​5 Trin til at blive gravid

1. Forberedelse til graviditet: Livsstil & Kosten. Se nedenfor
2. Frugt/grøntsags Rensnings kur. Se Grøntsags Juice Rensnings kur – 9 dages kur
3. Self Fertility Massage. Beskrevet på siden om PCOS
4. Optimering af Befrugtnings Tidspunktet. Se nedenfor

5. YES! - Graviditets testen er positiv   

.......zzzzzz - 9 mdr

​Forberedelse til graviditet - Livsstil

Opnå balance og harmoni i kroppen. Forbered og optimer graviditet og befrugtning.

• Sørg for rigelig ro og søvn
• Undgå stress
• Ingen sauna og langvarige varme bade.
• Tab dig hvis du er overvægtig.
• Sørg for let - moderat motion.
• Stop rygning og alkohol
• Rigelig med sex, så meget som muligt
• samleje skal times rigtigt
• undgå kosmetik og tandpasta med triclosan og andet og undgå plastblødgørere, idet de indholder hormon lignende stoffer. Gælder begge køn.

Afslapning, hvile, afstressning, få massage overalt især maveregion (livmoder, æggestokke, æggeledere) før ægløsning. Generel welness. Kræv at din partner kræser for dig og masserer dig. Ingen store anstrengelser eller kraftig motion. Let motion som gåtur, svømning og lign. er OK. Evt. meditation.

• Er du kraftig overvægtig, har du stærk nedsat fertilitet. Det ER nødvendigt at du taber dig til et rimeligt niveau.
• Undgå tamponer i længere tid. Skift hyppigt (hver 4-6 time) og brug bind så vidt muligt.

Hav helt styr på cyklus længde og ægløsnings tidspunkt: Ægløsning 14 dage før forventet næste menstruations 1.dag.

Tænk på din cyklus i 2 dele:
A. Før ægløsning
B. efter ægløsning

A. Før ægløsnings perioden: fra menstruations første dag til ægløsning.
Giv kroppen ro og næring som er nødvendig for at undfange et barn og undgå stress.

Rigelig med sex, som selvfølgelig har som formål at producere børn. Derudover stimulerer det hele systemet incl. hormonerne, det gælder også mandens system (sex makes babies)

Nogle kvinder kan have en ekstra ægløsning et par dage efter menstruations ophør, hvor der også er chance for befrugnting.  

Måske er det sexlivets stimulation der giver denne extra ægløsning. Evt. massage af abdomen efter menstruationen og før ægløsning for at stimulere blodtilførslen til ovarier, æggeleder og uterus.

Massage kan løsne evt sammenvoksninger. Det virker og der er klinikker der excelerer i dette fx. clearpassage.com "We Open Blocked Fallopian Tubes Without Surgery"

Se også denne "self Fertility Massage", som jeg beskriver her...​


B. Efter Ægløsning. Du er MÅSKE blevet gravid. Du ved det ikke straks. Du må gå ud fra at du er gravid og handle derefter. Det evt. spirende foster må have absolut ro idet det skal implantere sig i uterus slimhinden.

Derfor Ro og afstressning, ingen hård træning eller store anstrengelser eller kraftige påvirkninger af maveregionen, ingen sex (giver kontraktioner i uterus og ægledere). Ingen Akupressur og massage af abdomen. Ingen transport med flyvemaskine (trykforskelle).


Manden specielt:
• Hold testiklerne afkølede, altså ingen stramme bukser, sauna og lange varme bade. Bokser shorts OK. Varme nedsætter sædkvaliteten, er dog reversibelt så sædkvaliteten kan komme op igen.
Der er en grund til de hænger uden for, nemlig fordi sædproduktionen skal foregå ved lavere temp. end de 37 grad C.


Rygning:
Rygning reducerer fertiliteten hos kvinden med 60% øger abort og for tidlig fødsel risikoen og får det biologiske ur til at dreje hurtigere.
Stop rygning 3 mdr. før du prøver at blive gravid, det er den tid et æg er om at modne.

Hos mænd reduceres evnen hos sædcellerne til at befrugte ægget, det drejer sig om bevægelighed, og evnen til at trænge ind i ægget. Sædcellerne er 3 dage om at modnes, men længere tid undervejs, så du må også stoppe et par mdr. før befrugtning.

Nicotin tyggegummi er bedre end rygning for det er kun nicotin man får og ikke alle de andre skadelige stoffer i røgen, men Nicotin i sig selv reducerer også fertiliteten hos begge køn.

Forberedelse til graviditet - Kosten

​Øg dit barns IQ med 15 point - som Japanerne og Sydkoreanerne, som har verdens højeste IQ. Hvordan?

JOD, JOD, JOD. En gennemsnitlig japansk kvinder får 13 mg Jod dagligt, fordi de spiser tang og andet fra havet. 13 mg er 13.000 mikrogram og du får sikkert under de anbefalede 150 mikrogram!
Tag 12.500 mikrogram jod dagligt - få et barn med højt IQ, 15 point højere ene uden jod og så undgår du også fibrocystisk bryst, cyster, knuder og cancer i bryst, ovarie og uterus, bugspytkirtel.

== > Læs min artiklel om JOD. Der er 2 bøger du kan downloade og et par videoer - den ene video specielt om kvinders sundhed.... og IQ hos barnet.
se video: Jorge Flechas Total Body Iodine Sufficiency. se fra minut 13 vedr baby og IQ.

Advarsel vedr Havsalt og pink himalaya salt: Der er meget lidt jod i dette. Kun 1/10 af hvad der er i alm bordsalt, hvor det er tilsat pr. lov. Hvis du tror du er sund ved at bruge havsalt, gør du ubodelig skade på fosteret, som fødes med problemer som adhd, autisme, lavere IQ, lavere vækst.
 
Lavt jod er det største faktor for mental retardering på verdensplan. I sin ekstreme form hedder det kretinisme, med dværgvækst og IQ på 50, medfødt lavt stofskifte, struma, som især ses byer højt i bjergene hvor regeringen ikke tilsætter jod, eller dele af Afrika.  

WOW, dette er så vigtigt

Kost og livsstil har en direkte indflydelse på evnen til at undfange et barn, undgå abort, gennemføre graviditeten og få et sundt barn.

