamin terapi er IKKE en hokus pokus mirakel kur, det er baseret på viden indsamlet gennem mange videnskabelige arbejder gennem 75 år, at i tilstrækkelig dosis, forebygger og gavner det alle former for tilstande og sygdomme. Cancer, virus og bakterie infektioner akutte og kroniske sygdomme, det gælder selvfølgelig også alm. forkølelse og influenza. Det er simpelthen naturens eget helbredende stof, det ser man ved at de dyr der kan producere C-vit selv, gør det langt mere ved stress og sygdom.

Spørgsmålet om det kan helbrede en sygdom, er et spørgsmål om dosis. I tilstrækkelig høj dosis kan C-Vit helbrede eller forbedre de fleste tilstande, men intet er 100% og der er ingen garanti. Man kan ikke regne med at alle personer med kræft kan blive helbredt, men alle undersøgelser viser, at man i det mindste kan forlænge livet og forbedre livskvaliteten.

Det er meget vigtigt at forstå at C-vitamin terapi til helbredelse SKAL ledsages af en kost, vitaminer og mineraler, der understøtter helbredelse og ikke fremmer sygdom. Det er beskrevet på denne side. 
Naturligvis er det bedst at forebygge al sygdom med 1-2 gram C-vitamin daglig og korrekt kost. Hvis man først er syg, må man højere op for at helbrede.

Læger gider ikke beskæftige sig med det, men det er en helt anden historie, de er IKKE interesseret i videnskab eller sandheden, eller at du skal blive rask! - sørgeligt, men sandt! - de vil simpelthen ikke beskæftige sig med et vitamin, det kan umuligt være godt, nej et lægemiddel, man kan udskrive recept på, det er sagen.Referencer
I videoerne nedenfor er der referencer og jeg kommer med nogle senere, men til en start så er her en hel bog gratis online nedenfor, en 44 år gammel bog "The healing factor", der ENDNU ikke er nået ud til lægernes opmærksomhed. Ting tager tid, især hvis man konsekvent spænder ben for alt, der ikke står i gamle konservative lærebøger skrevet af ganske få professorer - medicin verdenen spænder ben for anderledes metoder, alt det der går imod medicinal firmaernes business.

Alt er styret af medicinal firmaernes grådighed! C-vitamin laves ikke af medicinal firmaer og udbredelse af anvendelsen af C-vit er direkte skadelig for medicinal firmaernes business. Hvis folk bliver mere raske, kan de ikke sælge så meget medicin, derfor bliver alt vedr C-vitamin modarbejdet med nedgørende bemærkninger, artikler og overskrifter i aviser i stil med "C-vitamin dræber", det er rigtigt stygt, som de arbejder. 


Gratis Online Bog: The Healing Factor - "Vitamin C Against Disease" af Irwin Stone © 1972. Med sin teori om at mennesker har brug for meget større mængder C-vit for optimal sundhed
Med forord af Nobel pris vinderene: Dr. Linus Pauling og Dr. Albert Szent-Gyorgyi (opdageren af C-vit)

Dr. Frederick Robert Klenner var en anden pioner inden for C-vitamin. I 1949 helbredte han 60 ud af 60 børn for Polio (børnelammelse en virus sygdom) med intravenøs C-Vit. Altså 100% helbredelse. Artiklen Præsenteret for American Medical Association (USA lægeforning), men der er ingen interesse fra læger - er det ikke utroligt?
En oversigts artikel over Klenner's arbejder: Journal of Applied Nutrition Vol. 23, No's 3 & 4, Winter 1971

Hvordan Virker C-Vitamin mod kræft?
Glucose (blodsukker) og C-vitamin bruger samme dør, samme mekanisme til at komme ind i cellerne (kræft celler og alm. celler) og de konkurrerer om at komme ind. Kræftceller er vilde med glucose, kan kun ernære sig af glucose og har 10 gange så mange glucose receptorer som alm. celler. Kræftceller har simpelthen en anden stof omsætning end alm. celler. Kræftceller kan ikke tåle C-vitamin og hvis der kommer tilstrækkeligt med C-vitamin ind i kræftcellen dør den, det sker ikke med en alm. celle, der er C-vitamin naturligt.

C-vitamin helbreder ikke kun kræft, det hjælper også på skaderne efter Kemo, og giver bedre livskvalitet og velvære. Kan bruges samtidig med Kemo, de fleste steder angives man ikke kan, men jfr. videoen nedenfor siger C-Vitamin eksperten at man kan.  

Jo mindre glucose du har i blodbanen jo mindre næring er der til kræftcellerne og jo mere C-vitamin der kommer ind i kræftcellen, jo mere hæmmes kræftcellen. Derfor er det meget vigtigt, at du holder et stabilt blodsukker ved at spise rigtigt og med en restriktiv kulhydrat indtagelse så du ikke får de store svingninger og høje blodsukker niveauer.

Dette gælder uanset hvilken kræft kur du er på, konventionel eller alternativ. Du kan ikke prøve at slukke en brand og så samtidig hælde benzin på, det er det du gør ved at indtage mange kulhydrater.  

C-vitamin er risiko frit og uden bivirkninger
C-vitamin behandling, er en fuldstændig risikofri og bivirknings fri behandling. C-Vitamin er naturlig for kroppen, derfor er der ingen bivirkninger eller skader. De dyr der selv kan producere C-vitamin, producerer meget mere C-vit mens de er syge, det viser at det er en normal del af kroppens funktion, som vi desværre ikke har mere, men så kan vi hjælpe ved at tage C-vit som tilskud.  

Store mængder oralt indtaget C-vit kan give diarre. C-vit tableter, de syreneutrale, er f.eks. natrium ascorbat, her er der ca 10% natrium i. Det skal man tænke på hvis man begynder at spise mange. Natrium generelt, øger blodtrykket hvis man får meget Natrium.

Vitamin C - Ascorbate - Liposomal Vitamin C and Antioxidant Therapy - Dr. Thomas E. Levy

​How Vitamin C Fights Cancer - foredrag af Dr. Ron Hunninghake

​Interview with Dr. Joseph Mercola. Subject: Vitamin C and Cancer

​Dr2's Dokumentar udsendelse om Intravenøs C-vitamin behandling. Sendt 20.juni-16. Man følger 4 patienter, som alle med dødsdom af lægerne, men fortsat i live flere år efter. De interviewede forstokkede dr. med overlæger kan naturligvis ikke forstå det eller acceptere det.

C-Vitamin som Liposomal C-Vitamin

... NB kan IKKE erstatte intravenøs C-vitamin, som giver meget højere blodkoncentration

NB - der er ikke lavet meget med Liposomal C-vitamin og cancer. Så vidt jeg kan finde ud af giver intravenøst C-vitamin en høj blodkoncentration i et par timer og klinger af efter 6 timer. Det er denne abnormt høje concentration som virker skadeligt på cancer celler, når det optages af cellerne og C-vitamin virker oxidativt og ikke anti-oxidant.

Når det gælder liposomalt C-vitamin, når man slet ikke de høje blodkoncentrationer, det skal først optages via tarmen. På den anden side, når det er som liposomalt optages C-vitaminet bedre til cellerne, men jeg kan ikke finde noget om sammenligningen intracellulært og brug af liposomalt C-vit til cancer.

Derfor: indtil videre må man betragte liposomalt C-vitamin som en bedre måde at optage C-vitamin end via tabletter - men som det ser ud nu, ikke et alternativ til intravenøst C-vitamin.

Liposomal C-Vitamin

Det er dyrt at få Intravenøst C-vitamin på en klinik fordi man plejer at give det 2-3 gange ugentlig over et stykke tid. Det gives over ca. 2 timer som drop.

