Rigtig Kost kan kurere de fleste kroniske sygdomme!

​Smør, mættet fedt og Kolesterol - er sundt!

Kolesterol har INGEN relation til hjerte-kar sygdom!

De fleste kroniske sundheds problemer og sygdomme er relateret til kosten
Spis rigtigt og helbred dig selv, for lægerne kan ikke gøre det med medicin!

Nogle Sygdomme, der er kost relaterede:
Overvægt, fedme, diabetes 2, hjerte-kar sygdom, blodprop, Kræft, Gigt, Astma, Allergi, hjerne sygdomme som alzheimer, parkinson, ADHD, migræne, depression. Fordøjelses forstyrrelse, tyktarmskatar, hormon forstyrrelser, osteoporose, in-fertilitet, PCOS polycystisk ovarie, dårlig livskvalitet, tidlig ælde, tidlig død og meget meget mere!

Øeh.. hvad med forhøjet kolesterol, det er ikke på listen? - det er ikke en sygdom, men en fupsygdom en fupdiagnose og begreb medicinal industrien og lægerne har opfundet og påduttet 600.000 danskere, uden forsknings mæssig baggrund, udelukkende for at sælge virkningsløs og skadelig kolesterol medicin med mange bivirkinger, som selvfølgelig forsøges klaret, med endnu mere medicin... som har bivirkninger...  som har bivirkninger....  eller bortforklaret med "bare alderen der presser på".

NOTE: Kolesterol er livsvigtig, at hæmme kolesterol syntesen med kolesterol medicin er kriminelt, det er en forbrydelse, HØR LÆGER!

Traditionel medicinsk behandling - forretnings koncept med investering i Sygdom og PENGE som drivkraft! 


Ingen læge og medicin kan gøre noget ved disse sygdomme andet end at lindre symptomer, fordi moderne intern lægevidenskab helbreder ikke med medicin, men lindrer kun og den moderne medicin er slet ikke interesseret i at helbrede sygdomme. Der er ingen PENGE i helbredelse, mens der er penge i at du konstant er syg og skal have medicin. Dette er skræmmende, men rigtigt!

Når du ophører med medicinen, vender tilstanden tilbage! Den eneste kur, der kan helbrede permanent, er at ændre årsagen til sygdommen, nemlig FORKERT KOST, og ændre den til en ordentlig kost - en kost vores krop behøver! ... men det er ikke noget en læge eller det offentlige sygdoms behandlings system er interesseret i.

Læs nederst på siden:
Anklage mod medicinal industriens forretnings model omkring sygdom, indgivet til den internationale domstol i Haag.


Alle lægers Mantra
Den medicinske verden kæmper for sit monopol
med næb og kløer og ingen skal komme og sige, at hvis du spiser det og det, så bliver du rask. Du kan kun blive rask af et kunstigt designet molekyle med PENGE bundet i halen, unaturligt og fremmed for kroppen, en lang række bivirkninger, også benævnt et "lægemiddel", som JEG kan udskrive recept på, det er alle lægers mantra.

Hippokrates (350 f.kr) anses for at være medicinens grundlægger, han citeres for dette motto: "Din Mad er din Medicin - Din Medicin er din Mad". Så allerede for 2300 år siden var man klogere end i dag, hvor lægerne ikke mener at maden har nogen som helst indflydelse på sundhed og helbred og alt kan og bør klares med tabletter.

Hvor skulle lægerne også vide det fra, når læren om kost og kostens betydning for sygdom, er fuldstændigt elimineret og ikke eksisterende i lægeuddannelsen! - Sørgeligt! 

Den medicinske verden og lægerne er ikke interesseret i at du skal blive rask

Du må også forstå at hele den medicinske verden er IKKE interesseret i at DU skal blive rask, den bruger sygdom som et investerings objekt. Den medicinske verden med medicinal industrien i spidsen, kæmper for sit monopol på behandling af sygdom. Sygdom er et forretnings koncept sat i scene af medicinal industrien, hvis eneste formål er PENGE.

Hvis alle er raske, tjener medicinal industrien ingen penge, hvilket er det eneste formål med det officielle behandlings system med medicinal industrien som primus motor og PENGE som drivkraft. Derfor bliver alle forsøg på alternativ behandling og tænkemåde slået ned af den pengegriske medicinal industri.

Alternativ behandling af sygdom, især kroniske sygdomme, er det eneste rigtige. Det er blot rigtig kost baseret på kendt viden og videnskab, i nogle tilfælde suppleret med specielle urter, vitaminer, mineraler og kosttilskud, men helt uskadeligt, men effektivt og uden de mange bivirkninger et kunstigt designet molekyle med PENGE bundet i halen har (benævnt et "lægemiddel").

Se nederst på denne side:
Klagesag Mod den medicinske verdens svindel forretning indgivet til Internationale domstol i Haag

Alternativ helbredelse
Funktionel Medicin  - Versus - Traditionel medicin

Det giver meget mere mening, at kigge på de til grundlæggende årsager til en sygdom, end at undertrykke symptomer med medicin og være ligeglad med årsagen til sygdommen, som er den moderne vestlige medicinverdens og lægernes tilgang til sygdom.

Den første metode, kendt som funktionel Medicin, at kigge på årsagen til sygdom og rette den, er en tænkemåde jeg går ind for og som denne blog er centreret omkring. Funktionel medicin er IKKE nødvendigvis en fornægtelse og en modsætning til anvendelse af et lægemiddel.

Funktionel medicin søger at rette årsagen til sygdommen og anvendelse af lægemidler er i de fleste tilfælde simpelthen direkte unødvendig, uhensigtsmæssigt, skadeligt og modstridende overfor sygdommen og imod al logik.

Funktionel medicin er anvendelse af sund fornuft baseret på viden om sygdomme, anatomi, fysiologi, anatomi, biologi, biokemi og en helhedsbetragtning af kroppens funktioner med henblik på at rette sygdommen på en logisk og naturlig måde.  


Når det offentlige sygdoms behandlings system, via en læge, udskriver medicin til en kronisk sygdom, så forstår lægerne som regel ikke årsagen, jeg mener den rigtige årsag, nemlig kosten.

Man kan måle, at der er de og de ændringer og så finde noget medicin der korrigerer ændingerne midlertidigt så længe man får medicin, men årsagen til det hele, kosten, ændres ikke ... og man interesserer sig overhovedet ikke for den egentlige årsag til sygdommen og årsagen fjernes aldrig.

Medicin dæmper kun symptomer, mens den til grundlæggende årsag ikke fjernes, derudover har medicin en række bivirkninger, fordi man går ind et sted og ændrer nogle ting, men alle kroppens funktioner er mere eller mindre koblet sammen via et utal af kemiske stoffer og feedback mekanismer. Man kan ikke ændre på een ting, uden at det griber ind i mange andre ting. Analogi til at beskrive Funktionel Medicin - Kontra - Traditionel Medicin

Problem: et af bilens dæk taber luft og bliver fladt i løbet af et par dage

Løsning A - Funktionel Medicin:
Den normalt tænkende Mekaniker: Hvad kan være årsagen være til at et dæk bliver fladt? Et hul? rust på fælgen? eller defekt ventil? Sandsynligvis vil han kigge efter et hul først og lappe hullet. Det var det, problemet er løst og dækket taber ikke luft mere.

Spørgsmål: ville du være tilfreds med en mekaniker, der bare siger at du skal pumpe dækket op hver dag? NEJ!

Det svarer til bare at give dig medicin, der fjerner symptomet, uden at fjerne årsagen.

Løsning B - Traditional Medicin:
Hvordan ville en læge håndtere et fladt dæk? Lægen tænker ikke på årsagen, er slet ikke trænet til det, fokuserer kun på hvordan man kan dæmpe symptomerne med et lægemiddel.

Lægen vil udskrive recept på at du skal pumpe dækket op hver dag. Gå hjem og god bedring, kom endelig igen hvis der er problemer! - problemer? jamen læge du løste ikke problemet!
 
Vil du være tilfreds med en mekaniker der tænker sådan? NEJ
Vil du være tilfreds med en læge der tænker sådan? JA, det er du åbenbart, men hvorfor?

Du bør ikke være tilfreds med en mekaniker ELLER LÆGE, der tænker sådan!
Hvordan kan en læge se bort fra årsagen til en sygdom og bare udskrive medicin, der blot dæmper symptomer, uden at ændre årsagen?Funktionel medicin - eksempel på anvendelse

Funktionel medicin helbreder kroniske sygdomme

Funktionel medicin
betyder at man istedet for at ordinere medicin (som kun dæmper symptomer, uden at fjerne grundlæggende årsag), kigger på hvad er årsagen til sygdommen og retter op og fjerner årsagen, hvorefter kroppen retter sig selv op. Det er jo logik, hvad ellers?

Og årsagen er som regel kosten, direkte eller indirekte. Ved indirekte, mener jeg at hvis kosten ødelægger tarmen, kan tarmens dårlige tilstand og hvad deraf følger, være årsag til sygdommen.

I videoen nedenfor med Mark Hyman, omtaler han en sygdoms historie med en pige, der er født med kejsersnit (får ikke normal tarmflora fra fødslen). Hun lider forfærdeligt af universel psoriasis (eksem) over hele kroppen fra 6 mdr. alderen til hun kommer i 4 års alderen i konsultationen efter at være bombarderet med medicin uden virkning.

Han taler om at hun var indlagt akut med universel infektion med MRSA (multi resistent stafylococcus aureus) som følge af immun nedtrykkende medicin, ordineret af lægerne.  

Mark Hyman er læge og har arbejdet i 20 år med funktionel medicin, han helbreder pigen på 2 uger med kost korrigering alene. Han snakker om "eliminations diet", man fjerner de ting i kosten, der giver problemer. Det er stærkt gået og umuligt med traditionel medicin. I dette tilfælde brugte han dog lidt medicin, nemlig svampemiddel til at rense tarmen for svampeinfektion.

