Ældre mødre

Man hører jævnligt i pressen fra udlandet om kvinder op i 60'erne, der er blevet gravide og føder børn efter æg donation.

Ældste mor gravid ved ægdonation. 70 år
Rekorden er en kvinde som fødte som 70 årig (se nedenfor).
Her er en lang liste af ældre mødre over 50 og til langt op i 60'erne. Enten naturligt eller ved ægdonation. Klik her

I danmark må kvinden (modtager) ikke være over 45 år ved æg-donation og ægdonor skal være max 35 år, anonym eller man kan vælge en kendt donor fx. en veninde eller en søster (efter lovændring 1.okt-12). Se mere her

Yngste mor 5 år
Lina Medina, Peru, fødte i 1939 sin første søn i en alder af 5 år 8 mdr. og fødte sin anden søn 33 år senere.

Ældste mor naturlig gravid. Fødte som 59 årig
Dawn Brooke (England) er den ældste kvinde, som er blevet gravid på naturlig måde med egne æg. Som 59 årig fødte hun sin søn Harry i 1997.

Familien har holdt rekorden hemmelig indtil Harry var 10 år i 2007, hvorefter de fremstod i pressen. Han er rask og kvik og går i skole.

Dawn brooke i 2007 som 69 årig. Harry som lille.


Dawn Brooke var på HRT (hormon replacement therapy) hormon behandling mod overgangs alder ubehag. Består af østrogen / progesteron i forskellige kombinationer.

Graviditeten var ikke planlagt og kom som et chok. Det er formentlig denne hormon behandling som har skubbet til systemet så hun ovulerede, måske også at hun var nyforelsket (sex makes babies!) med barnets far Raymond Brooke på 64 og de blev gift et par uger inden Harry blev født.

Hun havde 2 børn, 28 og 30 år, fra tidligere ægteskab

It's Never Too Late For Your Dreams To Come True

Elizabeth Adeney fødte en dejlig søn som 66 årig i 2009, England.
Her 8 mdr. henne. Som single valgtes ægdonation og sæddonor

Patricia Rashbrook fødte sin søn som 62 årig i 2006. England. Her med faren og manden John på 60. Ægdonation

Rajo Devi Lohan fødte som 70 årig sin datter i 2008. Indien. Ægdonation. Ældste kvinde, der er blevet mor. Faren 78, er hendes mand.

Rajo Devi Lohan. Mor som 70-årig. Faren 78 år.
The happy family believes that Rajo having Naveen (daughter) was the best thing that has ever happened to them

Desperate efter et barn efter 58 års barnløst ægteskab, et arrangeret ægteskab i 1950 hun 12 år han 20. Barnløshed betragtes som en skam.
Rajo hørte om en kvinde i nærheden havde født tvillinger som 60 årig. Hun opsøgte familien for at se om det var rigtigt og besøgte fertilitets klinikken. Fik lavet IVF med donor æg og mandens sperm. Det er deres første barn.

​It's Never Too Late For Your Dreams To Come True

Wow det blev godt fra youtube video

Rajo Devi Lohan. Mor som 70-årig. Her 1½ år efter nu 72 år, med datteren Naveen 1½ år.

"Before her I was living a life with no purpose, Lohan said, stroking Naveen's black hair.
I am the happiest person now. She is a bundle of joy. I feel like the chosen one.
Lohan said motherhood has been a gift. I love it, she said"

​Om ældre forældre

Om Ældre Forældre
Det er nogle som er fordømmende omkring ældre forældre, med følgende indvendinger:

1. Det er synd for barnet at have en ældre forældre
2. Barnet vil snart være forældreløs

Jeg har nogle kommentarer til det:

1.
For det første behøver man ikke at dø lige med det samme, man kan gøre rigtigt meget for at leve længe.

Man kan gøre de rigtige ting, spise de rigtige ting, tage forebyggende skridt mod hjerte-kar sygdommme og kræft (2 største årsager til død i utide), undgå stress og undgå de slemme ting. Stress nedsætter modstandskraften over for sygdomme incl. kræft.

Opskriften på et langt og sundt liv starter med rigtig og sund kost, som hele dette site handler om, se Home

Endvidere er der arvelige forskelle på folk, nogle holder sig bedre, er mere seje, stærke med bedre helbred end andre.

Danske forskere har fundet ud af, at små molekylære forskelle i dine gener afgør, om du bliver 60 eller 100 år.
Se her: Dine gener afgør din alderdom

2.
For det andet er en ung forældre ikke garanti for at leve længe. Der er sygdomme og der er stress, meget arbejde, forkert kost osv som kan gøre, at de ikke lever så længe.
Vi har lige hørt om den ikke så gamle borgmester Jan Trøjborg som døde af hjertetilfælde, efterladende sig 4 børn.

Sophie Fjellvang-Sølling's (vild med dans) mand som døde 36 år af hjerteproblemer, efterladende lille søn.

Eva Cassidy som sang så smukt "Somewhere over the rainbow" døde af kræft som 33-årig uden børn.

