Kolesterol, Kolesterol Kost & Kolesterol Medicin

Kolesterol Sænkende Medicin er det STØRSTE SVINDEL og FUP NUMMER i Hele Medicinens historien

Kolesterol og mættet fedt er ikke årsag til blodprop og hjerte-kar sygdomme - hvorfor sænke kolesterol med medicin?

Årsagen til åreforkalkning, blodprop og hjerteanfald, er inflammation og aflejring af fedt i karvæggen, som følge af forhøjet insulin (insulin resistens forløber for diabetes 2) og IKKE vores gode ven Kolesterol  
Se min artikel om diabetes 2 og Insulin Resistens


Kolesterol er livsnødvendigt for en sund krop, at hæmme kolesterol syntesen i samtlige vores 70 billiarder celler i kroppen, med kolesterol medicin er kriminelt, det er en forbrydelse, HØR LÆGER!

Det værste du kan gøre er at tage kolesterol nedsættende medicin! Du ødelægger din krop, hjerne og muskler og du ødelægger dit liv! Jo højere dit kolesterol tal er - jo længere lever du!

Forhøjet kolesterol er ikke en sygdom, men en fupsygdom en fupdiagnose og et begreb medicinal industrien og lægerne har opfundet og påduttet 600.000 danskere, uden forsknings mæssig baggrund, udelukkende for at sælge virkningsløs og skadelig kolesterol medicin med mange bivirkninger, som selvfølgelig forsøges klaret, med endnu mere medicin... som har bivirkninger... som har bivirkninger.... eller bortforklarer bivirkningerne med det er "bare alderen der presser på", "det må du leve med" som er din læges forklaring hvorfor du bliver værre og værre med kolesterol medicin.

800.000 årlige hjerte dødsfald i USA
Der dør årligt 800.000 i USA på grund af hjerte anfald (41% af alle dødsfald), forårsaget af forkert kost, en kost der fortsat anbefales af sundheds myndigheder, læger og hjerteforeninger i danmark, USA og andre vestlige lande. Før den moderne kost, 1920-30'erne spiste man mere fedt og smør og der døde 3.000 årligt i USA af hjerte anfald.

Den Moderne Dødelige Kost, kan meget enkelt ændres til sund kost, ved at føre kosten tilbage til tidligere, FØR margariner, vegetabilske olier og store mængder sukker og andre hurtige kulhydrater - det der er årsagen til blodprop og hjerte-kar sygdomme ... og kræft, fedme, diabetes og alle de andre moderne sygdomme!

Om Kolesterol Generelt

Kolesterol
Hjernen indeholder 35 g. kolesterol, det mest kolesterol holdige organ. Kroppens totale mængde kolesterol er: 175 g.

Kolesterol indgår i dine 50 billioner cellers cellemembraner og er vigtig i opbygning, vedligeholdelse og regulering af celle membranerne for at holde dem tilpas flydende og elastiske. Kolesterol bidrager til reparationer når der er brug for det, herunder reparation sår udvendigt og indvendigt inklusiv reparation af de skader der sker i blodkarrene pga omega-6, kulhydrater og frie radikaler.

Kolesterol indgår i syntesen af alle steroid hormonerne: adrenalin, cortisol, aldosteron og kønshormonerne: progesteron, østrogen, testosteron.
Kolesterol indgår i galde og er udgangspunktet for syntesen af vitamin D i huden under påvirkning af sollyset.

Kolesterol indgår som en meget vigtig del af hjernen, idet det indgår i myelin skederne som omgiver nervetrådene, som er nervetrådenes isolation ligesom plastic omkring ledninger. 66% af hjernens tørstof er fedt, hvoraf Kolesterol er det fedtstof der er mest af. Kolesterol er nødvendig for en normal hjernefunktion. Hjernen indeholder også meget omega-3 fedtstof.

Kolesterol er karakteristisk for dyreceller
Kolesterol findes ikke i planter overhovedet, mens kolesterol er karakteristisk for alle dyreceller i hele dyreriget og altså også mennesker.

Kolesterol er ikke et affalds produkt, men et stof vi aktivt producerer fordi vi skal bruge det. Alle vores celler producerer kolesterol via en naturlig og nødvendig process, som naturligvis er "opfundet" fordi vi skal bruge kolesterol for at have en velfungerende krop.


Kolesterol i Levnedsmidler
Nedenfor oversigt over kolesterol i forskellige animalske levnedsmidler (Cholesterol in foods Wikipedia.org). Noget som falder i øjnene? - Okse hjerne indeholder kolosale mængder kolesterol, præcis som menneskets hjerne. Tror du det er tilfældigt at hjernen er det organ der indeholder mest kolesterol? - Nej, selvfølgelig ikke, der er logik i alt, det er fordi kolesterol er ekstrem vigtig for normal hjernefunktion.

En anden ting der springer i øjnene, er at der hvor der er mest kolesterol (ud over hjernen), er de ting der skal ernære et foster eller nyfødt (æg, rogn (roe) og mælkefedt som fx. findes i smør) og det er ingen tilfældighed, for kolesterol er nødvendig for normal udvikling af foster i ægget hos padder, krypdyr, fugle og udvikling af pattedyr i fostertilstand og som nyfødte pattedyr (mælk). Jeg kan tilføje: også vigtig i opretholdelse af livet for voksne dyr og mennesker.


​Tabel: Kolesterol i forskellige sunde levnedsmidler

Ud fra tabellen kan du også se hvad der er godt at spise for at få tilført kroppen så meget kolesterol som muligt for at få en sund krop: Æg, herunder fiskeæg (torskerogn), smør og fede mælkeprodukter. Lever. Vandlevende dyr, fed fisk, skaldyr, rejer, muslinger, krabbe, som tillige indeholder det meget vigtige omega-3 fler-umættet fedt, som vi skal have (essentielt fedtstof).

Spørgsmål:
Tror du kolesterol er vigtig for kroppen?!
Svar:
Ja, klart Kolesterol er ekstremt vigtigt!


Om det skadelige Kolesterol sænkende medicin - Statiner

Spørgsmål:
Virker kolesterol sænkende medicin?.
Svar:
Ja, det virker, det sænker blodkolesterol med op til 40% - OG DET VIRKER VED AT GIVE MEDICINAL INDUSTRIEN OG LÆGER INDTÆGT... men det hjælper ikke dig, du skal ikke sænke dit kolelesterol, for du har brug for det livsvigtige kolesterol.

Spørgsmål:
forhindrer kolesterol nedsænkende medicin hjerte-kar sygdomme, hjerte anfald og blodprop?
Svar:
Nej, kolesterol sænkende medicin forhindrer ikke disse ting, fordi der er ingen korrelation mellem kolesterol og hjerte-kar sygdomme og blodpropper. Derfor er der ingen grund til at tage kolesterol sænkende medicin.

Det er et faktum at folk der bliver indlagt akut på hospital med hjerte anfald, kan have lavt kolesterol eller højt kolesterol i blodet, med ca. ligelig fordeling.

Det er bevist at Kolesterol sænkende medicin giver øget risiko for hjerte-kar sygdomme, kræft, muskel smerter, dårlig hjernefunktion og hukommelse, dårlig livskvalitet og øget dødsrisiko, herunder selvmord.

Spørgsmål:
Tror du det er smart at fjerne kolesterol fra kroppen, når det er en naturlig og vigtigt del af kroppens normale funktion - og når der tilmed aldrig er påvist nogen positiv effekt ved at sænke kolesterol - KUN NEGATIV EFFEKT?