Hvis du ikke giver kroppen de rigtige byggesten kan du ikke forvente at du skal kunne undfange og udvikle et foster og barn.

Din kost FØR og UNDER graviditet afgør dit barns udvikling og fremtid - HELE barnets liv. Det er ikke kun dine og mandens gener, der er afgørende, det er også kvindens kost før og under graviditet, som er vigtigt. Barnets gener er fastlåst ved undfangelsen, det kan ikke ændres, men det handler ikke kun om gener, men også om hvordan de påvirkes = epi-genetik.

Er barnets gener ikke behandlet ordentligt (din kost og livsstil), følger det barnet resten af sit liv. Det er hele din kost før og under graviditet som er vigtig, men her vil jeg især nævne en ting: B9 vitamin.

Folin-syre NEJ-NEJ
Du har hørt at gravide skal have folin-syre, alle siger det, din læge, din jordmoder. VRØVL, du skal ALDRIG have folin-syre! Folin-syre er en kunstig B9 vitamin, en kemisk forbindelse, som ikke findes i naturen, er ukendt for kroppen. Du skal have  naturlig B9 vitamin, som hedder metyl-folat og som findes i grønne grøntsager. Og du skal have den også FØR du bliver gravid.

Ca. 40% har en genafvigelse i genet MTHFR, som betyder at man har nedsat evne til at udnytte den kunstige B9 folin-syre og i stedet blokkerer det mere eller mindre, så det kan være værre end hvis man slet ikke tog den kunstige B9.

Hvis du har afvigelse i dette gen, har barnet 50% chance for samme afvigelse og hvis din mand også har afvigelse, har barnet chance for en dobbelt afvigelse, så går det virkeligt galt.

Mangel på B9 vitamin er associeret med abort, hare-skår og andre misdannelse, som hjernebrok, spina bifida, downs. Mange aborter skyldes den forkerte B9 vitamin.

Du kan få de rigtige B-vitaminer ved at spise godt med grøntsager i forskellig farve, inkl de grønne bladgrøntsager. For at være sikker på du får de rigtige B-Vitaminer og iøvrigt alle vigtige vitaminer og mineraler, vil jeg foreslå en multivitamin Omnimin (dosis er 2 tabl) og en B-complex i form af Omni-B Active. Begge er fra mærket "Biosym" og du kan få det i Matas og helsekost. Disse 2 indeholder de rigtige B-vitaminer (B9 som Metyl-folat) og det er de eneste der gør det.   


Cholin er også super vigtigt for normal foster udvikling
De fleste kvinder mangler Cholin, som findes i størst mængde i lever 400 mg/100g, dernæst i æg 150 mg/æg. Du skal have minimum 400 mg daglig. Din Omnimin-Pure indeholder 50mg (2 tabl), din Omni-B indeholder 100 mg.

Derudover vil jeg foreslå 1-2 æg daglig, det er så vigtig et levnedsmiddel og indeholder også det livsvigtige kolesterol. Noget lever f.eks. som leverpostej - pate.

Cholin Kosttilskud som fosfatidyl-cholin, fås som Lechitin-granulat i føtex, matas og alle helsekost. Køb i helsekost, som har den større dåse på 400 g. Jeg vil foreslå 3 gram Lechitin-granulat som indeholder 100 mg cholin. Jeg vil foreslå dette også på grund af fosfatidyl'en.
Om Cholin på Wiki https://en.wikipedia.org/wiki/Choline


Læs også denne artikel:

Prenatal Supplementation: Optimizing your Future Child


• Stop med at spise junk food, sukker, burgere, chips, pomes fritter, slik, kager. Giv kroppen den næring den behøver og det, det eventuelle foster har brug for.

• undgå kunstige sødemidler. Aspartam som fx. i cola light er giftigt. Det har ingen berettigelse overhovedet, burde forbydes. Udover det er giftigt, så bevirker kunstig sukker at du bliver sulten fordi du narrer hjernen og efterfølgende spiser du mere og tager på.

• Undgå alkohol både op til undfangelsen og under graviditet.

• Drop tobak, medicin og kaffe (for kvinden, manden må godt få kaffe)

• Kvinden: drik alm. te (IKKE grøn te)

• Spis rigelig med grøntsager og LIDT frugt NB! af varieret art og forskellig farve incl. de meget grønne som spinat (klorofyl er godt). Gulerødder (A-vit). Endviderer Nødder, Walnød, mandler, avocado, oliven er gode kilder til E-vit, selen og magnesium.

• Undgå meget kraftig krydret mad.

• Drik rigeligt med vand.

• VIGTIGT - VIGTIGT. Reducer sukker og andre hurtig omsættelige kulhydrater (stivelsesholdige) ting som lyst brød, ris, pasta, pizza, popcorn, kage, slik og Juice. Det giver store udsving i insulin og i perioder højt niveau hvilket direkte påvirker fertiliteten hos mænd og kvinder.

Disse hurtige kulhydrater er en kæmpe synder generelt for sundheden: diabetes, hjerte kar sygdom, blodprop, fedme, kræft, fordøjelses problemer, ændring af tarmflora, luft i maven, irritabel tyktarm og meget andet. Forårsager frigivelse af frie radikaler som bombarderer og skader alle celler.

Overvej at gå over til LCHF Kost som jeg har beskrevet her: LCHF kost – Low Carb High Fat – Lav kulhydrat høj Fedt kost?

• Spis istedet groft brød, rugbrød, brune ris og kartofler, men IKKE store mængder.

• Tag 1-2 spiseskefuld hørfrø eller loppefrø opblødt 5-10 min i vand om morgenen. Afgiver slim og fibre til gavn for fordøjelsen som beskytter tarmslimhinden og modvirker forstoppelse.

Frugtsukker - En gift - chocking truth!
Vores celler og hjerne kan ikke udnytte fructose (frugtsukker). Det er en gift der metaboliseres i leveren ligesom alkohol og medfører de samme skader som alkohol dvs. fedtlever, lever degeneration, insulin resistens, hjertekar sygdomme, diabetes, fedme, forhøjet blodtryk og Gigt (urinsyre produktion).

