Kolesterol & Kolesterol Kost
Kolesterol Sænkende Medicin er SVINDEL
ET KÆMPE FUP NUMMER
Kolesterol er livsnødvendigt for en sund krop - det værste
du kan gøre er at tage kolesterol nedsættende medicin!
Du ødelægger din krop og du ødelægger dit liv!
Jo højere dit kolesterol tal er - jo længere lever du!

Smør, mættet fedt og Kolesterol - er sundt!
Kolesterol har ingen relation til hjerte-kar sygdomme!Disse nye sygdomme
skyldes din kost


Hjerte-kar sygdomme, blodprop, åreforkalkning
Kræft - Sukkersyge - Fedme - Gigt - Astma/Allergi
Hjerne sygdom. Alzheimer, parkinson, ADHD
Tidlig ælde. dårlig livskvalitet og tidlig død


Med simple ændringer kan du undgå
sygdom og død ...helt gratis

...og få et Langt Fedt Livlæs om hvad du skal gøre

Alle sygdommene - har samme årsag
hvad du kan gøre for at undgå dem
den gode kost - hvad skal du spise
den slemme kost - hvad skal du undgå
hvorfor skal du undgå omega-6 olier
hvorfor mættet fedt og kolesterol er sundt
Hjerteanfald . . . dig næste gang ?
Årsagen til hjerte anfald - ER IKKE kolesterol
Hvad siger en hjertekirurg om årsagen
til blodprop og hjerte-anfald? -->
klik her

800.000 årlige hjerte dødsfald i USA
Der dør årligt 800.000 i USA på grund af hjerte anfald (41% af alle dødsfald), forårsaget af forkert kost, en kost der fortsat anbefales af sundheds myndigheder, læger og hjerteforeninger i danmark, USA og andre vestlige lande. Før den moderne kost, døde 3.000 årligt i USA af hjerte anfald.

Den dødelige kost, kan meget enkelt ændres til sund kost, ved at føre den tilbage til tidligere..
FØR margariner, vegetabilske olier og store mængder sukker og andre kulhydrater!Læger advarer mod ny type kolesterol

Læger advarer mod ny type kolesterol. Medicin industrien har nu opfundet endnu en fidus til at tjene penge. De påstår at en ny type kolesterol er endnu farligere den den onde kolesterol og at 20 % af befolkningen har for højt indhold af dette i blodet.
Surprise! ... og så har de lige medicinen til at nedsætte denne ny type kolesterol, lige som 12% af befolkningen skal nedsætte deres almindelige kolesterol (helt UDEN grund, for det er uden betydning). Surprise nr. 2: de læger der påstår dette er naturligvis betalt af medicinal industrien. span>

Hjerte anfald - blodprop i hjertet er almindeligste årsag til død . . . og invaliditet i den vestlige verden

800.000 årlige hjerte dødsfald i USA
Der dør årligt 800.000 i USA på grund af hjerte anfald (41% af alle dødsfald), forårsaget af forkert kost, en kost der fortsat anbefales af sundheds myndigheder, læger og hjerteforeninger i danmark, USA og andre vestlige lande. Før den moderne kost, døde 3.000 årligt i USA af hjerte anfald.

Den dødelige kost, kan meget enkelt ændres til sund kost, ved at føre den tilbage til tidligere.. FØR margariner, vegetabilske olier og store mængder sukker og andre kulhydrater

Hjerteanfald . . . dig næste gang ?

Årsagen til blodprop og hjerte anfald - ER IKKE kolesterol og IKKE mættet fedt, som alle fortæller dig, men hvad er det så?

Er det dig næste gang, hjerteanfald, invaliditet og død? ... eller vil du ændre din kost og få 25 år ekstra levetid? - simpelt spørgsmål - enkelt svar!

Disse nye sygdomme skyldes din kost

​Med simple ændringer kan du undgå sygdom og død ...helt gratis...og få et Langt Fedt Liv

  • Hjerte-kar sygdomme, blodprop, åreforkalkning
  • Kræft - Sukkersyge - Fedme - Gigt - Allergi
  • Hjerne sygdom. Alzheimer, parkinson, ADHD
  • Tidlig ælde. dårlig livskvalitet og tidlig død

​• Alle sygdommene - har samme årsag. På denne blog finder du information om:
• den gode kost - hvad skal du spise
• den slemme kost - hvad skal du undgå
• hvorfor skal du undgå omega-6 olier
• hvorfor mættet fedt og kolesterol er sundt


Blodprop i hjertet

Årsag til hjerte anfald og blodprop, er betændelse og IKKE kolesterol

Blodprop i hjertets kranspulåre, Coronar arterien, er den mest almindeligste årsag til hjerteanfald og skader på hjertet. Dele af hjerte muskulaturen kommer til at mangle ilt - og dele af hjertet dør simpelthen - der kommer et arvæv i hjerte muskulaturen og du er rigtigt dårligt stillet - det kan ikke reparere sig selv. Èn blodprop i hjertet og du har taget varig skade.