Det er ascorbin syre i en buffer opløsning. Det er ikke selve C-vitaminet der koster, men klinikken skal selvfølgelig have noget for det. Ifølge DR's udsendelse koster det ca 1.000 kr. pr. gang.

Men der findes en form for C-vitamin, som er langt billigere end intravenøs C-vit, som du selv kan tage oralt.

NB liposomalt C-vitamin kan ikke erstatte intravenøs højdosis C-vitamin, fordi intravenøst, giver meget højere blodkoncentration end både tabletter og Liposomalt C-vitam taget oralt.

Det er IKKE indtagelse af store mængder C-vit tabletter eller pulver. Optagelsen fra tabletter er formentlig i omegnen af 20% til blodet og det der ender i blodet er ikke særlig effektivt til at blive optaget af cellerne, hvor det skal gøre gavn.

Liposomal C-vitamin - et brev indeholder 7,5 ml gel/olie agtig C-vitamin som tages i et glas vand før et måltid. Hæld det i glasset og drik med det samme uden at røre rundt. 

I stedet udskilles det via urinen uden at have gjort gavn. Udskillelse via urin er formentlig dosis afhængig, så jo mere du tager oralt, jo større % ender i urinen.
Der findes en LANGT mere effektiv form for C-vitamin som optages langt bedre fra tarmen ... og vigtigere optages bedre fra blodet til cellerne og det er Liposomal C-vitamin, det er et brev som tages i et glas vand.

Liposomal C-Vitamin er C-vitamin coated med fedtstoffer, så det optages meget mere effektivt fra tarmen til blodet og i en form så C-Vitaminet nemmere kommer fra blodet og ind i cellerne.

Denne særlige præparering af C-vit, gør også at man kun behøver ca 1/8 så meget, som ved intravenøst C-Vit. Desuden tages der 6-8 breve dagligt, så der holdes en høj C-vitamin koncentration i blodet.

Intravenøst C-Vitamin gives 2-3 gange ugentligt og mellem behandlingerne må C-vitamin koncentrationen være lav.

Anbefalet indtagelse af Liposomal C-vitamin
Helbredelse af sygdom (kræft, virus, bakterier): 1 gram (1 brev) C-vit x 6-8 dagligt, altså 6-8 gram.
Forebyggelse af kræft, virus og bakterie infektioner og andre sygdomme: 1 gram dagligt.  

Husk også rigtig kost sammen med højdosis C-Vitamin
C-vitamin højdosis behandling skal ALTID (lige som al andet alternativ kræft behandling) ledsages af ordentlig kost som beskrevet ovenfor:
•  Restriktiv kulhydrat indtagelse, så du ikke fodrer kræftcellerne med sukker som de er vilde med.
•  Masser af grøntsager for at få de hundredvis forskellige aktive plantestoffer, der er i grøntsager
•  Vitaminer-Mineraler
•  De Rigtige Olier incl. omega-3 fiskeolie
•  Udlukkelse af de grimme omega-6 olier, hærdet fedt og margarine.

C-Vitamin kan godt anvendes sammen med Kemo
Højdosis C-vitamin behandling (Intravenøst, oralt, liposomal C-vit) kan godt bruges samtidig med kemoterapi jfr. Ekspert i intravenøs C-Vitamin fra videoen ovenfor Dr. Ron Hunninghake, som har behandlet mange patienter med C-Vit. De fleste steder angives at man ikke kan bruge C-vit samtidig med kemo, men det er altså ikke rigtigt.

C-vitamin helbreder ikke kun kræft, det hjælper også på skaderne efter Kemo, og giver bedre livskvalitet og velvære.   

NB! Ikke sammen med Budwig
Højdosis C-vitamin behandling kan ikke bruges samtidig med Budwig Kost Planen. Jeg ved ikke helt hvorfor. Det er noget med C-vitaminets kraftige anti-oxidant effekt og elektroner og cellens elektriske balance som man prøver at genetablere med Budwig. Så tag IKKE høj-dosis C-vitamin samtidig med Budwig.

Hvad er et Liposome?
Det er en lille boble med en dobbelt fedtlag's membran yderst og i midten en vandig fase indeholdende C-vitamin (eller et lægemiddel). Det er en relativ ny måde at levere et aktivt stof direkte til cellens indre.

Fedt membranen består af fosfor lipid, samme struktur som vores cellers cellemembran er opbygget af.

Disse små fedt bobler optages nemt fra tarm slimhinden og går direkte over i blodet, hvor de nemt kan optages af kroppens celler, de smelter sammen med cellerne og afgiver C-vitamin (eller et lægemiddel) til cellens indre.

Der findes flere forskellige lægemidler, som er præpareret på denne måde. Og liposomer kan altså også bruges til at levere C-vitamin direkte ind i cellerne. Liposom lægemidler bliver meget udbredt i fremtiden. Om liposomer på Wiki

Skematisk tegning af et liposome. Det er omgivet af en dobbelt fedt lags membran og indvendigt er vand opløselige stoffer, det kan være C-vitamin eller et lægemiddel.
De grønne kugler er molekyler af et vandopløseligt stof som f.eks. C-vitamin eller et lægemiddel og udgør fedt blærens indhold.

Hvor kan man købe det særlige Liposomal C-vitamin præparat?

Liposomal C-Vitamin fås i breve med 1 gram C-vitamin i en slags gel, der ligner æggeblomme, som kommes i et glas vand som uden omrøring, drikkes.

Koster omkring 10 kr. pr. brev, så med 6-8 breve dagligt bliver det 60-80 kr. daglig. Lidt rabat hvis man køber flere pakker samtidig.

Liposomer bliver optaget betydeligt bedre fra tarmen end C-Vitamin tabletter og betydeligt bedre fra blodbanen til kroppens celler, derfor kan man ikke sammenligne med C-Vitamin tablet. 

Sammenligning med Intravenøst C-Vitamin Liposomal C-Vitamin er en betydelig mere effektivt form end Intravenøst C-Vitamin, man regner med at 1 brev (1 gram liposomal C-Vit) svarer til 8-10 gram intravenøst C-Vitamin. Det betyder at man kan nøjes med langt mindre vægtmæssigt.

Køb af Liposomal C-Vitamin

Altrient C (Liposomal C-vitamin breve) kan købes fra England i denne webshop: GoodHealthNaturally

Bliver sendt fra england, så ingen problem med told.
1 Pakke koster £ 36 (306 kr) og indholder 30 breve = 10,2 kr. pr. brev. Der er rabat ved køb af flere pakker.

Anbefalet indtagelse af Liposomal C-vitamin

Helbredelse af sygdom (kræft, virus, bakterier)
1 brev C-vit x 6-8 dagligt, altså 6-8 breve dagligt - i et glas vand på tom mave for bedre optagelse. Så vidt muligt på tom mave, men med 8 breve fordelt over dagen, er det svært at få passet ind imellem måltider, men så vidt muligt. Jeg mener det er bedst at fordele det så bredt som muligt. Så 1 brev lige før sengetid og 1 brev straks man vågner og de 6 andre breve med 3 timers mellemrum. Det drejer sig om at have et jævnt og konstant højt C-vitamin indhold i blodet og cellerne. 

Virus & bakterie infektion: indtil infektionen er over + nogle dage mere
Kræft: Jeg villle tage 2-3 mdr og efter helbredelse 1-2 breve daglig til forebyggelse. (Jeg prøver om jeg kan finde noget om hvor længe det anbefales at tage det)

Forebyggelse af sygdom, kræft, virus og bakterie infektioner og andre sygdomme 1 brev dagligt.