Så er der folk der omkommer i ulykker, enten hændelige eller selvforskyldt ved at gøre tåbelige ting som fx. den vordende brudgom på 37, som omkom i marts i et lille fly på sin polterabend, hvorefter enken sidder alene med 3 små børn.

Min egen morfar omkom som ung i skibsforlis samtidig med min mor blev født og min mor blev faderløs og har aldrig set sin far.

Min faster døde som helt ung af barselsfeber en måned efter hun fødte min kusine, som så blev moderløs.

3.
For det tredje kan en ældre forældre være en fordel for barnet. Forælderen er mere afstemt, harmonisk, klogere og har mere tid, lyst, interesse og mulighed for at være der for barnet, fordi barnet er et ønskebarn og højt prioriteret.

Karrieren er ikke så højt prioriteret mere, for på et tidspunkt finder man ud af at det ikke giver lykke, men at det er andre og vigtigerer ting i livet: børn og familie. at have det godt og nyde livet.

Omvendt kan en ung forældre have så travlt med job og kariere og forskellige aktivitetet, at der ikke er meget tid til barnet. Barnet bliver ligesom forældrene super stressede og det er synd for børnene.

Hvad er synd for barnet?
Hvis vi skal snakke om hvad der er synd for barnet, og hvad barnet evt. kan føle skam over, hvad så med børn af alkoholikere, narkomaner, kriminelle, handikappede, fede, dumme, grimme, mentalt handikappede, døve, blinde, ikke ønskebarn (smuttere), arbejdesløse, rige forældre som tror penge er kærlighed, voldelige, en eller begge forældre er homoseksuelle, forældre der bliver skilt, forældre der skændes, mor er selvvalgt eller tvungen alenemor, så barnet ikke har en farmodel og barnet ikke har en normal harmonisk familie med mor og far, forældre der ikke taler ordentlig dansk, anderledes hudfarve og udseende.

Skal vi afskære disse personer i at få børn, så kan vi sige at halvdelen af alle forældre ikke burde have børn!

Der er masser af ting et barn kan føle skam over ved forældrene og jeg tror mange børn skammer sig over sine forældre og ikke vil vise dem frem, selvom de er normale. Jeg tror det er ret almindeligt for børn, men det behøver ikke stikke så dybt.

... og der er også masser af ting barnet kan blive drillet og mobbet med, f.eks æ-bæ din mor er grim, din far er bøsse, din mor er lebbe, osv. man kan levende forestille sig hvordan det kan være.

Men en kærlig omsorgsfuld forældre, som i nogles øjne er "for gammel", det er åbenbart "synd" for barnet.

Barnet har brug for kærlighed og omsorg og det afhænger ikke af alder eller om man er grim. Ved en start som "ønskebarn" og med forældre der har de bedste intention-er, har barnet de bedste forudsætninger for en god start i livet.

Erstatnings forældre ved død
Hvis der er en erstatnings forældre som kan træde til i tilfælde af en død forældre, så mener jeg ikke det er så slemt i det lange løb. Vigtigts er, at barnet har en fungerende mor og far som fungerer som rollemodeller og helst i et harmonisk familieliv.

Hvis barnet kender begge forældre, har fotos osv. og ved hvad der er blevet af dem, så mener jeg ikke det er så galt.

Min Egen Familie
Min far på 96 (april 2016) er frisk, sund og rask. Leddene og hjernen er intakt, ingen blodprop. Han spise sundt. Går til forskellige aktiviteter som korsang, bridge og foredrag.

Min morfar: min mors far omkom, gik ned med et skib ca. samtidig med hun blev født. Ingen ved hvor han er blevet af. Min mor har aldrig set sin far, men vi har et billede af ham.

Min faster: Min fars søster døde af barselsfeber 1 md. efter hun fødte sit første barn, en datter, som så er min kusine. Faren kunne ikke have hende, så de første 10 år boede min kusine hos sine (og mine) bedsteforældre.

Hun har haft det godt og har haft et godt liv og er glad og tilfreds. Jeg spurgte min kusine om det tidligere på året og hun har ingen problemer med det.

Hendes far fandt en anden kvinde og hun flyttede hjem til faren og stedmoderen, som hun efterfølgende blev meget glad for og derefter altid har kaldt "mor".


Nu vil jeg også have lov til at være fordømmende:
At en kvinde vælger en anonym sæddonor, synes jeg er det mest forfærdelige. Barnet kan aldrig få at vide hvem som er faren, ikke engang et foto.

Vi har alle set sporløs, en meget rørende udsendelse. Der er stærke kræfter i en person med at finde ud af hvem som er forældre og det bliver til en besættelse at finde ud af hvem det er og hvad der er sket.

At en kvinde vælger at barnet på forhånd IKKE skal kende sin far, synes jeg er helt forkasteligt. Hvis hun oveni også vælger at leve alene, uden en harmonisk familie, og så barnet ikke har en far model, så bliver det endnu værre.

Hallo kvinde - Har du ønske om at få barn? Hvordan finder du en far til dit barn?