Svar:
Nej vel, meget lidt smart, at fjerne kolesterol ved at blokere for kroppens naturlige produktion af kolesterol. Herved produceres en lang række skader i kroppen.


kolesterol sænkende medicin er skadeligt, det er et faktum, der ikke kan diskuteres!!!!


Kolesterol sænkende medicin bevirker en lang række skader, fordi man kan ikke fjerne en så vigtig del af kroppens normale funktion og så tro der ikke sker noget!

Hjernen
Kolesterol er ekstrem vigtig for normal hjernefunktion. Kroppens forbrug af kolesterol kommer enten fra kosten eller fra kroppens egen produktion. Når det gælder hjernen som er det mest kolesterol holdige organ, så adskiller hjerne barrieren kroppens øvrige kolesterol fra hjernens kolesterol og næsten al kolesterol der skal bruges i hjernen skal ny-syntetiseres i hjernen.

Kolesterol sænkende medicin virker ved at hæmme det enzym der producerer kolesterol hvorved hjernen og (resten af kroppens celler) ikke kan producere det den har brug for. Resultatet er en kolesterol mangel i hjernen (og resten af kroppen) også kaldet alzheimer, som er en fremadskridende degenerativ hjerne sygdom, der medfører svigtende hjernefunktion, efterhånden demens, og efter 7 til 10 år død.

Statiners skadelige virkninger
Statiners virkning skyldes hæmning af enzymet HMG-CoA reduktase, der spiller en vigtig rolle i produktionen af kolesterol. læs mere nedenfor:

"In total, at least 20 enzymes are involved for the generation of cholesterol. The 3-hydroxy-3-methylglutaryl-coenzyme A reductase is the rate limiting enzyme in cholesterol biosynthesis and the target of statin pharmacotherapy".

Cholesterol: Its Regulation and Role in Central Nervous System Disorders


Kolesterol sænkende medicin giver muskel smerter og hjerte-anfald pga. af Q10 mangel. Kolesterol sænkende medicin blokkerer ikke blot produktionen af det nødvendige og vigtige kolesterol, det blokkerer også andre vigtige ting fx. det vitamin lignende stof Q10 også kaldet Coenzyme Q10 eller ubiquinone som findes i alle cellernes mitokondrier, som er cellerne kraftværker.

I løbet af 3 uger på kolesterol nedsættende medicin er din Q10 produktion halveret.

Q10's primære funktion er at medvirke til at generere energi i elektrontransportkæden og især vigtig i energiforsyning til muskulatur, herunder hjertemusklen. Q10 findes i højest koncentration i hjerte muskulatur, og hvad fortæller det os? - at Q10 er ekstrem vigtig i hjertets energi forsyning og kolesterol sænkende medicin hæmmer altså en vigtig faktor i hjertes energiforsyning!!! - Hallo hallo, vågn nu op!!! - du svækker hjertet ved at tage kolesterol sænkende medicin.

Q10 er også vigtig i leverens energi omsætning og alm. muskulaturs energiforsyning og er årsagen til træthed og muskelsmerter, som mange oplever, når de tager kolesterol sænkende medicin. (Om Q10 på Wikipedia).

Medicinal firmaerne er udmærket klar over at de ødelægger din krop med kolesterol nedsættende medicin, men de prøver at skjule sandheden fra offentligheden. Se her et patent fra Merck vedr. et kombinations preparat Statin & Q10: patent (4,933,165) combining a statin medication and Co-Enzyme Q10.


Statiner - navne:
Nogle hyppigt brugte navne på kolesterol sænkende medicin: Simvastatin, Atorvastatin, Pravastatin.

Almindelige Bivirkninger ved brug af statiner
(1-10% af patienter) jfr. min.medicin.dk som er info leveret af medicinal industrien:

Kvalme, forstoppelse, luft fra tarmen, diarré, påvirkning af leverens funktion. Snue, ondt i halsen, næseblod. Ledsmerter, muskelsmerter, muskelkramper, rygsmerter, smerter i arme og ben. Hovedpine. Allergiske reaktioner. reference: min.medicin.dk


Graviditet og Statiner

Det fremgår af min.medicin.dk , som er info leveret af medicinal industrien, "Da kolesterolsyntesen er essentiel for den føtale udvikling, må stofferne anses for at være potentielt føtotoksiske. Erfaringsgrundlaget er minimalt. Bør derfor ikke anvendes under graviditet pga. manglende viden".

OK, så medicinal firmaerne er klar over at kolesterolsyntesen er essentiel for fosterudvikling, er det ikke morsomt? - og de tør ikke lade gravide tage det! Det bliver for åbentlys hvilken dårlig ide det er, at blokkere for kolesterol syntesen, når der fødes misdannede og retarderede børn som direkte følge af at moderen har taget statiner.

Imidlertid er kolesterol syntesen også vigtig for voksne, men det er medicinal firmaerne ligeglade med. Den skadelige effekt af statiner er ikke så åbenlys når det gælder voksne, fordi skaderne sker ikke lige med det samme, men over måneder og år. Så er det nemmere at skjule de uheldige virkninger.

Når patienterne kommer til lægen og klager over diverse ting, fx. dårlig hukommelse og "huller i hjernen", går i stå pludselig uden at kunne huske hvad man skulle, muskel smerter, træthed og hjerte problemer mm., får de at vide at det er alderen der slår ind og det må man leve med! - og disse ting bliver IKKE reporteret som bivirkninger for kolesterol medicin! - Hallo Hallo læger - VÅGN OP!, det er kolesterol medicinen der er årsag til disse ting, ikke alderen. 

Kolesterol sænkende medicin accelererer ældning, du bliver gammel før tid, simpelthen.

Særlige advarsler ved brug af statiner
Jævnfør officiel info på medicin.dk
"Statiner kan øge blodsukkeret og medføre øget risiko for udvikling af diabetes - særligt hvis man allerede er i risikogruppen for at få diabetes. Hvis man er i risikogruppen (fx er overvægtig eller har øget mængde sukker i blodet), bør man løbende kontrolleres hos lægen.

Leverfunktionen bør kontrolleres ved hjælp af blodprøver, før behandlingen påbegyndes samt med jævne mellemrum under behandlingen.

Midlet skal anvendes med forsigtighed ved tendens til alvorlig muskellidelse (rhabdomyolyse), hvis man har et stort forbrug af alkohol eller tidligere har haft en leversygdom.

Hvis man oplever muskelsmerter, muskelkramper eller muskelsvaghed uden umiddelbar grund, skal man kontakte lægen - specielt hvis der også optræder utilpashed og feber.

Naturlægemidler, der indeholder perikon kan indvirke på effekten.

Indtag af større mængder grapefrugtjuice frarådes." Ovenstående Jævnfør info på medicin.dk

medicin.dk er lægemiddelkataloget online som er lægernes reference. Der er en Pro pro.medicin.dk afdeling for sundheds personale og en min.medicin.dk afdeling som er beregnet til den almindelige forbruger og mere letlæseligt.

Det fremgår ingen steder at Q10 produktionen nedsættes og at man BØR TAGE Q10 TILSKUD ved brug af statiner.

Videoer om Kolesterol misinformationen

Everything we've been taught about saturated fats and cholesterol as bad for us IS WRONG!!!.

Clean saturated (coconut & olive oils and fats from grass-fed animals) fat and cholesterol are actually very good for you, despite what we have been taught and widely accepted in the medical profession for the last 37 years. Actually we need both of them for good health."