8. Alternativ kræft behandling ved at gøre kroppen mere basisk - med Natron

​Dette er en specifik alternativ kræft behandling - videnskabelig baseret

Alternativ ​Cancer behandling med Natron

Kræft er en Metabolisk sygdom - hvor cellerne bliver mere sure
Kræft er ikke en genetisk sygdom, men en metabolisk (stofomsætning) og systemisk sygdom (hele kroppen) og mitokondrie defekt og energikrise, hvor symptomet er de forskellige kræftformer.

Mitokondrier er alle cellers små kraftværker. Alle kræft celler har en ændring i stofomsætningen, som følge af en mitokondrie dysfunktion. Kræftcellers måde at få energi på via ATP, er en an-aerob (uden ilt) nedbrydning af blodsukker (glucose) og forskellig fra en normal celle, som hovedsaglig får ATP energi via en aerob forbrænding (ilt tilstede). Af samme grund hader cancer celler ilt.

Denne forskel giver sig også udtryk i at kræftceller er mere sure, med lavere pH end normale celler, fordi der ophobes mælkesyre i cellen som følge af den anderledes glucose forbrænding.


Mitokondrierne styrer om det er en normal - eller kræft celle
Det vist at det er kræftcellernes mitokondrier der styrer cellens unormale tilstand og ikke cellekernen og altså ikke generne. Man kan flytte en cellekerne fra en cancer celle til en normal celle uden at den udvikler sig til kræft, men hvis man suger mitokondrierne ud fra en kræftcelle og flytter dem over i en normal celle, udvikler den kræft.

NB:
Omvendt hvis man suger mitokondrier ud fra en normalcelle og overfører til en kræft celle, udvikler den sig til en normal celle. Man kan altså helbrede kræft ved at genoprette mitokondriernes funktion.


Kræft celler har en mitokondrie defekt ifølge nobel prisvinder 1931 Otto Heinrich Warburg. "A cell which has low ATP energy is the very definition of a “cancer cell”. Kræft celler har altså lille energi, kan simpelthen ikke lide ilt og de har brug for glucose (blodsukker) som ernæring, som forbrændes uden ilt (an-aerob forbrænding) som producerer mindre energi og mælkesyre som affalds produkt, hvilket som gør cellen sur.

Mens en normal celle forbrænder glucose fuldstændigt til vand og CO2 og energi i form af ATP i en kontrolleret forbrænding.

Sammenlign med et stearin lys, hvor du er ved a kvæle flammen (mindre ilt), den lyser og varmer mindre og soder mere, forbrændingen er ufuldstændigt.


Allerede disse oplysninger fra 1931, viser at der er der en alternativ kræftbehandlings vej: mindre blodsukker, mere ilt og modarbejdning af surhedsgraden, vil hæmme kræft og det er præcis nogle af de ting som indgår i alternativ kræftbehandling, som altså er videnskabeligt baseret (hører I læger?)

Nogle alternative behandlings former omfatter at gøre kroppen mere basisk med noget så simpelt som natron (natrium bicarbonat som indgår i bagepulver) eller Cæcium, for at modarbejde kræftcellernes sure miljø. En overvejende plantebaseret kost gør også kroppen mere basisk. Altså videnskabeligt baseret med udgangspunk i viden om cancercellens fysiologi (hører I læger dette er ikke kvarksalveri, dette er videnskabeligt baseret?).

Alternativ behandling er en logisk behandling ud fra viden om cancer cellens natur, ligesom cellers opførsel er logisk. Lægers opfattelse af sygdomsbehandling, inklusiv cancer behandling er IKKE logisk og imod kroppens og cellers natur.


Du kan få ren natron i Føtex fra. dr Oetker. Natron er også i bagepulver, men det indeholder andre ting, så du skal finde en dåse der hedder Natron. Natron er Natrium Bicarbonat og indeholder altså Natrium og man skal passe på ikke at få for meget, derfor skal man følge vejledningen og tage en bestemt mængde i 3 uger og derefter pause.

Indtil jeg har skrevet mere, kan du tage et kig på CancerTutor som er en af de mest omfattende sider om alternativ kræftbehandling. Her artiklen om Natron (Baking soda) som de kombinerer med C-vitamin behandling.

CancerTutor: Vitamin c and baking soda cancer treatment including cancers of the digestive tract

Der findes en anden basisk behandling, med Cæcium (som er et Kalium lignende grundstof), men det kræver at det følges med blodprøver og en med kendskab til det, så jeg vil ikke anbefale at forsøge selv. Cancer Tutor har en artikel om Cæcium behandling af cancer.

CancerTutor om Cæcium: High pH Therapy (Cesium Chloride Protocol)
.The Truth About Cancer - Video Serie

The Truth About Cancer Video serie  – Dokumentar Video serie på ialt 9 videoer a ca. 1½ time. Video serien indeholder Interview af over 100 alternative behandlere, forskere og læger inden for forskellige alternative cancer behandlinger samt interview af patienter, der har haft succes med alternativ kræftbehandling.

I Dokumentar serien omtales næsten alle former for alternative behandlinger. Du kan se Video 2 nedenfor.

Video Serien er et MUST for alle, der er interesseret i kroppens egen helbredelse med naturens egen metode. Disse videoer er fantastisk interessante og en gigantisk øjenåbner ind i den alternative verden.
Video serien er også et MUST for alle læger, der er interesseret i at gøre noget godt for patienter og helbrede patienter, i stedet for bare at hælde giftig medicin på dem og være nikkedukker i den store medicinske forretnings svindel model.

Video 1 i serien "The Truth About Cancer"
A Global Quest Episode 1: The True History of Chemotherapy & The Pharmaceutical Monopoly. Omhandler blandt andet den etablerede medicinske verdens monopol, svindel og forretningsmodel, hvis eneste formål er PENGE. Og hvordan den etablerede medicinske verden systematisk mobber ALLE, der prøver at være innovative og tør TÆNKE ANDERLEDES.
Få hele Video serien på 9 Videoer: Klik Her

Video 2 i serien "The Truth About Cancer"
A Global Quest Episode 2: Cancer Facts and Fictions, Breast Cancer, Hormones, Skin Cancer & Essential Oils.
I videoen snakker de om Frankincense oil (røgelses træ olie) og Myrra olie (et stof, der stammer fra myrratræet), begge disse olier har været brugt i årtusinder som helbredende olier og optræder i biblen.
Få hele videoserien på 9 Videoer: Klik Her


Video 1 i Video Serien, som du kan se hvis du Klikker Her, hedder "The True History of Chemotherapy & The Pharmaceutical Monopoly" omhandler blandt andet den etablerede medicinske verdens monopol, svindel og forretningsmodel, hvis eneste formål er PENGE. Og hvordan den etablerede medicinske verden systematisk mobber ALLE, der prøver at være innovative og tør TÆNKE ANDERLEDES.

Truth about Cancer - Alle 9 videoer i oversigt
Få alle videoer klik her

Sandheden om kræft video 1

Video 1. Screenshot. The True History of Chemo- therapy & The Pharmaceutical Monopoly

Sandheden om kræft video 2

Video 2. Screenshot. Cancer Facts and Fictions, Breast Cancer, Hormones, Skin Cancer & Essential Oils

Sandheden om kræft video 3

Video 3. Screenshot. Cancer-Killing Viruses, Cancer Stem Cells, GMOs, Juicing & Eating the Rainbow

Sandheden om kræft video 4

Video 4. Screenshot. The True History of Chemo- therapy & The Pharmaceutical Monopoly

Sandheden om kræft video 5

Video 5. Screenshot. Cancer Causing Blindspots, Toxic Vaccines, Homeopathy & The Power of Emotions

Sandheden om kræft video 6

Video 6. Screenshot. The NOCEBO Effect, Healing Vaccines, Advanced Detoxing & Going Inside A German Cancer Clinic

Sandheden om kræft video 7

Video 7. Screenshot. Heal Cancer with Clean Electricity, Unique Water, Natural Sunlight & Combining Superfoods

Sandheden om kræft video 8

Video 8. Screenshot. Cannabis, Nature’s Epigenetic Switches, Peptides & Healing with Micronutrient Therapy

Sandheden om kræft video 9

Video 9. Cancer Conquerors & Their Powerful Stories of VictoryProstata Cancer - Alternativ behandling

​Alternativ behandling af Prostatakræft med kosten, følger det samme som andre kræftformer, man er nødt til at angribe kræften fra forskellige vinkler. Man kan ikke forvente at det hjælper bare med at tage et enkelt element op.