Frugtsukker er meget sødt (1,7 x mere end alm. sukker), men vores hjerne og krop får ikke den sukker den tror, for vi kan ikke "se" eller udnytte denne sukker, det giver ingen mætheds-fornemmelse via Leptin (mætheds-hormonet), det giver sult så man har lyst til at spise og drikke endnu mere (cola, juice).
Har du nogensinde hørt det fra læger, diætister og levnedsmiddel styrelsen? - NEJ VEL!

Fruktose indgår i halvdelen af et alm. sukker molekyle, sackarose, et di-sackarid som består af 1 glucose (druesukker, blodsukker) molekyle og 1 fruktose molekyle. Derfor er alm. sukker også en gift, ligesom ren fruktose, mens glucose delen af sukkermolekylet er en naturlig energi kilde for kroppen og kan enten forbrændes eller opmagasineres som glucagon i lever eller muskler og er OK i moderat mængde. Glucose indgår i stivelse som er sammensat af flere glucose molekyler (brød, pasta, kartofler). Ved fordøjelsen nedbrydes stivelse til glucose.

Frugt indeholder fruktose, glucose og sucrose i varierende mængde.
Du kan spise frugt i begrænset mængde (fx. et par stk. daglig), fibrene i frugten modvirker i nogen grad de skadelige virkninger af frugtsukkeret. Æble og pærer indholder mest fruktose.

Flydende frugt = juice og flydende sukker som cola og andre sodavand med tilsat sukker og majs sirup (høj fruktose) bør aldrig indtages, ligesom sukker under enhver form aldrig bør indtages.

Se denne artikel på Videnskab.dk: Sukker er skadeligt - Fruktose i almindeligt sukker er gift og forbruget bør reguleres på samme måde som alkohol og tobak, argumenterer amerikanske forskere. Nordiske eksperter er ikke helt uenige.

Se her for biokemisk dokumentation vedr sukker og frugtsukker på Youtube. Dr. Lustig Professor of Pediatrics in the Division of Endocrinology, explores the damage caused by sugary food. Fructose is POISON: Sugar: The Bitter Truth

Spis gode protein kilder
Spis gode protein kilder som fed fisk og magert kød som kylling, kalkun og svin. Lidt oksekød. Æg er godt og Rejer. Æg er det mest fantastiske og næringsrige levnedsmiddel, tænk der kan komme en hel kylling ud af den næring der er i et æg, desuden er der det vigtige kolesterol, ca. 250 mg pr. æg som baby skal bruge til at udvikle hjernen.

• undgå alt hvad der har med soja at gøre (østrogen lignende indhold)

• Drop mælk og mælkeprodukter undtagen lidt smør, nøjes med lidt yougurt / natura for at drage nytte af de gavnlige bakterier (stabiliserer tarmflora)

• Spis Multivitamin tablet Omnimin-Pure (2 stk) + B-complex Omni-B disse indeholder de rigtige B-vitaminer og det er de eneste der gør det. Plus D-vit tabl fx. 35 mikrogram (tjek matas) + Omega 3 kapsler 6-9 kapsler af de billige fra netto + 2 x 500 mg. C-vitamin tabl. + Q-10 tabl 10-30 mg.
NB ikke for meget D-vit når du prøver at blive gravid, en undersøgelse tyder på det kan reducere fertiliteten.

• Kalk: Voksne kvinder/mænd har behov for 800 mg. daglig, gravide 900 mg. De fleste danskere får rigeligt kalk (for meget).  Hvis du spiser mælke produkter og især ost får du nok kalk. Hvis du ikke spiser mælkeprodukter og ost, kan du tage 500 mg kalk og spise rigeligt grønt.   

• Magnesium: Er lige så vigtig som kalk, men ingen interesserer sig for det. Findes i frø, korn, nødder, mandler og alt grønt. Tag tilskud som Magnesium citrat fx 2 kapsler Magnesium citrat fra matas, mærket Solaray

• 1 B-vitamin tabl daglig udover den alm. vitamin tabl. Folin syre (et af B-vitaminerne) kan modvirke misdannelser, idet det har betydning for celledelingen hos fosteret. Derfor er B-vitamin tablet vigtig.

• Tag 1 Mucolysin brusetabl 600 mg daglig. Er et slimløsnende hostemiddel. Indeholder acetyl cystein som gør slimen i cervix og i ægledere tyndere og derved letter sædcellernes vej op og æggets vej ned.

Det er samtidig et meget godt anti-oxidant, et forstadie til en af vores vigtigste naturlige anti-oxidanter: Glutation. Alle kan tage acetyl cystein permanent, jeg selv gør det, men tag det ihvertfald 2 dage op til ægløsning og 1 dag efter.

• VIGTIGT - VIGTIGT. Reducere mængden af fler-umættet omega-6 fedt som vi får ALT for meget af (giftigt i mængder over det anbefalede som er max 12 g. dagligt (ifølge USA's FDA), nok lidt højt sat, 6 g tror jeg er mere rimeligt. Omega-6 = majs, soja og solsikke olier som du finder overalt incl. i kød, æg og mælk fordi dyrene bliver fodret med oliekager fra disse oliers produktion. Nogle fortæller at vi skal have masser af fler-umættet fedt!! - hallo vil de slå os ihjel med denne gift som allerede har dræbt millioner?

• spis Oliven olie i salatskålen og andet, men olien er ikke velegnet at stege i (må ikke blive for varm). Steg i smør. Spis mættet fedt som smør, kokosolie og animalsk fedt. Majs og solsikke olier er total uegnet at stege i, Omega-6 olien er ustabil og bliver endnu mere giftig af kraftig opvarmning.

• VIGTIGT - VIGTIGT. Omege-3. Spis minimum 6 kapsler (a 500mg) fiskeolie dagligt. EKSTREM vigtigt for dig og for baby!!!!!! - for manden, for alle andre, for hele befolkningen. Vi skal have 3g. Omega-3 olie dagligt. Fiskeolien indeholder ca 33% omega-3 så de 6 kapsler dækker kun 1 g omega-3, men du får noget fra fed fisk også. De billige fra Netto er perfekte.
Fiskeolie indeholder også Selen, E-vit og D-vit. (Der skal ikke være omega-6 eller 9 i kapslerne, det er noget pjat).

• VIGTIGT - VIGTIGT. Pas på Metyl-Kviksølv Kviksølv er skadelig for fosterets hjerneudvikling. Kviksølvet overføres fra kvindens blod via fosterhinderne ind i fosterets kredsløb.