The Cholesterol Myth

Cholesterol Myth: Dr.glidden tells the truth
"all what you know about cholesterol is WRONG. Because you have been a victim of missleading pharmaceutical propaganda"

The Cholesterol Myth - Holistic Pharmacist Brian

The Oiling of America - video foredrag
Weston A. Price foundation

​Kolesterol Myter og Fakta - Video på dansk

Kolesterol Myter og Fakta. Læge dr.med Uffe Ravnskov. Dansk Video foredrag. Han har i mange år arbejdet for sandheden om Kolesterol og afdækning af alle myterne om Mættet fedt og Kolesterol. Se hans side om Kolesterol myter. Om Uffe Ravnskov på hans hjemmeside.

Kolesterol Kost

Kolesterol Kost
Hvad mener du med kolesterol kost? - mener du en kost der reducerer kolesterol i blodet?

Her her, kolesterol er ekstremt vigtigt for kroppen, så du skal ikke sænke kolesterolet hverken via kosten eller medicin! - Du kan heller ikke ændre ret meget på dit kolesterol tal via kosten. Hvis du ikke får tilstrækkeligt med kolesterol via kosten, producerer kroppen selv den livsnødvendige kolesterol.

DER ER INGEN RELATION MELLEM BLODPROP OG HJERTE-KAR SYGDOM OG KOLESTEROL ELLER MÆTTET FEDT!

Hvis du sænker det livsnødvendige kolesterol har du et dårligt helbred. Et højt kolesterol tal i blodet er sundt, du lever længere, har mere modstands-kraft, mindre sygdom, mindre hjerte-kar sygdom og mindre kræft.

Med andre ord, du skal overhovedet IKKE beskæftige dig med kolesterol tallet, det er fuldstændig irrelevant og en unødvendig test.

Du skal sørge for at spise sundt, dvs masser af mættet fedt og kolesterol fra smør, fede mælkeprodukter, animalsk fedt, æg og fisk. du skal spise noget omega-3 og fed fisk.

Du skal reducere kulhydrater og omega-6 olier og holde helt med sukker. Når du gør det har du gjort hvad du kan og hvis du er heldig har du et højt kolesterol indhold i blodet, tegn på at du er sund.

Kolesterol sænkende medicin er nr. 2 mest sælgende lægemiddel i verden (efter insulin) og danmark har på 12. år verdens rekord i forbrug pr. indbygger. Alt iscenesat af medicinal industrien og de praktiserende læger som bliver opfordret til at udskrive denne unødvendige medicin.


Kolesterol Medicin er BLUFF

Kolesterol sænkende medicin er bluff, helt unødvendigt. læs her: Myter om kolesterol af Uffe Ravnskov

læs her: Oiling of America
Om hele fedtforskrækkelsen, løgnen om mættet fedt og kolesterol fra Weston A. Price Foundation i dansk oversættelse. "Livet er fedt - her får du sandheden om fedt"

Om hvordan det hele begyndte, hvordan hele verden blev fedtet ind i usunde olier, fordi margarine producenter i USA skulle sælge deres produkter baseret på vegetabilske olier og hvordan de nedgjorde smør som farligt.

Margarine produkterne blev lanceret som det "ligner næsten smør" og meget sundere. I realiteten var de gift, idet de flydende vegetabilske olier skulle gennemgå en serie af kraftige kemiske ændringer for at få det til at ligne smør, resulterende i trans-fedtsyrer som er giftige. Der var og er meget store og pengestærke organisationer i margarine, soja, majs og solsikke industrien.

Vi snakker om lobbyisme, påvirkning af myndigheder, betalt forskning ... og betalte forskere, placerede artikler om deres produkters fortræffeligheder .... og ikke mindst om konkurrenternes dårlige produkt ( fortæller f.eks. at smør og mættet fedt dør du af!), fordrejede sandheder.

Det startede i 1911 med den første margarine produktion ud fra bomulds frø olie. "


Her nedenfor et Video foredrag (Oiling of America) skrevet af "fedt forsker" Mary G. Enig, om hele ovenstående fedt historien. Præsenteret af Præsident Sally Fallon fra The Weston A. Price Foundation .

Det er spændende som en krimi og uhyggeligt hvad der er foregået: Video Foredrag Oiling of America

Kolesterol giver ikke hjertesygdom
. . . men hvad er det så?

Mættet fedt og kolesterol giver IKKE blodprop, er IKKE årsag til blodprop, men hvad er det så?

Årsagen til åreforkalkning, blodprop og hjerteanfald, er inflammation og aflejring af fedt i karvæggen, som følge af forhøjet insulin (insulin resistens forløber for diabetes 2) og IKKE vores gode ven Kolesterol

Har du ikke insulin resistens (diabetes 2) har du ikke åreforkalkning og hjerte-kar sygdom - så enkelt er det!

Se min artikel om diabetes 2 og Insulin Resistens

 • Her er en liste over tingene i kosten der giver betændelse i kroppen og årsag til plak dannelse i blodårerne, blodprop og hjerte-kar sygdeom:​
  • Kulhydrater i overflod, særligt de mange mellemmåltider med kulhydrat: slik, kage, sodavand. Bevirker konstant stigning i blodsukker og insulin niveau.

   Det er det forhøjede insulin niveau, insulin resistens, som er ansvarlig for de største skader på blodkarvæggene og dermed ansvarlig for åreforkalkning, hjerte-kar sygdom, blodprop og hjertetilfælde. Har du ikke insulin resistens, har du ikke hjerte-kar sygdom, så simpelt er det.

   Insulin resistens bliver i løbet af et par år til diabetes 2, men skaderne begynder flere år forud for unormalt blodsukker og dermed diabetes 2 diagnose.

   Du kan nemt forebygge og helbrede insulin resistens, diabetes 2 og dermed hjertekar sygdom og det er meget enkelt: spis lavkulhydrat kost og undgå de mange mellemmåltider der får blodsukkeret til at stige konstant over dagen.

   Sukker, inklusiv sukker i frugt og honning. Frugtsukker som er halvdelen af et sukker molekyle, er iøvrigt lige så giftig som alkohol.

   Hurtige kulhydrater i overflod. Det er det letoptagelige kulhydrat som hvidt brød, pizza, pasta, hvide ris, popkorn, chips, kage, slik, sukker, frugt, tørret frugt. Giver højt blodsukker og insulin, samt store svingninger, som er skadelig på blodkarrene.

   Overforbrug og misbrug af sukker og hurtige kulhydrater giver et usablilt svingende blodsukker og højt insulin niveau. Begge er inflammatoriske og medvirkende årsag til hjerte-kar. Det høje insulin niveau også kaldet insulin resistens er Diabetes 2. Insulin er desuden et fedtlejrende hormon og medfører fedme.

   Kulhydrat rig kost er en FED KOST
   Kulhydrat rig kost er en FED KOST, den er inflammatorisk, giver hjerte-kar sygdom, Diabetes 2, fedme og er medvirkende til en lang række andre sygdomme.
   Har du allerede diabetes 2 eller er på vej til det, så kan du nemt ændre det. Se min artikel om: Diabetes, kost, blodsukker og insulin

  • For meget Omege-6 fedtstof. Det er fler umættet fedt, som vi ikke må få for meget af, max 9 gram daglig, men stort set alle får for meget, fordi der er Omega-6 overalt og tilmed fortæller alle dig, helt fejlagtigt, at vi skal erstatte mættet fedt med fler umættet fedt. Levneds middel styrelse, hjerteforeningen, becel reklamer, læger, diætister fortæller dig at du skal have fler umættet fedt.

  • For lidt Omega-3 fedtstof. Det er fler umættet fedt som vi heller ikke må få for meget af, men de fleste får for lidt. Vi skal have max 3 gram daglig.