Hvis du fx. spiser som du altid har gjort og tager eksta D-vitamin, så kan du ikke forvente at D-vitamin alene vil virke, selvom D-vitamin er vigtig i bekæmpelsen af kræft.
Man er nødt til at tage fat på en hel række ting, hvis man skal forvente en virkning.

​Anti-inflammatorisk kost:
Anti-inflammatorisk kost er en kost, der nedsætter inflammations processer i kroppen og hjælper kroppen med at hele sig selv ved at styrke immunsystemet.

Det omfatter så lidt omega-6 som muligt (er inflammatorisk og du får nok i alm kost) og ekstra tilskud af omega-3 (anti-inflammatorisk) i form af fiskeolie og hørfrøolie.

Reduceret indtagelse af kulhydrater, især de hurtige, der giver høj blodsukker stigning, sådan at man holder et stabilt blodsukker. Højt blodsukker og højt insulin niveau er inflammatorisk.

Kræftceller kan kun ernære sig af sukker (blodsukker) og hvis du har højt blodsukker, fodrer du kræftcellerne.

​Magnesium tilskud og ikke for meget kalk. For meget kalk er inflammatorisk og kalken vil aflejre sig udenfor knoglesystemet fx. i prostata. Kalken kan ikke finde ud af at lejre sig i knoglerne hvis der er for lidt magnesium, knogledannelse afhænger af magnesium.

Magnesium anti-inflammatorisk. Magnesium indgår i 700 forskellige enzymatiske processer. Magnesium og kalcium er lige vigtige, vi kan ikke undvære nogle af dem, men ingen gider tale om Magnesium.

Masser af naturlige anti-oxidanter i form af rigeligt med grøntsager af forskellig farve. Der er tusindvis af gode stoffer i grøntsager. Det kan være rå, kogte, som smoothie eller juice. Du kan ikke få for meget grøntsager.

De gode olier især kokosolie, smør, olivenolie samt hørfrøolie og fiskeolie som omega-3 kilde. Kokos olie og smør indeholder laurinsyre en mellemkædet mættet fedtsyre, som har helende effekt på skadede celler.

Det er logisk at smør har beskyttende og helende egenskaber, vi tilhører pattedyrene som gennem 250 mill år har udviklet sig og optimeret ernæringen til de spæde dyr, hvis eneste ernæring er mælk herunder mækefedt.

Kokosolie indeholder også denne laurinsyre og i betydelige større mængder op til 50% af fedtet i kokos er laurinsyre. Kokos olie er en super fedtstof til at hele kroppens celler.  

Moderat mængder af kød, fortrinsvis lyst kød.

Special tilskud Udover kosten
tilskud af gavnlige vitaminer og mineraler

- D-vitamin 85 mikrogram
- C-vitamin 1-2 gram dage (NB alle får for lidt c-vitamin)
- Selen, E-vit og zink kapsler (fås som kombi)
- når vi tager zink skal vi også have kobber fordi de konkurrerer
- B-vit
- Regulering og beskyttelse af tarmen med loppefrø, hørfrø og mælkesyre produkter (yoghurt eller mælkesyre kapsler
- K2-Vitamin
- Gurkemeje er et vidundermiddel. Som kapsler, det er besværligt at bruge i større mænge i mad, det sviner meget (farver)
- Ingefær et vidundermiddel, der kan man tage et par gram daglig som shot, i smoothie, i mad.

Specielle forhold vedr prostata kræft
Prostata kræft er østrogen afhængig, vokser mere hvis der er østrogen tilstede. Det er præcist det samme med brystkræft, livmoderkræft og enkelte andre kræftformer som også er østrogen afhængige.

Altså de to hyppigste kræftformer overhovedet: brystkræft og prostatakræft er afhængige af østrogen.

Det kunne være man skulle koncentrere sig lidt om østrogen og hvorfor og hvad man kan gøre. Man kan starte med at konstatere at der er tusindvis af østrogen lignende stoffer i vores miljø.

Østrogenlignende stoffer i kost og miljø, der kan være medvirkende årsag til Prostatakræft,  brystkræft og andre østrogen afhængige kræftformer

Der findes tusindvis af stoffer med hormonlignende virkninger, de kan inddeles i forskellige grupper:
•  Hormonlignende stoffer i kosmetik og plejeprodukter (f.eks parabener)
•  Hormonlignende stoffer som pesticider på frugt og grønt
•  Hormonlignende stoffer som naturlige planteøstrogener (sojaprodukter indeholder isoflavon)
•  Hormonlignende stoffer som afgives fra emballager og køkkengrej (teflon) f.eks Bisphenol, ftalater (plastblødgører) og flourede stoffer
•  Hormonlignende stoffer som afgives fra maling, lak, impregneret tøj og elektronik.
Se artikel: Hormonforstyrrende stoffer 
Se artikel: 32 hormonforstyrrende stoffer i kosmetik

​USA's National Cancer Institute (cancer.gov), har officielt i 1998 erklæret: "Estrogens as endogenous carcinogens in the breast and prostate"

Jfr: National Cancer Institute's Symposium on Estrogen as a Cause of Cancer march 1998. Symposiets program fremgår her: JohnLeeMd.com/breast-cancer-natural-progesterone-part-2.html

National Cancer Institute har udgivet en bog fra dette symposium: "Estrogens as endogenous carcinogens in the breast and prostate" ncbi.nlm.nih.gov/  ==> Download bogen som pdf her.


Altså Østrogener produceret i kroppen (endogene) er kræftfremkaldende ved bryst- og prostatakræft. Det betyder ikke at der ikke kan være andre ting fx. de udefra kommende østrogene stoffer, kan være medvirkende eller virke sammen med.
Hvorfor hører man ikke noget om det og hvorfor gør man ikke noget ved det?

Progesteron og Østrogen
Progesteron og østrogen er 2 hunkøns hormoner, som mænd også laver i mindre mængde, ud over testosteron. Med alderen daler mænds produktion af testosteron og progesteron, hvorved østrogen bliver mere dominerende, derfor ses prostata kræft næsten altid kun hos mænd over de 50 og hyppigst over 60.

Testosteron er altså en beskyttende faktor, hvilket er i modstrid med gængs opfattelse. Unge mænd har højt indhold af Testosteron lige fra teenage årene - så hvorfor har de ikke prostata kræft? - Læs igen!!

For kvinders vedkommende falder produktionen af progesteron med alderen hvorved østrogen bliver mere dominerende og en af årsagerne, måske "årsagen" til brystkræft og til at kvinder først får brystkræft over de 50 og efter overgangsalderen er sat ind.  

​Kastrering mindsker prostata cancer - troede man i mange år!
For mange år siden i 1941 fandt Huggins at ved kastrering (fjernelse af testikler), bedredes prostatakræft. Han fik Nobel pris for dette makværk, og man har lige siden gået ud fra at det var på grund af fjernelse af testosteron produktion i testiklerne at canceren forbedrede - Men testiklerne producerer også østrogen og det er fjernelse af østrogen, der virkede.