Han omtaler også en 56 årig læge, med invaliderende psoriasis artritis, som han også helbreder med kost korrigering

8 Strategies to Eliminate Psoriasis and psoriatic arthritis - Dr. Mark Hyman 
Psoriasis, hudformen og ledbetændelses formen, er en auto-immun sygdom med årsag i kosten. Nærmere betegnet med tarmen som udgangspunkt (kosten) og krydreaktion mellem Klebsiella tarmbakterie og et vævstype antigen HLA-B27. Dette fortæller lægerne dig ikke, de fylder dig med medicin og ødelægger dig i stedet og nævner ikke et ord om kosten.

Lad os komme tilbage til den gamle opfattelse: Spis rigtigt og undgå alle de moderne sygdomme

Lægerne inden for kroniske sygdomme (kirurgerne og akut-læger, har jeg stor respekt for), er ikke styret af ønsket om bedre sundhed, eller de gider ikke sætte sig ind i hvordan tingene hænger sammen og finde nogle andre bøger, De er styret af industrien, som har det fint med at befolkningen er syg, så er der meget mere medicin at sælge så de kan støtte aktionærerne og medicin er jo det eneste der kan helbrede folk, ikke?

Hvis en læge sætter sig op mod systemet og de forkvaklede opfattelser og begynder at interessere sig for sundhed og hvordan tingene hænger samme, så bliver vedkommende ekskluderet af læge foreningen.

Heldigvis er jeg ikke læge, men Biolog og dyrlæge og fri og uafhængig​ af alle organisationer og industrier og fri til at søge ærlig information og danne mine egne opfattelser.

Lad og komme tilbage til de gamle opfattelser: Spis rigtigt og undgå hjerte-kar sygdom, blodprop, Kræft, Fedme, Sukkersyge, Gigt, knogleskørhed, allergi, Hjernesygdom, alzheimer, ADHD, parkinson, migræne, depression, hormon forstyrrelse, ringe fertilitet fx. PCOS, tidlige ælde, dårlig, livskvalitet, tidlig død og meget meget mere.....

Ved at spise rigtig bliver befolkningen meget sundere til glæde for hver enkelt person. Samfundsmæssigt kan spares et 2-cifret milliard beløb i sundheds- og pleje udgifter.

OK, vi kommer så til at leve 5-10 år ekstra, så der bliver større udgifter til folkepension. ​

Disse nye sygdomme skyldes din kost

Med simple ændringer kan du undgå sygdom og død ...helt gratis...og få et Langt Fedt Liv

 • Hjerte-kar sygdomme, blodprop, åreforkalkning
 • Kræft - Sukkersyge - Fedme - Gigt - Allergi
 • Hjerne sygdom. Alzheimer, parkinson, ADHD
 • Tidlig ælde. dårlig livskvalitet og tidlig død

læs på denne blog om hvad du kan gøre

​• Alle sygdommene - har samme årsag. På denne blog finder du information om:
• den gode kost - hvad skal du spise
• den slemme kost - hvad skal du undgå
• hvorfor skal du undgå omega-6 olier
• hvorfor mættet fedt og kolesterol er sundt


Hjerteanfald . . . dig næste gang ?

Årsagen til blodprop og hjerte anfald - ER IKKE kolesterol og IKKE mættet fedt, som alle fortæller dig, men hvad er det så?

Din "sunde" kost DRÆBER DIG

Alt hvad du er blevet fortalt om "sund kost" og mad pyramider, ER FORKERT!

... og den forkerte kost anbefaling er årsag til den "vestlige syge" en eksplosiv epidemi af usundhed, sygdom og død, som skyller ind over det moderne samfund som en tsunami af:

Hjerte-kar sygdom, kræft, sukkersyge, fedme, gigt, astma og allergi, hjerne sygdom, Alzheimer, parkin-son, ADHD, tidlig ælde, dårlig livskvalitet og tidlig død.
Sygdommene kan henføres til 3 hovedårsager


Disse ting i din mad, gør dig syg og dræber dig langsomt:

​1. Sukker og kulhydrater feder og giver svingninger i blodsukker og sukkersyge.
Forårsager derudover betændelse i kroppen, og frie radikaler. Årsag 1 til sygdom

2. For meget fler-umættet fedt i form af Omega-6 olier. Feder og forårsager betændelse i hele kroppen og frie radikaler. Årsag 2 til sygdom

3. For lidt Omega-3 og anti-oxidanter. Modvirker betændelse og frie radikaler. Årsag 3 til sygdom

​Omega-6 og hurtige kulhydrater (sukker, kage, slik, hvidt brød, pasta, pizza, ris) er 2 gigant syndere.

Omega-6 er en fler umættet vegetabilsk olie som findes i olier som solsikke, becel, majs, soja, raps, salat- og madolie, margarine, dressing, færdiglavet mad, kager, brød, chips, kød, mælke produkter, nødder, valnød, solsikke kerner mm.

Omega-6 findes overalt, hele vores madkultur er fedtet ind i omega-6 ... MEN OMEGA-6 er en fler umættet fedt, som er giftig i større mængder. Max indtagelse af omega-6 pr.dag er 9 gram.

Tilmed fortæller alle dig (helt uden dokumentation og uden at vide hvad de siger), at vi skal have masser af fler umættet fedt (omega-6) og skære ned på mættet fedt. Det er lige omvendt, vi får rigeligt omega-6 i alm. kost, så vi skal IKKE bruge ekstra fler umættet fedt i form af solsikke, majs eller Becel Olier.

En anden ting er at man ikke må stege i disse olier, fordi fler umættet fedt er usabil og kan ikke tåle opvarmning.

Mættet fedt kan vi spise​ så meget af vi har lyst til, det heler kroppen og det slanker.

Nøglen til din sundhed, er at rette enkelte ting i din kost for at undgå de moderne sygdomme og din alt for tidlige død.

​Vidste du at:

 • omega-6 (fler umættet fedt) er giftigt i de mængder DU får... og forårsager betændelse i kroppen?
 • årsag til fedme er omega-6 og overdreven indtagelse af sukker og kulhydrater
 • ​at omega-6 rige vegetabilske olier feder, mens mættet fedt som smør og kokosolie slanker?
 • ​sukker og overdreven indtagelse af kulhydrater giver diabetes, fedme og betændelse i kroppen?
 • ​betændelse forårsaget af Omega-6 og kulhydrat, er en væsentlig årsag til mange af sygdommene?
 • For meget kalk (kalk tilskud) kan afkalke dine knogler? - og give blodprop og hjerte-kar sygdom 
 • Årsag til hjerte anfald og blodprop, er betændelse og IKKE kolesterol eller mættet fedt? der er ingen relation mellem hjerte sygdom og kolesterol i blodet
 • 600.000 danskere får kolesterol sænkende medicin uden grund?
 • smør, mættet fedt, fedt på kødet, oliven og avocado olie er sundt. Vi skal have mere
 • kolesterol er sundt, vores krop SKAL bruge det. Det er et helende stof som er vigtig for  Celle membranen på dine 50 billioner celler. Nerver og hjerne er der hvor du har mest kolesterol. Nervernes isolation (myelin skeder), består for en stor del af kolesterol. De fleste hormoner samt D-vitamin dannes fra kolesterol.


Nøglen til din sundhed

Her er din Sunde Kost - Det skal du spise

Kilder til de sunde ting:
Smør, ost, mælk, kød, æg, fisk, skaldyr, animalsk fedt, mættet fedt generelt, herunder Kokosolie. Oliven og avocado og olierne derfra. Salat, grøntsager og lidt frugt. Lidt kartofler. Groft brød, brune ris, men i mindre mængder. Sukker er usundt & unødvendigt.

Varieret kost med det sunde og livsnødvendige mættede fedt og kolesterol fra kød, fisk, æg, fede mejeri produkter, ost, Smør.
Enkelt u-mættet fedt fra oliven & avocado olie.
3 g Omega-3 og max 9 g Omega-6.

Gode protein kilder. Masser af salat og grøntsager i forskellig farve. Frugt kun i begrænset mængde (sukker indhold).

Kulhydrater, groft (brød, kartofler, brune ris), men ikke store mængder. Reducer kulhydrater og spis mere mættet fedt.
Ingen hurtige kulhydrater (hvidt brød, pasta, pizza, ris, sukker, honning, kage, slik, tørrede frugter=slik, rosiner, dadler, sodavand)

1-2 genstande daglig, helst rødvin.

Fedt:
Rigeligt med mættet animalsk fedt gerne med kolesterol, smør, ost, fede mælkeprodukter, fed fisk, æg, fedt på kødet samt mættet vegetabilsk fedt som Kokosolie og enkelt u-mættet fedt som oliven og avocado olie.
Sig ja tak til rigeligt smør og fedt på steaken.

Omega-3 fra fed fisk og tilskud af omega-3 kapsler.

IKKE Fler u-mættede olier som solsikke, majs, soja, raps, margarine, Becel, som alle har et stort indhold af det skadelige omega-6 (raps dog kun 20%)

Enkelt u-mættet fedt som i oliven -og avocado olie er fint. Der er en grund til at folk i middelhavs landene, har lavere forekomst af hjerte kar-sygdomme og kræft og højere levealder end Danmark: Oliven olie.

kokos og kokos olie. Masser af mættet fedt, en gave til dit helbred.

Den ideelle fedtstof fordeling i kosten: er den samme som er i mælkefedt = modermælk (eller ko-mælk, det er stort set identisk fedt mæssigt). Det er logisk, for det er det fedt baby får som ernæring de første 6 mdr+. Biologien er logisk.
Interessant er det også at vores cellemembraner har samme fedt fordeling som mælkefedt.

Mælkefedt består af 50% mættet fedt (flere forskellige fedtsyrer), 35% enkelt-umættet (som oliven olie), Vaccenin syre og Konjugeret linolsyre (CLA) 6% og resten fler-umættet (omega-3 & 6) og 0,5% kolesterol.

Smør, ost og fede mælkeprodukter. Fedtet har samme indhold som fedtet i modermælk. En gave til dit helbred. Vælg altid det fedeste, det er gak at fjerne det gode og sunde fedt fra mælk og så kalde det sundere.