Hvad er årsagen til blodprop?

Kolesterol og mættet fedt er IKKE årsag til blodpropper og hjerte-kar sygdomme som alle prøver at fortælle dig. Der er INGEN, absolut INGEN sammenhæng.

Usund kost skaber en betændelses tilstand i blodårernes indvendige overflade. Kroppen prøver at hele de betændte overflader ved at dække det til med en sårskorpe, fuldstændig tilsvarende hvis du får et sår på huden.

Sårskorpen i blodårerne kaldes for "plak" og består af forskellige stoffer, fedtstoffer som omega-6, mættet fedt og kolesterol, kalk, hvide blod legemer.

Ja, kolesterol indgår i plakket, ligesom omega-6 indgår, men kolesterolet er ikke årsagen til plak dannelsen, kolesterol er tilstede fordi det er et helende stof, som er med til at reparere skaden.


Man har i 60 år påstået at kolesterol og mættet fedt er årsagen til plakket, men det er helt forkert. Man kan IKKE sige at fordi noget er tilstede så er det årsagen, det er simpelthen uredelig forskning, men ikke desto mindre, så er det hvad der er sket, og denne forkerte antagelse holder stadig ved, for alle fortæller dig at kolesterol og mættet fedt er årsag til blodprop.

Når der er en ildebrand et sted, er der som regel brandfolk tilstede, ikke? - OK så må brandfolkene være årsagen til branden, det er det man påstår! Men lige som brandfolkene er tilstede for at slukke branden, så er kolesterol tilstede for at reparere skaden indvendig i blodårerne.​

Hvilke ting i kosten giver Blodprop?

Mættet fedt og kolesterol giver IKKE blodprop, er IKKE årsag til blodprop, men hvad er det så?

Her er en liste over tingene i kosten der giver betændelse i kroppen og årsag til plak dannelse i blodårerne: ​

  • For meget Omege-6 fedtstof. Det er fler umættet fedt, som vi ikke må få for meget af, max 9 gram daglig, men stort set alle får for meget, fordi der er Omega-6 overalt og tilmed fortæller alle dig, helt fejlagtigt, at vi skal erstatte mættet fedt med fler umættet fedt. Levneds middel styrelse, hjerteforeningen, becel reklamer, læger, diætister fortæller dig at du skal have fler umættet fedt. 
  • For lidt Omega-3 fedtstof. Det er fler umættet fedt som vi heller ikke må få for meget af, men de fleste får for lidt. Vi skal have max 3 gram daglig.
  • Sukker, inklusiv sukker i frugt og honning. Alkohol er lavet af sukker, så den er også med. Frugtsukker som er halvdelen af et sukker molekyle, er iøvrigt lige så giftig som alkohol.  
  • Hurtige kulhydrater i overflod. Det er det letoptagelige kulhydrat som hvidt brød, pizza, pasta, hvide ris, popkorn, chips, kage, slik, sukker, frugt, tørret frugt. Giver højt blodsukker og insulin, samt store svingninger, som er skadelig på blodkarene.
  • For meget kalk. Vi har brug for 800 mg kalk daglig, anbefalet af WHO og levnedsmiddel styrelsen. Hvis du spiser mælke produkter, især ost får du rigeligt med kalk og må IKKE tage kalk tilskud. For meget kalk vil også afkalke dine knogler!!! Spiser du mange mælkeprodukter, altså drikker en liter mælk (120 mg kalk/100 ml) og meget ost, for du for meget kalk. For meget kalk giver betændelse i kroppen.
  • For meget kalk kan tillige give hjertestop. Man hører jævnligt om idrætsfolk der får hjertestop, jeg har mistanke til masser af kalk (mælk, ost) kan være årsagen. 1 liter mælk er 1200 mg kalk, altså over det anbefalede. 100 g. ost er omkring 700 mg kalk 

OK, der var det hele, alt det der giver dig blodprop. Fælles for omega-6, sukker, kulhydrater og kalk, er at de skaber en betændelse i kroppen og altså også indvendig i blodkarene og starter en plak dannelse. En løsrevet del af plakken er en blodprop. Tilstoppede blodårer = hjerte-kar sygdomme = blodprop og død eller invaliditet. Blodprop i hjernen er også en af de meget alvorlige tilstande.