Alligevel tror alle læger i dag at testosteron fremmer prostata cancer og kemisk kastrerer prostata patienter på samlebånd, rutinemæssigt, uden at stille spørgsmål tegn ved om dette er rigtigt. Det gør alle læger da, så det gør jeg også, synes tankegangen at være. Man påfører mænd kolosale bivirkninger ved denne kastrering.

Det er fuldstændigt misforstået at bruge anti-hormon behandling som blokkerer for testosteron produktion og kemisk kastrerer mændene. Nok derfor man kun opnår en midlertidig effekt som bremser canceren et stykke tid.

​Omvendt er det vist at Progesteron er et beskyttende hormon som hæmmer de østrogen afhængige receptorer i kræft cellerne uden at skade og uden væsentlige bivirkninger, som kemisk kastraktion medfører.

Progesteron og østrogen er populært sagt modsat rettede hormoner og ved at give progesteron som tilskud til mænd med prostatakræft og til kvinder og mænd med brystkræft, kan man undertrykke østrogen's dominerende effekt. 

Estrogen Dominance and Cancer - interview with Dr. Nick Delgado

Progesteron
Lægen Dr. John Lee har i mange år arbejdet med Progesteron til kvinder i overgangs alder og vist at det har en særdeles gavnlig effekt i modsætning til traditionel lægeanbefaling: kunstig østrogen. Han har også vist at Progesteron er et beskyttende hormon som hæmmer de østrogen afhængige receptorer i kræft cellerne ved brystkræft og prostata kræft. For prostata kræft, uden at skade og uden væsentlige bivirkninger, som en kemisk kastrering medfører.

Vi snakker om mænd over de 60, som har lav egen produktion af Progesteron og derfor har gavn af tilskud for at komme tilbage til tidligere niveauer og for at matche den øgede østrogen dominans.


Progesteron er IKKE feminiserende
Progesteron er IKKE et feminiserende hormon hos mænd eller kvinder (det er østrogen), tværtimod hos 60+ mænd øger det sexlyst, giver hår på hovedet ved skaldethed, bedre almen befindende og mindre bryster (som skyldes østrogen dominans) og matcher og undertrykker østrogen, som er blivet dominerende.

Hvorfor er det ikke feminiserende, tænk logisk! - Det produceres i store mængder (250mg daglig) fra moderkagen under graviditet. Navnet "Progesteron" kommer af: Pro=for,  gestare=at bære (latin), et hormon for at "bære" fosteret, både piger og drenge foster og er medvirkende i forsterudviklingen.

Det er klart det ikke er feminiserende, ellers ville nyfødte drenge have sekundære hunkøns træk. Det er med i fosterudviklingen og til at "holde" på fosteret.


Se afsnittet længere nede om Progesteron behandling af mænd ved prostata kræft: "Progesteron creme til kvinder og mænd"

​PDF e-bog download: HORMONE BALANCE FOR MEN - What Your Doctor May Not Tell You About Prostate Health and Natural Hormone Supplementation. By John R.Lee, M.D. Download her (højreklik og gem som)

​PDF download: The Natural Progesterone Informationsservice. Lille skrift og oversigt over Dr. John Lee's Hormon terapil til kvinder i overgangs alder. Download her (højreklik og gem som)

Hvorfor har ingen hørt om Progesteron behandling af cancer?
- og hvorfor bruger ingen læger det? Jeg er holdt om med at undre mig! Læger skal tjene penge til medicinal industrien, som hele tiden skal finde på nye stoffer de kan syntetisere, patentere og tjene penge på. Læger er ikke til for, at du skal blive rask.

Der er ingen penge i naturligt progesteron, et natuligt forekommende stof kan ikke patenteres, det kan produceres billigt i store mængder, derfor ingen indtjening for medicinal firmaer og derfor ingen forskning og ingen bruger det, så simpelt og usselt er sundheds systemet. Derfor er progesteron behandling af brystkræft og prostatakræft fuldstændigt ignoreret.

.. og derfor er al hormon terapi til kvinder fx. p-piller og hormon terapi efter overgangsalder samt p-piller til dyr, syntetisk efterlignet, patenteret og fremstillet, det gælder både østrogen- og progesteron virkende stoffer. Og dermed er de også potentielt kræftfremkaldende.

Medroxyprogesterone acetate er et syntetisk progesteron af Progestin typen, men tjek lige hvad der står på Wiki om det: "increases the risk of breast cancer.


Medicinal firmaer prøver altid at lave lidt om på molekylet, men stadig bibeholde virkningen, så kan det patenteres og der er dollar tegn i øjnene. De er ligeglad med hvordan kroppen håndterer et sådan fremmed molekyle og ligeglad med om det har uønskede virkninger. 

Nu tjekkede jeg lige hvad der er i p-piller til hund/kat, eftersom jeg jo er dyrlæge. Det er Medroxyprogesterone acetate og det kan tages oralt (indgår også i nogle human præparater). Det er syntetisk progesteron af Progestin typen, men tjek lige hvad der står: "increases the risk of breast cancer"
 
Der er også den ting, at naturligt progesteron kan ikke tages oralt, det bliver ødelagt i fordøjelses systemet, derfor skal det bruges på huden, så det kan optages direkte udenom fordøjelses systemet.   

​Artikel: PROSTATE PROBLEMS AND HORMONES: Male Prostate, Estrogen dominance and Progesterone benefits

Artikel: Estrogen action and prostate cancer
"While the hormonal regulation of prostate cancer has been studied for over 75 years, the focus has largely been on androgen action. More recent research increasingly suggests a role of estrogen in the etiology and progression of prostate cancer"

​Artikel: Signs of Breast Cancer: Breast Cancer & Natural Progesterone - Progesterone promotes Apotosis (cancer cell death)

​Artikel: Breast Cancer Treatment: Progesterone Decreases Estrogen Effects

Dr. John R Lee: Estrogen Deception - John R. Lee, M.D. was internationally acknowledged as a pioneer and expert in the study and use of the hormone progesterone, and on the subject of hormone replacement therapy for women. He used transdermal progesterone extensively in his clinical practice for nearly a decade, doing research which showed that it can reverse osteoporosis. He also famously coined the term "oestrogen dominance," meaning a relative lack of progesterone compared to oestrogen, which causes a list of symptoms familiar to millions of women.

Her et andet foredrag af Dr. John R Lee talks about progesterone - foredrag det er ikke direkte om prostata men mere om progesteron behandling af kvinder. Nu har jeg taget den med men kun som link til youtube: youtube.com/watch?v=vBvH1zktooQ

Overvægt og Insulin resistens
Fedtvæv danner østrogen, derfor er det vigtigt at reducere fedtvæv, fordi det fremmer kræftcellerne.

Insulin resistens
Hvis man har diabetes type 2, er man insulin resistent hvilket fremmer fedme og østrogen produktion. Ved insulin resistens, responderer kroppens celler ikke på normalt insulin niveau, de er kørt trætte og gider altså ikke mere alt det insulin, og de vil ikke lukke blodsukkeret ind i cellerne, så det forbliver i blodet = højt blodsukker.

Det høje blodsukker får bugspytkirtlen til at lave mere og mere insulin for at prøve at få blodsukkeret væk fra blodbanen og over i cellerne.

De forhøjede niveauer af blodsukker og insulin i blodet, er skadeligt, det er inflammatorisk, fremmer fedme og østrogen, fremmer cancer cellers vækst via østrogen, fodrer cancer cellerne med blodsukker (glucose).  

Diabetes-2 får man af overdreven indtagelser af kulhydrater og kuren er simpel: nedsæt mængden af kulhydrater især de hurtige, så du har et stabilt blodsukker og du har ikke diabetes-2.