Spis flere kalorier fra mættet fedt, mindre kalorier fra kulhydrater. Vær ikke bange for mættet fedt og kolesterol, det er sundt og det slanker i modsætning til kulhydrater som aflejres som fedt.
Ironisk er det, at en kulhydrat rig kost er en fed kost!!

Vælg altid de fedeste levnedsmidler: fedeste mælke-produkt, sødmælk frem for skummet, brug smør og nyd fedtet på kødet. Hvorfor? ....fordi du skal bruge nogle kalorier og hvis du får for lidt kalorier spiser du mere kulhydrater som brød, sukker, kage og slik. Og disse kulhydrater skal vi have så lidt af som muligt. Iøvrigt vil du tage på hvis du spiser kulhydrater frem for fedt.
Fedt mætter og holder et stabilt blodsukker, så du ikke bliver sulten med det samme. Kulhydrater giver ikke mæthed og sult efter kort tid.

Stegning og bagning
Smør, kokos olie, svinefedt, oksefedt. Forsigtig varme med oliven og avocado olie.
Steg aldrig i andet og brug aldrig andre vegetabilske olier som solsikke, majs, soja olier, becel eller margarine. De fler u-mættede fedtstoffer (omega-6) kan ikke tåle opvarming, så bliver de endnu mere giftige.

Omega-3 er ekstrem vigtig. Den får vi ikke så meget af. Vi skal have 3 g daglig. Tag fx 5 fiske olie kapsler dagligt så du får 1-1,5 g EPA og DHA som vi skal have.

Spis også fed fisk, der indeholder omega-3.
Ekstrem vigtig til hjernen, modvirker betændelse i kroppen og forebygger og modvirker alle de moderne sygdomme og modvirker skader fra for meget omega-6 og kulhydrater. Modvirker hjerte-kar sygdom, gigt, hjerne sygdom, kræft og meget andet.


Kulhydrater:
Kulhydrater er usunde i større mængder, det er gift for kroppen, giver en betændelses tilstand i hele kroppen og store svingninger i blodsukkeret. Kulhydrater feder, så du bliver tyk af store mængder. Spis mere mættet fedt, salat, grønt og lidt frugt istedet. Drop sukker og reducer mængden af kulhydrater og hold dig til små mængder af groft brød, brune ris og kartofler. Kartofler er fyldt med stivelse (glukose-kæder, kulhydrat), som ender som blodsukker, men der er trods alt lidt andet næring og fibre i.​

Reducer meget: hvidt brød, pasta, pizza og hvide ris, det er tomme kalorier unden anden næring og sætter sig som fedt hvis du ikke har brug for kalorierne lige her og giver usunde svingninger i blod sukkeret.​ 

Elite idræts folk har under træning og konkurrence, brug for den slags kalorier som hurtig og ren energi. Hos dig sætter det sig som fedt.

Reducer juice, der er meget sukker i (10%). Selvom det er naturligt sukker fra frugt, er det stadig kulhydrat og skadeligt sukker, desuden kalorieholdigt og fedende. Nøjes med et halv glas.

Undgå mange søde frugter og undgå helt tørrede frugter (rosiner, dadler), som er rent slik med op til 80% sukker indhold.

Iøvrigt er der ikke noget der hedder naturligt sukker, alt sukker er naturligt, idet det kommer fra sukker roer eller sukkerrør.

Sukkeret i frugt er ikke sundere end hvidt sukker, det er ca. det samme. Folk bliver bildt ind at sukker i frugt er frugtsukker. Du hører det alle steder f.eks. ernærings eksperter i TV. Det er vrøvl.

Det er helt basal kemi. Hvidt sukker består af halvt glucose (druesukker) og halvt fruktose (frugtsukker). Sukker i frugt består af ca. halvt glucose og halvt frugtsukker. Jeg siger ca. fordi det varierer med frugten. Nogle frugter har lidt overvægt af frugtsukker f.eks. æbler og pærer.

Om hvidt sukker på wikipedia. Sukker i frugt en oversigt: Table of Fruits and Sugars

Se også min artikel Sukker den hvide dræber.

NOTE: frugtsukker er en gift for kroppen, vi kan ikke udnytte det. Det omdannes i leveren til fedt fuldstændig lige som alkohol og er lige så giftigt. Hvordan laver man forresten alkohol? af sukker og frugt. 

Det skadelige frugtsukker giver ikke blodsukker stigning, hjernen, musklerne og kroppen kan ikke udnytte det som energi, som sagt bliver det til fedt og transporteres rundt i kroppen (som triglycerider) og aflejres som fedt. 


Fibre
Sund kost skal ud den anden vej og sund kost skal også tilgodese at tarmen arbejder ordentligt. Mange kulhydrater, sukker og slik belaster og irriterer tarmen og giver colon irritation og irriterer maveslimhinden med risiko for mavesår.
Klid (kornskaller) i for stor mængde i dit såkaldte "helse brød", giver forstoppelse, det bliver som cement i tarmen.

Gode fibre som er sunde for tarmsystemet er salat, frugt og grønt og groft brød. Kokosmel (kokosrasp) er meget fiberrigt.
Tag desuden dagligt en hørfrø eller loppefrø i et glas vand. Disse 2 frø danner slim i vand, slim som smører og beskytter tarmslimhinden og modvirker forstoppelse. Du kan tage både loppe og hørfrø men bland ikke sammen i samme glas, det klumper.

Loppefrø: 1 teske Loppefrø i et glas vand, drej rundt og drik straks. 2x daglig eller efter behov
Hørfrø: 2 teske hørfrø i et glas. Lad bløde op 5 min og drik.


Vand:
er livsnødvendigt. Drik rigeligt med vand for at holde kroppen godt hydreret og fit.

Salt:
salt er livsnødvendigt, men som så meget andet skal vi ikke have for meget. Det binder vand i kroppen og øger væskevolumen og dermed øger det blodtrykket. Hold lidt igen med saltet og lær at nyde maden med mindre salt. Få jævnligt tjekket blodtrykket. For højt blodtryk er skadeligt.

Mandler og nødder
Lidt mandler og nødder er sundt, indeholder gode proteiner, gode fedtstoffer både mættet fedt, enkelt umættet. Indeholder E-vitamin og selen og andre mineraler. De indholder også det skadelige fler-umættet fedt omega-6 olier, som vi kun må få 9 gram af daglig.

Især valnød har højt indhold af omega-6, nemlig 38%. Så 22 gram valnødkerner (4 hele valnødder), en lille håndfuld, så har du fået hele din daglige ration på 9 gram omega-6. Dertil kommer al den anden omega-6 du får med kosten, så begræns indtagelse af valnød.

Omega-6 indhold i andre nødder: Peanut 16%, pis-tace 13%, mandler 12% , hasselnød 8%, cashew 8 %, pecan 6%. Omega-3 indhold i nødder er minimalt op til ca. 1%, dog valnød har 9%, men det er ikke det gode omega-3 som i fisk (EPA, DHA) og vi kan ikke omdanne det til det gode.

evt. Hjertemagnyl
75 mg dgl. modvirker betændelse, ansamling af blodplader og blodprop

Magnesium
3-400 mg dgl. fx. i Matas (Magnesium Citrat mærket Solaray). Ikke andet magnesium der optages dårligt. Indgår i 300 forskellige enzymatisk processer og ekstrem vigtig.

Vitaminer
Multi-vitamin med B-vitaminer UDEN det kunstige B9 Folinsyre/folsyre, f.eks Omnimin Pure 2x1 tabl daglig (se matas mmm.). Denne indeholder også Selen/Zink E-vit, Jod, Jern og en god mængde af de forskellige B-vit.

Dette er den ENESTE multi-vitamin tabl jeg vil anbefale. Hvorfor: Den indeholder IKKE den kunstige B9, som nogle har problemer med p.g.a. mutation i MTHFR genet. Fås uden Jern den hedder OmniX.

D-Vitamin
D-Vit Separat som ren D-vit tabletter, fx 50-80 mikrogram (matas). D-Vitamin er SUPER vigtig.
IKKE som kalk/D-vit. Du må IKKE tage kalktilskud hvis du spiser mælkeprodukter, især ost, så får du rigelig kalk.

C-Vitamin
C-Vit 3x 500 mg daglig. Er ekstrem vigtig. Noget at det vigtigste som forebyggelse og helbredelse af sygdomme. Til helbredelse kan du tage ekstra meget. Ingen øvre grænse.

​Jern
Pas på ikke for meget jern. Mange, især mænd, har for meget jern, det er skadeligt. Er din Ferritin over 100, skal du ikke have jern. Øverste grænse er fejlagtigt sat til 200+, men det er for højt. Det optimale er 40-60 jfr. Dr. Mercola, som selv har genetisk betinget forhøjet ferritin, hvorfor han specielt har studeret dette.

Den eneste multi-vitamin tablet jeg anfaler Omnimin Pure fås også uden jern, den hedder OmniX.

Anti-oxidanter
Er ekstremt vigtigt til bekæmpelse og neutralisering af frie radikaler som vores celler bliver bombarderet med fra nedbrydnings produkter fra føden og udefra kommende ting, som røg, metal ioner, miljø gifte. Især sukker, omega-6, store mængder kulhydrat og alkohol, udgør de største syndere i kosten.

De frie radikaler er ansvarlig for alm. ældning fx. rynker, gråt hår, masser af sygdomme inkl. hjerte-kar og kræft. Anti-oxidanter holder dig ung og forebygger sygdomme.

Mørk chokolade, æbler, bær, frugt og masser af grønt og grøntsager. Kanel, kakao pulver. 1 glas rødvin. Krydderier i maden.
Q10 100mg dgl se nedenfor.

Mucolysin slimløsnende hostesaft = Acetyl-Cystein
Tag 1 Mucolysin brusetabl 600 mg daglig. Er et slimløsnende hostemiddel. Indeholder acetyl cystein som gør slimen tyndere. Det er samtidig et meget godt anti-oxidant, et forstadie til en af vores vigtigste naturlige anti-oxidanter: Glutation. 