Det er rovfisk som især kan ophobe kviksølv, fordi metallet opkoncentreres gennem flere fødekæde led og især de store (har levet længe).
Undgå helt tun, tun på dåse, i mindre grad makrel, Vildlaks og østersø laks. Tun er langt den værste.

Norsk opdrættet laks og ørred, der bliver fodret må antages at have mindre kviksølv. Sild, sardin, ansjos, rejer, krabbe er lavt i fødekæden og har mindre kviksølv. Fiskeolie kapsler laves på en fabrik i Island, ud fra de små sildefisk og må antages at indeholde kun små mængder.

• VIGTIGT - VIGTIGT. Spis mættet fedt (smør, fede mælkeprodukter, kokosolie, æg, fedt på kødet. Spis også gerne mono-umættet fedt som olivenolie og avocado olie. Undgå de giftige (over det anbefalede) omega-6 olier, becel og margariner og mad med disse olier i, hærdet vegetabilsk olie.

Mættet fedt og kolesterol er sundt og nødvendigt for en sund og velfungerende krop, indgår overalt i kroppen: cellemembranen (50%), hjernen (består mest af fedt), hormoner. Mættet fedt forebygger og helbreder en lang række af sygdomme incl. hjertekar sygdomme og hormon ubalance og hormonbetinget infertilitet som PCO, mens omega-6 vegetabilske olier og store mængder kulhydrater gør det modsatte: forårsager masser af sygdomme bl.a. hjertekar sygdomme, kræft, diabetes, hjernesygdomme, hjerneforstyrrelse og tidlig død.

Dette får du ikke at vide af lægen, diætister, levnedsmiddel-styrelsen, hjerte-foreningen, medicinal industrien, som alle vildleder dig, men nu fortæller jeg det til dig. Du får næsten alle steder at vide du skal undgå mættet fedt og kolesterol og sænke dit kolesterol, men det er direkte forkert, en information der direkte skader dig.

Jeg vil ikke komme ind på hvorfor du skal spise mættet fedt og kolesterol, det er kontroversielt og du tror sikkert ikke på mig, derfor giver jeg dig en del links nedenfor hvor du kan finde masser af info om det, fx på min egen side: langtfedtliv.dk hvor du er nu.
eller på www.KostDoktorn.se
eller på www.Alun.dk
eller på WestonAPrice.org "Oiling of America" i dansk oversættelse "Livet er fedt - her får du sandheden om fedt"

eller i dette foredrag på Youtube af Weston A Price organisationen, som er en non profit organisation, uafhængig af industri og det offentlige, hvis formål er oplysning om korrekt kost især vedr. fedtstoffer. Dette foredrag, er en historisk gennemgang og afsløring af løgnen om mættet fedt og kolesterol, som hele verden er bedraget med i mere end 50 år, hvordan industrien og det offentlige (som er i lommen på industrien, i danmark hjerteforeningen, diabetes foreningen, Arne Astrup, Lægerne), har begået folkemord i en større skala end de to verdens-krige tilsammen:
The Oiling of America Video foredrag af President Sally Fallon, Weston A. Price Foundation.


• Tag en Frugt/grøntsags juice kur for at resette hormon systemet og booste fertiliteten som beskrevet i bogen "Pregnancy Miracle" og som jeg skriver om her...

NOTE vedr. mælk og mælkeprodukter. Komælk er fra et hundyr, der producerer hormoner fx. progesteron og østrogen som også er i p-piller, det kan påvirke fertiliteten. Endvidere giver mælk generelt en sejere slim (hører du folk gå og rømme sig konstant er det sandsynligvis pga mælk), som kan gøre sædcellernes vej gennem cervical slimen sværere.

Mælk er karakteristisk for Pattedyrene, men ingen pattedyr drikker mælk som voksen, undtagen mennesker som åbenbart synes det er vigtigt. De fleste får for meget kalk via mælkeprodukter. 

Hvis du absolut vil have mælk så tag det KUN EFTER du er blevet gravid. ModerMælk til baby indeholder vigtigt kalcium og det vigtige kolesterol som baby skal bruge til at udvikle hjernen, men som sagt mælk er ikke nødvendigt til voksne, bare du spiser varieret. Hvis du IKKE spiser mælke produkter, skal du sørge for at få 900 mg daglig via kosten, alternativt tage 500 mg kalk tablet.

NOTE vedr. kaffe og te. Der er lavet undersøg-elser der viser at kaffe reducerer fertiliteten hos kvinden, mens det hos manden øger sæd kvaliteten. Energidrik med koffein svarer til stærk kaffe, det skal du ikke drikke, ej heller cola som også indeholder koffein.

Alm.the ØGER kvindens fertilitet, mens Grøn te indeholder stoffer der nedsætter fertiliteten.
Når du ER gravid stop med al te (koffein og teofillin er abortfremkaldende).


Manden specielt:
• Zink 30 mg dagligt. D-vit tabl. 2 C-vit. tabl. Vit-mineral tabl. Oksekød som indeholder store mængder carnitin, nødvendigt til sædproduktion. Æg. Fed fisk, bønner og grøntsager, mørkgrønne blade (salat,spinat,persille). Gulerødder (A-vit). Avocado, walnød, paranød, græskar kerner er gode kilder til Selen, E-vit. Iøvrigt som ovenstående kostvejledning.

Evt. Maca rod (peruviansk ginsing, må ikke sælges i danmark find det i UK) og asiatisk Ginsing, som begge forøger sædkvalitet og er et afrodisiakum (øger sexlyst og erektion).
Ikke til kvinden, selvom det giver kvinden øget sexlyst, så forøger det FSH hormonet hos kvinder i den fødedygtige alder og kan forringe fertiliteten hvis FSH i forvejen er højt.


Følg iøvrigt de kostråd jeg giver på dette site gå til "Home"

​Optimering af befrugtnings tidspunktet

Jeg er jo dyrlæge og en stor del af viden, forskning og teknikker omkring kunstig befrugtning og reagensglas befrugtning er udviklet i dyrlæge verdenen, fordi reproduktion hos husdyrene er et stort område. Især hos produktions dyrene er det vigtigt at kunstig inseminering foregår på det rigtige tidspunkt, det siger sig selv.