Det er især vigtigt at undgå de mange unødige mellemmåltider med hurtige kulhydrater - kage - slik - sodavand. Hver gang du tager en chokoladebar eller en kage øger du blodsukker de næste 2 timer, indtil det er nede på normal igen.

​For at holde et stabilt blodsukker er LCHF Kost (low carb high fat) som er en helt bevægelse i Sverige, værd at kigge på. Om LCHF kost se min artikel her.


Ketogen kost
En anden mulighed er at gå endnu lavere ned i kulhydrat indtagelse, så man virkeligt sulter kræftcellerne og går over til fortrinsvis at forbrænde fedt i en Ketogen kost. En kost hvor man erstatter meget af kulhydraterne med fedt, som omdannes til ketonstoffer, som er glimrende næring til kroppens celler, men kræftceller kan ikke ernære sig af ketonstoffer, de skal have glucose (blodsukker).

​Dokumentar film: Surviving Prostate Cancer Without Surgery, Drugs, or Radiation

Jeg har ikke kunne finde filmen, men her er et interview af produceren Peter Starr på Dr. Mercola's webside jeg har også sat videoen nedenfor.

Note: Lægen Dr. Mercola er en kapacitet inden for alternativ, men bruger også traditionel læge behandling. Jeg konsulterer ofte hans webside for at få et overblik, hvad findes der. 

​Filmens webside: survivingprostatecancer.org

Dr. Mercola Interviews Peter Starr About Surviving Prostate Cancer. 33 min. Han nævner Flutamide et af midlerne, til kemisk kastrering. Flutamin i det danske lægemiddel katalog: Profamid (Flutamid): pro.medicin.dk 


​Et andet Peter Starr Interview - Alternative Prostate Cancer Treatments

​Lycopene - det gode stof i tomater
The researchers conclude that lycopene is likely to be beneficial for both prevention and treatment of prostate cancer, but urge larger trials to confirm this. - Kucuk, Omer, et al. Phase II randomized clinical trial of lycopene supplementation before radical prostatectomy. Cancer Epidemiology, Biomarkers & Prevention, Vol. 10, August 2001, pp. 861-68

Kolesterol Medicin
Kolesterol medicin er uforeneligt med normal celle og kropsfunktion. Dette helt unødvendige lægemiddel er super skadeligt OG kræftfremkaldende.
Tværtimod kolesterol er et vitalt stof vi har brug for. Det bruges bl.a. til at lave D-vit, alle kønshormoner, indgår i cellemembraner og myelinskeder omkring nerver.

Budwig - kost
En af de mest veldokumentered alternative behandlinger. Anbefales af Cancer Tutor nedenfor.
 

Cancer Tutor websiden
Cancer Tutor er den mest omfattende webside med alternativ cancer behandling. Det er meget imponerende hvad de har, samtidig meget u-overskuelig. Hvad skal man gøre?  Den eneste ting jeg ikke kan lide, er at de påstår at kræftceller skyldes en infektion med en bakterie lignende organisme. Den kan jeg ikke lige acceptere.

Treating prostate cancer på Cancer Tutor

CancerTutor anbefaler generelt Budwig som en af de mest effektive alternative cancer behandlinger. De anbefaler det sammen med hvad de kalder "Cellect" powder, det er en vitamin/mineral/urte blanding. De afslører ikke alt hvad der er i.

Om Cellect/Budwig protecol på CancerTutor

Thermo Terapi. Opvarmning af kroppen eller dele af kroppen. Cancer celler kan ikke tåle varme allerede ved 42 grader begynder de at skades, mens normale celler kan klare op til 47 grader. se CancerTutor om Termo Terapi

De siger bl.a. "Electro-Hyperthermia, is a superb cancer treatment" cancertutor.com/germanclinics

Man kunne forsøge sig med 45 grader varm lavement 2x daglig fx 15 min, det varmer lymfeknuder, sædblærer, prostata og omgivelserne, op. Fx. 1 liter med en teske fuld salt i, vigtigt vandet er tempereret til 45 og ikke mere, så du ikke brænder numsen.

PSA
PSA tal er stort set ubrugelige. Godartet forstørret prostata uden kræft kan vise høje tal, mens nogle kræftformer ikke har stor stigning.

Anti-hormon - anti-testosteron behandling
Anti-hormon behandling er kemisk kastrering. Af sundhed.dk fremgår "Anti-hormonbehandling kan give god effekt, men medfører som regel kun en forbigående men i mange tilfælde årelang stilstand af prostatakræften.

Antihormonbehandling vil give tab af seksualfunktion, og kan give hedeture, vægtøgning, blodmangel (anæmi) og knogleskørhed (osteoporose).

Bryst Kræft - Alternativ behandling

BrystKræft hos Kvinder og Mænd
Er ligesom prostata kræft, Østrogen Afhængig og følger samme alternative behandling og har meget tilfælles

Er du kvinde med brystkræft, Læs først ovenfor om prostata kræft. Det var det jeg skrev før brystkræft afsnittet og nu blev det hele lidt rodet. 

Livmoderkræft og ovarie kræft er ligeledes østrogen afhængige og følger samme skema.

​Artikel: Signs of Breast Cancer: Breast Cancer & Natural Progesterone - Progesterone promotes Apotosis (cancer cell death)

​Artikel: Breast Cancer Treatment: Progesterone Decreases Estrogen Effects

​PDF download: The Natural Progesterone Informationsservice. Lille skrift og oversigt over Dr. John Lee's Hormon terapi til kvinder i overgangs alder. DownLoad her (højreklik og gem som)

​Se også om Bio-Identiske Hormoner nedenfor

​Diverse artikler og info om brystkræft

​• Kræftforeningen Tidslerne - en levende patientforening

• Artikel på Tidslerne - Foredrag om Naturlig Hormonterapi

Progesteron øger overlevelsen efter brystkræft-operation

Naturlig hormonterapi blog

• Her finder du udvalgte forskningsresultater fra bogen "Naturlig hormonterapi - du har et valg!"

• Myter om hormoner: "Progesteron gi'r kræft!"

• Artikel på Tidslerne. Progesteron - et hormon, der beskytter mod kræft

• Artikel: breast cancer by Dr. Mercola - Beating Breast Cancer A Guide to Prevention, Treatment and Recovery

Om et forsøg står følgende: "The vitamin D worked as well at killing cancer cells as the toxic breast cancer drug Tamoxifen, without any of the detrimental side effects and at a tiny fraction of the cost"

​• Hormone Replacement Therapy (HRT) & Breast Cancer: What You Need to Know

Studies have confirmed that bioidentical progesterone greatly reduces women’s risk of developing breast cancer. This is because natural progesterone acts as an antagonist to estrogen. Estrogen causes cancer cells to rapidly grow and not die, whereas progesterone causes cell reproduction to cease, and cells to die (apoptosis).

Solving a breast cancer mystery – why do ‘double-positive’ women do better?

Artiklen refererer til undersøgelser i laboratorium med levende humane brystkræft celler og museforsøg med human cancer væv transplanteret til mus. Det viser at progesteron beskytter mod brystkræft.
Tegning nedenfor fra artiklen siger: Progesteron bremser østrogen induceret vækst og deling af brystkræft celler.

Aubergine (natskygge familien, eggplant) indeholder anti-cancer aktive stoffer som solasodin glycosider

Tegning fra artiklen siger: Progesteron bremser østrogen induceret vækst og deling af brystkræft celler.