  • For meget kalk. Vi har brug for 800 mg kalk daglig, anbefalet af WHO og levnedsmiddel styrelsen. Hvis du spiser mælke produkter, især ost får du rigeligt med kalk og må IKKE tage kalk tilskud. For meget kalk vil også afkalke dine knogler!!! Spiser du mange mælkeprodukter, altså drikker en liter mælk (120 mg kalk/100 ml) og meget ost, for du for meget kalk. For meget kalk giver betændelse i kroppen.

  • For meget kalk kan tillige give hjertestop. Man hører jævnligt om idrætsfolk der får hjertestop, jeg har mistanke til masser af kalk (mælk, ost) kan være årsagen. 1 liter mælk er 1200 mg kalk, altså over det anbefalede. 100 g. ost er omkring 700 mg kalk 

  ​OK, der var det hele, alt det der giver dig blodprop. Fælles for omega-6, sukker, kulhydrater og kalk, er at de skaber en betændelse i kroppen og altså også indvendig i blodkarene og starter en plak dannelse. En løsrevet del af plakken er en blodprop. Tilstoppede blodårer = hjerte-kar sygdomme = blodprop og død eller invaliditet. Blodprop i hjernen er også en af de meget alvorlige tilstande.

  Omega-6 er endvidere kroppens naturlige inflammations fremmende stof, mens Omega-3 er inflammations hæmmende. Disse 2 essentielle fedtstoffer indgår simpelthen direkte i kroppens forsvars mekanisme til bekæmpelse af infektioner og skader.

  Hvis du, ligesom de fleste, spiser for meget Omega-6, laver du en betændelse i kroppen, det er simpelthen dens funktion. Derfor er der en max anbefalet grænse hvor meget Omega-6 du må få.​

  Nu har du fået årsagen, så er det nemt at rette kosten. ​​

  STOP Kolesterol medicin vanvidet!

  Kolesterol sænkende medicin
  Danmark rekord i kolesterol medicin
  600.000 danskere får medicin

  Choking News: Kolesterol er godt for dit helbred
  Kolesterol sænkende medicin er SVINDEL - STOP Kolesterol medicin VANVIDDET!

  Kolesterol er livsvigtig, hvis du ikke har kolesterol - læser du ikke dette, for du ville være død!
  Kolesterol er GODT for din krop, det er livsnødvendigt og er IKKE ansvarlig for hjerte-kar sygdomme, åreforkalkning og blodpropper, eller nogen sygdom overhovedet!

  Der er ingen dokumentation for at mættet fedt og kolesterol er usundt, der er ingen dokumentation for at kolesterol i kosten, eller forhøjet kolesterol i blodet medfører hjerte-kar sygdomme og blodpropper i hjertet og åre forkalkning.

  Det er vist at raske, aktive ældre mennesker langt op i årene, har et stort indhold af kolesterol.
  Omvendt er det vist at et lavt kolesterol indhold i blodet er associeret med kræft og tidlig død.

  Kolesterol er nødvendigt
  Kolesterol er et nødvendigt fedtstof som vi skal bruge bl.a i vores hormoner, inkl kønshormoner og D-vitamin samt i vores cellers cellemembraner. I hjernevæv og nerver er der en stor del kolesterol. Hjernen er det organ med størst koncentration af kolesterol.

  Vi kan danne kolesterol selv i nogen grad og behøver ikke at få så meget med kosten. Hvis vi ikke får så meget fra kosten danner vi mere selv. Kun en lille del af det kolesterol vi skal bruge kommer fra kosten, mens langt det meste 80-85% eller mere, danner vi selv.


  At sænke kolesterol indtagelsen via kosten har ingen betydning og man kan kun ændre det lidt via kosten. Vi laver det vi ikke får med kosten, fordi vi SKAL bruge kolesterol.

  Kolesterol findes naturligt i animalske levnedsmidler, men ikke i vegetabilske fedtstoffer, heller ikke i det sunde mættet fedt fra kokosfedt.

  Kolesterol findes naturligt i animalsk fedt, kød, æg og mælkerpodukter. I modermælk er der ca. 0,5% kolesterol som en naturlig del af mælken, i komælk ca. 0,35%, i æg 0,4%

  Kolesterol er en vigtig del af cellemembranen og er nødvendig for at opretholde normal gennemtrængelighed og struktur af celle membranen.

  Kolesterol er unikt for animalske celler og findes ikke i planter. Ud over at være en vigtig del af cellen indgår den også i vores hormoner incl. kønshormoner og i dannelsen af galde og D-vitamin og indgår i hjerne og nervevæv.

  Kolesterol indgår i dannelsen af kønshormoner som androgen, testosteron, østrogen og progesteron.

  Kolesterol er nødvendigt for optimalt virkende serotonin receptorer i hjernen. Serotonin er kroppens naturlige "velvære" kemikalie. De populære "lykkepiller" virker bl.a. ved at hæve serotonin, men lykkepiller har altså også store bivirkninger.

  Drop dette unødvendige medicin og sørg for at dit kolesterol er højt, så du bliver "lykkelig" på naturlig vis.

  Kolesterol er et anti-oxidant og kolesterol indholdet i blodet stiger med alderen, hvilket formentlig skyldes at vores normale anti-oxidant enzym system svækkes med alderen.

  Godt og dårligt kolesterol findes ikke. Kolesterol er ét stof og der findes ikke godt eller dårligt kolesterol. Alt kolesterol er godt, idet vi som nævnt SKAL bruge det til mange funktioner.

  Der findes nogle fedt carrier molekyler, transportører af fedtstoffer, som hedder HDL og LDL high-Density-Lipo-protein og Low-Density-Lipoprotein, som bl.a. kolesterol transporteres rundt med. Disse carrier molekyler har også andre funktioner. Det er unfair at beskylde kolesterol for årsag til højt indhold af HDL eller LDL carrier molekyle.

  Kolesterol er rent fedt og derfor ikke blandbar med den vandige opløsning vi har i vores krop som blod og vævsvæske. Derfor er det nødvendigt at det hopper på et transport molekyle som er blandbar med væske og det er netop disse transportører, HDL og LDL, som er ansvarlig for at transportere kolesterol rundt i kroppen, til hvor det skal bruges.

  Såkaldt "godt" kolesterol snakker man om når kolesterolet er knyttet til HDL-C (hvor C er kolesterolet) og "dårligt" når kolesterol er knyttet til LDL-C. Dette er rent nonsens.


  Kolesterol sænkende medicin
  Danmark har rekord i brug af kolesterol sænkende medicin, 600.000 får medicin - prøv og tænk!..... der må være noget galt, et eller andet sted!

  Her går det galt
  Læger, hjerteforeningen og medicinal industrien er meget ivrige for at folk skal bruge kolesterol nedsænkende medicin. De har travlt med at pådutte folk, at de skal have medicin.... fordi denne medicin er et af de mest profittable lægemidler!

  Når hjerteforeningens rådgivende læger er betalt af medicinal firmaer som producerer denne medicin.... tør du tro på dem igen?

  Der er ingen relation mellem højt indhold af kolesterol i blodet og dårligt helbred, kortere liv, blodprop i hjertet eller åreforkalkning.

  Der er ingen dokumentation for at sænkning af blodets indhold af kolesterol er godt og der er ingen dokumentation for at kolesterol nedsænkende medicin modvirker hjerte-kar sygdomme, blodpropper og hjertedød.

  Moderne medicin har aldrig været i stand til at forklare hvorfor 45-60 % af patienter indlagt på hospital for hjerte anfald, har et normalt eller lavt indhold af kolesterol i blodet. Det betyder hvis du har lavt til normal kolesterol i blodet har du lige så stor risiko for dødeligt hjerte anfald, som hvis du har højt kolesterol. Det er også det man kalder tilfældigt når risikoen er ca. lige stor.