Hos koen er det når den er i østrus (brunst), som viser sig når skeden drypper af trådtrækkende slim. Dette slim induceres af østrogen som frigives fra den modne follikel. Østrogenet påvirker også hypofysen til at frigive luteiniserende hormon (LH) som får folliklen til at briste (ægløsning).

Hvis det er naturlig befrugtning er hundyret kun modtagelig på det rette tidspunkt, så der finder de selv ud af det.

Mennesker går ikke så meget op i disse ting selvom processerne er nøjagtig de samme, men det er forkert hvis ens plan er at lave et barn.
Kvinden har en østrogen top ca. på dag 12, LH top dag 13 og ægløsning på dag 14. Østrogenet bevirker at cervix slimen bliver tyndere og trådtrækkende.

Med andre ord, når kvinden er i "brunst" er det rette tid. Det trådtrækkende vaginal slim er den høj fertile periode, ægløsning kommer 1-2 dage efter, derfor optimalt for samleje nu og dagen efter.

kvindens højfertile slim (brunst slim)

Se her: Hav samleje før ægløsning: Ægget lever højst 24 timer hvis det ikke befrugtes, sædceller lever 3 dage i kvinden. De er op til 12 timer om at nå æggelederen, hvor de skal møde ægget og hvor befrugtning SKAL finde sted og ægget skal være friskt altså max 24 timer. Derfor skal sædcellerne være tilstede når ægget ankommer til æglederen.

Det skal altså "times" rigtigt, derfor er det vigtigt at have samleje dagen før og på ægløsnings dagen.

Du har altså ca 13 gange a 24 timer pr. år hvor du har mulighed for at blive gravid.

Ægløsnings test

ÆgløsningsTest. LH niveauet er forhøjet i ca. 1½ dag, der er ægløsning 1 dag efter LH top. Ægløsnings testene måler LH hormonet i urinen, de giver udslag ved et vist niveau, men du ved ikke om det er på LH toppen, så regn med ægløsning 1-1½ dag efter positiv udslag og hav samleje så snart der er positiv udslag samt dagen efter.

Temperatur måling. Kan bruges til at forudsige og skemalægge ægløsningerne hvis du gennem flere måneder måler temp om morgenen. Er der 0,2 grad stigning i 3 dage har du haft ægløsning. Temp stiger EFTER ægløsning som kroppens reaktion på de vævsrester og follikel væske der frigives til bughulen samt en stigning i progesteron.

Er din temperatur steget er det for sent med samleje fordi det optimale tidspunkt er FØR ægløsning.

HAN skal være afholdende i 3 dage og stimuleres godt lige inden og under samleje (slimproduktion) for at optimere sæd volumen og koncentration.

HUN skal også stimuleres godt, de små sædceller skal da have noget at svømme i (slimproduktion). Hun ligger på ryggen (vaginal kanalen går nedad) og efterfølgende løfte numsen (fx. 1 time) så sæden ikke løber ud, det er jo logisk. Hvis hun rejser sig straks efter sædudtømmelsen, løber det ud, så hun skal blive liggende.

Endvidere produceres oxytocin ved stimuleringen, som giver Kontraktioner i uterus og æggeleder, vigtig i transport af sædceller og æg. Oxytocin er ellers bedst kendt som et hormon involveret i fødsel (uterus kontraktion) og mælkenedlægning.

Ægløsningsberegner - Beregn hvornår du har ægløsning, længden på din cyklus m.m

Kosten Når du er Blevet Gravid

Hvad skal du spise når det er lykkedes at blive gravid?

Som gravid har du 2 opgaver når det gælder kosten: at holde på barnet, så du ikke aborterer og at spise en kost, der er sundt for barnet. Hvad der er en sund kost, er der ikke ret mange der ved hvad er og der er ikke mange, der er klar over hvilken indflydelse kosten har på fosterets udvikling, men lad mig ridse nogle ting op.

Læs også ovenfor om de rigtige B-Vitaminer. Du SKAL have den rigtige B9 vitamin og ikke folin-syre.

Først og fremmest, så gælder at alt hvad der er i dit blod af næring, kemikalier, medicin, alkohol, koffein, ilt, nikotin, glucose (blodsukker), insulin, hormoner og fedtsyrer, også er i fosterets blod. Hele fosterets udvikling og vækst har udgangspunkt i DIT blod.   

Du har en gæst med til bords, som ikke selv kan bestille sin menu. Du vælger hvad dit foster skal spise og dermed om du vil have et sundt barn eller et hjerneskadet og kronisk sygt barn. En sund kost for fosteret er det samme som sund kost for voksne og den kost jeg nævner ovenfor som foreberedelse på graviditet, er også gældende når du er blevet gravid.

Men der er et par ting jeg vil præsicere og som du må tage stilling til og det er:
 - hvilke ting kan udløse abort
 - stimulanser
 - tilsætning stoffer
 - lægemidler
 - sukker og hurtige kulhydrater
 - hvilke fedtstoffer og olier du indtager

Hvilke ting kan udløse abort: alkohol, kaffe, energidrik med koffein, Cola (koffein), grøn og alm. te (koffein, teophyllin), nikotin, stress, hårdt fysisk arbejde, tryk ændringer (fly), nogle lægemidler.

Er du op i årene, sidst i 30'erne og i 40'erne, er der særlig stor risiko for abort. Du kan i samarbejde med din læge diskutere progesteron hormon behandling for at holde på fosteret. Progesteron (pro=for, gesteron=foster, et hormon for fosteret), dannes fra ovariet under graviditet.

Stimulanser: det er ikke rimeligt at dit foster skal have stimulanser i form af alkohol, kaffe, energidrik, cola, te, nikotin fra tobak eller tyggegummi. Det bliver afhængig af det og er direkte skadeligt for hjerne og udvikling, desuden er flere ting, som alkohol, kaffe, nikotin, te, energidrik, cola abortfremkaldende.

Tilsætnings stoffer og stoffer fra miljø: Sukkererstatning er gift (aspartam), nitrit, glutamat smagsforstærker, plast blødgørere fra plastflasker, embalager, plastposer, plastforme, østrogen lignende stoffer i kosmetik og soja produkter. Kviksølv (hjerneskade hos fosteret) i tun og andre store rovfisk højt i fødekæden.