Dr. Jonathan Wright har i mange år arbejdet med naturlig hormon terapi til kvinder. Her er hans webside: http://tahomaclinic.com/

Han har skrevet bogen: Stay Young & Sexy with Bio-Identical Hormone Replacement: The Science Explained by Jonathan V Wright M.D. Her på Amazon i England

​Youtube videoer med Jonathan Wright del 1+2
Dr. Jonathan Wright - Part 1: Natural hormone replacement for women ----- https://www.youtube.com/watch?v=kSqpmhVwRrY

Dr. Jonathan Wright - Part 2: Natural hormone replacement for women ------ https://www.youtube.com/watch?v=1snVXF3TXNo

Dr. Jonathan Wright siger et sted, at der er forskellige naturlige østrogener produceret i kroppen. Nogle er cancer fremmende og andre er cancer hæmmende. Det drejer sig om Østrone og østradiol, som er cancer fremmende, mens østriol er cancer hæmmende. Østriol er den med svagest østrogen virkning og er slutproduktet efter Østrone/Østradiol omdannelse.

Denne omdannelse sker via et enzym som er jod afhængigt, altså for at få omdannet østrogenerne til det cancer hæmmende østriol kræves jod. Derfor vil jeg foreslå jodtilskud for at fremme denne omdannelse.

​se også
• Estriol: Its Weakness is Its Strength

fra artiklen: Bryst cancer risiko efter kvindens alder:
By age 25: 1 in 19,608       ved alder 25 år - brystkræft forekommer hos 1 af 19,608 kvinder
By age 30: 1 in 2,525
By age 40: 1 in 217
By age 45: 1 in 93
By age 50: 1 in 50
By age 55: 1 in 33
By age 60: 1 in 24
By age 65: 1 in 17
By age 70: 1 in 14
By age 75: 1 in 11
By age 80: 1 in 10
By age 85: 1 in 9

Så det jeg vil foreslå er:
• Progesteron creme
• anti-inflammatorisk kost
• Visse kosttilskud

Kosten og kosttilskud har jeg beskrevet under cancer del 2, så jeg gør det kort her:

Speciel kosttilskud mod Brystkræft:
Gurkemeje (curcumin) kapsler
Selen, E-vitamin, Zink. Man kan få en kombi kapsel
Overvægt: fedtvæv producerer østrogen og mindre fedt vil give mindre østrogen produktion, overvægt er sandsynligvis også ledsaget af insulin resistens, dvs forhøjet niveau af insulin som er inflammatorisk og dermed kræftfremkaldende.
B-vit kombi + B12 vitamin
Jod. f.eks 1 tang tablet daglig se matas "kelp"
1 softgel daglig: Super Ubiquinol COQ10 with BIOPQQ (se omtale og link nedenfor)

Q10 se nedenfor
CoQ10 and Its Role Against Cancer. Artikel på TheTruthAboutCancer.com

Kræft er forstyrrelse i normale cellers mitokondrier og energi omsætning. Mitokondrierne er cellens små kraftværker. Q10 er et co-enzym der virker i mitokondriernes energiproduktion. PQQ er et lignende co-enzym der fornyer mitokondrierne. Det skal være den reducerede form for Q10 som hedder ubiquinol, som er langt mere effektivt end den Q10 der er i de fleste præparater. Antal Mitokondrier falder kraftigt med alderen.

Mitokondriers rolle i kræft, som en forstyrrelse i energiomsætningen, er beskrevet af nobel prismodtager Heinrich Warburg, allerede i 1924

Q10 Kan med fordel kombineres med Bio-PQQ som er et lignende co-enzym, der fornyer mitokondrierne, kan fås fra England fra amazon. Jeg har lige købt sådan nogle.
Super Ubiquinol COQ10 with BIOPQQ by Life Extension - 30 Softgels

Progesteron Creme til Kvinder og Mænd

​Kvinder Progesteron creme til:
• Brystkræft
• Æggestok kræft
• Livmoder kræft
• Overgangsalder symptomer

Mænd Progesteron creme til:
• Prostata Kræft

Naturligt Progesteron Creme
Naturligt progesteron kan IKKE tages oralt, det nedbrydes i mave-tarm, derfor bruges creme som appliceres på vaginal eller anal slimhinde, som hvorefter Progesteronet nemt optages til blodet.

NOTE det skal ikke appliceres på huden på f.eks armen, som mange siger. Så ophobes det i fedtvævet under huden og virker ikke efter et par mdr.

Bedst: Indgnid i huden lige omkring anus eller i anal kanalen og hos kvinder desuden på huden mellem ydre og indre kønslæber. Huden der er tynd og blodrig og minimal fedt i underhuden, hvorfor det hele optages til blodet.


Artikel:
Progesterone Cream Can Help Prostate Cancer på Dr. MerCola's webside: articles.mercola.com

Progesteron cream "ProgesterAll" sælges her:
ProgesterAll Natural Balancing Cream: progesterall.com (køb ikke dette fra USA det bliver nok standset i tolden, køb fra England, se nedenfor) Indeholder naturligt progesteron. Tuber a 2 ounces = 60 gram med 960 mg progesteron i.

Dosering til mænd: der skulle være en prik, på tuben. Fra tuben trykker man en kugle creme ud (mellem ært størrelse), svarende til denne prik, anbringes og indgnides let på huden lige omkring anus eller i anal kanalen. Herved optages progesteronet let til blodet. 1x dagligt.
Anbefalet (af Dr. John Lee) dosering til mænd 5-8 mg progesteron dagligt ca. 0,3-0,4 gram, så en tube skal holde til 3-4 mdr, når der er 60 gram i og 960 mg progesteron.

Hvis muligt - Transdermal Testosteron 1 to 2 mg/dag ud over progesteron, men det er ikke sådan at få fat på. Det skal naturligvis være naturidentisk og ikke et fremmet stof for kroppen.

Jeg vil gætte på en tube a 60 gram vil vare 2-3 mdr den koster omkring $22 (145 kr) + forsendelse og sikkert toldbehandling (Post nord takst 150kr) og moms på det hele = det ender nok på 400 kr. for en tube. Måske en enkelt tube kan gå igennem tolden uden toldbehandling. 
Ved køb af 6 tuber bliver det noget billigere ca. 250 kr. pr. tube.

Virkning på Mænd: Mænd laver normalt progesteron ca halvdelen af hvad kvinder laver. Med alderen falder progesteron, ligesom hos kvinder. Med natur identisk progesteron 10 mg daglig, bliver du ikke kastreret kemisk eller feminiseret og får bryster, tværtimod det giver øget sexlyst, testiklerne bliver lidt større og vigtigst det hæmmer de østrogen afhængige prostata cancer celler overalt i kroppen, dvs også de der er spredt til knogler og lunger - og det er derfor du skal tage det.

Dosering til Kvinder i overgangs alder: dobbelt dosis 20 mg dagligt fordelt på 2 gange =  2x 10 mg dagligt. Indgnidning på huden omkring anus eller huden mellem ydre og indre kønslæber.

Naturligt progesteron er en bedre løsning for overgangs alder symptomer, i stedet for østrogen. Kvinderne har bedre effekt af naturligt progesteron og så beskytter det mod bryst og uterus cancer ved at undertrykke østrogen, modvirker blodpropper. Naturligt progesteron giver bedre knogle sundhed og modvirker osteoporose.

Traditionel behandling med østrogen lignende stoffer for at "afhjælpe" overgangs alder symptomer, øger cancer risko, øger blodprop risiko og giver alle mulige symptomer inkl. thyroidea problemer.


NB! det skal være naturligt progesteron (fremstillet som bio-identisk hormon og jfr. USP den amerikanske pharmakopé) ikke kunstigt som fx. progestin, det fremkalder brystkræft og sikkert også prostatakræft.

Køb af Progesteron Creme
Naturligt progesteron kan IKKE tages oralt, det nedbrydes i mave-tarm, derfor bruges creme som appliceres på vaginal eller anal slimhinde, som derefter nemt optager Progesteronet.