  Forklaringen er enkel, der er nemlig ingen som helst relation mellem højt kolesterol og risikoen for hjerte sygdom. Derfor er det tilfældigt hvad kolesterol tallet er hos de der får hjerte anfald. Om du har lavt eller højt kolesterol tal har altså ingen betydning for hjerte-sygdom, af den simple grund, at det er andet end kolesterol, der er ansvarlig for hjerte sygdom.

  I en undersøgelse refereret til i videoen nedenfor "statin nation", er 113.000 hjerte patienter undersøgt, ved ankomst til hospital ved indlæggelse for hjerte anfald, for LDL kolesterol (af nogle betegnet det lede kolesterol).

  De havde i gennemsnit lidt LAVERE LDL kolesterol (104 mg/dl) end gennemsnit's befolkningen (123 mg/dl). Hvorfor? ... fordi det er skadeligt at have lavt kolesterol og øger risikoen for hjerte anfald.

  Den eneste dokumentation, der er for kolesterol nedsænkende medicin, er at det, sænker kolesterol, ellers kunne det ikke registreres, men hvad skal vi med sænkning af kolesterol i blodet?

  Ingen har nogensinde dokumenteret at nedsættelse af kolesterol giver mindre hjerte-kar sygdom.

  Kolesterol er gavnlig, vi skal bruge det, hvorfor skal vi sænke det, når det er skadeligt at sænke det??

  Derfor er der INGEN, absolut INGEN grund til at tage kolesterol nedsænkende medicin. Medicinen nedsætter kolesterolet i blodet, men det har vi ikke brug for, tværtimod er der noget der tyder på at det er godt med højt kolesterol.

  Medicinen prøver at fixe noget som ikke er et problem, desuden er der massive bivirkninger og forøget dødelighed inklusiv hjertedød af andet end hjerte-kar sygdomme, f.eks forøget kræft forekomst.

  NB !Statiner, reducerer Q10 med 40% og er en medvirkende årsag til statiners ødelæggende virkning på muskulaturen og hjertet og hjerteanfald som følge af kolesterol sænkende medicin.

  Den store Kolesterol Løgn - e-Bog
  hjertekirurg Dr. Dwight Lundell, "World Renown Heart Surgeon Speaks Out On What Really Causes heart Disease".

  Han har foretaget 5.000 bypass operationer i USA de sidste 25 år. Hør hvad han siger om kolesterol og hjerte sygdom: "Dropping Your Cholesterol Levels Will NOT Lower Your Risk Of Heart Disease, Attack, Or Strokes!".

  hjertekirurg Dr. Dwight Lundell, har skrevet bogen "The Great Cholesterol Lie" som afslører grunden til hjerte-kar sygdomme blodprop og hjerte anfald og hvad man kan gøre for at undgå det.

  Der er masser af dokumentation for at medicinen ikke har effekt på hjerte-kar sygdomme

  Der er masser af artikler, der viser at sænkning af kolesterol INGEN, absolut INGEN effekt har på hjertedødsfald, blod-propper i hjertet, blod-propper i hjernen eller hjerte-kar sygdomme.

  Tværtimod viser alle undersøgelser på, at sænkning af kolesterol i blodet er associeret med øget risiko for kræft og død af andre sygdomme end hjerte-kar sygdomme. Hvorfor? ..... fordi kolesterol er et vigtigt stof som vi SKAL bruge, det er nødvendigt for normal funktion af kroppen. Det er et vigtigt anti-oxidant og det er vigtigt som reparatør af skader der sker i kroppen. Det er vigtigt i cellemembranen og i hjernes opbygning.


  Du dropper bare denne virkningsløse medicin.
  Du dropper bare denne virkningsløse og unødvendige medicin så hurtigt som muligt og får et bedre og længere liv. Oven i købet slipper du for de slemme bivirkninger i form af muskel degeneration, muskelsmerter og træthed. I tillæg sparer du pengene.

  Vær glad for at du slap af med kolesterol medicinen
  Du kan være glad for at du slap ud af kolesterol helvedet, og slap af med dette virkningsløse tåbelige medicin som medicin industrien på verdensplan omsætter for over 100 milliarder kr. af pr. år (ja milliarder, det var ikke en trykfejl) af denne overflødige medicin: Simvastatin, Atorvastatin, Lovastatin, Fluvastatin, Lipitor, Pravastatin, Lescol, Lipostat, Rosuvastatin, Zocor, Crestor, zarator, perichol.

  Statin Drugs are Poison

  $29 Billion Reasons to Lie About Cholesterol. Fra dokumentar filmen "Statin Nation" www.statinnation.net

  The Dangers of Statins (Cholesterol lowering statin drugs Side Effects LDL cholesterol Myth CoQ10)

  ​læger advarer mod ny type Kolesterol
  forhøjet triglycerider i blodet

  Læger advarer mod ny type kolesterol, "triglycerider" i blodet, som blot er alm. fedtstoffer som cirkulerer i blodet i form af små dråber eller triglycerider bundet til Carrier molekyler, en helt normal funktion.

  Medicin industrien har nu opfundet endnu en fidus til at tjene penge. De påstår at en ny type kolesterol "triglycerider", er endnu farligere den den "onde" kolesterol og at 20 % af befolkningen har for højt indhold af triglycerider i blodet.

  Surprise nr. 1: ... lægerne har selvfølgelig lige medicinen til at nedsætte denne ny type kolesterol for det er lige introduceret af de penge hungrende medicinal firmaer, lige som 12% af befolkningen skal nedsætte deres almindelige kolesterol (helt UDEN grund, for det er uden betydning).
  Surprise nr. 2: de læger der påstår dette er naturligvis betalt af medicinal industrien.
  Surprise nr. 3: Det er helt normalt, at man har fedtstoffer cirkulerende rundt i blodet efter man har spist. Helt normal funktion af kroppen.

  Hvis man endelig vil reducere fedt i blodet og ophobning af fedt på maven, så drop sukker og hurtige kulhydrater. De omdannes nemlig i leveren til fedt, som transporteres ud i kroppen.... derudover spis noget mere fedt som smør og kokos olie og olivenolie, så får du mindre triglycerider i blodet, mindre fedt på kroppen, øger fedtforbrændingen og taber dig.

  Artikler i BT og Politiken og andre steder påstår at danske forskere har fundet en ny type kolesterol, som er forhøjet indhold af triglycerider i blodet.

  Der kunne lige så godt stå: Medicin industrien har opfundet endnu en vej til at tjene penge ved at sælge ligegyldig virkningsløs medicin: nemlig triglycerid sænkende medicin.

  Angiveligt har 20% af befolkningen for høj triglycerid i blodet. De lægger op til at danmark igen skal have en kedelig rekord i forbrug af ligegyldig medicin, ligesom med kolesterol hvor 12 % af befolkningen får denne virkningsløse medicin.

  Lægerne som kommer med den revolutionerende nyhed er naturligvis betalt af medicinal industrien for at promovere denne ny gulvkalv for at malke endnu flere danskere ud over de 600.000 danskere som er på kolesterol sænkende medicin.

  Fedtstoffer i kosten består af triglycerider, som fedt og olier består af. De bliver nedbrudt til de enkelte fedtsyrer ved fordøjelsen og nogle af disse forbindes igen til triglycerider som cirkulerer rundt i blodet. Dette er helt naturligt. Der SKAL være triglycerider i blodet.

  Problematikken er helt den samme som med kolesterol, der er ingen dokumentation for at sænkning af blodets indhold af triglycerid eller kolesterol er godt og der er ingen dokumentation for at triglycerid og kolesterol nedsænkende medicin modvirker hjertekar sygdomme, blodpropper og hjertedød.