Du er single - ved ikke hvordan du skal finde en far til dit barn - du har måske tænkt på sæddonor - tiden går, du er ved at være desperat

Så se her: Jeg er mand og vil gerne være far til dit barn og starte en lille familie sammen med dig.

Jeg søger en kæreste, en dejlig varm kvinde, til at lave en lille hyggelig varm familie med et barn eller to og fortsætte slægten sammen, er det ikke det livet drejer sig om?

Det kan også være at vi bare skal være venner og bo hver for sig og ses en gang i mellem og have et fælles barn-projekt.
Det behøver ikke at være så svært, der er gennem menneskets historie lavet milliarder af børn, så mon ikke vi også kan finde ud af det? En god gang sex på det rigtige tidspunkt og vi er i gang.


Jeg har nærmest indtryk at kvinder aktivt fravælger en mand for at få børn, come on hvor er vi henne?

Vi lever i "zapper - og duer ikke, næste" tidsalderen, ikke godt til at finde en partner. Har du også haft det sådan? Altid noget der ikke lige passede dig og din forestilling om hvordan "han" skulle være.

Sådan har jeg haft det, ledte efter den helt rigtige, den eneste ene. Hør her, det er pjat. Der er mange der passer til dig og mig. Lær en lille smule af de arrangerede ægteskaber, der har man bare at finde ud af det, når forældrene har sat os sammen. Jeg går ikke ind for dette, men sundt at tænke på.

Nogle sjove ting jeg har lagt mærke til hos kvinder: det er næsten helt utænkeligt, at en kvinde vil have en mand der er "lavere" i højde end dem selv, samtidig skal han helst være ældre end kvinden, men der er mere elastik på denne parameter, men endelig ikke for gammel, med mindre han er rig eller skuespiller, så er det OK. Der er mange eksempler, men her er et: Michael Douglas & Catherine Zeta-Jones, 25 års forskel og de har 2 fælles børn. 

Tiden lærer os, at det i høj grad er os selv og vores egen indstilling, der bremser for at finde en partner. Hvis du ikke selv arbejder for at det lykkes, vil det ikke lykkes.

Mine krav til dig
Jeg har ingen specielle eller store krav til dig - din uddannelse, nationalitet, sprog og hudfarve har ingen betydning, du må gerne være mørk. Du er dig selv og uden plastic - hvad kan man forlange mere?

Du kan godt lide fysisk berøring, sex og massage. Er du nogle Kg for meget, det er kun charmerende, så er der mere at holde om. Måske er du genert med dårligt selvværd, det er ikke noget problem, jeg forstår. 

Hilsen Hans Rønne, Biolog og Dyrlæge.
mål: 186 cm / 87 kg. Bor v. Vanløse Station, flytbar.

PS! Jeg skriver meget om kvindens fertilitet, så jeg vil melde ud, at jeg har fået testet min sæd og den er fundet normal.

​Så hvad siger du, skal det være nu, inden det er for sent for dig?

Kontakt mig via kontakt siden eller skriv en kommentar nedenfor.

Om mine Personlige egenskaber: Sød, dejlig, kærlig med humor og ser OK ud. Blød, romantisk, omgængelig, uhøjtidelig, hjælpsom, omsorgsfuld, ærlig, nysgerrig, intelligent, utraditionel. Casual klædt, ikke så materialistisk og luksuriøs, det bliver man ikke lykkelig af, de vigtigste ting i livet er alligevel gratis.

Rolig med dybde, integritet, reflekterende, hvilende i mig selv. Fokuserer positivt, at udvikle mig og blive et bedre menneske, åben for nye ting. Noget udover det almindelige. Holder meget af musik, især klassisk.

Mit naturlige politiske ståsted er, at jeg støtter de små svage dårligt stillede, de uden rettigheder, med lille timeløn og lange arbejds tider, som kæmper med bureaukrati med alskens krav: de små selvstændig erhvervsdrivende, som min familie har tilhørt i 4 generationer. Det vil sige politisk blå, men er ikke politisk aktivt.

Er selvstændig som min far, farfar og oldefar og arbejder hjemmefra med blogging, internet og internet business og kan holde fri når jeg vil og kan arbejde uanset hvor jeg bor, den ultimative frihed.

Jeg interesserer mig især for kost og sundhed, derfor denne blog.

Personlighedstype INTP-ISTP, som er en mellemting mellem: Albert Einstein, Charles Darwin / Clint Eastwood, Daniel Craig, Harrison Ford.
Som introvert kan jeg ikke underholde dig 24/7 og tale konstant, du har sikkert også dit eget liv, egne ting og interesser du vil dyrke.

Har du personligheds Typen: DEJLIG er det fint.

Så lad mig høre, hvad er din Personligheds type?
Test din egen personlighed
her: Tag Personligheds Testen her

Hans Rønne

Hej og Velkommen til Siden LangtFedtLiv.dk.
Du er velkommen til at komme med kommentarer og spørgsmål.

Du bliver bedt om email, men den er ikke synlig for andre. Det er kun så jeg kan svare dig og bliver ikke misbrugt.

Hilsen Hans Rønne (Biolog & Dyrlæge)
Støt LangtFedtLiv.dk