NOTE: det skal ikke appliceres på huden, som mange siger. Så ophobes det i fedtvævet under huden og virker ikke efter et par mdr.

​Du kan få progesteron Creme fra ebay.co.uk og sendt fra England. (NB køb aldrig fra USA, medicin bliver standset i tolden)

Det indeholder naturligt progesteron. 20 mg pr. pumpeslag a 1,3 gram. Ialt 65 pumpeslag og 85 gram. fra NOW foods, som plejer at være et godt mærke.

NOW Foods Natural Progesterone Balancing Skin Cream Unscented 3 oz (85g) pump - kr. 200 ca. med forsendelse.
(£18.95 + £1.95 post).
Gå til ==> ebay.co.uk.

Hver beholder 85 g (indeholdende ca 1.300 mg progesteron). 10 mg progesteron halvt pumpeslag = 0,65 gram creme (stor ært størrelse)

Anvendelse Kvinder:
Pre Menopausal kvinder - Kvinder stadig i cyklus:
10 mg Daglig dag 14 - dag 26. hvor dag er 1. menstruations dag. 

Post Menopausal kvinder - kvinder efter overgangsalder - ikke i cyklus. 10-20 mg Daglig i 21 dage - pause 7 dage. Ved 20 mg fordeles det på 2 x 10 mg. Start med 10 mg nogle uger og se hvordan det virker. Er det fint med 10 mg er der ingen grund til at gå op. 

Natural Progesteron creme fra England. Gå til ==> ebay.co.uk

​Jonathan Wright siger 25 dage og 5 dage fri. Et pumpeslag indeholder 20 mg naturlig progesteron og det er fint. Indgnides i huden, skift sted fra dag til dag. Jonathan siger at efter et par år aftager virkningen fordi huden tilvænnes og ikke optager så meget. Herefter kan man overgå til at komme det på slimhinden omkring kønslæberne, siger han.

Du kan udmærket bruge det fra nu af og altid. Fordele ved Progesteron for kvinder efter overgangsalder, man kommer tilbage til ungdommen, idet det er netop er progesteron man mangler: sover bedre, bedre humør, yngre hud, mere energi, bedre libido, mindre irritabilitet, mindre vand i kroppen, større knogle densitet og modvirker osteroporose, øger knogletæthed, nedsætter risiko for hjertekar problemer og blodprop, hæmmer brystkræft. Hør videoen ovenfor af John Lee.

Progesteron creme til Mænd: 5-10 mg daglig omkring anus eller i anus kanalen, så optages det let til blodet.

​Crinone VaginalGel med ren Progesteron
En anden mulighed er Crinone vaginalgel, som indeholder 90 mg naturligt progesteron pr. vaginal indførings applikator (tube). Kræver en læge der vil skrive recept til dig.

Du skal have ca 10mg progesteron daglig på huden (til mænd og 2 x10 mg til kvinder efter overgangs alder), så en applikator (se nedenfor) bør holde 9 dage. Pres en lille kugle creme ud.

Koster 245 for 15 stk applikatorer med hver 90 mg progesteron, så det skal strække til 135 dage = 4,5 md. Jeg har netop anskaffet mig en portion (Paranova leverandør er billigste). 1,80 kr. pr. dag. Der er meget lidt i hver applikator 1,25 gram, så det er svært at docere 10 mg daglig.

Derfor foreslår jeg at blande det op med alm håndcreme. Køb en alm håndcreme 100 ml = 94 gram creme fx. den billige "lovena" i Netto.

Tryk håndcremen ud i en creme krukke og tøm alle 15 applikatorer ud i cremen. Eller del over i 2 omgange 47 g creme og halvdelen af applikatorerne.
Rør rundt med håndtaget på en te-ske. Derefter kan du tage en Stor ært-størrelse mængde creme på vaginal/anal slimhinde, og gnide ind i huden 1x daglig (mænd), 2x daglig (kvinder). 

94 gram creme og 18,75 g Crinone (15 applikatorer a 8% creme. 90 mg progesteron) blandet giver 1,3% progesteron indhold og svarende ca. til ovenstående ProgesterAll creme.

En hel tube Crinone vaginalt med 90 mg progesteron, bruges normalt i forbindelse med fertilitets behandling. 

​Crinone Vaginal gel indførings applikator (tube). Crinone i lægemiddel kataloget

Bio-Identiske hormoner & kunstige

Bio-Identiske Hormoner kontra Syntetiske
Medicinal industrien er helt vilde med at ændre på naturen og ændre lidt på naturligt forekommende stoffer, sådan at de kan patentere det nye syntetiske stof og tjene penge. De går ikke op i om det syntetiske stof er fremmed for kroppen og slet ikke passer ind. Bare det har nogenlunde samme virkning som det stof man prøver at efterligne, så er man tilfreds.

Kønshormonerne er ingen undtagelse. De 3 naturligt forkommende kønshormoner: Østrogen, Progesteron og Testosteron, findes både hos mænd og kvinder. De er vigtige og har hver deres funktion. Men prøv lige og se hvor tæt de er på hinanden kemisk, se tegning neden for hvor de 3 naturlige er sat under hinanden og hvor det kunstige "progesteron" er sat til højre.

De 3 naturlige kønshormoner adskiller sig meget lidt fra hinanden, det drejer sig om et H brintatom og en dobbelt binding, der varierer.

Se så det kunstige "progesteron" Medroxy-Progesterone-acetate, det adskiller sig på 3 punkter fra det naturlige progesteron til venstre. Hvordan kan medicinal industrien være så naiv og tro at sådan et fremmed molekyle passer ind i vores biokemi, som er udviklet gennem 250 mill år? (pattedyrs livshistorie). 

Et hormon virker ved at passe som "hånd i handske" i receptorer i cellemembranen og trigger en reaktion fx. protein syntese. Se det kunstige progesteron den nederste røde pil, der er en binding som ikke eksisterer i nogle rigtige hormoner. Hvis du har 6 fingre hvordan får du dem til at passe i en handske? 

Allerede den måde man kan tage det kunstige progesteron på, adskiller sig. Naturligt progesteron kan ikke tages oralt det nedbrydes i mave-tarm, mens medicinal industriens syntetiske progesteron kan tages oralt.

Derfor giver kunstige hormoner kræft og andre ting. Det kunstige progesteron medfører brystkræft, det er officielt. Hormon behandling til kvinder i overgangs alder giver dobbelt risiko for brystkræft, dette er et faktum.

​Retfærdigvis skal siges at nogle østrogen præparater er naturlige og bruges bl.a. som plastre eller vagitorier. MEN endogent naturligt Østrogen er jo i sig selv kræft fremkaldende jfr. USA's National Cancer Institute.

INFO BOX

Lidt forskelligt

Aubergine (natskygge familien, eggplant) indeholder anti-cancer aktive stoffer som solasodin glycosider som er en form for solanin som kendes fra mange natskygge planter (findes i grønne kartofler).
Der findes en "Curaderm" creme indeholdende aktive stoffer fra aubergine til brug for alm. hud kræft. Naturligvis er dette heller ikke accepteret af lægerne, lige som al andet plantemedicin.

Aubergine (natskygge familien, eggplant) indeholder anti-cancer aktive stoffer som solasodin glycosider

Dette er del 2 af 2 ==> Gå tilbage til del 1


Your content here...

Hans Rønne

Hej og Velkommen til Siden LangtFedtLiv.dk.
Du er velkommen til at komme med kommentarer og spørgsmål.

Du bliver bedt om email, men den er ikke synlig for andre. Det er kun så jeg kan svare dig og bliver ikke misbrugt.

Hilsen Hans Rønne (Biolog & Dyrlæge)
Støt LangtFedtLiv.dk