Omega-6 er endvidere kroppens naturlige inflammations fremmende stof, mens Omega-3 er inflammations hæmmende. Disse 2 essentielle fedtstoffer indgår simpelthen direkte i kroppens forsvars mekanisme til bekæmpelse af infektioner og skader. Hvis du, ligesom de fleste, spiser for meget Omega-6, laver du en betændelse i kroppen, det er simpelthen dens funktion. Derfor er der en max anbefalet grænse hvor meget Omega-6 du må få.  

Nu har du fået årsagen, så er det nemt at rette kosten. ​

Heart Attack Grill

Heart attack grill - for en gang skyld ærlig markedsføring. Video om denne grill i Las Vegas

Forebyggelse af blodpropper

Forebyggelse af blodpropper

Med til at undgå blodpropper er en kost der reducerer inflammation i kroppen som omtalt ovenfor.

Kosten skal indeholde anti-oxidanter, som rigeligt med grøntsager af forskellig slags og Anti-oxidanter som kosttilskud: C-Vit (500-1000 mg ), Selen, E-Vit, Q10.

Det er ekstremt vigtigt du tager omega-3 kapsler eller spiser meget fed fisk. Omega-3 forebygger og modvirker inflammation i kroppen.

hjertemagnyl 75mg
Derudover kan du tage en hjertemagnyl 75mg dagligt.
hjerte magnyl forebygger blodpropper. Hjerte magnyl er Salicyl syre, et gammelkendt medicin mod smerte, hovedpine og feber og virker ved at det hindrer inflammation.
Det er oprindeligt udvundet fra barken af piletræet salix, deraf stoffets navn, så oprindeligt et naturprodukt, men laves selvfølgelig kemisk nu.

Det indvirker også på blodets størkning og giver forlænget størkningstid og derfor forebygger det blodpropper fordi det holder blodet mere flydende og nedsætter størknings tendens ved at reducere blodpladernes sammenklumpning.​

Nu anbefaler sundheds myndigheder at folk i risiko gruppe (mænd fra 40'erne, kvinder er også begyndt) at tager dagligt forebyggende mod blodprop dannelse i form af en hjerte magnyl, under hvilket navn de sælges på apoteket i håndkøb.

Da salicyl syre øger størknings tiden, er det ikke så godt sammen med mavesår, men tag det sammen med noget mad eller hørfrø / loppefrø hvis du har problemer med svien fra maven og tendens til mavesår.

Mavesår er forårsaget af bl.a. stress og kan fremprovokeres af kosten og især alkohol især vin og stærkere ting, så en korrigering af kost kan forhindre eller helbrede mavesår.

Sørg for at holde mave slimhinden beskyttet og undgå ting der slider på slimhinden og her er sprit, som i de stærke alkoholiske drikke, ret slemt og også vin som i tillæg er surt.
Alkohol er simpelthen irriterende på slimhinden og det ved du allerede, for sprit får din hals til at snøre sig sammen hvorfor du begynder at hikke.

Sure ting som f.eks sure frugter og sur vin, er også med til at irritere slimhinden. Brød, sukker og kulhydrater er også med til at ætse slimhinden.


NB!
hovedpine piller af gruppen panodil / pinex indeholder ikke salicyl syre og virker på en anden måde. Det kan ikke bruges forebyggende mod blodprop

Blodprop hos Kvinder og P-Piller

En del kvinder er begyndt af få blodpropper i hjernen de senere år. P-piller af de nyere typer, såkaldte 3. og 4. generations p-piller giver markant større risiko for venøse blodpropper og er ansvarlig for mange blodpropper, formentlig mange flere end det er kommet frem (endnu).

​De skal først indsamle data og tælle hvor mange der dør, før de offentliggør en anbefaling.

Hvis du ikke vil være en del af denne statistik, så stop nu før det er for sent. Gå tilbage til de gamle 2. generation p-piller eller meget bedre: hold helt op med disse kunstige hormoner.

Læger advarer mod ny type kolesterol

​Læger advarer mod ny type "kolesterol" Tri-Glycerider. Medicin industrien har nu opfundet endnu en fidus til at tjene penge. De påstår at TriGlyceriderl er endnu farligere end den onde kolesterol og at 20 % af befolkningen har for højt indhold af dette i blodet.

​Surprise! ... og så har de lige medicinen til at nedsætte dette TriGlycerid, lige som 12% af befolkningen skal nedsætte deres almindelige kolesterol (helt UDEN grund, for det er uden betydning). Surprise nr. 2: de læger der påstår dette er naturligvis betalt af medicinal industrien.