  Dette er rent fup, så kan jeg ikke sige det mere klart!

  Hvad er Triglycerider - og hvor kommer de fra?

  ​Når vi spiser fedt - spiser vi Triglycerider

  Alt fedt vi spiser er i form af triglycerider, som er 3 fedtsyre molekyler sat sammen med et glycerol molekyle. De 3 fedtsyrer kan være ens eller forskellige.

  Fedt er altid en blanding af forskellige fedtsyrer. Det gælder flydende vegetabilske olier og de faste fedtstoffer som kokos, smør og svinefedt. Det fedt du har på maven er også triglycerider.

  Der findes 3 forskellige gruppe af fedtsyrer: mættet fedtsyre (mange forskellige slags), enkelt umættet fedt syre (omega-9) og fler-umættet fedtsyre (omega-3 og Omega-6).

  En mættet fedtsyre har ingen "knæk" på molekylet, molekylet er lige, derfor er de stabile, en enkelt-umættet fedtsyre har 1 knæk på molekylet og en fler-umættet fedtsyre har 2 knæk på molekylet. Jo flere knæk et molekyler har jo mere bidrager det til at fedtet er mere flydende.

  Det betyder at de levnedsmidler med meget mættet fedt (kokos, smør, margarine, svinefedt) er fast ved stuetemp, mens de levnedsmidler med meget fler-umættet fedt er flydende selv i køleskab (flydende vegetabilske olier).

  De stabile faste fedtstoffer kan du spise så meget af du har lyst til (dog ikke kunstproduktet "margarine"). Det mættede fedt er sundt og bidrager til et godt helbred, modvirker blodpropper og hjertekar sygdom (ja, ja, jeg ved alle fejlagtigt siger vi dør af det!).


  Olivenolie er en mellemting mellem flydende og fast fedtstof, den betegnes som en enkelt-umættet fedt, fordi det hovedsaglig består af enkelt-umættet fedtsyren omega-9 (Oleinsyre) 70%, men derudover er der 15 % mættet fedtsyrer, 11% omega-6 fler-umættet og 0,5% omega-3 flerumættet. Som jeg sagde i starten et fedtstof består altid af forskellige fedtsyrer.

  Oliven oliens store indhold af enkelt-umættet fedsyre (som kun har et knæk), gør at oliven olie er mere stabil og bliver fast i køleskab og dermed sundere end de mere flydende vegetabilske olier som man IKKE må få for meget af. Avocado olie har stort set samme fordeling. Derfor er Oliven olie og avocado olier gode sunde olier, du kan spise så meget af som muligt sammen med de gode mættede fedtstoffer som smør og kokosfedt.  

  Måske tænker du, ja men det er alt for teknisk og kun af akademisk interesse. Der tager du fejl. Hvorvidt en fedtsyre er flydende eller stabil har afgørende betydning for vores sundhed.

  Fordi når vi optager en fedtsyre fra vores mad, så ændres den ikke, men ryger direkte ind i vores cellemembran på vores 70 billiarder celler og sætter sig i cellemembranen, som er en flydende struktur af forskellige fedtsyrer, kolesterol og proteiner.

  Proteinerne er med til at stablisere cellemembranen og er vigtige på mange måder: receptorer, vævs antigener, transportør af molekyler ind og ud af cellen.


  De forskellige fedtsyrer indbygges i cellemembranen som phosforlipid som er et molekyle med 2 fedtsyrer og danner en dobbelt laget cellemembran. Jo mere stabil den er jo bedre, jo mere af de fler-umættede der indbygges, jo mere flydende er den.

  Du kan se nogle af de orange med 2 ben har lige ben nogle har knæk på benet. Jo flere knæk jo mere ustablil og utæt er membranen. Der skal være nogle med knæk på, men ikke for mange.

  Derfor er det vigtig vi IKKE får for meget af de fler-umættede fedtsyrer, med mange knæk på, for så bliver cellemembranen for utæt og eftergivende. Vi skal have ca. 6-9 gram af Omega-6 og 3 gram af Omega-3. Næsten alle får for meget Omega-6. Det er inflammatorisk og det gør cellemembranen ustabil og er en af grundene til den meget sygdom.


  Du er hvad du spiser
  Det skal tages helt bogstaveligt når det gælder fedtstoffer. De enkelte fedtsyrer går direkte ind uændret og sætter sig i cellemembranen og der bliver den siddende for de mest stabile måske 2 år for de ustabile måske et par uger. Tidligere fyldte vi os med margarine, det skulle være så sundt fik man at vide.

  Hvad de ikke sagde var at der var 50% transfedt i, en meget grim fedtsyre form, som er ukendt for kroppen. Sådan et fedtsyre molekyle, som var meget stabil, kunne sidde og gøre skade i cellemembranen i et par år.

  Det levnedsmiddel med mest af de mættede fedtsyrer er kokosfedt med ca 90% mættet fedt sammensat af over 7 forskellige mættede fedtsyrer. Det gør kokosfedt stabilt og supersundt og god at stege i og stabliserer cellernes cellemembran så de bliver sunde og tætte.

  En meget vigtigt element i cellemembranen er kolesterol, som stabiliserer den og gør den tilpas stiv og fleksibel. Nedenfor tegning af cellemembranen. Kolesterol er livsvigtig og du kan spise så meget du har lyst til af det.
  

  Hvad sker der når vi spiser Fedt = Triglycerider?

  Når vi spiser fedt, og det skal vi det er sundt (hvis det er det sunde fedt: smør, kokos, fedt på kødet, oliven og avocado olier samt fiskeolie), spaltes fedtet i tyndtarmen til 3 frie fedtsyrer og optages til tarmepithel cellerne som enkelt fedtsyrer og inde i tarmcellerne forbindes de igen til triglycerider og afsnørres til blodet som små bobler (chylo microner) indeholdende triglycerid molekyler.

  Fedtstofferne er ikke opløseligt i blodvæsken, derfor afsnørres en del af cellemembranen fra tarmepitel cellerne som "bobler" og overføres til blodet. Inde i boblen er der triglycerider. Disse bobler transporteres rundt i blodet og kan optages af celler rundt omkring i kroppen eller kan i leveren blive omdannet til andre fedtstoffer eller forbrændt til energi.

  Det betyder at efter et måltid er der meget triglycerid i blodet i form af disse bobler indeholdende triglycerider. Det er en fuldstændigt normal fysiologisk process, det er sådan kroppen fungerer. 

  En blodprøve for triglycerid bør ifølge lægerne, tages efter 10 timers faste. Det tager en del timer før det naturlige indhold af triglycerider i blodet efter et måltid er faldet. Det vil jo logisk set sige, at vi går rundt i mange timer med "forhøjet triglycerid" efter som vi jo spiser jævnligt og hver gang få vi nye fedtdråber injiceret i blodet fra tarmen. 

  Ingen har nogensinde påvist at denne normale process med triglycerid i blodet skulle være farlig, usund eller give blodprop og hjerteanfald.

  Hvad sker der når vi spiser Kulhydrater
  Kulhydrater øger Triglycerid og aflejres som fedt

  ​Kulhydrat er: sukker, brød, kage, slik, juice, pizza, pasta, juice, cola, frugt.
  kulhydraterne bliver spaltet i tarmen og optages som enkelt molekyler af glucose eller fruktose. Det bliver transporteret rundt i blodet. Glucosen kan optages af celler rundt omkring i kroppen, hvor insulin åbner døren til cellerne.

  Det kan opmagasineres i muskler og lever som glukogen. Når lagrene er fyldt op omdannes overskydende glucose til fedt, som enten bliver i leveren eller transporteres ud til dine fedtdepoter.