Q10:
Q10 indgår i cellernes energistofskifte og er nødvendig for normal cellefunktion (og hjerte funktion), desuden er det en kraftig anti-oxidant og vigtigt som forebyggende mod kræft. Noget Q10 får vi med kosten, men det meste producerer vi selv, men produktionen nedsættes med alderen.
Et af de levnedsmidler med størst indhold er HJERTE. Det er ikke tilfældigt, det fortæller os at det er vigtigt for normal hjertefunktion. Du kan roligt tage 2 x 30 mg/dgl. som kosttilskud.

NB Statiner, det skadelige og unødvendige kolesterol sænkende medicin, reducerer Q10 produktionen med 40% og er en medvirkende årsag til statiners ødelæggende virkning på muskulaturen og hjertet.


Alkohol:
er sundt i mindre mængder, det stimulerer og holder gang i blodomløbet og gør blodet lidt tyndere. Rødvin indeholder anti-oxidanter, så et glas om dagen er sundt. Men ikke for meget, hold dig inden for de anbefalede max 2 genstande pr. dag.

Alt med måde. Alt er giftigt i de forkerte mængder.
Et spørgsmål om mængde

Som et kuriosum, der viser at uanset hvad du indtager, så gælder "alt med måde" og det skal afpasset efter vores behov og hvad vi kan tåle.

Vand er grundlaget for alt liv, uden vand intet liv ...men Vand er giftigt i for store mængder! Nogle er døde af indtagelse af for meget vand. Hvis du drikker 5-10 liter vand hurtigt, har du risiko for at dø. Der er også rapporter om dødsfald efter flere liter rent vand som lavement (rektalt), der skal være fysiologiske mængder salt (0.9%) hvis det er store mængder vand.

Det skal du undgå

Det vigtigste i en sund kost er ikke så meget hvad du spiser, men at undgå de skadelige ting

Mennesket er ikke vegetar eller endnu værre veganer, men blandings spiser. Tankevækkende at hele listen over de skadelige ting du skal undgå, er plantedele.

Sukker, slik, kage, sodavand, Cola, Juice og alt andet sukkerholdigt. Sukker er en gift du skal undgå, pga af frugtsukkeret (halvdelen af et alm. sukker molekyle, den anden halvdel er glukose). Frugtsukker er lige så giftigt som alkohol kalorie for kalorie. Alkohol er også lavet ud fra sukker.

Desværre har levneds-middel styrelsen ikke sat en daglig anbefalet indtagelse for frugtsukker, lige som for alkohol, så ville verden se helt anderledes ud. Der er især frugtsukker i juice, cola (majs sirup), honning, alm. sukker og frugt.

Spis kun begrænset mængde frugt fx. 2-3 stk. Drik kun den anbefalede mængde alkohol.

Glukose delen af sukker får dit blodsukker til at svinge vildt meget og tilsvarende insulin svingninger. Begge dele er usundt

Chips, pommes frites, popcorn. Masser af usunde vegetabilske olier og unødvendige kulhydrater

Store mængder sukker og kulhydrater giver frie radikaler, svingende blodsukker og insulin, insulin resistens, diabetes 2 og fedme, hjerte-kar sygdom og meget mere.
En kulhydrat rig kost er en fed kost!

Reducer kraftigt indtagelse af stivelse (kulhydrater) som hvidt brød, ris, pasta. Spis istedet groft brød, rugbrød, brune ris og kartofler, men spis ikke store mængder.

Drop kunstige sødemidler som aspartam. De er giftige og øger appetiten og feder dermed. Til nød kan bruges Stevia, men hvad skal du med sødt?
Forresten honning er ikke sundere end alt andet sukker, det er vrøvl.

Undgå mono-natrium-glutamat (MSG) også kaldet det tredje krydderi eller smagsforstærker, E-621

De skadelige fedtstoffer
Drop al margarine og flydende margarine
som becel og smør efterligninger. Margariner og andet raffineret og varmebehandlet fedtstof indeholder transfedt. Becel er uegnet til stegning da det indeholder 37% poly-umættet fedt som ikke kan tåle opvarmning (producerer giftige molekyler) og som mest består af det skadelige omega-6. Becel annoncerer med omega-3 indhold, det er endnu mere ustabilt og uegnet til stegning.

Drop fler-umættet fedt i mængder over det anbefalede, som er: 3 g Omega-3 og 9 g Omega-6 og i forholdet ca 1:3.

Det er essentielle fedtsyrer som vi skal have, men ikke må få for meget af. Vi skal altså IKKE have masser af fler-umættet fedt, som nogle siger!

Drop alle omega-6 rige vegetabilske olier (fler-umættet fedt) herunder Becel, solsikke, majs, madolie, soja olier.

Enkelt-umættet fedt (omega-9) er ikke essentiel, vi behøver den ikke udefra, men det er et sund fedtstof, som indgår i cellemembranen. Den findes især i oliven og avocado.

Omega-6 fedtstof
Omega-6 findes i store mængder i solsikke, majs, soja, raps, margariner og dressinger og i varierende mængder i al mad hvor der er brugt vegetabilske olier f.eks. færdiglavet mad, brød, kage, mayonnaise, remoulade og andet tilbehør.

Omega-6 findes også i naturlige råvarer som mejeri produkter, kød, æg, nødder, oliven og avocado olie. Raps olie indeholder 20% omega-6, derfor ingen grund til at få mere omega-6 via rapsolie, når der er sunde alternativer som smør.

Du får nok Omega-6 i alm kost og Omega-6 er giftigt i mængder over anbefalet 9 g/daglig, derfor hold dig fra de omega-6 rige ting.

omega-6 er betændelses fremmende
Omega-6's naturlige funktion er betændelses fremmende via produktion af prostaglandiner, arachidon syre og andre betændelses mediatorer, mens omega-3 virker modsat, betændelses hæmmende, 2 essentielle ting i kroppens funktion. Forholdet skal være ca 1:3 omega-3 / omega-6 og ikke som den ofte er 1:20 eller værre.

For meget omega-6 giver derfor for meget betændelse, skader overalt og produktion af frie radikaler.


Drop al indtagelse af Soja produkter og soja olie
Dette er ikke menneskeføde især ikke til børn. En række uheldige virkninger herunder Østrogen lignende hormon og hæmning af: protein, mineral, b12 optagelse, hæmning af skjoldbruskkirtlen. Soja olie tillige stort indhold af det skadelige omega-6.

Spis IKKE Kalk tabletter
hvis du spiser mælkeprodukter, især ost, så får du nok.

Tænd IKKE stearin lys
Hold et stykke papir over og det bliver sort på 1 sec. på grund af bittesmå kulpartikler som frigives i milliarder i din stue og ender i lungerne = astma og frie radikaler. Det samme som at have en diesel bil i tomgang i din stue. Jeg håber ikke du er miljø forkæmper og sidder i stearin lysets skær når du kommer hjem.

Undgå konservering, farvestoffer og andre tilsætnings stoffer
Forarbejdede levnedsmidler indeholder ofte disse ting. F.eks bacon og pølser har en række ting tilsat: røg, nitrit, konservering

Undgå sprøjtegifte
Frugt og grøntsager har altid sprøjtegifte udenpå og inden i. Spis økologiske frugt og grønt.

Undgå at branke levnedsmider
Ved høj varme dannes kraftfremkaldende stoffer, det gælde både grøntsager og kød. Hvis du bruger de skadelige omega-6 rige olier dannes også frie radikaler og kræftfremkaldende stoffer i selve olien.

Undgå at branke Brød, grøntsager, kartofler og kød. En af de skadelige stoffer er acryl amid, som dannes ud fra sukker og stivelse. Derfor dannes det især i stivelses holdige levnedsmidler, som brød (ristet brød), kage og kartofler (pommes frites, stegte kartofler).

Den største levnedsmiddel katastrofe
lanceret af sundheds myndighederne


Største levnedsmiddel katastrofe nogen sinde lanceret af sundheds myndighederne

Alt hvad du er blevet fortalt om sund kost og madpy-ramider, af sundhedsmyndigheder, levnedsmiddel styrelsen og helse profeter ER FORKERT!

... og den forkerte kost anbefaling er årsag til den "vestlige syge" en eksplosiv epidemi af USUNDHED som skyller ind over det moderne samfund som en tsunami af Hjerte-kar sygdomme, hjertedød, blodprop-per, kræft, gigt, sukkersyge, hjerne sygdomme som alzheimer, parkinson og ADHD, tidlig ælde, allergi, tid-lig død og meget mere.

Lad os vende det om og spørge os selv: hvis den anbefalede kost var sund, hvorfor er der så denne epidemi af usundhed i vores moderne samfund?


Mange af de ting jeg skriver vil nok chokere dig. Jeg blev selv chokeret over sandheden om den største levnedsmiddel katastrofe nogensinde, at vi er blevet fortalt en løgn i mange mange år om hvad der er sundt og ikke sundt

.... iscenesat af de store spiseolie og margarine giganter, som har påvirket myndigheder og forskere, med lobbyisme, placerede artikler, fordrejede data, påvirkning af befolkninger og uærlig markedsføring, men tro mig, det jeg skriver er rigtigt, tjek nogle af artiklerne i bunden af siden og vurder selv.

Vores myndigheder i Danmark og autoriteter inden for ernæring og rådgivning, har endnu ikke fattet sandheden. Den kost som har dræbt millioner af mennesker gennem de sidste 25-30 år på verdensplan, vedbliver de at promovere som sund kost.

Mere end 800.000 dør årligt i USA på grund af hjerte anfald forårsaget af forkert kost, som meget enkelt kan ændres til sund kost, ved at føre den tilbage til tidligere.. FØR margariner og vegetabilske olier!

For 80 år siden, før den moderne kost, døde 3.000 årligt i USA af hjerte anfald. De blev så knap så gamle som idag, fordi de døde af andre ikke kost-relaterede sygdomme.

