Presse Meddelser

Dette er en presse meddelelse udsendt 23.juni 2012

Din "Sunde" kost dræber dig!

Langt Fedt Liv" skriver om Sund kost og hvordan du undgår sygdom og død.

Disse ting i din mad, giver sygdom og dræber dig langsomt

Alt hvad du er blevet fortalt om "sund kost" og madpyramider, ER FORKERT!... og den forkerte kostanbefaling er årsag til den "vestlige syge" en eksplosiv epidemi af usundhed, sygdom og død, som skyller ind over det moderne samfund som en tsunami af:

Hjerte-kar sygdom, kræft, sukkersyge, fedme, gigt, astma og allergi, hjerne sygdom, Alzheimer, parkinson, ADHD, tidlig ælde, dårlig livskvalitet og tidlig død.

Sygdommene kan henføres til 3 hovedårsager:
1. Omega-6 holdige vegetabilske olier og margariner
2. Overdreven indtagelse af sukker og kulhydrater
3. for lidt Omega-3

Omega-6 olie findes i vegetabilsk olie som solsikke, majs, soja, raps, salat- og madolie, magariner, dressing, færdiglavet mad, kager, brød, chips mm

Vidste du at:

• omega-6 er giftigt i de mængder DU får... og forårsager betændelse i kroppen?
• årsag til fedme er omega-6 og overdreven indtagelse af sukker og kulhydrat
• sukker og overdreven indtagelse af kulhydrater giver diabetes, fedme og betændelse i kroppen?
• betændelse forårsaget af Omega-6 og kulhydrat, er en væsentlig årsag til mange af sygdommene?
• årsag til hjerte anfald og blodprop, er betændelse og IKKE kolesterol?
• der er ingen relation mellem hjerte sygdom og kolesterol i blodet
• 600.000 danskere får kolesterol nedsænkende medicin uden grund?
• kolesterol er sundt, vores krop SKAL bruge det
• smør og andet mættet fedt er sundt og vi skal have noget mere?

Nøglen til din sundhed, er at rette enkelte ting i den kost for at undgå de moderne sygdomme og din alt for tidlige død.

Langt Fedt Liv" skriver om Sund kost og hvordan du undgår sygdom og død.

Dette er en presse meddelelse udsendt 12.juni 2012

Smør, æg, kolesterol og mættet fedt er sundt igen . . . lige som i gamle dage!

Langt Fedt Liv" skriver om Sund kost og hvordan du undgår sygdom og død.

En epidemi af usundhed har de sidste mange år hærget den vestlige verden på grund af forkert kost. I USA har en veritabel "kost tsunami" skyllet ind over landet med millioner af dødsfald til følge

​Idag oplever den vestlige verden en eksplosiv epidemi af usundhed med: Hjerte-kar sygdomme, blodpropper, hjerte dødsfald, kræft, sukkersyge, forældning, allergi, tidlige dødsfald, hjerneforstyrrelser og mere.

Hvorfor?
Engang for mange år siden var hjerte dødsfald og åreforkalkning næsten ukendt. Det var i de gode gamle dage hvor man spiste smør, æg og animalsk fedt. Indtagelsen af mættet fedt pr. indbygger er faldet de sidste 80 år (især smør) og indtag-elsen af kolesterol med kosten er stort set uændret.

​Så blev margarine opfundet
Nogle smarte forretnings folk fandt på at lave kunstig smør benævnt "margarine" ud fra flydende vegetabilske olier som de gjorde faste, til erstatning for rigtig smør og begyndte samtidig at nedgøre smør og fortælle at det var usundt. Den første margarine blev lavet fra boluldsfrø olie i USA. Den vegetabilske olie industri udviklede sig i USA til en kæmpe produktion af soja, majs og solsikke olier. Man begyndte at markedsføre disse olier som sunde og meget bedre end mættet fedt som smør og andet animalsk fedt.

​Margarine- og den vegetabilske olie industri påvirkede befolkningen og myndighederne og i 1984 udsendte USA's regering kost anbefalinger om hvad man skulle spise og ikke spise. Det resulterede i en artikel i magasinet "Time" marts 1984. På forsiden af magasinet afbildes æg og bacon med overskriften "Kolesterol". Artiklen inde i bladet bærer overskriften "Hold the Eggs and Butter", stop med æg og smør.