  Fruktose (frugtsukker) er ikke en næring vi kan bruge i kroppen, det er en gift der ender i leveren og bliver omdannet til fedt der, fuldstændig på samme måde som alkohol og giver anledning til fedtlever og noget af fedtet transporteres ud i blodet og aflejres i dine fedtceller på "maven".

  Frugtsukker udgør halvdelen af sukkeret i alm. hvidt sukker og halvdelen af sukkeret i frugt. Den anden halvdel er glucose (druesukker).


  Den største årsag til triglycerider i blodet, fedme og fedtlever
  Den største faktor for højt triglycerider i blodet, aflejring af fedt på din mave og fedtlever, er høj indtagelse af kulhydrat. Det giver endvidere svingende blodsukker og insulin niveauer og type 2 diabetes.

  Tilstanden kaldes ikke-alkohol betinget metabolisk syndrom (Non-alcoholic fatty liver disease (NAFLD) eller "NASH"  "Non-alcoholic Steatohepatitis".

  Du kan ikke sænke triglycerider ved at nedsætte indtagelse af de sunde fedtstoffer og så spise mere kulhydrat. Det er kulhydraterne der giver højt triglycerid tal og dermed er det også der du lynhurtigt kan sætte ind for at sænke triglyceriderne i blodet. Altså mindre kulhydrat indtagelse giver mindre triglycerider

  Interessant at stor indtagelse af kulhydrat giver fedtlever, mens høj indtagelse af mættet fedt helbreder fedtlever.

  Gåse leverpostej = fedtlever
  Du kender den form for dyremishandling der hedder "Gåselever", gæssene bliver tvangsfodret med majs (kulhydrat stivelse) for at fremprovokere fedtlever.

  Mennesker gør det helt frivilligt når de "tvangsfordrer" sig selv med kulhydrater eller alkohol.

  Alkohol en anden stor årsag til triglycerider og metabolisk syndrom
  En anden stor faktor er stor indtagelse af alkohol "Alkohol betinget metabolisk syndrom".

  Triglycerid niveauer
  Hvad kan ellers give højt triglycerid?

  ​Triglycerid niveauer

  mg/dl 
   <150
  150-200
    200-500
    500-1000
  >1.000

  mmol/l
  <1.7
          1,7 - 2,3
          2,3 - 5,7
            5,7 - 11,4
  > 11.4

  Vurdering
  normal
  borderline høj
  Høj
  meget høj
  ekstremt høj

  ​Forhøjede triglycerid niveauer i blodet kan have årsag i medfødte lidelser i fedtstofskiftet (primær hyper-triglycerid-æmi) eller dyslipidæmi på grund af andre sygdomme (sekundær hypertriglyceridæmi).

  En sekundær hypertriglyceridæmi kan være forårsaget af:
  •  Usund livsstil og kost: mangel på motion, overspisning, ensidig kulhydratrig kost, alkohol, fedme
  •  Lægemidler såsom betablokkere, cortisol, østrogen (P-pille) og nogle diuretika (thiazider)
  •  Kroniske sygdomme som diabetes, Cushings syndrom, gigt, systemisk lupus erythematosus, renal dysfunktion (kronisk nyresvigt), AIDS eller glycogen storage disease
  •  Graviditet

  Hvordan rettes højt triglycerid tal?

  ​Der er ingen grund til at tage skadelige lægemidler (kolesterol medicin) pga. højt triglyceridtal. Det er meget nemt at rette med kosten.

  Nedsæt mængden af kulhydrat i kosten
  Spis mere af det sunde fedt: smør, kokos, oliven, avocado
  VIGTIGT: sørg for at få fiskeolie = Omega-3. fiske olie kapsler 6-9.
  Undgå de omega-6 holdige olier, de giver fedme og triglycerid


  Special tilskud, f.eks. ved fedtlever (metabolisk syndrom)
  • B-vitamin Combi tabl. B-Combi Vitamin Matas

  • Cholin
  . Cholin er del af B-Vit komplex, men er normalt ikke i en B-kombi tabl. Cholin er et essentiel næringsstof vi skal have ca. 400-500 mg af daglig. Det sørger sammen med methionin, for at fedtet kan transporteres ud af leveren. Se artikel Choline & Fatty Lever

  Cholin findes i Lever, æg, fisk, oksekød, brocculi, blomkål og kan dannes i kroppen ud fra aminosyren metionin. 400 mg cholin findes i: 120g lever, 3 æg, 500g fisk/kylling/oksekød, 1,100g brocolli/blomkål. Cholin kosttilskud kan fås her på: SwansonEurope.com 250 mg kapsler (sendes fra Tyskland). 1-2 dgl

  • Methionin essentiel aminosyre. Sørger for sammen med Cholin, at fedtet kan transporteres ud af leveren. Methionin findes i kød, fisk og mejeriprodukter og lidt i grøntsager.
  Methionin fås som kosttilskud på SwansonEurope.com 500 mg kapsler (sendes fra Tyskland). 1 dgl.

  L-carnitin aminosyre. Forøger fedtstofskiftet og fremmer fedtsyrernes indtrængen i kroppens cellens mitokondrier til energi produktion. Sænker derved blod-triglycerider.  Matas har det ikke i ren form, måske kan man finde det i helse- eller sport forretninger. Body buildere bruger det. Man kan købe det her på Mecindo.dk (L-Carnitin 500 mg kapsel, 1-2 daglig) det bliver sendt fra England (dansk apotek i UK)

  Se også min artikel om "Den hvide dræber om Sukker og Frugtsukker gift" hvor jeg også har omtalt metabolisk syndrom og hvordan sukkeret omsættes og bliver til fedt.

   Artikler der omtaler nedsættelse af højt triglycerid tal

  Se disse artikler vedr. højt Triglycerider og reducering af tryglycerid

  Dr. Mercola - Conventional Recommendations for High Risk for Heart Disease Makes Matters Worse  Artiklen er interessant for Dr. Diamond, ham der bliver interviewet i videoen, har selv haft høj triglycerid i blodet gennem flere år, en værdi på 750 = 8,55 mmol/l  (750 x 0,0114).

  Han undersøgte litteraturen om triglycerider, har læst flere tusind artikler om triglycerider og fandt mange interessante ting. Han recucerede sin triglycerid værdi fra 750 til 150 (1,7) alene ved at reducere kulhydrat, og ved at udelukke de usunde omega-6 olier og spise så meget sundt fedt, som han ville.

  Dr. Macola som interviewer ham, har i sin lægepraksis efterfølgende behandlet 1.500+ patienter med højt triglycerid med kulhydrat reduceret kost og øgning af det sunde fedt (som er kokosfedt, smør, oliven og avocado olie) og tallet faldt altid dramatisk, nogle gange så hurtigt som 5 dage.

  Så man kan nemt opnå hurtig ændring i triglycerid ved kostomlægning.

  Dr. Uffe Ravnskov - Pioner inden for afsløring af Kolestrol svindlen - The Benefits of High Cholesterol
  Dr. Mercola - Carbs Are Primary Cause of High Triglycerides
  Dr. Mercola - The Cholesterol Myth That Is Harming Your Health

   Er højt Triglycerid reelt - eller er det fup ligesom højt kolesterol?  -  Hvem har fundet på det?

  ​Det er efterhånden slået fast for de fleste, undtagen lægerne, at kolesterol ikke er årsagen til blodprop og hjertekarsygdom. Det er for lang tid siden vist at folk med høj kolesterol lever længere. Folk der bliver indlagt akut på hospitaler for hjertetilfælde, har højt og lavt kolesterol fuldstændigt tilfældigt. Der er IKKE nogen sammenhæng.