Omege-3 er EKSTREM vigtig for fosterets hjerne udvikling, DET BEDSTE DU KAN GØRE FOR DIT FOSTER, derfor er fed fisk super, men hold dig til de fisk, der er lavt i fødekæden, de har minimalt kviksølv og andre miljøgifte, dvs sild, ansjos mm. Suppler med omega-3 fiske olie kapsler, de er fra de små fisk (tobis o.l.).  

Lægemidler: Begræns lægemidler så meget som muligt. Fosteret får de samme lægemidler som dig, er det rimeligt? Nogle, måske i virkeligheden mange lægemidler, er skadelige for fosteret. Det gælder også de almindeligste hovedpine piller indeholdende Paracetamol (Pinex, Pamol, Panodil), de er skadelige for fosterets fertilitet og kan give hjerneskade som autisme og ADHD. Se også denne artikel: Acetaminophen (er panodil) as a cause of the autism pandemic?

Og så tjek lige Panodil i lægemiddel kataloget online, dette er lægernes bibel, det er information fra medicinal industrien, det er den information læger bruger. Der står til gravide "Kan om nødvendigt anvendes" og intet om at det er skadeligt for foster. Hvor er jeg træt af lægernes og medicinal industriens svindel numre. 

Tro ALDRIG på læger og lægemidler. Thalidomid skandalen fra slut 50'erne - start 60'erne, er et godt eksempel.

thalidomid misdannet barn

Thalidomid resulterede i børn med misdannede lemmer.
Om Thalidomid på Wiki  

Thalidomid var et lægemiddel i håndkøb mod kvalme, ubehag, et vidunder middel mod alle gener og beroligende, især til gravide. Og så gider lægemiddel industrien ikke undersøge det gift de sælger (kaldet "lægemiddel"), ordentligt. Thalidomid gav misdannede forstre og firmaet bag, det tyske Grünenthal GmbH har aldrig vedkendt sig at det gav misdannelser.

Omkring 20 personer i danmark og 8.000 i Tyskland blev født misdannede, uden arme og ben. Om Thalidomid på Wiki.  

Levnedsmidler: Følg oversigten ovenfor "Forberedelse til graviditet - Kosten". Jeg vil tage enkelte vigtige ting frem her som du sikkert ikke har tænkt på og ikke får at vide fra officiel side!

Blodsukker: Højt blodsukker og konstant kraftigt svingende blodsukker er stærkt skadeligt for alle mennesker og en del af forklaringen på de mange livsstil sygdomme (diabetes, fedme, hjertekar, alzheimers) og kroniske sygdomme i moderne tid. Der er altid en tilsvarende svingning i insulin, som er det hormon der søger at få blodsukkeret væk fra blodbanen og ind i cellerne.

Mennesket er ikke designet til disse kraftige svingninger og kan ikke klare det og tager skade af det.
Svingningerne i blodsukker og insulin afspejler sig direkte i fosterets blod, som får de samme svingninger. Fosteret tager skade, lige som alle andre. De vil have blodsukker problemer allerede lige efter fødslen, har måske taget skade på hjernen og er måske født med anlæg til fedme.

Hvordan får du højt og stærkt svingende blodsukker: Ved at konstant hen over dagen, at spise hurtige kulhydrater, som er sukker, honning, slik, tørret frugt, sød frugt, sodavand, juice, kage, hvidt brød, hvide ris, pizza, pasta, kartofler, chips, popcorn.

Stop dette skadelige kulhydrat misbrug: Mange små og store kulhydratrige måltider, snacks, slik og kage er vejen til sygdom, for dig og for dit foster.

Spis i stedet: Spis få måltider med generelt få kulhydrater og spis de grove kulhydrater: havregrød, brune ris, groft brød, rugbrød, lidt kartofler. Du kan godt spise mange kulhydrater fx. kartofler, brød, ris i et måltid, bare du holder dig til få måltider, så fungerer din egen blodsukker regulering korrekt.
Det der er skadeligt er en konstant tilførsel over dagen af hurtige kulhydrater og de konstant svingende blodsukker niveauer.

​Fedtstoffer

Fedtstoffer: Fedt i kosten er noget af det vigtigste i sund kost og samtidigt det mest mis-informerede omkring kost. Stort set alle får forkert information omkring fedtstoffer. Læger, levnedsmiddel styrelsen og de fleste diætister (såkaldte "ernærings eksperter"), rådgiver direkte forkert omkring fedtsoffer. Samtidig er fedt stoffer noget af det vigtigste i kosten, især for et foster, fordi hjernen er det mest fedtrige organ, hvor OMEGA-3 OG KOLESTEROL ER EKSTREM VIGTIG FOR NORMAL HJERNE UDVIKLING.

Introduktion af Omega-3 i menneskets kost, i løbet af menneskets udvikling for 3 mill år siden (omega-3 fra vandlevende dyr som fisk, krebsdyr og muslinger i floderne i Etiopien), er den direkte årsag til menneske hjernens høje udvikling og der vi begyndte at adskille os fra aberne.  

Hvis du spiser fedt som anbefalet af levnedsmiddel styrelsen, er det den direkte vej til en kostkatastrofe og til misdannede børn i form af ADHD, underudviklet hjerne, autisme, asperger, hvor levnedsmiddel styrelsen går forest i optoget FOR denne misinformation. 

Fedt du spiser ender i fosteret:
Alt fedt og olier består af tri-glycerider, som er 3 fedtsyre molekyler sat sammen med et glycerol molekyle. Ved optagelsen i tarmen spaltes de 4 molekyler og de 3 fedtsyrer optages som enkelt fedtsyrer og går direkte over i blodet hvor det ender i leveren hvor det bliver nedbrudt eller går videre ud i kroppen (og over i fosteret) og indbygges i kroppens celler og især cellemembran.

Der findes 3 forskellige grupper af fedtsyrer: Mættet fedt, enkelt umættet fedt og fler-umættet fedt. Derudover er der kolesterol, som er en voksagtig fedt.

Mættet fedtsyrer.  Der findes mange forskellige mættede fedtsyrer. Kokosolie indeholder mest mættet fedt, ca 90%, mens smør og mækefedt indeholder 50%, andet animalsk fedt 35-50%. Der er mættet fedt i alt fedt og olier i varierende mængde: i fiskeolie, levertran, oliven, avocado og også i de omega-6 rige olier. Mættet fedt er SUNDT, uanset hvad du har fået at vide tidligere!