Madpyramiden blev lanceret

Sundheds myndighederne i den vestlige verden udsendte anbefalinger til befolkningen om hvad der var sund kost og hvad man skulle holde sig fra. - Madpyramiden blev lanceret og vi fik at vide at vi skulle holde os langt væk fra mættet fedt, smør, æg og kolesterol, fordi de påstod det var usundt og gav blodpropper i hjertet og åreforkalkning... og istedet spise vegetabilsk margarine, fler u-mættede fedtstoffer (som i solsikke, soja, majs olier), grøntsager og frugt og masser af brød og kulhydrater som bunden af madpyramiden.

​Hvordan er det så gået med denne madpyramide og kost anbefalingerne?
Ikke så godt, de sidste 25 år har vi oplevet en eksplosiv epidemi i den vestlige verden af: Hjerte-kar sygdomme, blodprop-per, hjerte-infarkt, hjerte dødsfald, kræft, sukkersyge, forældning, allergi, tidlige dødsfald, hjerneforstyrrelser og meget mere. Vi har aldrig være så usunde som nu.

​I USA har denne kost katastrofe udviklet sig til helt absurde dimensioner. En veritabel kost tsunami er rullet in over USA med millioner af dødsfald til følge. I Danmark har vi endnu ikke nået så ekstreme grader af fedme og usundhed.

​Hvad skyldes så den Vestlige Syge? Alt hvad du er blevet fortalt af helse profeter og sundheds myndigheder ER FORKERT og denne forkerte information er årsag til den "vestlige syge".

​De helt store syndere er:
1. margarine lavet af hydrogenerede vegetabilske fedtstoffer af omega-6 olier
2. transfedt i margariner (er i DK siden 2003 lovmæssigt reguleret til max 2%)
3. alt for meget omega-6 som stammer fra vegetabilske olier (solsikke, soja, majs, raps, salat-olie, mad-olie)
4. alt for meget sukker, slik, sodavand, kager
5. alt for mange kulhydrater i form af brød, ris, pasta, kartofler
6. alt for meget JunkFood: mange chips, pommes frites og popcorn
7. alt FOR LIDT mættet fedt

​Modermælk er sund kost - med mættet fedt og kolesterol
Modermælk er naturens egen opskrift på sund kost. Der er meget mættet fedt samt kolesterol i modermælk, menneskets sundeste kost. 50% af fedtet i modermælk er mættet. Fler umættet fedt udgør den mindste del af fedtet, ca. 15%.

Jeg tror ikke nogen vil benægte at modermælk er sundt, ikke engang sundheds myndighederne, lægerne og diverse organisationer som rådgiver om kost, som ellers hårdnakket påstår at mættet fedt og kolesterol er usundt og vi skal holdes os langt væk fra det.

Der er en stor del mættet fedt samt kolesterol i mælk, det gælder modermælk og mælk fra vilde aber, som er vores nærmeste slægtninge og det gælder alle pattedyr, derfor også i komælk og smør.... og det er sundt!

Vi er designet til at spise mættet fedt
Mennesket er designet til at spise mættet fedt og kolesesterol. Kolesterol er et uundværlig fedtstof som vi skal bruge. Det indgår i celle membranen (lige som mættet fedt), det indgår i vores hormoner herunder kønshormoner samt i D-vitamin og galde. Hvis vi får for lidt med kosten danner vi selv mere. Under alle omstændigheder danner vi selv langt mere end vi får med kosten.

Der er ingen relation mellem kolesterol og åreforkalkning eller hjerte sygdomme som mange vil have os til at tro. Derfor virker det tåbeligt at prøve at sænke kolesterol i blodet med medicin.

På tide vi vender tilbage til tidligere tiders sunde kost
Det er på tide vi indser, at de tidligere kostråd var forkerte og at smør, æg, bacon, mættet fedt og kolesterol er sundt. Det er på tide vi vender tilbage til tidligere tiders sunde livsstil, så alle kan få et sundt langt fedt liv.
Som ekstra gevinst sparer sundhedssystemet store summer.


Langt Fedt Liv" skriver om Sund kost og hvordan du undgår sygdom og død.