  Lægerne holder naturligvis fast i den gamle misopfattelse af kolesterol og mættet fedt, og tror stadig på en 50+ års gammel misopfattelse og svindel med forskings resultater og mangelfuld grænsende til ikke eksisterende forsking. Lægerne er salgsagenter for den korrupte medicinal industri, så derfor kan de ikke ændre opfattelse, de skal sælge medicin.


  Så er der triglyceriderne
  Jeg har prøvet at finde ud af hvor den ide kommer fra, at højt triglycerid i blodet skulle være farligt. Jeg har endnu ikke fundet hvor det kommer fra, men så vidt jeg kan se er det fra de samme værdiløse og fup forskning som ligger til grund for kolesterol svindlen.

  Jeg ved heller ikke hvem der har opfundet værdierne for "normal" triglycerid. For kolesterol blev værdierne sat ned, fordi lægerne ville sælge mere kolesterol medicin, men hvad er en normal værdi for triglycerid og giver det nogen mening - er der en "normal" værdi?

  Som jeg kan se det så har lægerne opfundet sygdommen "forhøjet triglycerid", ligesom med "forhøjet kolesterol" og prøver at definere, at det skulle være en sygdom (naturligvis for at sælge mere værdiløst kolesterol medicin).

  Triglyceriderne er helt på linie med kolesterol, der har man heller aldrig påvist, at højt kolesterol skulle være årsag til blodprop og hjertekar sygdom. Det KAN man ikke for det ER ikke årsagen.

  Så vil jeg godt opfordre læger til at komme med bare én artikel, der viser at højt triglycerid skulle være årsag til blodprop eller hjertekar sygdom. Ikke "associeret med" eller "sandsynligvis" eller "risiko faktor", men en undersøgelse, der viser at det er årsagen!

  Både for kolesterol og triglycerid snakker lægerne om "riskofaktor" og "associeret med", men der er forskel på "årsag til" og "associeret med", men det koncept har lægerne ikke forstået. Så længe der er penge at tjene så kan lægerne vende og dreje ordene, så det kommer til at passe til deres agenda og at der ikke er nogen forskning der viser det, det generer ikke lægerne.


  "Associeret med" & "Risiko faktor" - er ikke det samme som "Årsagen"
  At noget forekommer "sammen med", er ikke det samme som, at det er "årsagen", det var tydeligt med kolesterol.

  For at præcisere hvad jeg mener: Alle fornuftige ved at høj indtagelse af kulhydrater i tide og utide, giver højt blodsukker og højt insulin niveau og med tiden diabetes 2 og disse høje niveauer og svingende niveauer af blodsukker og insulin, er årsag til inflammation i blodkarrene, hvilket er årsagen til blodprop og hjertekar sygdom. Dette er et faktum.

  Det er også et faktum at høj indtagelse af kulhydrater hæver triglyceriderne i blodet, det er sådan tingene virker, for den store indtagelse af kulhydrater skal aflejres som fedt i fedtcellerne på maven og dette fedt skal transporteres ud i kroppen.

  Disse to fakta er ikke ensbetydende med at det er triglyceriderne, der er årsag til blodprop og hjertekar sygdom. Men det er "associeret med", det "forekommer samtidig med", det er derfor ifølge lægernes forkvaklede forkerte tankegang en "risiko faktor".

  Men uanset hvordan de tænker (gør de det??) eller hvad de kalder tingene, så er en "risiko faktor" ikke ensbetydende med, at det er årsagen.

  Det var nøjagtig samme problematik med kolesterol. Kolesterol er en helbredende faktor, der prøver at hele et betændt blodkar, der er betændt pga højt blodsukker og insulin, derfor forekommer kolesterol sammen med en inflammation i blodkarrene, for at hele blodkarrene. Kolesterol forekommer "sammen med" blodprop, fordi det er vores ven, der prøver at redde os, men kolesterol er ikke årsagen. 


  Analogi: Du er ved at drukne, din ven springer i vandet for at redde dig.
  Altså, er din ven årsag til at du er ved at drukne, ikke? ... eller?? - Ja, hvis du er læge og bruger en læges forkvaklede tankegang og logik, så er din ven årsag til at du er ved at drukne!

  Selvfølgelig er han årsagen, for han er jo associeret med at du er ved at drukne, han er set sammen med dig i vandet, han er en risikofaktor, alså han være årsagen! - Kan du høre hvor åndsvagt det hele er??

  Det holder ikke i en retsag, at anklage din ven for at ville drukne dig.

  Referencer Kolesterol & Hjerte

  1. Myter om kolesterol af Uffe Ravnskov
  Kolesterol sænkende medicin er bluff, helt unødvendigt. Om Uffe Ravnskov på hans hjemmeside. 

  2. The Benefits of High Cholesterol. Weston A. Price Foundation er en uafhængig organisation, hvis formål er korrekt information om fødevarer, især fedtstoffer. westonaprice.org

  3. Dangers of Statin Drugs: What You Haven’t Been Told About Popular Cholesterol-Lowering Medicines. Weston A. Price Foundation.

  4. The Oiling of America - Om hele fedt og kolesterol forskrækkelsen. løgnen om mættet fedt og kolesterol. Weston A. Price Foundation

  5. Ovenstående "The Oiling of America" i dansk oversættelse. Weston A. Price Foundation
  Livet er fedt - her får du sandheden om fedt

  6. The Weston A. Price Foundation's forslag til USA's regering vedr. fødevarer og fedtstoffer:

  Weston A. Price makes the following recommendations: Comments to the FDA Obesity Working Group. Dokumentet ligger på FDA's hjemmeside (FDA = food and drug administration svarer til fødevarer styrelsen)
  PDF, højreklik og vælg "gem destination som"

  7. Om statiner på Lægemiddel kataloget online medicin.dk

  8. Cholesterol: Its Regulation and Role in Central Nervous System Disorders

  9. Patent fra Merck vedr. et kombinations præparat Statin & Q10.

  10. hjertekirurg Dr. Dwight Lundell, "The Great Cholesterol Lie". Årsagen til hjerte-kar sygdomme & blodprop er IKKE kolesterol. Hvad man kan gøre for at undgå blodprop.

  Videoer om Kolesterol løgnen

  Saturated Fat & Cholesterol Lies
  www.youtube.com/watch?v=Pue5qVW5k8A

  The Cholesterol Myth (Kristine Soly MD, in Internal Medicine, Cardiology, and Holistic Medicine)
  www.youtube.com/watch?v=PuYqr_W22Z0

  Cholesterol Myth: Dr.glidden tells the truth
  www.youtube.com/watch?v=grzDgbt0da8

  The Cholesterol Myth (Holistic Pharmacist Brian)
  www.youtube.com/watch?v=aJk1MM16d-M

  The Oiling of America (President Sally Fallon, Weston A. Price Foundation)
  www.youtube.com/watch?v=fvKdYUCUca8

  Kolesterol Myter og Fakta. Uffe Ravnskov Video foredrag på dansk.  https://vimeo.com/133132124

  Flere artikler om Kolesterol & Hjerte

  Hjerte anfald, Blodprop

  Hjete anfald & Blodprop alminde-ligste årsag til død og invaliditet i den Vestlige Verden. Skyldes IKKE kolesterol. Læs mere....  Hans Rønne

  Hej og Velkommen til Siden LangtFedtLiv.dk.
  Du er velkommen til at komme med kommentarer og spørgsmål.

  Du bliver bedt om email, men den er ikke synlig for andre. Det er kun så jeg kan svare dig og bliver ikke misbrugt.

  Hilsen Hans Rønne (Biolog & Dyrlæge)
  Støt LangtFedtLiv.dk