Enkelt umættet fedtsyre (oleinsyre= olivenoliens fedt) findes i olivenolie og avocado olie med ca. 70%. Forekommer 35% i smør og andet animalsk fedt. Enkelt umættet fedt er SUNDT. 

Fler-umættet fedtsyrer er omega-6 og Omega-3
Omega-6 findes især i de omega-6 rige olier: solsikke, soja, majs olier, becel, marariner, flydende margariner. NB Du må IKKE få for meget Omega-6. Stop al indtagelse af Omega-6 holdige olie, der er rigeligt i alm. mad fordi det findes overalt. Når levnedsmiddel styrelsen siger vi skal have flereumættet fedt i stedet for mættet fedt, er det direkte misinformation.
Omege-3 som findes i fiskeolie og fed fisk, er super vigtig.
De fler-umættede fedtsyrer Omege-3 og Omega-6 er essentielle fedtstoffer, som vi ikke kan danne selv, men skal have via kosten, men heller IKKE MÅ FÅ FOR MEGET AF.

En optimal fedtfordeling i kostens fedt er 50% mættet fedt, 35% enkelt umættet + diverse andre fedt stoffer og så suppleret op til de omtalte mængder omega-6 og omega-3. Hvilket svarer til fedtfordelingen i modermælk fedt (og smør) samt i cellernes celle membran.

De mættede fedtsyrer og de enkelt umættede fedtsyrer er sunde og vi kan spise så meget vi vil. De fler-umættede må vi kun få ca 2-3 gange så meget omega-6 som omega-3. Helt konkret i gram, skal vi have 9 g. omega-6 og 3 gram omega-3 dagligt.

Fedtsyrerne som du optager fra tarmen cirkulerer rundt i dit blod og er de fedtsyrer som dit foster får at arbejde med. Det du spiser af fedt ender i fosteret, derfor er det ikke ligegyldigt hvilket fedt du indtager.


Kolesterol.
Kolesterol er ikke en fedtsyre, det er nærmere en voksagtig fedt. Den er karakteristisk for ALLE celler i hele dyreriget. Den er ekstrem vigtig og indgår i alle steroid hormoner, herunder kønshormoner og stress hormon.
Kolesterol indgår med en stor del i hjernens myeling skeder. NB Kolesterol er det mest forekommende fedtstof i hjernen!

Kolesterol indgår i galdedannelsen og er udgangpunktet for D-vitamin produktion fra sollys (D-Vit hedder chole-calciferol, kolesterol indgår i navnet).
Vi kan IKKE selv producere D-vit uden sollys, alternativt kan vi få det via kosten (animalsk fedt). Vitamin-D er VIGTIG for fosterudvikling og hjerneudvikling, tag tilskud 35-85 mikrogram.

En anden meget vigtig funktion for kolesterol, er at det indgår som en normal del af celle membranen for at gøre den fleksibel, stabil og tæt. Det er også et reparations stof, som reparerer skader og indgår derfor som en normal bestanddel af sårskorper incl. sårskorper i blodkarsystemet fra skader forårsaget fra f.eks højt blodsukker.  

Kolesterol er sundt (selvom ALLE fejlagtigt og UDEN dokumentation, siger det modsatte) og jo mere kolesterol jo bedre. Den er vigtig for fosterets hjerneudvikling. Heldigvis er samtlige celler i kroppen designet til at danne dette vigtige fedtstof og hvis vi ikke får nok via kosten, danner vi det selv.

Hvordan kolesterol og mættet fedt har fået et så dårligt ry gennem 50+ år, er den vegetabilske olie industri's skyld og de korrupte myndigheder. Industrien der skulle sælge giftigt margarine og senere de giftige omega-6 holdige olier har sat dette iscene, ved at nedgøre smør og animalsk fedt. Et af vor tids største svindel numre. Denne svindel er endnu ikke gået op for læger, levnedsmiddel styrelsen, hjerteforeningen, medicinal firmaer (de skal jo sælge kolesterol medicin) og den gamle mis-informationen om fedt gennemsyrer fortsat alt.  

Her går det galt for den officielle fedt information:

Det er så her det går helt galt for hele den officielle kost rådgivning: Levnedsmiddel styrelsen (og læger, hjerteforeningen samt de fleste ernærings eksperter) mis-informerer om fedtstoffer og følger en gammel fejlagtig opfattelse omkring fedt, idet de siger vi må ikke få for meget mættet fedt og kolesterol, vi dør af det, vi skal istedet erstatte det med fler umættet fedt, som hovedsaglig er omega-6, som de fleste får for meget af i forvejen fordi omega-6 er overalt i vores kost.

Det er direkte forkert information: NEJ vi skal IKKE have alle disse fler-umættede fedtstoffer, vi skal have 9 gr. omega-6 fler-umættet fedt og 3 g. omega-3 fler umættet fedt. Vi får rigeligt dækket behovet for omega-6 i en alm. kost, mens de fleste får for lidt omega-3.

Mættet fedt er sundt og ingen har nogensinde påvist at det skulle give sundheds problemer, hjertekar sygdom eller blodprop (selvom alle siger det er usundt). Mættet fedt udgør ca. 50% af fedtet i mælkefedt (modermælk eller komælk) altså det der ernærer den nyfødte baby. Naturligvis er modermælk sammensat optimalt til ernæring af baby, alt andet ville være ulogisk.
Kokos olie, som er det levneds middel, der indeholder mest mættet fedt er en super food, en gave til dit helbred .. og til baby.

Enkelt umættet fedt, som findes i oliven og avocado olie, 35% i mælkefedt og andet animalsk fedt er ligeledes sundt fedt.

Resultatet af denne konstante mis-information fra officiel hold, er at det moderne menneske får omega-6/omega-3 i forholdet 20:1 eller 30:1 hvor der burde være 2:1. Dette er en af årsagerne til alle de moderne sygdomme. Mennesket er ikke designet til kolosale mængder omega-6 olier, det er menneskabte olier og margariner, som vi ikke fik gennem hele menneskets udvikling, kun de sidste 50 år. Samtidig får de fleste for lidt Omega-3, som vi skal have via fed fisk eller fiskeolie kapsler.