Note: TriGlycerider er den kemiske betegnelsen for fedt. Alt fedt er sammensat af 3 fedtsyre molekyler og et glycerol molekyle. TriGlycerider i blodet er fuldstændigt normalt og kroppens måde at transportere fedt fra leveren ud til kroppens fedt reserver. TriGlycerider produceres i leveren især ud fra kulhydrater og alkohol.

Note: Det fedt vi spiser ER triglycerider, ligesom alt fedt, men det optages ikke som triglycerid, men nedbrydes til de enkelte fedtsyrer først og transporteres til leveren, hvor det enten forbrændes eller opbygges til nyt fedt (triglycerider).

Efter et fedtmåltid er der ekstra meget triglycerid i blodet, fysiologisk set fuldstændigt normalt. Det gælder alle dyr incl mennesker.

Cirkulerende triglycerider aflejres IKKE i blodkarrene og er ikke ansvarlig for blodprop. Det er fysiologisk set normalt og dermed er der ingen grund til at sænke det med medicin.

Kolesterol Myter og Fakta - Video på dansk

Kolesterol Myter og Fakta. Læge dr.med Uffe Ravnskov. Dansk Video foredrag. Han har i mange år arbejdet for sandheden om Kolesterol og afdækning af alle myterne om Mættet fedt og Kolesterol. Se hans side om Kolesterol myter. Om Uffe Ravnskov på hans hjemmeside.

Referencer Kolesterol & Hjerte

1. Myter om kolesterol af Uffe Ravnskov
Kolesterol sænkende medicin er bluff, helt unødvendigt. Om Uffe Ravnskov på hans hjemmeside. 

2. The Benefits of High Cholesterol. Weston A. Price Foundation er en uafhængig organisation, hvis formål er korrekt information om fødevarer, især fedtstoffer. westonaprice.org

3. Dangers of Statin Drugs: What You Haven’t Been Told About Popular Cholesterol-Lowering Medicines. Weston A. Price Foundation.

4. The Oiling of America - Om hele fedt og kolesterol forskrækkelsen. løgnen om mættet fedt og kolesterol. Weston A. Price Foundation

5. Ovenstående "The Oiling of America" i dansk oversættelse. Weston A. Price Foundation
Livet er fedt - her får du sandheden om fedt

6. The Weston A. Price Foundation's forslag til USA's regering vedr. fødevarer og fedtstoffer:

Weston A. Price makes the following recommendations: Comments to the FDA Obesity Working Group. Dokumentet ligger på FDA's hjemmeside (FDA = food and drug administration svarer til fødevarer styrelsen)
Word doc, højreklik og vælg "gem destination som"

7. Om statiner på Lægemiddel kataloget online medicin.dk

8. Cholesterol: Its Regulation and Role in Central Nervous System Disorders

9. Patent fra Merck vedr. et kombinations præparat Statin & Q10.

10. hjertekirurg Dr. Dwight Lundell, "The Great Cholesterol Lie". Årsagen til hjerte-kar sygdomme & blodprop er IKKE kolesterol. Hvad man kan gøre for at undgå blodprop.

Videoer om Kolesterol løgnen

Saturated Fat & Cholesterol Lies
www.youtube.com/watch?v=Pue5qVW5k8A

The Cholesterol Myth (Kristine Soly MD, in Internal Medicine, Cardiology, and Holistic Medicine)
www.youtube.com/watch?v=PuYqr_W22Z0

Cholesterol Myth: Dr.glidden tells the truth
www.youtube.com/watch?v=grzDgbt0da8

The Cholesterol Myth (Holistic Pharmacist Brian)
www.youtube.com/watch?v=aJk1MM16d-M

The Oiling of America (President Sally Fallon, Weston A. Price Foundation)
www.youtube.com/watch?v=fvKdYUCUca8

Kolesterol Myter og Fakta. Uffe Ravnskov Video foredrag på dansk.  https://vimeo.com/133132124

Flere artikler om Kolesterol & Hjerte

Kolesterol er SUNDT

Kolesterol Kost. Kolesterol er SUNDT, er IKKE årsag til hjerte-kar sygdom og Blodprop. Læs mere....

Hans Rønne

Hej og Velkommen til Siden LangtFedtLiv.dk.
Du er velkommen til at komme med kommentarer og spørgsmål.

Du bliver bedt om email, men den er ikke synlig for andre. Det er kun så jeg kan svare dig og bliver ikke misbrugt.

Hilsen Hans Rønne (Biolog & Dyrlæge)Mecindo er et online apotek. Vi har et stort sortiment inden for håndkøbsmedicin, vitaminer, kosttilskud og helsekost samt kropspleje