Det eneste rigtige og fornuftige der kommer fra officielle myndigheder (fødevarestyrelsen) og andre rådgivere, er at vi skal have "seks om dagen" dvs. 6 stk. frugt eller grønt og at vi skal have omega-3 og spise fed fisk et par gange om ugen.
Der er 4.500 artikler der viser at fiske olie er godt for os. Det er det ENESTE de har fattet af en rigtig kost.

Det er da altid en begyndelse, men der er meget langt endnu, før de fatter hele sandheden om sund kost. Det der med kulhydrater og fedtet har de ikke for-stået, de er offer for den store "fedt-løgn" som går på at mættet fedt og kolesterol er USUNDT og skal undgås for alt i verden.... og myndighederne fortæller os, fejlagtigt, at vi skal have masser af fler u-mættet fedt (som hovedsaglig er omega-6).

Det er så her det går helt galt og alt bliver ødelagt. De vender det hele på hovedet. Omega-6 er giftigt og USUNDT og mættet fedt og kolesterol er SUNDT.
Samtidig fortæller de at vi skal have masser af kulhydrater - en direkte vej til diverse sygdomme og sukkersyge.

FDA (USA's food and drug administration, USA's føde-varestyrelse) angiver enda selv en acceptabel værdi for indtagelse af omega-6 som er langt lavere end en normal kost, samtidig siger de at vi skal undgå mættet fedt og spise disse giftige omega-6 holdige vegetabilske olier. Det hænger ikke engang sammen, det de selv siger.

Medicinal industrien og hjerteforeningen støttet af producenter af kolesterol nedsænkende medicin, har endnu ikke fattet at sænking af kolesterol har ingen indflydelse på hjerte sygdom, fordi der ingen sammenhæng er.
Konsekvens: 600.000 danskere tager unødigt kolesterol medicin uden effekt på hjerte sygdom.


Tør du fortsætte med den "moderne kost", som dræber så mange og som gør så mange syge?

Lande med høj levealder


Disse 2 lande har høj levealder og høj indtagelse af mættet fedt

De 2 lande i verden med størst indtagelse af mættet fedt og kolesterol, Sweits og frankrig, har den lave-ste forekomst af hjerte tilfælde og blodpropper.
.. og højere levealder end danmark og USA. Frankrig har verdens laveste forekomst af hjerte dødsfald. Sweits som lever af smør og ost, har verdens 3. højeste levealder (82,1 år) efter Japan (82,6 år) og HongKong (82,2 år).

Der er områder og befolkninger med højere indtagelse af mættet fedt, hvor fedtet udgør en stor del af kosten, som f.eks. kokosfedt i asien eller spæk hos eskimoer, disse befolkninges grupper har også me-get lav forekomst af hjerte sygdom.

Så er der jo også baby'er, som via modermælken får 50% af kalorierne fra mættet fedt.

Højeste levealder: Sydvest Frankrig har verdens laveste forekomst af hjerte sygdomme og en af verdens højeste levealder. De har stor indtagelse af sundt mættet fedt og sunt kolesterol fra: fløde, ost og fedt fra kød... og så har de sund rødvin med mange anti-oxidanter.

​Du er hvad du spiser

.... og det skal tages helt bogstaveligt

fedtstofferne bliver en del af dig

- de fedtstoffer du spiser går direkte ind i dine celler og lejrer sig i celle membranen og bliver en del af dig - bestem selv hvilken kvalitet dine celler skal have. Nøglen til din sundhed ligger i fedtstofferne, i fedtstoffernes enkelte fedtsyrer, som indbygges i dine cellemembraner.


Du har 50 billioner celler i kroppen.
Hvis du vil have gode velfungerende, stabile tætte celler, der fungerer optimalt og undgå sygdomme, skal du hovedsaglig spise mættet fedtstoffer som i smør, mælk, kød og animalsk fedt, kokos olie samt enkelt umættet fedt som i oliven & avocado olie. Spise rigeligt grønt og moderate mængder groft kulhydrat og kun lidt frugt (sukker og frugtsukker i).

Vil du have dårlige og utætte celler & sygdom: Hvis du vil have dårlige ustabile og utætte celler, der ikke fungerer ordentligt, hvis du vil have kræft, blod-propper og utallige sygdomme, skal du spise mange fler u-mættede fedtstoffer (vegetabilske olier som margarine, solsikke, soja, majs olie og Becel) og supplere med masser af sukker og kulhydrater, den traditionelle vestlige kost.

Sund kost er vejen til et sundt og langt liv:
Spis en god sund kost som ikke skader dig, med meget mættet fedt som i smør, kød, animalsk fedt, kokos-fedt. Spis gode protein kilder, grønt og frugt, oliven - og avocado olie.Drop sukker og reducer andre kulhydrater.Tag et glas rødvin, 1 stk. mørk chokolade og 1 æble.... og få et sundt og langt liv med bedre livskvalitet, mindre sygdom, mindre træthed, mere energi.

Æg er sundt

Æg er sundt
Et æg er noget af det sundeste du kan få. Der er fuldstændig næring i ægget til at danne en færdig kylling.​

​...tænk der er lige præcis næring nok i et æg, mors madpakke, til at en fuld færdig kylling træder ud af ægget, efter 21 dage!

Et æg vejer 60 gram. Ca. 10,6 % fedt, 0,4% kolesterol (eller ca. 250mg i blommen), 12,6% protein og 1,1 % kulhydrater. Der er naturligvis kolesterol i, ellers kunne kyllingen ikke udvikle sig. På samme måde som der er kolesterol i modermælk, fordi baby skal bruge kolesterol til at udvikle sig. Kolesterol er livsnødvendigt.

Ægget er ikke forurenet fra naturens side med kolesterol for at genere dig... nej, kolesterol er nødvendigt og naturligt forekommende i æg, fiskeæg (rogn), modermælk og komælk og andet af animalsk oprindelse.

Kyllingen får jo ikke modermælk, men det nødvendige kolesterol er istedet puttet ind i madpakken fra mor. Der er omkring 250 mg kolesterol i et æg og det er hvad kyllingen har brug for.

Jeg forstår godt du tror at æg er usundt, for såkaldte "helse Profeter" inklusiv fødevarstyrelsen, hjerte foreningen, læger og medicinal industrien, har igennem mange år hjernevasket dig til at tro at kolesterol er skadeligt.

Hvor er "the missing link"
til den Amerikanske kost katastrofe

Hvordan kan det være folk i den vestlige verden de sidste 30 år pludselig er begynder at lide af fedme, sukkersyge, kræft, allergi og dør som fluer af hjerte-kar sygdomme?

I 1920-30'er var hjerte dødsfald i USA stort set ukendt med 3.000 om året, mens i 1960 var der 500.000 dødsfald årligt i USA og 800.000 i 2008 som følge af hjerte tilfælde og i dag er 41% af alle dødsfald i USA forårsaget af hjerte-kar sygdomme.

Hvad skete der lige her?
hvad er "The missing Link"

Hvad er årsager til denne kraftige forøgelse af dødsfald?

Fra 1920'er til i dag (USA), er mængden af indtaget mættet fedt pr. person faldet (især smør). Samtidig er kolesterol indtagelsen med kosten kun steget ca. 1%.
Samtidig er indtagelse af vegetabilsk margarine og vegetabilske olier steget voldsomt.

Hvordan kan det være folk i den vestlige verden de sidste 30 år pludselig er begynder at lide af fedme, sukkersyge, kræft, allergi og dør som fluer af hjerte-kar sygdomme?

I 1920-30'er var hjerte dødsfald i USA stort set ukendt med 3.000 om året, mens i 1960 var der 500.000 dødsfald årligt i USA og 800.000 i 2008 som følge af hjerte tilfælde og i dag er 41% af alle dødsfald i USA forårsaget af hjerte-kar sygdomme.

USA's kostkatastrofe - øjebliks billede
God bless Sukker, kulhydrat og vegetabilsk olie.

Alligevel er man i mange år blevet fortalt at mættet fedt (smør og animalsk fedt) og kolesterol er årsag til hjerte tilfælde, lyder det sandsynligt, ud fra disse tal? - nej vel, og der er da heller ikke nogen sammenhæng mellem hjerte tilfælde og stort indtag af mættet fedt, tværtimod mættet fedt er sundt.

Er modermælk sundt?
Uha, der er jo kolesterol og mættet fedt i modermælk (og komælk)

Ja, selvfølgelig er modermælk sundt, det er naturens egen mad i egen emballage, det fås ikke bedre. Der er meget mættet fedt samt 0,5% kolesterol i modermælk, som barnet skal bruge for at udvikle sig normalt og udvikle hjernen og nervesystemet normalt. Mættet fedt indgår i alle cellers cellemembraner med ca. 50% af cellemembranens fedt og er vigtig for opretholdelsen af normale cellefunktioner.

Er dette sund mad?
- de første 6 mdr. får baby ikke andet!

Modermælk indeholder også en stor del enkelt u-mættet fedt som oleinsyre ca. 30 %, det samme der er i oliven- og avocado olie. Der er en mindre del af fler-umættede fedtstoffer ca. 15% total af omega-3 og 6.

Jamen, hvordan kan modermælk være sundt, når halvdelen af fedtet i mælken er mættet fedt? - og så er der også kolesterol i mælken!

Mælk fra alle pattedyr f.eks vildtlevende chimpanser, som er vores nærmeste slægtninge og alm. komælk, indeholder en stor del mættet fedt, ca. halvdelen af fedtet, samt kolesterol, sådan er det. Det er naturen. Tror du det er usundt? Nej, det er sundt!

Jamen alle autoriteter har i 25 år sagt, at vi skal holde os langt fra mættet fedt, smør og æg og holde os langt væk fra kolesterol, fordi de påstod det var usundt og gav blodpropper i hjertet og åreforkalkning... og istedet spise vegetabilsk margarine, umættede fedtsyrer og masser af brød og kulhydrater som bunden af den madpyramide de opfandt for 25 år siden.

DER var "The missing Link"
... selve årsagen til den vestlige syge!

Det er lige præcis de såkaldte eksperters kost anbefalinger, der er årsag til "den vestlige syge": Fedme, sukkersyge, kræft, allergi og hjerte-kar sygdomme og meget mere!