Konklusion: for at få et sundt barn, skal du spise det rigtige fedt. Spis så meget af det gode sunde mættede fedt som du orker: kokos olie, smør og fedt på kødet. Olivenolie og avocado olie er også godt. Tag 5 fiske olie kapsler de billige fra netto.

Drop alle de grimme olier der indeholder Omega-6: solsikke, soja, majs, madolie, raps, becel margariner, flydende margarine. Ingen af disse olier er velegnet til at stege i, omega-6 kan ikke tåle opvarmning.
Note: de anbefalede 9 gram omega-6 får du nemt i en alm. kost, så du skal ikke oveni bruge disse olier.  

Reference vedr. Fedt: For at forstå mere om fedt og hele fedt forskrækkelsen og den mis-information der har cirkuleret i 50+ år, så bør du læse dette:  "The Oiling of America" i dansk oversættelse. Det er fra Weston A. Price Foundation (en uafhængig organisation til korrekt info omkring kost og fedt):
Livet er fedt - her får du sandheden om fedt 

Hallo kvinde - Har du ønske om at få barn? Hvordan finder du en far til dit barn?

Du er single - ved ikke hvordan du skal finde en far til dit barn - du har måske tænkt på sæddonor - tiden går, du er ved at være desperat

Så se her: Jeg er mand og vil gerne være far til dit barn og starte en lille familie sammen med dig.

Jeg søger en kæreste, en dejlig varm kvinde, til at lave en lille hyggelig varm familie med et barn eller to og fortsætte slægten sammen, er det ikke det livet drejer sig om?

Det kan også være at vi bare skal være venner og bo hver for sig og ses en gang i mellem og have et fælles barn-projekt.
Det behøver ikke at være så svært, der er gennem menneskets historie lavet milliarder af børn, så mon ikke vi også kan finde ud af det? En god gang sex på det rigtige tidspunkt, dagen før ægløsning, og vi er i gang.


Jeg har nærmest indtryk af at kvinder aktivt fravælger en mand for at få børn, come on hvor er vi henne?

Vi lever i "zapper - og duer ikke, næste" tidsalderen, ikke godt til at finde en partner. Har du også haft det sådan? Altid noget der ikke lige passede dig og din forestilling om hvordan "han" skulle være.

Sådan har jeg haft det, ledte efter den helt rigtige, den eneste ene. Hør her, det er pjat. Der er mange der passer til dig og mig. Lær en lille smule af de arrangerede ægteskaber, der har man bare at finde ud af det, når forældrene har sat os sammen. Jeg går ikke ind for dette, men sundt at tænke på.

Nogle sjove ting jeg har lagt mærke til hos kvinder: det er næsten helt utænkeligt, at en kvinde vil have en mand der er "lavere" i højde end dem selv, samtidig skal han helst være ældre end kvinden, men der er mere elastik på denne parameter, men endelig ikke for gammel, med mindre han er rig eller skuespiller, så er det OK. Der er mange eksempler, men her er et: Michael Douglas & Catherine Zeta-Jones, 25 års forskel og de har 2 fælles børn 

Tiden lærer os, at det i høj grad er os selv og vores egen indstilling, der bremser for at finde en partner. Hvis du ikke selv arbejder for at det lykkes, vil det ikke lykkes.

Mine krav til dig
Jeg har ingen specielle eller store krav til dig - din uddannelse, nationalitet, sprog og hudfarve har ingen betydning, du må gerne være mørk. Du er dig selv og uden plastic - hvad kan man forlange mere?

Du kan godt lide fysisk berøring, sex og massage. Er du nogle Kg for meget, det er kun charmerende, så er der mere at holde om. Måske er du genert med dårligt selvværd, det er ikke noget problem, jeg forstår.

Hilsen Hans Rønne, Biolog og Dyrlæge.
mål: 186 cm / 87 kg. Bor v. Vanløse Station, flytbar.

PS! Jeg skriver meget om kvindens fertilitet, så jeg vil melde ud, at jeg har fået testet min sæd og den er fundet normal.

​Så hvad siger du, skal det være nu, inden det er for sent for dig?

Kontakt mig via kontakt siden eller skriv en kommentar nedenfor.

Om mine Personlige egenskaber: Sød, dejlig, kærlig med humor og ser OK ud. Blød, romantisk, omgængelig, uhøjtidelig, hjælpsom, omsorgsfuld, ærlig, nysgerrig, intelligent, utraditionel. Casual klædt, ikke så materialistisk og luksuriøs, det bliver man ikke lykkelig af, de vigtigste ting i livet er alligevel gratis.

Rolig med dybde, integritet, reflekterende, hvilende i mig selv. Fokuserer positivt, at udvikle mig og blive et bedre menneske, åben for nye ting. Noget udover det almindelige. Holder meget af musik, især klassisk.

Mit naturlige politiske ståsted er, at jeg støtter de små svage dårligt stillede, de uden rettigheder, med lille timeløn og lange arbejds tider, som kæmper med bureaukrati med alskens krav: de små selvstændig erhvervsdrivende, som min familie har tilhørt i 4 generationer. Det vil sige politisk blå, men er ikke politisk aktivt.

Er selvstændig som min far, farfar og oldefar og arbejder hjemmefra med blogging, internet og internet business og kan holde fri når jeg vil og kan arbejde uanset hvor jeg bor, den ultimative frihed.

Jeg interesserer mig især for kost og sundhed, derfor denne blog.

Personlighedstype INTP-ISTP, som er en mellemting mellem: Albert Einstein, Charles Darwin / Clint Eastwood, Daniel Craig, Harrison Ford.
Som introvert kan jeg ikke underholde dig 24/7 og tale konstant, du har sikkert også dit eget liv, egne ting og interesser du vil dyrke.

Har du personligheds Typen: DEJLIG er det fint.

Så lad mig høre, hvad er din Personligheds type? (du behøver ikke)
Test din egen personlighed
her: Tag Personligheds Testen her

Hans Rønne

Hej og Velkommen til Siden LangtFedtLiv.dk.
Du er velkommen til at komme med kommentarer og spørgsmål.

Du bliver bedt om email, men den er ikke synlig for andre. Det er kun så jeg kan svare dig og bliver ikke misbrugt.

Hilsen Hans Rønne (Biolog & Dyrlæge)
Støt LangtFedtLiv.dk