Her blev kost katastrofen værre

Artiklen starter: "Cholesterol is proved deadly, and our diet may never be the same. This year began with the announcement by the Federal Government..."

Uden dokumentation kommer myndighederne, med pres fra margarine giganterne, med anbefalinger om hvad vi skal spise og ikke må spise: ingen smør, bacon, æg , mættet fedt og kolesterol, det er dødeligt fordi det får blod kolesterol til at stige og giver blodpropper og død hedder det sig.

Vi skal spise: margarine og vegetabilske olier og masser af kulhydrater. Hermed iværksatte de amerikanske myndigheder den amerikanske kost katastrofe.

Og her begyndte det.
Forsiden af Time 26.marts 1984
En artiklen med overskriften
"Hold the Eggs and Butter"

Der er ingen dokumentation for at mættet fedt og kolesterol er usundt, der er ingen dokumentation for at kolesterol i kosten, eller forhøjet kolesterol i blodet medfører hjerte-karsygdomme og blodpropper i hjertet og åreforkalkning.

Den kraftige forøgelse af dødsfald som følge af hjerte anfald i USA fra 20'erne til 1960 er sammenfaldende med en kraftig stigning i forbruget af margarine baseret på vegetabilske olier.

USA's første kostvejledninger kom i 1980 og mad-pyramiden i 1984. Fra starten af 80'erne eksploderede fedme og usundhed i USA. USDA Dietary Guidelines fra U.S. Department of Agriculture "landbrugsministerium"

Epidemien af sygdom og usundhed eksploderede yderligere med sundheds myndighedernes introduktion af mad-pyramiden og såkaldt "sund kost" i 1984.

Pres fra margarine industrien
-og den vegetabilske olie industri

Hele margarine industrien startede meget tidligere i 1911 med firmaet Crisco i USA (forkortelse for crystallized cottonseed oil), som købte et britisk patent i 1909 på fremstilling af margarine og firmaet producerede den første margarine af cotton seed, bomulsfrø olie som blev hydrogeneret og farvet, så det blev fast og kom til at ligne smør og meget billigere. Crisco eksisterer fortsat og laver forskellige madolier og margariner.

Der er ingen dokumentation for at umættede fedtstoffer og masser af kulhydrater som der er i brød, er bedre. Det er bare et stort eksperiment hvor hundrede af milioner af mennesker er holdt som gidsler i industriens og myndighedernes store eksperiment hvor vi alle var forsøgsdyr.

Med pres fra margarine industrien - soja olie - majs olie -industrien får vi (i USA og Europa) at vide at umættet fedt, som der er i smør og animalsk fedt er usundt og vi skal gå over til vegetabilsk margarine

lavet på soja olie, majsolie og solsikke olie og spise de samme olier som flydende madolier. Og samtidig gå over til at spise masser af brød.

Tænk på det er der er meget store og pengestærke organisationer i margarine, soja, majs og solsikke industrien.

Vi snakker om lobbyisme, påvirkning af myndigheder, betalt forskning ... og betalte forskere, placerede artikler om deres produkts fortræffeligheder .... og ikke mindst om konkurrenternes dårlige produkt (fortæller f.eks. at smør og mættet fedt dør du af!), fordrejede sandheder,

....så forstår du at der er stærke kræfter mod at vi skal leve sundere, at få sandheden frem og at vende tilbage til det tidligere sunde liv, vi havde engang!

Blev man så sundere af kost anbefalingerne?

Var det så sundere at gå væk fra mættet fedt ...og droppe smør og animalsk fedt og gå over til umættede spiseolier og margarine lavet af samme olier, samt masser af kulhydrater?

Svaret giver sig selv, vi har aldrig være mere syge end i dag. De foreslåede nye kost vejledninger var et eksperiment, iværksat med pres fra margarine og den vegetabilske olie industri, unden dokumenteret grundlag.

Dette eksperiment var en kæmpe fejltagelse og årsag til den vestlige syge og årsag til millioner af døde som følge af den vestlige syge, blodpropper i hjertet, kræft mm. samt stærkt forringet livskvalitet.

Uanset at de gamle kostanbefalinger var forkerte vedbliver de danske myndigheder, organisationer, medicinal industrien og diverse rådgivninger, samt de fleste læger, at fortsætte med at komme med samme forkerte råd.

Der er enkelte læger, diætister og enkelte andre i Danmark, som er ved at vågne op og ser hvad der er galt. I USA og sverige er man ved at vågne op. Men der er langt endnu.

Vi kæmper med indgroede forkvaklede forestillinger og fordrejede fakta, mod margarine - og olie giganter og mod medicinal industrien som lever stort af den vestlige verdens sygdomme, med kæmpe salg af insulin og kolesterol nedsænkende medicin.

Man bør helt undgå kolesterol nedsænkende medicin, fordi det simpelthen er unødvendigt) og stærkt skadeligt med mange bivirkninger.

Der er ingen grund til at sænke kolesterolet, tværtimod. Man kan stærkt begrænse brugen af insulin, fordi ved rigtig kost kan de fleste komme ud af diabetes 2 og delvis type 1.

Hvorfor blev vi syge af den tidligere anbefalede kost ?

Hvad er årsagen til den vestlige syge!

Faktorer der har negativ indvirkning på helbreddet og årsag til den vestlige syge

1. Margarine med transfedt og hydrogenerede vegetabilske olier

2. Rafinerede fedtstoffer, alle slags. Er kemisk behandlet

3. Stor mængde af fler u-mættede fedtstoffer, for meget Omega-6 olie (linolsyre). Inflammations fremmende

4. For meget omega-6 i forhold til omega-3. For lidt Omega-3

5. Cellemembranen bliver slatten og utæt hvorved cellefunktionen skades

6. For få mættede fedtstoffer, er stabil fedt, der giver stabile cellemembraner.

7. dannelse af frie radikaler som påvirker alt i kroppen, som bliver oxideret og ældes

8. For meget kulhydrater, giver blodsukker og insulin svingninger, fedme og diabetes og der dannes frie radikaler

9. Frie radikaler giver celleskader i hele kroppen medførende forskellige sygdomme inklusiv skader på celledelings mekanismen, hvilket medfører kræft

Inflammation i kroppen er årsagen til alle sygdommene

Overordnet set sker der en inflammation, betændelse, i hele kroppen, udløst af ovenstående faktorer.

Om denne inflammation. En inflammation (indre flamme) kaldes også betændelse, det er kroppens reaktion og forsøg på reparation efter en skade.
Du kan sammenligne det med når du skraber eller brænder huden. Du bliver rød, irriteret og øm, fordi der udløses forskellige kemiske substanser inde i huden. Der strømmer mere blod til, derfor bliver det rødt.

Funktionen er at reparere den skade der er sket, celler på stedet, samt hvide blodlegemer som vandrer ud fra blodkarrene, udløser forskellige kemiske stoffer som udløser denne betændelses tilstand og starten på reparation af skaden.

Betændelsen behøver ikke at være en infektions tilstand med bakterier eller vira. Det kan være en steril betændelse og det er det, der sker inde i kroppen når den bliver "brændt" indvendig af de fremmede kemiske stoffer vi indtager og de stoffer der dannes som følge af dem, de frie radikaler.

En hjertekirurg, som har opereret 5.000 hjerter og har i alle tilfælde iagtaget med egne øjne, at blodårerne indvendigt er betændte, som når man skrubber dem flere gange om dagen med en stiv børste gennem et stykke tid. Inflammationen er i hele kroppen, alle celler og væv og altså også invendigt i blodårerne.

Det er altså en inflammation inde i kroppen, som er den fælles årsag til hele rækken af de vestlige sygdomme. Dermed kan man ved at modvirke denne inflammation, slippe af med alle sygdommene på en gang.

Inflammationen skyldes overdreven indtagelse af Omega-6 fedtstoffer, som omdannes til prostaglandin 2, som er et inflammations fremmende stof, samt overdreven indtagelse af sukker og kulhydrat.

Samlet set er de 3 største faktorer i kroppen, som er ansvarlig for denne inflammation og ansvarlig for den vestlige syge:

A. frie radikaler
B. slattne og utætte celle membraner og generel inflammation i hele kroppen på grund af overdreven indtagelse af omega-6
C. For meget kulhydrater incl. sukker giver diabetes, fedme, inflammation & mange frie radikaler.

Hvad gør de frie radikaler?
De frie radikaler fremskynder aldringsprocessen, en biologisk oxidation, kroppen "ruster" indefra. Eksempler på oxidation er, når et æble bliver brunt, når det skrælles, når søm ruster, eller når vi med alderen får rynker i ansigtet.

Ved nærmest alle sygdomme spiller de skadelige frie radikaler en meget stor rolle. Frie radikalers ødelæggende virkning er også årsag til de 2 store døds årsager: hjerte-kar sygdommen og kræft. Generelt er frie radikaler ansvarlig for ældning og mange sygdomme. Stress øger også øger dannelsen af frie radikaler.

A. Hvilke af vores faktorer danner frie radikaler?

hydrogenerede olier.
De hydrogenerede olier i magarine og ødelagte olier i raffinerede olier (olier som ikke er jomfru olie) danner frie radikaler.

Transfedt
Transfedt i margarine danner frie radikaler. Transfedt er nu ved lov begrænset til et indhold på 2%, men der har i mange mange år været et meget højt indhold (50%) af transfedt i margarine, og dermed i brød, kage, færdiglavet mad, restaurant mad og alle produkter hvor margarine indgår.

Fler u-mættede fedtsyrer
En af årsagerne til, at fler umættede fedtsyrer medfører så mange helbredsproblemer er, at de har en tendens til at oxidere og blive harske når de udsættes for varme, ilt og fugt som i madlavning og fremstilling. Karakteristisk for harske olier er, at de er fyldt med frie radikaler.

Sukker
Sukker skaber inflammation (betændelse), som øger produktionen af frie radikaler, som fremmer ældning, kræft og sygdomme.

Al kulhydrat (sukker og stivelse fra brød, ris, pasta, kartofler) bliver nedbrudt til sukker i kroppen, hvor glucose delen af sukkeret, er ansvarlig for store svingninger i blod-sukkeret (risiko for udvikling af diabetes), og følelse af sult når sukkeret er lavt, hvorved man bare SKAL have noget at spise og helst mere sukker i form af en pose slik eller chokoladebar, hvilket medfører yderligere problemer, en ond cirkel.

B. Slattne og utætte celle membraner
Cellemembranens opbygning og fordeling af fedtstoffer i cellemembranen, er forklaret særskilt artiklen om cellemembranen, så jeg henviser dertil og vil nøjes med at opsummere her:

Ved indtagelse af store mængder omega-6 indbygges det i cellemembranen i stor mængde og gør den ustabil, den bliver slatten og utæt og cellens funktion bliver unormal. Omvendt medvirker mættet fedt og kolesterol til at gøre celle membranen stabil.

Kan du forestille dig at alle dine celler er blevet mere slatne og utætte, så stoffer unormalt siver ud og ind og kan du forestille dig hvad det kan afstedkomme af alle mulige sygdomme, virkninger og betændelses tilstande?
I tillæg danner disse forstyrrelser frie radikaler.

Når du vælger at indtage mange fler u-mættede fedtsyrer, vælger du at dine celler skal være mere slatne og utætte. Du er blevet fortalt af alle sundheds instanser, at vi skal have masser af fler u-mættede fedt. De siger altså at du skal gøre dine celle udtætte og udsætte dig selv for et dårligt helbred.

INFO BOX  -  DEN MEDICINSKE VERDENS SYGDOMS FORRETNING

Den Medicinske (medi-svinske) verden
kæmper for sit monopol på sygdoms behandling

Den medicinske verden kæmper for sit monopol på sygdomsbehandling med næb og kløer. Ingen skal komme og sige, at hvis du spiser det og det, så bliver du rask. Du kan kun blive rask af et kunstigt designet molekyle, unaturligt og fremmed for kroppen (også benævnt et "lægemiddel"), som JEG kan udskrive recept på, det er alle lægers mantra.

Alle former for alternativ behandling undertrykkes effektivt og der er ingen dækning fra forsikrings selskaber, selvom alterativ behandling er langt billigere, mere effektivt og unden bivirkninger.

En del af den medi-svinske verdens koncept og forherligelse af penge og medicin som eneste helbredelses metode, er at læren om kost og kostens betydning for sygdom, er elimineret og ikke eksisterende i læge uddannelsen. Chokerende når enhver ikke-læge ved at kosten har helt afgørende betydning for sundhed og sygdom.

Kost forhånes ligefrem af den medicinske verden, f.eks er det forbudt at skrive på vitaminer, at de kan kurere sygdom, trods det at adskillige nobel pris modtagerere netop har beskrevet diverse vitaminers betydning for helbred og sygdom.

Man kan ikke tage patent på vitaminer og derfor er der ingen penge at tjene, vitaminer koster da næsten heller ikke noget. Hvis man skal kunne angive for vitaminer, at det kan kurere sygdom, så vil lægerne kræve at kunne udskrive recept og have monopol på vitaminerne. Men som sagt der er ingen penge i det, men det skal holdes ude fra befolkningen, at vitaminer kan helbrede sygdom.

Sådanne regler er nedskrevet i Codex alimentarius (om codex alimentarius på wikipedia) en officiel bog dannet af et kartel af lægemiddel industri og offentlige institutioner vedr. levnedsmiddel standarder og hvad man kan og ikke kan skrive vedr. levnedsmidler, som vitaminer går ind under. Formålet med Codex alimentarius er konstant at fornægte vitaminers, mineralers og ernæringens betydning for sygdomme, imod tilgængelig viden og forskning - de fornægter forskning! - Det her er så klamt at det er svært at finde ord for det!

Codex alimentarius, er skrevet for at beskytte lægemiddel industrien, sådan at korrekt ernæring kan skjules for befolkningen, med det formål at opretholde konstant sygdom i befolkningen og dermed konstant business. Læs også dette skrevet af dr. Rath om Codex alimentarius "The Control and denial of Science"

Det er uhyrligt som den officielle behandlerverden optræder overfor befolkningen, med medicinal industrien og penge som drivkraft

Se klagesag (nedenfor) indgivet til den internationale domstol i Haag mod den medicinske verdens sygdoms forretning.


Særlig slemt er det i USA
Særlig slemt er det i USA, hvor FDA (Food and Drug Administration - svarende til vores sundhedsstyrelse + levnedsmiddelstyrelse) er købt og betalt af levnedsmiddel, - og medicinal industrien og har påtaget sig opgaven at forsvare fødevare industriens og lægemiddel industriens interesser imod forbrugerne. Ikke beskyttelse af forbrugerne!. AMA (American Medical Association) og American Cancer Society (ACS), arbejder i samme retning, nemlig beskyttelse af medicinal industrien og lægers monopol. 

Nogle ansatte i administrationen er placeret af industrien, så er det nemmere at lempe nogle ting igennem og justere lovgivningen, så man kan få solgt sit møg (levnedsmidler og medicin) og beskytte sit monopol og den industri man arbejder for.

Eksempel vedr. FDA, AMA og behandling: Kiropraktorer er gennem mange år blevet mobbet af AMA (American Medical Association) og kiropraktor foreningen anlagde sag mod AMA som kiropraktor foreningen vandt. AMA blev dømt for konspiratorisk at prøve at udrydde kiropraktor behandling.
Se artikel: The AMA Conspiracy Against Chiropractic  

I USA bliver ethvert forsøg på alternativ behandling angrebet, hvilket i praksis betyder, at stort set alle klinikker og forsøg på anderledes tænkning, er jævnet med jorden, bogstavelig talt, klinikker er destrueret. Folk i USA må tage til f.eks Mexico for at få en ordentlig kræftbehandling ... og den eneste ordentlige kræftbehandling, er en alternativ kræft behandling.


Medicinske foreninger og offentlige institutioner
er støttet af medicinal industrien

De fleste medicinske foreninger er støttet af medicinal industrien, f.eks hjerteforeninger, diabetes, alzheimer, psykisk sygdom, American Cancer Society (ACS), American Medical Association (AMA) mm. Foreningernes formål er IKKE at få folk til at være sunde, men at sørge for konstant sygdom i befolkningen og konstant flow af penge til medicinal industrien.

American Cancer Society, grundlangt af Rockefeller søn, har ikke en ide om hvad årsagen til kræft er eller hvordan man helbreder kræft, dens funktion er kun at sørge for at medicinal industrien tjener penge og holde alle andre fra bordet.

Note: Rockefeller senior (J.D. Rockefeller) var den rigeste mand i verden for sin tid og den der startede hele den medi-svinske svindel forretning, som startede i 1901 med etablering af "Rockefeller Institute for Medical Research" og etablering og support af universiteter (Rockefeller University). Rockefeller have samtidig stærke interesser i medicinal industrien. Han var den der injicerede PENGE og MEDICIN i hele den medi-svinske uddannelse, industri og måde at tænke på.

Det er horribelt som den medicinske verden opfører sig. Se klagesag nedenfor indgivet til Den internationale domstol i Haag, mod den etablerede medicinske verdens forretningsmodel med sygdom som investerings objekt.   

Lad os tage hjerteforeninger: de søger at bevare illusionen i befolkningen, om at mættet fedt og kolesterol er skidt, stik imod tilgængelig forskning, så medicinal industrien kan sælge noget kolesterol medicin, som er det næstmest profitable lægemiddel (efter insulin). Trods det at ingen nogensinde har påvist at kolesterol er ansvarlig for blodprop og hjertekar sygdom, kolesterol har INTET, absolut INTET med blodprop og hjertekar sygdom at gøre.

Det er videnskabeligt bevist at mættet fedt og kolesterol ikke er årsagen til blodprop (vis mig en eneste lødig artikel, der viser det modsatte, at kolesterol giver blodprop!), men den danske hjerteforening er købt og betalt af lægemiddel industrien og betalt til at promovere virkningsløst kolesterol medicin. 

Jeg siger: Spis ordentligt, så har man ingen hjertekar sygdom, men det får vi ikke at vide, eller rettere sagt vi får det forkerte at vide, for hjerteforeningen i danmark er f.eks. også støttet af den vegetabilske olie industri, og derfor siger de, at vi skal undgå mættet fedt og i stedet spise raps olie (som indeholder skadeligt omega-6 som fremmer inflammation, blodpropper og hjertekar sygdom). Ikke et ord om at vi ikke må spise masser af kulhydrater, som er en anden af årsagerne til hjertekar sygdom.

Se f.eks denne misinformation fra hjerteforeningen: Sådan vælger du de rigtige fedtsoffer
I linket har rapsolie en fremtrædende plads, der er misinformation vedr. mættet fedt og kolesterol, der står "Mættet fedt øger kolesteroltallet og fremmer åreforkalkning og blodpropper" til trods for at ingen videnskabelig artikel eller undersøgelse viser at dette er sandt. Det er afvist for mange år siden. Hvis de indrømmer at det er ikke passer, hvordan kan de så forsvare at fylde befolkningen med ligegyldig kolesterol medicin?

Misinformationen fortsætter, det fremgår at enkelt og fler-umættet fedt (som raps olie er rig på) er meget vigtigt og indgår i cellemembranen, mens der ikke nævnes at cellemembranens fedt indeholder 50% mættet fedt samt kolesterol og at disse 2 elementer er helt afgørende for normal cellemembran funktion, stivhed, tæthed og fleksibilitet.

Når du kommer nederst på siden og downloader fedtguiden, falder der en brik på plads, den er nemlig produceret af rapsolie fabrikanter. Så forstår man bedre hvorfor mættet fedt og kolesterol skal ignoreres som gode ting. De skal have solgt vores SHIT = raps olie. Raps olie indeholder 31% fler-umættet fedt (20% skadeligt omega-6 og 11 % omega-3), som ikke kan tåle opvarmning (stegning) fordi det harsker og danner cancerogene stoffer.
Hvad skal vi med rapsolien, når vi har gode olier som oliven, avocado, smør og kokos olie?

Naturligvis ved hjerteforeningen og lægerne ikke hvad der er årsagen til hjertekar sygdom, hvorfor skulle de beskæftige sig med det? - de får betalt møde rejser, uddannelse og middage af medicinal industrien, man slagter da ikke sin høne der lægger guldæg, vel? Skide være med befolkningens sundhed, det er vi da ligeglade med, vi som er så penge griske, vi snyder da bare befolkningen, så vi kan leve fedt.... åhe fedt ja, måske, men ikke så længe, for lægers gennemsnits alder er lavere end befolkningens levealder, men det er vel forventeligt, når de ikke gider beskæftige sig med kost og sundhed. 

Lad os tage diabetes: Diabetes medicin (insulin) er verdens mest profitable lægemiddel, diabetes 2 eksploderer på verdensplan, især USA og Danmark er godt på vej.
Jeg siger: spis ordentligt hvis du har diabetes 2, så har du ikke brug for medicin. Diabetes foreningen siger vi skal spise masser af kulhydrater (præcis det en diabetes patient ikke kan tåle), sådan at medicinal firmaerne kan sælge så meget insulin som muligt, det er hele formålet, ikke at folk skal blive raske.
Medicinal firmaer støtter og hjernevasker læger, diabetes foreninger og betaler diabetes skoler på hospitalerne, så nye patienter kan oplæres i hvordan de skal tage medicin og at de skal spise så meget som muligt af det de ikke kan tåle, så de kan sælge noget mere insulin.  

Eksempel vedr. FDA og levnedsmidler: GMO planter (GMO=Genetisk Modificerede Organismer) anses af FDA for at være lige så sikre som sin naturlige oprindelse ("as safe as their conventional counterparts"), hvorfor det ikke kræves at det er deklareret på etiketten at det er GMO. Samtidigt er det forbudt af skrive på etiketten GMO-Free. FDA tester ikke selv om GMO planter er sikre og kræver ingen dokumentation fra producenten, at det er testet.

Note: GMO er genetisk modificerede planter, så de kan tåle roundup behandling (ukrudsmiddel). Det betyder at de i dyrkningen får et ordentlig skud Roundup (produceret af Monsanto, lige som planterne er udviklet af Monsanto).  Roundup er Glyphosate, som af who er betegnet som sandsynligvis cancerogent. GMO planter er f.eks: majs, sojabønner, sukkerroer.

Når planter pumpes op med roundup, får vi selvfølgelig glyphosate ind i kroppen, alt andet vil være ulogisk. Her er en undersøgelse fra Tyskland, hvoraf det fremgår at man har påvist store mængde glyphosate i urinprøver, det er også påvist i blod og i moder mælk. Tak Monsanto for at forgifte os!!!

Det MINDST overraskende i dette er, at en person fra Monsanto blev ansat i FDA, så er det jo nemmere af få påvirket beslutnings processer og lovgivning, så man kan få solgt sit shit.

Sådan er det hele vejen igennem når industrien skal have solgt nogle skadelige ting: tobak, sukker, vegetabilske olier, giftige margariner, aspartam gift (sukker erstatning du finder overalt i "light" produkter), tilsætningsstoffer......

Same procedure as last year? - same procedure as every year, James!   

 

Natur Lægemiddel - ældste og mest kendte lægemiddel

Eksempel på et natur lægemiddel - Et af de ældste og mest kendte lægemidler
Et af de ældste og mest kendte lægemidler, Magnyl (acetyl salicylsyre, aspirin, codimagnyl) var oprindeligt plantemedicin eller naturmedicin, nemlig udtræk af piletræets bark (Salix), deraf navnet på det aktive stof "salicyl". Det har været kendt i flere tusind år og nævnes også af Hippokrates, som anses for den moderne medicinsk fader før Rockefeller ødelagde det hele. Nu laves acetylsalicylsyre syntetisk (et relativt simpelt molekyle), men er identisk med det naturligt forekommende stof.

Acetylsalicylsyre anvendes mod feber, smerte og inflammation (betændelse), senere har man fundet ud af at det mindsker blodpladers sammenklumpning og dermed mindsker forekomst af blodprop og hjertekar sygdom (som hjertemagnyl, en lavdosis 75 mg tablet i håndkøb).
Det seneste man har fundet ud af, er at AcetylSalicylSyre 75mg dagligt (fås f.eks som hjertemagnyl 75mg) også forebygger tarmkræft markant.

Hallo læger! vågn op, et naturprodukt med mange gode egenskaber!!!! - kan I ikke se hvad I går glip af med al den naturmedicin der findes? Planteverdenen er et skat kammer fuld af værdifulde planter.

Alternativ behandling mangler, ifølge lægerne, videnskabelig dokumentation og de er ligeglade med at der er helbredt tusinder med en bestemt metode og at der foreligger case historik for patienterne. Dette forhold bruger lægerne og den officielle medicinske verden selvfølgelig til at slå hårdt ned på alle forsøg på at tænke anderledes.
Den medicinske verden kæmper for sit monopol med næb og kløer og ingen skal komme og sige, at hvis du spiser det og det, så bliver du rask. Du kan kun blive rask af et kunstigt designet molekyle, som jeg kan udskrive recept på, det er alle lægers mantra.

En læge kan jo ikke udskrive kost pr. recept og medicinal firmaerne kan ikke tjene noget på det, hvilket er hele formålet med den etablerede medicinske verden. Formålet er ikke at helbrede folk, formålet er at vedligeholde sygdom i befolkningen, så medicinal industrien kan tjene penge i en konstant strøm og helst stor.

Se klagesag nedenfor mod den medicinske verdens sygdoms forretning, ved den internationale domstol i Haag. 


Klagesag Mod den medicinske verdens svindel forretning indgivet til Internationale domstol i Haag

Klagemål mod folkedrab og andre forbrydelser mod menneskeheden begået i forbindelse med den farmaceutiske industri's forretningsmodel omkring Sygdom. Læs klagesagen her

Klagesagen indgivet til Internationale kriminaldomstol i Haag (Holland)

Indledning: I løbet af det 20. århundrede blev den farmaceutiske industri opbygget og organiseret med det mål at kontrollere sundhedsplejesystemerne overalt i verden ved systematisk at erstatte ikke-patenterbare behandlingsmetoder med patenterbare og derfor rentable syntetiske lægemidler. Denne industri udviklede sig ikke naturligt. Tværtimod var det en investeringsbeslutning taget af en håndfuld velhavende og skrupelløse iværksættere. De definerede med forsæt menneskekroppen som deres marked med henblik på at frembringe yderligere rigdom. Læs hele klagesagen klik her...


Nogle af anklage punkterne i klageskriftet mod den medicinske verdens forbrydelser

Citat fra anklage skriftet 
1. "De anklagede (det officielle medicinske behandlings system og medicinal industri) bibeholder forsætligt og systematisk hjerte-kar-sygdomme, herunder højt blodtryk, hjertestop, diabetiske komplikationer og andre sygdomme, kræft, infektionssygdomme inklusive AIDS, osteoporose og mange andre af vore dages mest almindelige sygdomme, der erkendes stort set at kunne forebygges med naturlige midler. De anklagede har med forsæt forårsaget unødige lidelser og for tidlig død for flere hundrede millioner mennesker."

2. "De anklagede forhindrer systematisk og med forsæt udryddelsen af hjerte-kar-sygdomme, kræft og andre sygdomme ved at lægge hindringer i vejen for og blokere for udbredelsen af livsvigtig information om sundhedsfordelene ved naturlige, ikke-patenterbare behandlingsmetoder. Dermed har de anklagede med forsæt forårsaget yderligere unødige lidelser og for tidlig død for flere hundrede millioner mennesker."

3. "De anklagede udbreder med forsæt og systematisk eksisterende sygdomme og skaber nye sygdomme ved at fremstille og markedsføre lægemidler med kortsigtet symptomatisk lindring, men med kendte og skadelige langsigtede bivirkninger. Dermed har de anklagede med forsæt forårsaget yderligere unødige lidelser og for tidlig død for flere hundrede millioner mennesker."

Populære artikler

Overvægtig? Slank dig

Overvægtig? - Det er simpelt at slanke sig. Fedt feder IKKE, men øger fedt forbrændingen. Der er én faktor der er afgørende for at du bliver fed! Læs mere....

​Fedme Epidemi

Global fedme & diabetes epidemi. Sukker er den store bandit Læs mere....

​Moderne Diabetes beh.

Moderne Diabetes Kost og håndtering. Reducer kulhydrater, reducer insulin. Læs mere....

Den Slemme Kost

Den Slemme Kost – Dette skal du undgå. Læs mere....

Test dit BMI

Test dit BMI. Tjek daglig kalorieforbrug og forbrug ved forskellige aktiviteter, fx hvor mange kalorier bruger du når du går 1 time?  Læs mere....

Kolesterol Kost & Hjerte

Kolesterol Kost – Kolesterol er SUNDT! – Stop Kolesterol Medicin Vanviddet. Hvad er årsagen til Hjerteanfald og blodprop?  Læs mere....

Anti-Oxidanter

Få et langt liv - undgå for hurtig ældning med anti-oxidanter. Se hvordan du får anti-Oxidanter.  Læs mere....

Sukker - Hvide Dræber

Hvor giftig er sukker egentlig, er frugtsukker sundere end sukker, er honning sundt? Læs mere....

Kalk tilskud skadeligt

For meget kalk øger risikoen for hjertekar sygdom, blodprop og knogleskørhed. Der er EN vigtig faktor lægerne ikke fortæller dig! læs mere....

Skadelige Olier

Fler-Umættet fedt er en af årsagerne til en lang række sygdomme. Se hvilken olie og hvor lidt du må få.  læs mere....

​Fedt til Madlavning

De sunde fedtstoffer til madlavning. Undgå de skadelige fler-umættede olier.  læs mere....